Sportingbull(shit), a Sportingbet és a Bwin utóda?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sportingbet és a bwin is korlátozott engem!
Max tétem 315 Ft körüli volt!
Nem lényeg de kíváncsi lennék most itt az új felületen érvényes-e vagy tiszta lappal indulok!

Majd én eldöntöm hogy óhajtok-e játszani az új oldalon,egyenlőre a pénzemet szeretném mielőbb!És ha lehet akkor Visára ahogy befizettem mindkét helyre.De egyenlőre se kis se nagy se semmilyen betűs beírással nem tudok belépni oda ahova - a megkérdezésem nélkül!!-áttették a pénzem.Ennyit az osztrák/európai/máltai vagy milyen törvényességről!Kb olyan mint a jelenlegi magyar!

A sportingbet, amikor tavaly februárban új platformra költözött, akkor nekem csupa nagybetűs felhasználónevet generált (gondolom másnak is), de a jelszóban lehetett továbbra is vegyesen kis- és nagybetű is, így szerintem a csupa nagybetűs felhasználónév + a korábbi, eredeti jelszó kombinációja a jó megoldás.

A cikkben az szerepel, hogy a jelszót is csupa naggyal kell írni, de én ezt nem tapasztaltam.

Hja igen, ha jelszó emlékeztetőt kérünk, akkor abból egyből kiderül, hogy legalább a felhasználónevet eltaláltuk-e.

Engem simán beenged mind a két sportingbetes számla azonosítóval (külön számla) persze nekem nincs pénz rajta!
Valaki ìrta itt a keleti blokkot a sportingbullra lehet olyan mint a winmasters csak álruhában!

Induljunk ki abból, hogy a Sportingbet a magyar online szerencsejáték piac egyik legrégebbi szereplője. Az elsők közt lehet említeni, de az is megtörténhet, hogy ők nyitottak leghamarabb. Nem tudom pontosan.

Az évek során elég szép játékosbázisuk lett Magyarországon, s állták a sarat a nehezebb időkben is, még azok után is, hogy mutyiék elkezdték a szoptatást.

Mondhatni maradtak a top3-ban, a bet365, illetve az Unibet mellett. Külföldi szolgáltatókra értem.

Amióta viszont megtörtént a fúzió a bwinnel, azóta elindultak a lejtőn. Legalábbis én ezt érzem. A bwinre volt jellemző a mostani viselkedés korábban.

Számomra ez nagyon meglepő, hogy felépítenek valamit, majd konkrétan tökön szúrják magukat egy ilyen lépéssel. Érthetetlen ez az egyik napról a másikra való kapkodás. Jó lenne tudni, hogy mi van a háttérben.

A GDPR évében egy ilyen húzás... :bash:

Idézetet írta: tiboriusz Dátum szeptember 12, 2018, 09:55:42
A tegnap történtek egyrészt rávilágítottak arra hogy mennyire vehető komolyan az irodák müködését ellenőrző szervezet.Ha azt meglehet tenni hogy órák alatt megszüntetnek számlákat úgy hogy adatokat pénzzel együtt (jobb esetben) egy harmadik fél részére átpasszolnak,mindenféle figyelmeztetés nélkül akkor azoknak lesz igaza akik már évek óta riogattak a külföldi fogadások kockázataival.Még lehetőségem se volt a számlámon levö pénzt átutalnom és eldöntenem hogy szeretnék -e annál az irodánál játszani amit kijelöltek számomra ráadásul még élő fogadásaim is vannak ,de közben már ki vagyok tiltva.Azon is sokan most elgondolkodhatnak hogy bemerjenek -e a még magyar játékosok számára elérhető irodákhoz fizetni,hiszen már egyébként is tapasztalni hogy számos promóció nem elérhető számunkra és ez pontosan így kezdődött a számunkra megszünt irodáknál is.

Ennek sok köze nincs az ellenőrző szervezetnek, mindaddig amíg nem tudnak róla.

Tessék jelenteni:
https://www.mga.org.mt/

Idézetet írta: Sound Dátum szeptember 12, 2018, 20:11:06
Ha tényleg minden pénz egy helyre megy - ebből az akcióból erőssen az jön le, mert néhány óra alatt meg tudták csinálni - akkor igencsak szopó ágon vannak a sportfogadók!

Nyilván, hogy egy helyre megy, mivel egy cégről beszélünk:
https://gvc-plc.com/

Bwin, Sportingbet, Gamebookers, Ladbrokes, Coral stb. egy csoportot alkotnak.

Mondjuk ez a csoportos dolog nem mai trend. Egyre több a fúzió. És egy a cél. A legnagyobbak lenni a piacon. A vicc, hogy tudtom szerint a Bet365 továbbra is egyedül vezeti a toplistát.  ;D

Az lehet a cel, hogy letrehozzanak egy gagyi verziot a szarabb piacoknak. Keves supportossal, legolcsobb tranzakciokezelokkel es szarabb kinalattal, aminek messze nincs akkora fenntartasi koltsege. A magyar ugyfeleket meg ugylatszik ilyen masodrendu szaroknak tekintik.

Igy ha lesznek is panaszok, azok nem a sportingbet es bwin hírnevet fogjak rontani, hanem a bullshitet, majd par ev mulva neg ramondjak, hogy semmi kozuk hozza, hiszen meg a mukodteto ceg neve is mas. Sot, az is lehet, hogy eladjak a bullshitet valakinek ugyfelestol.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 13, 2018, 14:43:23
Az lehet a cel, hogy letrehozzanak egy gagyi verziot a szarabb piacoknak. Keves supportossal, legolcsobb tranzakciokezelokkel es szarabb kinalattal, aminek messze nincs akkora fenntartasi koltsege. A magyar ugyfeleket meg ugylatszik ilyen masodrendu szaroknak tekintik.

Igy ha lesznek is panaszok, azok nem a sportingbet es bwin hírnevet fogjak rontani, hanem a bullshitet, majd par ev mulva neg ramondjak, hogy semmi kozuk hozza, hiszen meg a mukodteto ceg neve is mas. Sot, az is lehet, hogy eladjak a bullshitet valakinek ugyfelestol.
Nehéz lesz úgy eladni hogy bár ügyfele van,de nemtudom azóta ki mennyit fizetett be ide....én személy szerint a bwinre sportingbetre majdnem napi rendszerességgel fizettem be kisebb nagyobb összegeket,jelenleg viszont nem hogy nem merek befizetni hanem meg se fordult a fejemben.Ha valakinek lesz sikeres kifizetése örömmel venném ha beírná ide..én nem szeretek ilyennel lutrizni,gondolom más se...Annyit azért leírnék,hogy nagyon nehezen tölt be az oldal,alig találok bármit meg,sok opció ami előtte az említett oldalakon megvolt itt nincs meg.A kaszinó bugos folyamatosan szívok vele,számomra teljesen kezelhetetlen az oldal.Amit még meg kell említenem az az hogy hiába volt befizetésem gyakorlatilag par hettel ezelőtt netellerről mindkét oldalon itt gyakorlatilag ki se tudnék fizetni oda befizetés nélkül,márpedig én ezt használom és ez rohadtul idegesít.Engem a Gdpr része nem érdekel,viszont az anyagiak már annál inkább....Nem látok itt semmit csak a mézesmadzag huzogatását a pár ezer forintos freebetekkel és a pár 10 db ingyen pörgetésekkel...nálam ez a 2 oldal már akkor is leírta magát ha netán visszakoznának idővel.Egy forintot se fogok ide betenni....Gondolom ezzel jelenleg sokan osztoznak....

Egy ilyen "új" oldalnak vaskos befizetési bónuszokkal kéne becsábítania az ügyfeleket, ehhez képest ajándékba megkapták kezelésre a számlaegyenlegeinket és nekünk kell izgulnunk, hogy megkapjuk-e ezeket a pénzeket.

Egyébként ha ugyanaz a cégcsoport, akkor bwin-sportingbetnek teljesítenie kéne a kifizetési kérelmeinket, ha meg ez egy másik cég, akkor semmiképpen sem adhatták volna át a számlaegyenlegeinket és az adatainkat.
Bár az érdekes, hogy a pénzünk és személyes adataink átkerültek, de azt nem tudták/akarták megoldani, hogy a kifizetési módoknál nyitottak legyenek az eddig használt lehetőségeink is.

Anno játszottam bwinnél, nem tudom miért, aztán leszoktam róla.
Kb. 1 éve rendbetettem, pénznem váltás, adatok igazolása, ilyesmi.
2 fogadást nyertem, és lekorlátozott ez a szutyok szar. Nagyjából 50-100 euró lehetett /meccs a nyeremény.
Annyi lehetett a hibám, hogy az ázsiai 3.0 line-t megcsináltam a 2.5 meg a 3.5 fogadásokkal.
Írtam cseten, közölték hogy igen, volt korlátozás, de úgy látják már levették, mindegy, leszartam, elvből.
Aztán jött egy fogadás, amit csak náluk találtam, vagy náluk találtam jóval jobb szorzóval mint máshol, már nem emlékszem, ezért ismét előszedtem ezt a szart, felmentem csetre, kértem őket, hogy mondják meg mennyit tehetek fel, mert feleslegesen nem akarok befizetni, ugyanis ennél a hányásnál még ugye BEFIZETÉSI DÍJ meg KIFIZETÉSI DÍJ is van. Azt mondták, hogy nézzem meg én mert van ott valami ilyesmi lehetőség (hát nagyon nem), de amúgy nem vagyok korlátozva, pakolhatom. Befizettem az összeget, hát nem 5euró tét volt a korlát?
Minek játszik itt valaki, ha máshol nincs korlátozva?

Ezt csak úgy leírtam, ha már előjött a bwin-sportingbet-sportingbull láz.

Ket nap hasznalat utan nem enged belepni:

"Ön korábban kérte számlája felfüggesztését. webglb.com számlája jelenleg fel van függesztve. Amennyiben kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat."

;D ;D

Tét korlátot bwin-en egyszerűen ki lehetett derìteni!
Beìrtam valami ìrdatlan nagy összeget és kiìrta a max tét 317 Ft!
Úgy ìrtam be,hogy nulla forint volt a számlámon!
Sportingbullra ez már nem mondható el!
Előbb kéri a pénzt amit tőlem (se) várjon!

Igen, ez nagyon erdekes... egy halott gamebookerszos szamlamrol megmaradt kerek 44 eurom van, de ga bejelentkezem erre a faszomredbullra, meg penzt kunyeralnak tolem... normalisak? Attforgatom valahogy a betfairhez es itt van nektek a lila eres...

Csak a sportingbeten volt számlám, múlt héten kaptam egy befizetési bónuszt, így cca 40 euróm volt a számlán. Az összevonások után befizettem 10 eurót, a forgatási követelmények lenullázódtak, a teljes egyenleg felvehető volt. A Starbust-on 1x kell forgatni a nyereményt, tegnap beakadt egy 10 eurós nyeremény azon, kiutaltam 50 eurót, ami kb fél órája landolt is a skrill-en (kevesebb, mint 24 óra várakozás után). Az 5%-os levonások ugyanúgy szarok, mint az elődjeiknél voltak, ráadásul itt a totós tippjeimet se látom (plusz az ingyen fogadással megtett fogadás sem élesíti a tippsort), viszont eddig amit ígértek, azt megkaptam.
Volt vkinek már rossz tapasztalata az irodával szemben, vagy csak úgy alapból megy a hőzöngés?