Küzdősport hírek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hírek, információk, érdekességek a küzdősport világából

Ebben a fórumtémában gyűjtjük a küzdősportokkal kapcsolatos híreket, legyen szó akár UFC-ről, bokszról stb., olyan infókat melyek hasznosak lehetnek a sportfogadók számára.

Bárki megoszthat egy hasznos infót, viszont arra kérünk benneteket, hogy amennyiben bemásoltok egy hírt/cikket akkor jelöljétek meg annak forrását is. Köszönjük.  :topbet_125:

Egy magyar ökölvívó pozitív doppingmintát adott, amelyet követően a hazai sportági szövetség (MÖSZ) a lehető legszigorúbb vizsgálat lefolytatását rendelte el a keddi elnökségi ülésen.
A MÖSZ tájékoztatása szerint az érintett sportolótól a Magyar Antidopping Csoport (MACS) munkatársai augusztus 18-án egy előre be nem jelentett ellenőrzésen vettek mintát a Madárfészek Akadémián.

"A laborvizsgálat eredményeként a MACS megállapította, hogy a sportoló a felkészülése során tiltott teljesítményfokozó szert használt" - áll a MÖSZ MTI-hez eljuttatott közleményében. "A MÖSZ a magyar ökölvívás és a magyar sport tisztaságának elkötelezett támogatójaként mélységesen elítéli minden meg nem engedett eszköz használatát, ezért határozatában kinyilvánította, hogy a lehető legszigorúbb vizsgálat lefolytatását rendeli el minden érintett vonatkozásában, amelynek eredményéről a nyilvánosságot tájékoztatni fogja."

Az öklöző nevét a szövetség nem hozta nyilvánosságra.

Nézőcsúcs lehet a Wembley-ben Fury és Whyte összecsapásán

A szervezők megkapták a szükséges hatósági engedélyeket, így kibővíthetik a londoni Wembley Stadion kapacitását az angol Tyson Fury, a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoka és honfitársa, Dillian Whyte április 23-ai összecsapására.

A profiboksz.hu beszámolója szerint ez azt jelenti, hogy 94 ezren láthatják a helyszínen a 33 éves, pályafutása során még veretlen Fury várhatóan utolsó mérkőzését, a klasszis ugyanis nemrég bejelentette, hogy a meccs után befejezi karrierjét.   
   
A találkozóra mindössze három óra alatt elkapkodták a 85 ezer belépőt, várhatóan a bővítés után piacra kerülő jegyek is gazdára találnak majd, így a 2007-ben átadott felújított arénában megdőlhet a nézőrekord.
   
A ringcsata garantált díjalapja meghaladja a 41 millió dollárt, ebből legalább 29 millió Furyé, míg Whyte több mint 7 millióra jogosult. A vb-címmérkőzés győztese további 4 millió dollárra számíthat.
   
A 33 éves Furynak 31 - közte 22 kiütéssel elért - győzelme és egy döntetlenje van. A vele egykorú kihívó 28 nyertes meccset (19 KO) és két vereséget számlál.

forrás: MTI

Idézetet írta: SPF Infó Dátum április 06, 2022, 16:20:47Nézőcsúcs lehet a Wembley-ben Fury és Whyte összecsapásán



Hát, nem tudom, mennyit lehet majd látni mondjuk a felső lelátókról egy ilyen meccsből... 100-150 m-ről, 20 m magasból kb. azt sem lehet kivenni, hogy a fejét vagy a testét találta épp el egyike a másikának. Max. a kivetítőkön, amit mutatnak.

Idézetet írta: flamman Dátum április 07, 2022, 08:33:05Hát, nem tudom, mennyit lehet majd látni mondjuk a felső lelátókról egy ilyen meccsből... 100-150 m-ről, 20 m magasból kb. azt sem lehet kivenni, hogy a fejét vagy a testét találta épp el egyike a másikának. Max. a kivetítőkön, amit mutatnak.

A pénz a lényeg.  ;)