Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sportingbull, a Sportingbet és a Bwin utóda?

Meglepő döntést hozott a Sportingbet/Bwin. Míg augusztus folyamán felfüggesztették a regisztrációt Magyarországról, most az a döntés született, hogy a továbbiakban a Sportingbet és a Bwin oldalán nem játszhatnak többet a magyar kliensek, cserébe egy-egy új számlával gazdagodtak, egy máltai székhelyű Sportingbull nevű irodánál.

Elmondásaik szerint nem kell senkinek újra regisztrálni. A Sportingbullra be lehet lépni a Sportingbetnél és/vagy a Bwinnél használt adatokkal (felhasználónév + jelszó). Ugyanúgy az egyenlegeket is átköltöztetik.

Hamarosan megkeressük a Sportingbet üzemeltetőit és amint van új információnk, azt közölni fogjuk veletek. Mi is kiváncsiak vagyunk, hogy mi a csuda ez?  :D

Akinek problémája van belépni a számlájára (Sportingbull), annak egy hasznos tipp Knapp tollából:

Idézetet írta: Knapp Dátum szeptember 11, 2018, 20:27:45
Aki nem tud belépni, az próbálja csak nagybetűkkel megadni a felhasználónevét, illetve próbálja meg a másik irodánál használt felhasználónevét/jelszavát is!
Nekem a bwines működött, miközben a sportingbet egyenlegem még ott van a sportingbet számlámon...

Akinek mindkét helyen van számlája itt használhatja majd mindkét számlát vagy az egyiket megkell szüntetni?

Ez ugyanaz a felület mint a régi sportingbet, csak más színnel, szar oddsok, skrillnél 4.9% fee be és kifizetésénél egyaránt, tehát egy nagy nulla a bet365-höz képest.

a bwin már nem engedett be, a sportingbet még igen. A sportingbull öt napon keresztül ad napi 300 ft freebetet meg 5 ingyen pörgetést a starburston, egyébként a befizetési opciók olyanok - így sajnos a skrillt meg a netellert sújtó majd 5 százalékos díj is -, mint a bwinen, a sportingbeten vagy a gamebookersen, illetve egyelőre annyi különbséget látok, hogy bankkártyával a minimum deposit csak 1000 ft.

Idézetet írta: Lancer Dátum szeptember 11, 2018, 22:49:11
Akinek mindkét helyen van számlája itt használhatja majd mindkét számlát vagy az egyiket megkell szüntetni?

Én e-mailt csak a bwintől kaptam, így először a bwines accommal léptem be. Utána próbáltam a sportingbettel, ugyanaz a felhasználónév, értelemszerűen nem engedett be. De olvastam itt a fórumon, hogy érdemes megpróbálni nagybetűvel. Megpróbáltam, és beengedett azzal is...
bwin -> kisbetűs felhasználónév, kisbetűs jelszó
sportingbet -> nagybetűs felhasználónév, kisbetűs jelszó
(jelszavak különböznek).

Amúgy a bwines adott 5 x 1500 freebetet, meg 5 x 15 pörgetést, a sportingbetes pedig 5 x 3000/25...

Engem igazából az jobban érdekelne,hogy mivel nekem a bwinen es a sportingbeten is van számlám,ráadásul a kettőnek különbözik a felhasználóneve és jelszava is...Mivel ők költöztették át és nem én regisztráltam,így valójában nem én hanem ők sértettek azzal felhasználói feltételeket hogy 2 számlám lett...Mivel mind2-n komolyabb összegem van jelenleg így nem nagyon örülnék neki ha valamelyiket csak úgy a pénzem kifizetése nélkül megszüntetnék....érdekelne hogy ezt mégis hogy tervezik megoldani,gondolom nem csak én járok jelenleg hasonló cipőben...

Akit érint az OTP kifizetés megkérdeztem elvileg 1-2 napon belül megoldódik azt mondták.

A tegnap történtek egyrészt rávilágítottak arra hogy mennyire vehető komolyan az irodák müködését ellenőrző szervezet.Ha azt meglehet tenni hogy órák alatt megszüntetnek számlákat úgy hogy adatokat pénzzel együtt (jobb esetben) egy harmadik fél részére átpasszolnak,mindenféle figyelmeztetés nélkül akkor azoknak lesz igaza akik már évek óta riogattak a külföldi fogadások kockázataival.Még lehetőségem se volt a számlámon levö pénzt átutalnom és eldöntenem hogy szeretnék -e annál az irodánál játszani amit kijelöltek számomra ráadásul még élő fogadásaim is vannak ,de közben már ki vagyok tiltva.Azon is sokan most elgondolkodhatnak hogy bemerjenek -e a még magyar játékosok számára elérhető irodákhoz fizetni,hiszen már egyébként is tapasztalni hogy számos promóció nem elérhető számunkra és ez pontosan így kezdődött a számunkra megszünt irodáknál is.

Tökéletesen igazad van vicc kategória az egész. A sportingbetes számlám átrakva de a bwin számlám meg él nem szüntették meg. A levélre amit tegnap írtam még nem sikerült válaszolni hiteltelen banda lettek nálam és azt sem hiszem el hogy ezt így kellett összecsapni :noway:

Tisztában vagyok vele hogy a magyar piac gyengesége a fő ok.Azért kiváncsi leszek hogy pl.a NETFLIX vagy a külföldi online áruházak mikor lesznek bokkolva mert az általuk befizetett adó sem több  mint a fogadóirodáké. :)

Én nem a Sportingbullra haragszom, inkább a Sportingbet-Bwinre. Tényleg szemét húzás volt tőlük ez így, ahogy csinálták. Semmiféle előkészítés - legalábbis a fogadók felé.

Sok-sok évig fogadtam a sb-bwin kettősnél, én egyáltalán nem panaszkodhatom rájuk, mindig korrektek voltak a kifizetéseknél is, ha valami problémám volt (vitás fogadás-kiértékelés stb.), mindig hamar megoldódott, és a többi. A kínálatuk nekem megfelelő volt, amire fogadgattam, elértem.

A s.bull egy vicc, így elsőre. Teniszben nem lehet következő game-re fogadni, csak a kettővel utána jövőre, nem ír statisztikákat, és így tovább.
Azt hiszem, költözködhetek a bet365-re...

Ha jól számolom még három komoly iroda maradt,ha nekik sem kellünk onnantól lutri az egész.

Nalatok latszik a tegnap kitoltott toton hogy mit ikszeltetek?  :D
Fuu, de magyaros megoldas ez az egesz  :-X

A Sportingbet és a Bwin bezárta az ajtót a magyar játékosok előtt. Folytatás a Sportingbullon?

A magyar online szerencsejáték ipar egyik legrégebbi és komoly játékosbázissal rendelkező irodája, a Sportingbet, a hazai szabályozásra hivatkozva úgy döntött, hogy kilép a magyar piacról. Itt jön viszont a csavar, ugyanis a meglévő játékosait átköltöztette egy eddig számunkra is ismeretlen irodához, a Sportingbullhoz. Olvasd tovább

Ahogy az oldal nyelveit elnézem a kelet-európai országoknak létrehoztak egy oldalt,ami a régi sportingbetes megjelenést eleveníti fel(gondolom ez porosodott a raktáron) vagyis a második ligás fogadók kaptak egy fapados változatot.Azt hogy erre miért volt szükség mert ahogy Admin is írta Sportingbull ugyanúgy nem felel meg a szabályozásnak mint a sportingbet és társai talán egyszer megtudjuk.