Librabet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


július 17, 2020, 22:05:17, MessiÁs
Valaki ismeri őket? Tapasztata van roluk?

Egy regi iskolas haverom keresett nehany hete hogy nyert naluk egy nagyobbat, kb1,5milla de nem tudja kifizettetni arra a kartyara amivel befizetett mert visszadobja a rendszer.
Mondtam neki kerje ki bankszamlara, de nincs ilyen opcio.. 😂 Wtf?
Aztan chaten is az ewalletet javasolták neki, igy hat nyitott egy netellert.
Persze azonositani is kellett magat, es hat fura dolgokat kertek tole. Igazolnia kellett a penz eredetet amit befizetett, ezt megcsinálta vegul hogy pdfben elkuldte a bankszamla kivonatat es latszott a munkaber megjeloles.
Nagy nehezen elfogadtak, legalabb is valasz nem jott tizedszerre hogy nem jo valami, ebbol gondoljuk hogy ez mar le van tudva.
Aztan kertek tole a netellertol először is kepernyokepet az utolso 3honap tranzakcioirol, ezt elkukdte majd allandoan visszadobtak hogy nem jo mert nem 3honapra van állítva a dátumozo.. 😂 Aztan meg kitalaltak hogy pdfben kell, pedig elotte vegig kepernyokepet irtak. Szal kellett irni a netellernek hogy kuldjek el pdfben, 1nap alatt meg is jött.. (van ilyen menupontjuk a help reszben, meg is lepodtem, mert en irtam az uzenetet angolul). El lett vegul pdfben kuldve de visszadobtak hogy nem 3honapot mutat, persze hogy nem hisz junius kozepen csinalta. A pdfen levan irva a datum es oda van irva creation es nem esik le nekik hogy ezert nem latszik pl a majusi forgalom. Pedig tobbszor megirtuk nekik hogy juniusi a szamla.. 

Ma jott a valasz hogy a penzugyi osztaly vizsgalja a dolgot es 3munkanap.  3hetig szarakodtak..


Egyebkent oriasi rohej hogy nincs bankszamlas kifizetes, ilyet meg soha sehol nem lattam.. Keruljetek oket.

#1 július 17, 2020, 22:10:04, Powell
Nem ismerem őket,de ezek után nem is szeretném ;D.Köszi hogy leírtad.Azért közbe bekukkantottam az oldalra a kinézet pofás(de tudjuk nem minden a külső ::))Élő fogadásban a szorzók néhol jobbak a bet365.

Korábban nézegettem ezt az irodát (főleg azért ragadt meg a szemem rajtuk, mert 35 ezer Ft-os üdvözlőbónuszt ajánlottak). Aztán amikor megláttam, hogy 2018-tól vannak csak a piacon, akkor inkább úgy döntöttem, hogy várok még velük. Lehet, hogy felesleges volt ez a bizalmatlanság részemről, de jobb egy már befutott dologba belevágni. A magyar ügyfeleknek valóban nem szerepel a banki átutalásos opció, viszont a skrill ott van, és a fogadók nagy részének szerintem van skrill-számlája.
Viszont ami meglepett az írásodban, az a kifizetés lassúsága, ugyanis azt olvastam róluk (illetve valószínűleg ezt állítják magukról), hogy e-pénztárcáknál 24 órán belüli az átfutási idő.
Nos hát a hozzád hasonló történetek miatt vallom azt, hogy egy fogadóirodánál a legfontosabb dolog a megbízhatóság. Akármilyen nagy a kínálat, akármilyen magasak a szorzók, akármennyi bónuszt is adnak, ha nincs garantálva, hogy megkapod a pénzed, akkor a többi nem ér semmit.

Játszottam nálunk csak sokat nyertem ezért egy ideje hanyagolom őket. Jók a bónuszok játszhatóak néha hülye a chat szóval a szokásos. Én Skrilleztem kb 48 azonositás után meg is kaptam a pénzem. A 48 órát minden esetben betartják elkérik a doksikat és jön a lóvé. Nem volt 1,5 milla amit ki akartam kérni viszont ha jól emlékszem rangtól függ hogy mekkora kifizetést engednek / hét asszem. Szóval rákéne nézni arra is mert lehet azért is dobja vissza a rendszer.

Jó, de arrol faggatozni milyen forrasbol jatszik es hogy nem ertik meg hogy 1honapos a neteller igy nem tud 3honapos szamlatortenetet kuldeni?

Amit tudok, hogy a srac fogadasa mar le van korlatozva 3k forintra, amugy o rouletten nyerte a penzt. 

Amugy milyen rangrop beszelsz? Errol semmit nem tudunk.

Ami meg egy rohej, hogy ki van írva hogy 200k a kifizetési limit, de annyit nem engedett elinditani, csak 160kt..😂 😂

Mindenkinek van 1 rangja. Itt vannak a szintek. Elkell olvasni a szabályzatot főleg a kifizetések részt is.
https://librabet.com/hu/vip

6.15 pont
https://librabet.com/hu/rules

Nem csak havi kifizetési limit van például.

Példa:
Tehát nyertem tegyük fel 2000 EUR de csak 500 EUR kifizetést indithatok el. Amíg azt ki nem fizetik addig marad benn a többi.

Köszi.

Elolvasom, hátha szarakodnak még. Mert a srác full nem ért hozzá, nélkülem eddig se jutott volna el.

Haverom megkapta az első 160k-t. Nagy nehezen sikerült. :great: :great:


Azonban még a hét elején kifizetési ütemtervet!!!! küldtek neki hogy mikor fizetik ki a két függőben lévő kifizetést..

Sziasztok!

Játszik még jelenleg itt valaki? Én hétvégén kipróbáltam,szerintem nem rossz iroda így első tapasztalataim alapján. Ha ki is fizetnek rendben akkor meg pláne  :ok: