Idézetet írta: zsivany20 Dátum március 28, 2022, 10:53:24"bezzeg a kampányban milyen aktív voltál, most meg nem"... ! Igen, a játékban aktív voltam, volt rá időm, jó móka volt!
Egyáltalán nem érzem jogosnak, hogy ezzel találnak meg, mert az a játék erről szólt, sajnos nem lett belőle teljesen feszengés mentes szórakozás, de
@zsivany20 nagyban hozzájárultál, hogy mégis érdekes tudott lenni.
Versenyt szervezni csak úgy, pusztán a közösségnek, bármilyen negatív visszajelzés ellenére önzetlen dolog. Nekem sem szokott menni, de a sürgetőket, elégedetlenkedőket ki kell zárni, ők csak rombolnak, miközben te építesz. Akartam segíteni, meg aktívabban részt venni a pókeres versenyeknél, de elúsztak a dolgaim az elmúlt egy-két hónapban.
@Admin valószínűleg már könyvet is tudna írni a témában, ha jól rémlik egyszer még karácsonykor is megtalálták, fizesd már ki a játéknyereményem ügyben. Akinek égető szüksége van ezekre az összegekre, és tegnapra kéri már, azoknak lehet érdemes elgondolkozni, hogy a tudatos énjük irányítja az életüket vagy a játékszenvedély. Nem biztos, hogy rosszat akarnak, nem is gondolnak bele, hogy mások lelkesedését törik le a türelmetlenséggel. Nehéz ügy, szeressük egymást

tiszta Coelho lettem elnézést