Köszi
@Pozzato, hogy leírtad a sztorit!

A Starks vs. Miller és a LeBron vs. fehér gyerekek incidens esetében is van ugye videofelvétel, én nagyon adok a látottakra. Arra, hogy bennem milyen érzések alakulnak ki az adott eseményeknél, nagyban számít, hogy kinél milyen kisugárzást, reakciókat látok. Kicsit a helyzetbe képzelem magam és amellé állok, akivel azonosulni tudok éppen

LeBron vs gyerekek A végén a lány: 'sírnom kell hogy kivezetnek, ja nem is, mert éppen leszarom' mutatványa arra a következtetésre juttatott, hogy ők nem lehetnek a történetben a 'jók', nem véletlenül történik az intézkedés, mondhatni elismerik ezzel a reakcióval, hogy jogos, ezért is állok LeBron mellett. Hergelésben és ütésben viszont egy nagyképű pöcs volt King

Starks vs Miller. Nekem az a meggyőződésem, hogy nem az el nem fogadott pacsi a kezdet, hanem Starks az okkal nem fogadta el,vélhetően korábbi Miller trash talk miatt. Ami nagyon gusztustalan tud lenni, hiszen egy könyökös is durva dolog, de azért kellene jönnie a jogos eltiltásnak (adom, hogy James jobban el kellett volna meszelni), ellenben a trash talk csak a 2 játékos mentális harca, abba bírók nem tudnak közbeszólni, nem hallják.
Szóval a videot látva, hiába Starks futott utána és próbálta megfejelni, nekem a látottak alapján ő a hős, Miller pedig a provokáló pöcs, aki megérdemelte. Na itt most érzések alapján, szubjektívan ítélkeztem és nem mondom, hogy igazam van