NFL hírek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 31, 2022, 18:05:38, Admin
Hírek, információk, érdekességek az NFL világából

Ebben a fórumtémában gyűjtjük az amerikai focival, pontosabban az NFL bajnoksággal kapcsolatos híreket, olyan infókat melyek hasznosak lehetnek a sportfogadók számára.

Bárki megoszthat egy hasznos infót, viszont arra kérünk benneteket, hogy amennyiben bemásoltok egy hírt/cikket akkor jelöljétek meg annak forrását is. Köszönjük.  :topbet_125:

NFL - Rekordszerződést kap a Rams védője

Új, ötéves szerződést kap Jalen Ramsey, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Los Angeles Rams védője.

Az ESPN beszámolója szerint a 25 éves cornerback - ebben a szerepkörben általában az ellenfél elkapóit fogják - a megállapodás értelmében 105 millió dollárt keres majd, a 21 milliós átlag pedig ezen a poszton rekord az NFL történetében.
   
Ramseyt a 2016-os draft ötödik helyén választotta ki a Jacksonville Jaguars, a következő szezonban tagja volt a liga álomcsapatának (All Pro), három alkalommal pedig Pro Bowlba választották, a floridai csapat tavaly cserélte el Los Angelesbe.

forrás: MTI

Szombat este alaposan belehúztak az NFL-csapatok, több elképesztő szerződés született a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban.

A Minnesota Vikings óriási pénzzel bírta jobb munkakedvre futóját, Dalvin Cook a plusz öt évre 63 millió dollárt kaphat meg.

A jövőre minden bizonnyal nehéz anyagi helyzetbe kerülő New Orleans Saints még erősebbet húzott futóposzton, Alvin Kamara öt évre 75 millióért írt alá együtteséhez.

A Los Angeles Ramsnek az idei fizetési sapkája nem volt fényes, úgyhogy Jalen Ramsey után gyorsan hosszabbítottak Cooper Kupp-pal is, a remek elkapó a plusz három évre 48 millió dollárért írt alá.
forrás:nso.hu

NFL: győzelemmel kezdett a Patriots és a Ravens is

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 1. fordulójában Cam Newton két futott touchdownnal győzelemre vezette a New England Patriotsot a Miami Dolphins ellen. A nyitó körben nyert a Baltimore Ravens, a Green Bay Packers és a Seattle Seahawks is, viszont a Tampa Bay Buccaneers kikapott Tom Brady bemutatkozó meccsén.

A New England Patriots három futott touchdownnal győzte le 21–11-re a Miami Dolphinst: ebből kettőt az új irányító, Cam Newton vállalt magára.

A Green Bay Packers pontesőben nyert csoportrangadót a nyitányon: Aaron Rodgers négy TD-passzal vezette győzelemre csapatát a Minnesota Vikings ellen (34–43).

A végső győzelemre is esélyes Baltimore Ravens esélyt sem hagyott a Cleveland Brownsnak: Lamar Jackson négy TD-passzt osztott ki,a  házigazda így 38–6-ra nyert.

A Seattle Seahawks a négy TD-passzt kiosztó Russell Wilson vezetésével 38–25-re nyert az Atlanta Falcons ellen.

A magyar idő szerint hajnali programra jutott Tom Brady bemutatkozása a Tampa Bay soraiban. A Bucs játéka igencsak akadozott a másik negyvenes quarterback, Drew Brees vezényelte New Orleans ellen, amely kihasználta a hibákat, és be is húzta a meccset. Ez volt a ligatörténet első olyan mérkőzése, amelyiken mindkét csapat kezdő irányítója betöltötte a 40 életévét (Brady 43, Brees 41 éves).

forrás:NSO

NFL - Ben Roethlisberger marad a Pittsburghnél

A következő szezonra is visszatér Ben Roethlisberger, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Pittsburgh Steelershez.


A klub elnöke, Art Rooney II szerdán közleményben jelentette be, megállapodtak a 38 éves irányítóval arról, hogy a játékos marad a csapatnál az újabb bajnoki cím elhódításának reményében.
   
Roethlisberger 2004-ben lett a Steelers játékosa, 2006-ban Super Bowl-sikerig vezette a csapatot, majd 2009-ben is a csúcsra ért az együttessel. A 2019-es szezont egy súlyos sérülés miatt szinte teljes egészében kihagyta, a mostani idényben pedig magához képest gyengén teljesített. A Steelers a 2020-as szezont ugyan 11 győzelemmel kezdte, de az alapszakasz végére visszaesett a teljesítménye, majd a rájátszás első körében búcsúzott a Cleveland Brownsszal szemben.

forrás: MTI



Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 27., 14:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 27., 14:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 27., 14:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 28., 11:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 28., 11:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 28., 11:00CET


Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: április 28., 11:00CET

Zilai azon dolgozik, hogy ne kelljen sokáig várni egy magyar játékosra

Zilai János azon dolgozik, hogy lehetőleg minél hamarabb legyen magyar játékos a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL).

"Az egész ország felrobbanna, ha egy magyar srác kikerülne. Én dolgozom azon, hogy ne tartson sokáig a várakozás" - mondta az M1 aktuális csatornának a Fehérvár Enthroners linebackere, aki kedden részt vett az NFL európai felmérőjén.
   
A 23 éves védő szerint hatalmas lehetőség volt megmutatni magát a világ számára és külön kiemelte azt a profizmust, amivel a résztvevőkhöz álltak a szervezők.
   
"Nem tudom szavakba önteni, amit érzek. A stadion hatalmas, hiába volt üres az egész, fantasztikus atmoszférája van. Remélem, egyszer játszhatok majd egy ilyen arénában telt ház előtt" - utalt arra a magyar válogatott játékos, hogy a Tottenham Hotspur 2019-ben átadott, ultramodern stadionjában mutatták meg magukat teszten, ott, ahol vasárnap az Atlanta Falcons-New York Jets összecsapást rendezték, most vasárnap pedig a Jacksonville Jaguars és a Miami Dolphins találkozik egymással alapszakasz-mérkőzésen.
   
Zilai a jövőt illetően kijelentette, hogy "leszegett fejjel" dolgozik tovább, s ami gyengeségeit megismert a mostani felmérőn, azokat igyekszik kijavítani és fejleszteni.
   
Az International Player Pathway program keretében 43 játékos gyűlt össze az eseményen. A teszten a kiválasztottak meghívást kapnak az Egyesült Államokba, ahol három hónapig edzhetnek majd. Ezt követően tovább szűkítik a létszámot, és az újabb kiválasztási kör után a futballistákat NFL-csapatokhoz irányítják a következő szezonra.

forrás: MTI