Na alakul ez, népszerű ez az online póker téma.

Emlékszem anno még Várda64 is nagyon pókeres volt, de szerintem vannak még többen, akik nem bukkantak rá erre a posztra.
Díjazás témát nem tisztem eldönteni, de valamilyen minimális, jelképes díjakkal indíthatnánk (bár részemről nem ez az első számú, de mégis csak vonzóbb úgy az embereknek, ha a dicsőség mellé jár valami...

). A rendszer meg lehetne bajnokság jellegű. Akár versenyenkénti díjazással, akár pontgyűjtős rendszerrel (pl. első 5 helyezett kap pontot a tabellába... és nyilván érdemes súlyozni a pontokat, hogy ne 1-1 pont legyen a helyezések közötti különbség... első 10 p., második 6 p., harmadik 4p., negyedik 2p., ötödik 1p. pl... ). Aztán azon belül sokmindent lehet finomítani... ide jöhetnének az ötletek... pl.... tegyük fel, szerda meg vasárnap esténként 8-kor lenne mindig a kis versenyünk (úgy rémlik ezek voltak a legnépszerűbb időpontok), az havi 8 kb... Így lehetne havi bajnokság, vagy lehetne, hogy egy bajnokság 2 hónapig fut, akkor akár 16 versenyből is állhat... Minimum részvételt lehetne megadni, pl aki díjat érő helyezést ér el, az csak akkor érvényes, ha a versenyeknek legalább az 50%-án részt vett. Stb... Ötleteljünk.
Ha úgy van, egy körüzenet, vagy egy kis poszt kimehetne erről az SPF részéről, sokakhoz nem jut el ez a poszt szerintem, de úgy gondolom, népszerű dolog lehet. Üdv!