Napi tipp nyereményjáték - Szabályzat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: MessiÁs Dátum május 23, 2022, 16:59:13El akartam kezdeni aktivan jatszani a napi tipp játékban, nagyobb oddsokkal (3-5korul), amire penzt is tennek.

De szomoruan latom hogy ozonlenek a gigaoddsok, ma is egy amugy csodalatos odds nyer a 18szoglettel, csak epp elveszi a jatek lenyeget. Tudom szamtalanszor volt modositas a jatekon. Hol kellett indokolni, hol kellett penzzel tenni a fogadast aztan lett belole ez a lovoldozes osszevissza, legtobbszor anelkul hogy ket sorban imitalnank legalabb miert van ertek a fogadasban. Tehat 30mp alatt beirt tippekkel lehet nyerni. Ami engem speciel meg jobban idegesit hogy a nyeronek tuno 27es odds utan vannak meg akik megprobaljak ezt is tullicitalni.. ertem en, a szabaly engedi tehat nem tilos. 1500forintert vagy 750ert, mert egy 27+oddsot indokolni se lehet.

Gyozzetek meg hogy mi ertelme van ennek? Mert akkor en is jovok aztan szorom a baseball homerun tippeket 6-10es oddert napi 30mp alatt beirva, aztan ha ketto elmegy akkor valami kis oddsot.

(Ez csak sajat velemeny ami nem feltetlen egyezik masok velemenyevel vagy epp a szervezok velemenyevel)

Köszönjük, hogy megosztottad véleményed.  :ok:

Azért általában a 27-es oddsokból minden 27., ha bejön, nem az a jellemző, hogy ezeket gyakran eltalálná bárki. Hol lenne a határ, amit játszani kéne? Szerintem nyugodtan írd be az 5-ös, 6-os tippeket, gyakrabban fogsz nyerni velük.

Én csak 1 oldal napi tippes nyerteseket néztem vissza, és pl. 19-én 3,10 oddssal, 18-án 3,40-nel, 17-én 2,17-tel (!!) lehetett nyerni. Sőt, szerintem volt már 2 alatti is bőven.
Tegnap, ha nem fél 10 felé nézegetem a kínálatot, hanem előbb, akkor én is beírhattam volna a 2,70-es tippemet - a 2 órás intervallum miatt nem volt már rá lehetőségem -, indoklással, hogy Kvitova miért veri 2-0-ra Bondárt, még tán nyertem is volna 1500 Ft-ot vele, és itt aztán nem gigaoddsról van szó.

#107 május 25, 2022, 12:31:46, naxosz
A giga nagy oddsokat én sem értem.Viszont a 5-6-7-es szorzók nem ördögtől valólók.Személy szerint én sokszor rakok ilyet,mert nagyon sok esetben bőven esélyes a tipp.Elég ha csak a nagy labdarúgó bajnokságok utolsó 2-3 fordulóját nézzük.Persze vannak megérzések is amire lehet rakni.Azért ahhoz,hogy egy kiesőjelölt nyerjen egy idegenbeli meccset nem kell nagy fantázia és sokszor meg is nyeri ha a bentmaradásról van szó.Ezeket én teljesen megértem.Viszont ami igazság ,az tényleg  például a szöglet...Honnan érzi vagy sejti valaki,hogy 20 szöglet lesz egy meccsen...Számomra is rejtély.Viszont,hogy egy példát mondják,itt van a Rolland Garros.Ma játszik Djokovic Molcan ellen.Molcan elég jó formát mutat,Djokovic meg hajlamos elbénázni 1-2 szettet.Ha csak arra raksz,hogy a szerb 3-1-re nyer vagy Molcan elhoz egy játszmát már 4 vagy 5 x oddsot fizet.És ez nem  hasraütés, bőven benne van a pakliban.De lehet,hogy a szerb simán hozza 3-0-ra.Nekem az ilyen tippekkel semmi bajom.Azért mert a realitás talaján marad.Inkább azokkal amikor tényleg semmi esélye a tippnek vagy a véletrenre van bízva.1 hónap alatt az hiszem háromszor nyertem ilyen tippel.Viszont megértelek,mert van egy határ nem is az oddsokban,hanem a hülyeség terén amit sokan képtelenek betartani.Viszont erre meg nem lehet szabályt alkotni.Szerintem is hagyd figyelmen kívül a nagyon nagy oddsokat,hisz azok tényleg ritkán nyernek.Viszont ahogy Flamman írta, 3-4 vagy 5-szörös oddsal simán nyerhetsz ebben a játékban.Sőt sokkal több az esélyed.

Kedves játékosok, létezik egy ilyen szabálypont:

"13. A 48 órán belül ki nem értékelt tippek vesztesként lesznek elkönyvelve."

Ezt vegyétek figyelembe, mert mi is azt tesszük.

Az lenne a kérdésem, hogy a VB-re rengeteg oddsfokozó, szuperodds, megnövelt szorzó stb. van a fogadóirodák ajánlatában.
Érvényesek-e azok a szorzók a játékban?

Pl. Michael Estrada gólt szerez az unibeten 4.00 helyett 4.50.

@Admin

Idézetet írta: Szigo Dátum november 19, 2022, 12:40:46Az lenne a kérdésem, hogy a VB-re rengeteg oddsfokozó, szuperodds, megnövelt szorzó stb. van a fogadóirodák ajánlatában.
Érvényesek-e azok a szorzók a játékban?

Pl. Michael Estrada gólt szerez az unibeten 4.00 helyett 4.50.

@Admin

Amennyiben ez minden játékosra érvényes (tehát nem egyedi ajánlat), akkor igen. Sőt, a legjobb ha bizonyítékod is van róla, hogy mennyi az annyi.

Kedves játékosok, fontos tudni, hogy...

A tippet ilyen formátumban kell írni:

Sportág, időpont:
Esemény:
Tipp:
Odds:
Iroda:
Indoklás: ...

Aki ezentúl ezt nem veszi figyelembe annak érvénytelen a tippje. @curpy82 @Hentesáru

Én olvastam, remélem ahogy ma kiraktam, úgy már érvényes?!

Idézetet írta: curpy82 Dátum február 16, 2023, 22:15:41Én olvastam, remélem ahogy ma kiraktam, úgy már érvényes?!

A lényeg, hogy legyen ott az időpont is. Nem kell agyondekorálni sem, viszont az alap adatok legyenek.

Változások a szabályzatban:

5. Bármilyen eseményre tippelhetsz ami megtalálható a következő fogadóirodák ajánlatában: Bet365, Betfair Sportfogadás, Tippmix, Tippmixpro, Unibet.

Kikerült a listából: Pinnacle, Betclic és a William Hill.

8. Beküldési határidő: 1 óra, esemény kezdete előtt!

Korábban 2 órás határidő volt érvényben.

Jah, és március 1-től 2000 Ft a napi nyeremény. Nem egészen két kenyér ára (már ahol).

A minimum oddsot nem vettem figyelembe. Az előre leadott 9-ei és 10-ei tippemet van lehetőségem korrigálni?
@Admin

Idézetet írta: Mehecske Dátum április 08, 2023, 15:10:08A minimum oddsot nem vettem figyelembe. Az előre leadott 9-ei és 10-ei tippemet van lehetőségem korrigálni?
@Admin

Be kellene küldeni újra, az lenne a legtisztább.

Napi tipp nyereményjáték - Szabályzat

Az nyeri a napi játékot aki a legnagyobb nyertes nyereményszorzóval rendelkezik, viszont tudjuk, hogyha nincs megindokolva, akkor csak fél nyeremény jár.
Ebben az esetben a fennmaradó nyereményt az kapná aki aznap a legnagyobb oddsos nyertes indokolt tippel rendelkezik.

Mi a véleményetek, hogy ha lenne egy ilyen módosítás?

Idézetet írta: Admin Dátum június 26, 2023, 10:35:13Napi tipp nyereményjáték - Szabályzat

Az nyeri a napi játékot aki a legnagyobb nyertes nyereményszorzóval rendelkezik, viszont tudjuk, hogyha nincs megindokolva, akkor csak fél nyeremény jár.
Ebben az esetben a fennmaradó nyereményt az kapná aki aznap a legnagyobb oddsos nyertes indokolt tippel rendelkezik.

Mi a véleményetek, hogy ha lenne egy ilyen módosítás?

Nekem tetszik. Én 10-ből kilencszer simán írok mellé 3-4 mondatot.

Szerintem is jo otlet. Mondjuk en is irok par sort amikor a penznyeremeny a celom.