Milyen sporteseményekre tudunk még fogadni?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témábanEredmenyek.com is megbetedegett, mert azt hiszi ugyanaz a tádzsik bajnokság neve, mimt a fehéroroszé, pedig mindenki tudja, hogy Tadzsikisztánban Higher Leauge az elsőosztály neve: https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Tajikistan_Higher_League

Idézetet írta: TiB Dátum április 01, 2020, 23:46:55
Eredmenyek.com is megbetedegett, mert azt hiszi ugyanaz a tádzsik bajnokság neve, mimt a fehéroroszé, pedig mindenki tudja, hogy Tadzsikisztánban Higher Leauge az elsőosztály neve: https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Tajikistan_Higher_League

A 'vysshaya' jelentése legmagasabb, azaz kb. a higher oroszul.

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 02, 2020, 09:14:33
A 'vysshaya' jelentése legmagasabb, azaz kb. a higher oroszul.

Mindig tanul az ember, köszi, akkor nem is hibáztak!


A felvétel alapján érthető a kung szó, rendesen kungfuznak azzal a kicsi labdával :D Látványos sport!


Látva az első körös eredményeket a fehéroroszoknál, kiváncsi vagyok, hogy a következő körben visszaadják-e a kiscsapatok a pontokat. Lehet úgy voltak vele, hogy legyen minél izgalmasabb a bajnokság és akkor több helyen akarják/szeretnék/fogják közvetíteni...

Újabb bajnokság indult el!

Premier League - igaz csak a tajvani, de azért Premier League.

Többek közt a betclic-en is lehet fogadni olyan virtuális mérkőzésre, mint a török vagy orosz bajnokság. Úgy tudom ezek szimulált mérkőzések és 2x45 percig tartanak. Múltkor a Genclerbirligi - Konyaspor találkozón tapasztaltam, hogy ezek bizony rendes játékidőben futatott találkozók és bármi megtörténhet (félidő 1-1 két tizenegyessel, majd piros lap is).

Az lenne a kérdésem, hogy valaki próbált úgy fogadni ezekre a mérkőzésekre, hogy leszimulálta ő is az adott találkozót? Nem a végeredményre gondoltam, hanem arra, hogy volt-e valamilyen egyezés a két találkozó között (tudom, hogy ehhez több minta kellene).

Ahogy elnézem elég sokszor szerez gólt mindkét csapat, és elég jó szorzókat ad. Mellesleg a kínálat is elég nagy, ezért bátorkodtam feltenni egy ilyen fura kérdést. (Ínséges időben mindenre gondolni kell.  :D)

Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 03, 2020, 13:26:11
Ma találtam az Unibetnél: KUNG-VOLLEYBALL!Igazán meghagyhatták volna eredeti nevén, ami - ahogy Oak is belinkelte - Sepak Takraw.

Elgondolkodott már valaki azon, hogy Moszkvában +2 óra van a magyar időhöz képest?  A Vahnin G.-Shirokov V. asztalitenisz meccs kedd 00:30-kor kezdődik, ami ott 02:30.
Ki a fütyinek van kedve hajnali fél háromkor pinyózni, amit ráadásul közvetítenek élőben?
Bár, ahogy az egyik volt munkahelyemen mondtuk: Van az a pénz, amiért korpásodik a haj.

Idézetet írta: LosGabos Dátum április 20, 2020, 22:19:53
Elgondolkodott már valaki azon, hogy Moszkvában +2 óra van a magyar időhöz képest?  A Vahnin G.-Shirokov V. asztalitenisz meccs kedd 00:30-kor kezdődik, ami ott 02:30.
Ki a fütyinek van kedve hajnali fél háromkor pinyózni, amit ráadásul közvetítenek élőben?
Bár, ahogy az egyik volt munkahelyemen mondtuk: Van az a pénz, amiért korpásodik a haj.

Észrevettük ezt mi is a tippelhető eseményeknél, hogy éjjel vannak meccsek, meg hajnali órákban stb. Furcsa.

Azon meg meg sem lepődünk, hogy 'esportolók' kb 0-24-ben űzik, van aki tolja a focit, kosárlabdát meg a jéghokit is, amivel nincs is baj, régebben öcsémmel mi is játszottunk mindennel, még maddennel is. Van egy-két srác, aki kb szerintem nem is alszik meg nem is eszik, mindig játékban van.

Viszont ami tegnap feltűnt nekem a bet365-ön, hogy egy játékos egyszerre két meccset játszik. Két e-hoki meccsen is játszott, az egyiken egy válogatottal volt, a másikon egy NHL meccset játszott. Olyan frankón meglepődtem, hogy képernyőfotót sem csináltam.
Én úgy gondoltam, hogy ezek a meccsek live-ba mennek, de akkor ezek szerint nem? Ugye az NBA-s spílereknél is volt valami, hogy felvett meccseket toltak le. Szóval érdekes volt, hogy a fenébe tudott egy játékos egyszerre két meccset játszani, ha mindkettő élőben ment? Mert még pókerezni lehet két asztalon, de hogy két meccset játszani egy kontrollerrel, na az a valami.

aki jobban benne van ebben, megírhatná, hogy ez hogy lehetséges

Ha még látsz hasonlót, akkor mindenképp nyomj egy képernyőfotót, kérlek.