Idézetet írta: petercrouch Dátum július 01, 2018, 15:59:38
Ha lehetséges, én is jönnék. Viszont van két problémám: 1. elég gyenge játékos vagyok, 2. a PS-en töröltettem a számlámat a szar rake rendszer és promók miatt, s egyelőre nem tudom, hogy létre lehet-e hozni új számlát ott. Mindenki ragaszkodik a PS-hez vagy esetleg ledumálható más felület?
Szia!:)
Örülök, hogy érdekel! Itt senki sem profi szerintem, és nem is a nagy pénzekről fog szólni a dolog. A közösségépítés a lényeg, itt jó a társaság, szeretünk játszani. Csupán próbálunk kis izgalmat és rendszerességet belevinni majd ezzel a bajnoksággal a dologba. Nyilán lesz valamiféle díjazás, de nem ez e lényeg, sokkal inkabb a játék és a dicsőség

Korábban, amikor működött ez a pókerbajnokság itt a sportfogadas.org-on, akkor mindig változó volt, hogy épp melyik teremmel lett lebeszélve az aktuális forduló. Egyelőre ilyen részletekbe még nem mentünk bele, de a legegyszerűbb módja, pláne eleinte a PokerStars Home Games felület lenne, ahol tök ingyen és egyszerűen bonyolíthatjuk le a saját versenyeinket. Abban pedig biztos vagyok, hogy tudsz náluk új számlát nyitni, ha alapból nem is engedi esetleg mail cím miatt, szerintem 1-2 e-maillel elintézhető a dolog. Szólj, ha esetleg nem megy a dolog, és megpróbálok segíteni akár.
Visszatérve a korábbi visszajelzésekre, egy pár fős "sit'n'go" jellegű versenyt nyomhatunk addig is tét nélkül, ameddig komolyabban beindítjuk a dolgot, láttam, voltak akik benne lennének. Viszont akkor feltenném a kérdést, hogy kinek melyik este lenne a legjobb egy adott héten... Én a hétfőt, a szerdát és a vasárnapot mondanám tapasztalatból. A péntek meg a szombat talán azért kevésbé jó időpontok, mert gyakran akkor utaznak el ide-oda az emberek, vagy aki gürizik egész héten, ezeken az estéken menne el a haverokkal legurítani pár sört.. stb.
Várom a további tippeket, javaslatokat a játékkal kapcsolatban! GL