SPF Guru Prémium

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: SPF Admin Dátum szeptember 27, 2019, 12:44:43
Októbertől változnak a tippszám korlátok.

Minimum beküldhető tipp: 10
Maximum beküldhető tipp: 50
Részemről jól döntöttetek, hogy ezt tettétek.

Én nem akartam jelezni ezt nektek, hiszen még azt "kaptam" volna, hogy kéretlen tanácsadással foglalkozok. Ezért inkább ez év elején, február hónapban megmutattam, hogy milyen sok előzetest írni. Emlékszem, hogy azon kísérlet keretében 1 hónap alatt 85 előzetest írtam, s bizony akkor többen is méltatlankodtak, hogy miért írok annyira sokat. Nyilván nem tudtak arról, hogy azzal a sok előzetes írásával csak egy kísérletről van szó, és, gondolom, hogy főleg azért fejezték ki értetlenségüket, mert az akkori sok-sok előzetes között rengeteg volt a vesztes tipp. Pedig akkor én leginkább arra használtam azt a kísérletet, hogy bemutassam, hogy a minél több előzetesnél a tévedés lehetősége is emelkedik és egyre több lesz a vesztes tipp.

Terveztem, hogy ugyanazon kísérlet keretében bemutatom azt is, hogy miként lehet jelentősebb pénzösszegeket nyerni az általatok kért tippminimummal. Ám végül ezt már nem tettem meg, hiszen láttam, hogy teljesen felesleges és többen mások kísérlet nélkül is megmutatják nektek, hogy miként lehet könnyedén nyerni havonta 5-10-15 ezer forintokat.

Gyanítom, hogy ezt ti is láttátok, erre ti is "rájöttetek", hogy nagyon kevés tippel is simán lehet folyamatosan pénzt nyerni, és végül rászántátok magatokat a módosításra.
:beerchug: :beerchug: :beerchug:

Én simán bevezetném azt is, hogy min. 5 tippet az aktuális hónap 15-éig be kell 'nevezni'.  :ok: (Akinek mondjuk 25-és 31 között van 10 jó tippje, annak van 5 az első két hétre is  ;)

Szerintem ha van értek a sok tipp(előzetes) is lehet nyereséges . Ezt nem kell bizonyítani .  :beerchug:

Az SfGuru Prémium célja hosszútávon az az, hogy a látogatóknak értékes tippeket biztosítson. Ezért is nagyon javasoljuk nektek, Prémium tagoknak, hogy az eredményességre is próbáljatok koncentrálni.

Nem az a cél, hogy legyen 50-100 tipp/tag, hanem a cél a pozitív eredmény elérése.

Ha valaki bekerült az SfGuru Prémiumba, az még nem garancia, hogy ott is marad.

További sok sikert.  :topbet_125:

Én személy szerint sokat nem szoktam nézni, hogy hanyadik vagyok a versenybe. A cél mindig az, hogy hó végén zöldüljön a ROI, és éves összesítésben is mindig zöld (meg egyre magasabb) legyen a ROI az adatlapomon. :D

Jó döntés!!!
Támogatom, talán én voltam az egyik előidézője. De akkor is helyesnek tartom!!
Úgy érzem, hogy a -80 pontos szétcsúszások nem tesznek jót se az oldalnak se a játéknak. Pl én nem követem, nem tudom komolyan venni azokat a tippstereket, akik legatyásítják magukat egyik hónapban, aztán a másikban +20 al megnyerik a játékot...nálam ez a kiegyensúlyozottlanságot mutattja.
Valahogy szűkíteni kellene a látványos legatyásodást..pl max 50 tipp, de max felhasználható egységnyi tét 200.
Vagy aki sorozatban adott hónapban öt vesztes tippet ad le azt arra a hónapra ki lehetne "zárni" akár a 3000 ft fixből is.
Jót tenne mindenkinek: oldal; tippeket kereső fogadók; tippsterelk számára is a kiegyensúlyozottság.
Pl saját példám: nem szerencsejátékként tekintek a sportfogadásra, hanem az állandó bevételi forrásként tekintek rá. S az most mindegy, hogy ténylegesen mennyi az éves kereset az elv a lényeg.
Szóval a prémium gurut ilyesminek gondolom: kiegyensúlyozott, stabil profitot produkáló szubjektív elemzések halmaza. Egy olyan "befektetést" kínáló ingyenes "tanácsafás" - olvasóknak, fogadóknak stb...amire lehet pénz menedzselési stratégiát építeni.
Jelenleg még nem ilyen ez a "rovat", ahogy figyelem  (minden írást nézem -olvasom), sok benne az esetlenség - esztelenség, de vannak igencsak profi megnyilvánulások (meglátások-mögöttes stratégiát sejtető tippsterek). Jó szabályozással, félsülgetni kell a gurut, s akkor azzá válik, amit szeretnénk.

Üdv:Sound

A döntés indokolt, pedig Sound mellett talán én éltem legtöbbet a minimum tipp lehetőségével.  ;)
Ennek egyetlen prózai oka van, a pár hónap alatt mióta itt vagyok szépen letisztult a játékom. A "mindenhez is értők" táborából kilépve kiválasztottam magamnak egy irányt melyet megpróbálok szisztematikusan követni. Nem titok ez az irány főleg a magyar focira koncentrálódik és úgy gondolom ezt az irányvonalat -
Idézetet írta: SPF Admin Dátum szeptember 30, 2019, 12:43:02
Az SfGuru Prémium célja hosszútávon az az, hogy a látogatóknak értékes tippeket biztosítson. Ezért is nagyon javasoljuk nektek, Prémium tagoknak, hogy az eredményességre is próbáljatok koncentrálni.
- így tudom a leginkább szolgálni.
A helyzetem nem lett könnyebb a minimum tippszám emelésével, mert a fogadóirodák elég mostohán bánnak az alacsonyabb osztályokkal, de ettől függetlenül én is indokoltnak tartom és támogatom az emelést.  :ok:

Idézetet írta: Várda64 Dátum október 01, 2019, 09:26:42
A döntés indokolt, pedig Sound mellett talán én éltem legtöbbet a minimum tipp lehetőségével.  ;)
Ennek egyetlen prózai oka van, a pár hónap alatt mióta itt vagyok szépen letisztult a játékom. A "mindenhez is értők" táborából kilépve kiválasztottam magamnak egy irányt melyet megpróbálok szisztematikusan követni. Nem titok ez az irány főleg a magyar focira koncentrálódik és úgy gondolom ezt az irányvonalat -  - így tudom a leginkább szolgálni.
A helyzetem nem lett könnyebb a minimum tippszám emelésével, mert a fogadóirodák elég mostohán bánnak az alacsonyabb osztályokkal, de ettől függetlenül én is indokoltnak tartom és támogatom az emelést.  :ok:

Az alacsonyabb osztályokra (NB2, NB3) még gondolkodunk, hogy mi tévők legyünk, ugyanis valóban ott nagyon későn jönnek ki az oddsok, s ugyebár az SfGuru Prémiumba pedig ott a 6 órás határ, ami egyfelől indokolt, másik oldalon viszont így kimaradhatnak jó tippek/elemzések. Még gondolkodunk rajta. Ha van esetleg javaslat, akkor ne fogjátok vissza magatokat.

Prémium Szeptember 2019:

1. hely: csabax
Nyereménye: 14 641 HUF Skrillen keresztül

2. hely: gavrilo14
Nyereménye: 12 125 HUF Skrillen keresztül

3. hely: Várda64
Nyereménye: 11 558 HUF Skrillen keresztül

4. hely: oakland23
Nyereménye: 8 778 HUF Skrillen keresztül

5. hely: zsivany20
Nyereménye: 8 632 HUF Skrillen keresztül

6. hely: Sound
Nyereménye: 7 735 HUF Skrillen keresztül

7. hely: MarkoPolo
Nyereménye: 7 530 HUF Skrillen keresztül

8. hely: buszberlet
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

9. hely: alexthebest
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

10. hely: LuckyBeny
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

11. hely: Szabcsi151
Nyereménye: 3 000 HUF Skrillen keresztül

Gratula.  :topbet_125:

Idézetet írta: SPF Admin Dátum október 01, 2019, 12:41:43
Az alacsonyabb osztályokra (NB2, NB3) még gondolkodunk, hogy mi tévők legyünk, ugyanis valóban ott nagyon későn jönnek ki az oddsok, s ugyebár az SfGuru Prémiumba pedig ott a 6 órás határ, ami egyfelől indokolt, másik oldalon viszont így kimaradhatnak jó tippek/elemzések. Még gondolkodunk rajta. Ha van esetleg javaslat, akkor ne fogjátok vissza magatokat.

Górékám!

Nem kell ezen különösebben agyalni, mert az esetek 99%-ban ez úgyis csak engem érint, vagy legalábbis engem érintett eddig.

1., A 6 óra, az 6 óra. A fair play is így kívánja.  ;)
2., Ha vasárnap dolgozok, vagy ne adj' Isten a szombati meccs után nagyon berúgok, úgysem tudok elemzést írni. ( Nem jellemző, de egy Újpest elleni győzelmet azért nehéz szárazon ünnepelni. ) ;D

Nem csak téged érint, én is sokszor írnék kevésbé populáris eseményre, de sokszor csak aznap bővül a kínálat. De hogy populáris eseményeknél maradjunk, például női kézi BL-nél is sok esetben például csak a meccs napján bővítik pl. over/underrel a kínálatot, de én is úgy vagyok vele, jó az a 6 óra, sokkal jobb, mint volt a 12  ;D

Sziasztok!

Lassan megint lemegy egy hónap a Guruban, leírom személyes tapasztalataimat a játék kapcsán.
Összességében tök jó a 10-es minimum tippszám. Számomra igen nehéz volt megcsinálni a következők miatt:

- Kiválasztási rendszeremnek kevés esemény felel meg. Én hibám nyilván a saját szempontrendszerem elég szigorú, ezzel garantálom magamnak éles fogadásban is a folyamatos profitot. Nagyon sok munka volt nekem, hogy a "jó" eseményeket megtaláljam, még jó szorzókon.
- Az elsőből következett a második nehézség: FEGYELMEZETTNEK KELL MARADNI. ...ez roppant mód igénybeveszi az embert. Nem tévelyedni el akkor sem, ha napokig nem jön szembe olyan odds, s olyan esemény ami használható számomra.
- Szigorú tét menedzselés. Ez garantálja a folyamatos pozitív mérleget. Itt is roppant fegyelmezettnek kell maradni, s lehetőleg tartani magát az embernek a szabályaihoz. Itt talán a legfontosabb elv, hogy el kell érni, hogy ne a "saját pénzeddel játsz". Gyakorlatban azt jelenti, hogy a fogadó csinál egy profitot és azzal játszik a továbbiakban, tartva a pozitív összmérleget.
- elfáradtam benne  :-X - kell a 8-10 nap ellemzés nélküliség!

A fentiek tanulsága:
- úgy érzem, egy hónap alatt is jobb fogadó/tippster lettem.
- létfontosságú a játék során, az első 2-3 tipp/elemzés. Sokakon látom, hogy a rossz rajt után, pszichésen nehezen tud visszajönni a mínuszokból. Ezt személyesen is tapasztaltam már a guruban is és az "éles" fogadásaimban is (utóbbiban könnyebben építheti magát újra a fogadó - lecsökkenti az alaptétet és újra építkezik, vagy rámegy brutál téttel a "tuttikra"  stb..). Ezért fontos, hogy első tippjeink ülljenek (mint a sportban - mi szerezzük meg a labdát elsőre, mi nyerjük az első párharcokat, mi lőjük az első gólt - ezt Dárdaitól tanultam...- mi ütünk elsőnek és nagyot!!), reális téttel, és profittal kell indítani a játékot!!!
- észrevettem, hogy elszállnak a játékosok a tétválasztással. Jól indul a hónapjuk önbizalmuk növekszik, bevállalják a 10-es téteket, s egyre növekszik a kiválasztott eseményeik szorzója (elvileg "csökken" a nyerési esélyük). Így pillanatok alatt leminuszolja magát a játékos - vagy nincsenek szabályai, vagy nem tartja be őket, az elszálló önbizalom miatt.

A fentieket kicsit magam ellen is írtam, egy csomó "titkot" elárultam a fogadói hozzáállásomról, bár ezek nem titkok, talán csak olyan dolgok, amit mindenki tud, de nincs talán a gyakorlatában. Soha nem nézem, hogy mennyi pénzt nyerek a Guruban, számomra ez nem fontos. Fontosabb inkább, hogy a rovat/játék kiszámítható profitot mutasson összességében (jelenleg roppant mód hullámzik a teljesítmény, aki előző hónappban szárnyalt az mínusz hegyeket termel és fordítva...nehéz állandó-stabil tippstert találni a játékban, magamat sem tartom annak, de dolgozom rajta). Szerintem olyan állandó játékosok/volt vagy jelenleg szerkesztők vannak itt, aki meg tudnák csinálni azt, hogy az ide benézők követve a gurukat rendszeresen pénzt tudjanak csinálni maguknak.

HAJRÁ
Boccs a sok irományért...
Üdv, barátsággal: Sound

Köszönjük Sound az építőjellegű hozzászólásod. Tanulságos.  :ok:

A rendszernek még túl korai az időpont a jövő havi előzetesek írására?

Idézetet írta: csabax Dátum október 28, 2019, 18:59:08
A rendszernek még túl korai az időpont a jövő havi előzetesek írására?

Persze. Hol van még a november?  ;D