Kézilabda hírek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én sajnálom, és a Győrt is, mert nem tudom kivel tudják majd pótolni. A verhetetlen Győr lassan lassan már Európa top 3-ba sem fog beférni. Az elmúlt hetek játéka, a Fradi elleni pofon, mi jön még?  :(

Idézetet írta: gerry Dátum január 07, 2023, 15:15:44Én sajnálom, és a Győrt is, mert nem tudom kivel tudják majd pótolni. A verhetetlen Győr lassan lassan már Európa top 3-ba sem fog beférni. Az elmúlt hetek játéka, a Fradi elleni pofon, mi jön még?  :(


Azért Hansen miatt ne ess kétségbe. Én kedvelem őt, de hiányozni nem fog a csapatnak.

Az idei szezonban biztosan nem lép már pályára Veronica Kristiansen, aki anyai örömök elé néz.

Úgy néz ki visszalépünk a 24es női eb rendezéstől, mert a háború, Brüsszel szankciói és az inflació hatására megemelkedett enrgiárak miatt nem tudják kifűteni a csarnokokat.

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum január 12, 2023, 10:44:00Úgy néz ki visszalépünk a 24es női eb rendezéstől, mert a háború, Brüsszel szankciói és az inflació hatására megemelkedett enrgiárak miatt nem tudják kifűteni a csarnokokat.

Ha megrendezzuk milliardokert az a baj hogy erre bezzeg van penz.
Ha visszepunk mert nem akarunk/tudunk kolteni ra milliardokat az is baj.

Szerintem mindegy mi az oka a visszalepesnek, ez egy udvozito dolog.

"Szerintem mindegy mi az oka a visszalepesnek, ez egy udvozito dolog."

???
Én mentem volna pedig megnézni a norge meccseket, Mork Oftedal Lunde utolsó ebje valószínűleg
nem kellene mindent ellopni és lenne pénz energiahálózat fejlesztésre...

Felesleges ennyi vilagversenyt rendezni.

Azonban azert irtam amit irtam, mert erre elkolteni milliardokat aztan azt kommunikalni hogy fontosabbakra nincs penz majd ha ad az EU, rohej.

Ha nincs penz, kezi ebre se legyen. Felesleges is, a magyar meccseket leszamitva ugy se menne ki senki a tobbi meccsre. Ki fog jegyet venni egy Eszak Macedonia Spanyolrszag meccsre? 500an a 6000es csarnokban.

Sztárokat meg meg lehet nezni bl meccseken. Jonnek ide elegen.

Gyorsan azért adtak 35 milliárdot az atlétikai stadionra.

Meg ezt átgondolhatták volna,mikor építettek egy 20ezres mvm domeot

Igen, létező forgatókönyv [hogy Magyarország részben vagy egészében visszalép az Eb-rendezéstől], mert az nem helyes, hogy Magyarország milliárdokat költ el a 2024-es Eb-re, és ennek kiadásai már most is jelentkeznek, miközben sok ezer gyermek és utánpótlás-versenyző veszíti el hosszú hónapokra a sportolási lehetőségét a magas energiaárak miatt. Számos egyesület nem tudja kigazdálkodni a rezsiköltségeket, így a csarnokaikat vagy tornatermeiket egyszerűen bezárják. A kettő nem fér meg egymás mellett, a kézilabda-Eb ezekben az időkben luxuscikk. Tudomásul kell vennünk, hogy amikor a 2024-es női tornát megpályáztuk és elnyertük, még nem volt sem háború, sem szankciók, sem energiaválság, és nem voltak az ebből eredő pénzügyi nehézségek sem. De azóta lettek, szóval dönteni kellett, és inkább a fiatalok tömeges sportolását választottuk. Ennek érdekében elvi megállapodást kötöttünk a kormánnyal, hogy az Eb költségeiből megtakarított pénz egy részét az idén és jövőre is a kis klubok működésére fordítjuk, valamelyest biztosítva ezzel rengeteg gyerek sportolási lehetőségét. A részletek még nyitottak, de ebbe az irányba megyünk...

Idézetet írta: csak1tomi Dátum január 12, 2023, 10:38:34Az idei szezonban biztosan nem lép már pályára Veronica Kristiansen, aki anyai örömök elé néz.

Aki így írja le, az tuti, hogy férfi. "Anyai örömök". Tudnának szerencsétlenek mesélni...

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum január 12, 2023, 12:42:57Gyorsan azért adtak 35 milliárdot az atlétikai stadionra.

Meg ezt átgondolhatták volna,mikor építettek egy 20ezres mvm domeot

Valamiért ez a fos atlétika-vb kurvára fel van "hájpolva", de én nem látom olyan nagy kunsztnak. Egy kézilabda Eb, Vb szerintem sokkal fontosabb.

Idézetet írta: gerry Dátum január 12, 2023, 13:58:48Igen, létező forgatókönyv [hogy Magyarország részben vagy egészében visszalép az Eb-rendezéstől], mert az nem helyes, hogy Magyarország milliárdokat költ el a 2024-es Eb-re, és ennek kiadásai már most is jelentkeznek, miközben sok ezer gyermek és utánpótlás-versenyző veszíti el hosszú hónapokra a sportolási lehetőségét a magas energiaárak miatt. Számos egyesület nem tudja kigazdálkodni a rezsiköltségeket, így a csarnokaikat vagy tornatermeiket egyszerűen bezárják. A kettő nem fér meg egymás mellett, a kézilabda-Eb ezekben az időkben luxuscikk. Tudomásul kell vennünk, hogy amikor a 2024-es női tornát megpályáztuk és elnyertük, még nem volt sem háború, sem szankciók, sem energiaválság, és nem voltak az ebből eredő pénzügyi nehézségek sem. De azóta lettek, szóval dönteni kellett, és inkább a fiatalok tömeges sportolását választottuk. Ennek érdekében elvi megállapodást kötöttünk a kormánnyal, hogy az Eb költségeiből megtakarított pénz egy részét az idén és jövőre is a kis klubok működésére fordítjuk, valamelyest biztosítva ezzel rengeteg gyerek sportolási lehetőségét. A részletek még nyitottak, de ebbe az irányba megyünk...

Rövidebben:

Nincsen ellopható pénz, ezért Magyarország részben vagy egészében visszalép az Eb-rendezéstől.

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum január 12, 2023, 12:42:57Gyorsan azért adtak 35 milliárdot az atlétikai stadionra.

Meg ezt átgondolhatták volna,mikor építettek egy 20ezres mvm domeot
Idézetet írta: csacsi1899 Dátum január 12, 2023, 12:42:57Gyorsan azért adtak 35 milliárdot az atlétikai stadionra.

Meg ezt átgondolhatták volna,mikor építettek egy 20ezres mvm domeot


Az a stadion mar majdnem kész, most visszalepni mar nem lehet. A stadiont felkeszen hagyni nem lehet.
Es azert az atletika vb joval nagyobb esemeny mint egy kezi eb. Plane noi kezi eb.
Ez az atletikai vb a legnagyobb sportesemeny lesz amit mi rendezunk, joval nagyobb mint az uszo vb es joval tobben fogjak nezni.

Idézetet írta: Admin Dátum január 12, 2023, 16:49:17Valamiért ez a fos atlétika-vb kurvára fel van "hájpolva", de én nem látom olyan nagy kunsztnak. Egy kézilabda Eb, Vb szerintem sokkal fontosabb.
Természetes, hogy fel van "hájpolva", mert arra lehetett építeni új stadiont és az építkezés révén jól meg lehetett pakolni pénzzel a "közeliek" zsebét.
Viszont kézilabda Eb-re vagy Vb-re már nem lehet bemesélni az embereknek, hogy új sportcsarnokot szükséges építeni. Azaz nem lehetett építkezés révén megpakolni pénzzel a "közeliek" zsebét, ezért aztán nem lesz kézilabda nagyrendezvény és lesz atlétika nagyrendezvény.
Egyszerű dolgok ezek. Csak tudni kell, hogyan "működnek" a hatalmon levők.
(És itt tökmindegy, hogy éppen kinél van a hatalom, mert mindannyian eképpen cselekszenek.)

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 12, 2023, 18:44:12Az a stadion mar majdnem kész, most visszalepni mar nem lehet. A stadiont felkeszen hagyni nem lehet.
Es azert az atletika vb joval nagyobb esemeny mint egy kezi eb. Plane noi kezi eb.
Ez az atletikai vb a legnagyobb sportesemeny lesz amit mi rendezunk, joval nagyobb mint az uszo vb es joval tobben fogjak nezni.

Én ebben őszintén kételkedem, nem kicsit, nagyon. Csak egy kérdés? Hol volt a legutóbbi atlétika-vb? Lehet te tudod a választ, de rajtad kívül hányan?
Ki nyerte a 100m gyorsat? Na ugye...