Interwetten kifizetés

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 november 25, 2008, 11:44:56, Boldi
Idézetet írta: Milan Dátum november 25, 2008, 11:24:31


Jelen pillanatban is megvan az összeg a számládon?

Igen megvan, most ezt nem értem, hogy mi van...

Írtam emailt az ügyfélszolgálatnak, erre az jön válaszként, hogy nem találták az adatbázisban a kifizetési kérelmemet és kérjem újra, na most ment el nagyon a kedvem az egész internetes fogadásoktól úgy ahogy van... :noway:

#17 november 25, 2008, 17:02:31, Boldi
Erre írtam egy kicsit erélyesebb válasz emailt és újra kértem a kifizetést , és "furcsa módon" most már rögtön jó lesz a kifizetés... :coolsmiley:

Persze én is hibás vagyok, mert láma voltam, én is furcsáltam, hogy a számlán miért nem jelenik meg a kérelem ahogy minden fogadás vagy befizetés látszik, végül is ezeket meg kell tapasztalni...első befizetés , első kifizetés stb.

Idézetet írta: Boldi Dátum november 25, 2008, 16:53:34
Erre írtam egy kicsit erélyesebb válasz emailt és újra kértem a kifizetést , és "furcsa módon" most már rögtön jó lesz a kifizetés... :coolsmiley:

Persze én is hibás vagyok, mert láma voltam, én is furcsáltam, hogy a számlán miért nem jelenik meg a kérelem ahogy minden fogadás vagy befizetés látszik, végül is ezeket meg kell tapasztalni...első befizetés , első kifizetés stb.

Egy jó hír nekem , megérkezett ma reggel  a money, amit kedd délután kértem ki...
de a korábbi malőrt még mindig nem értem, amikor két hete kértem először ,arra nem is akartak részletesen válaszolni, csak annyit írtak hogy elnézést...

meg jo hogy megvan a love
en is kicsit feltem bwin-tol a heten de csak megjott a penz  :ok:

Én csak csupa jót tudok mondani Interwettenről. Kb 1 éve regiztem rá csak a poker miatt. Azonnal küldtem nekik minden szükséges dokumentumot hogy ha majd kifizetésre kerül a sort ezzel már ne is huzzuk az időt. Elsőre elfogadták.

Január közepén megnyertem egy 5+50es verseny 560 induloból lett 1. 7óra alatt 512 dolcsit nyertem. Igényeltem a kifizetést 997USDről de csak banki átutalással tudtam megoldani a dolgot.

3-10 munkanapot irtak 4. napon meg is jött a pénzem (178000ft)

Szoval sztem egy korrekt oldal akkor lenne még faszabb ha bankártyára is engedné a kifizetést :)
Nekem sajna nem engedte

Én tegnap küldtem el nekik a személyi igazolványom másolatát. Ma kaptam a választ,h megkapták és értesítenek majd, ha kezdeményezhetem a kifizetést. Szerintetek hány napba fog ez telni?

Befizetni hozzájuk M.bookersel lehet,kivenni első kifizetést nem. Befizetni min.10eu-t lehet,kivenni min.30-at. M.bookers befizetés esetén is van kezelési költség,a többi irodánál általában ez a befizetés-kifizetési mód ingyenes. A személyim nem volt elég nekik,elküldtem az útlevelem szkennelve,majd egy közüzemi számlát kértek....Mindenki döntse el ezekután magában mennyire korrektek..

Idézetet írta: dr.dako Dátum december 30, 2008, 12:30:54
Befizetni hozzájuk M.bookersel lehet,kivenni első kifizetést nem. Befizetni min.10eu-t lehet,kivenni min.30-at. M.bookers befizetés esetén is van kezelési költség,a többi irodánál általában ez a befizetés-kifizetési mód ingyenes. A személyim nem volt elég nekik,elküldtem az útlevelem szkennelve,majd egy közüzemi számlát kértek....Mindenki döntse el ezekután magában mennyire korrektek..

Nekem is vegyesek az érzéseim...van náluk jobb iroda is ez tény.

Ami az okmányokat illeti ez érdekes, mert nekem csak a személyi másolatát kérték, azt elfogadták és nem kellett útlevél meg közüzemi számla sem. Vagy ez mitől függ szerintetek? Ki mennyit nyer vagy csak véletlenszerűen ?

tegnap reggel küldtem el a bankszámla kivonatomat, mert azt kérték. de basztak válaszolni. ráadásul ma be sem tölt ez a pöcs oldal. 280e forintot szeretnék kivenni, már idegesít. ez egy szar oldal, az egyetlen jó,h élőben a bookie sokszor elírja az eredményt és így jó oddsot ad, amúgy egy nagy rakás szar szar, átlagos oldal.

Idézetet írta: Várda64 Dátum április 24, 2008, 16:57:04
Idézetet írta: tibi181818 Dátum április 24, 2008, 16:39:33
Idézetet írta: Várda64 Dátum április 23, 2008, 15:49:09
Elég érdekesen tájékoztatják az embert ennél az irodánál. Póker révén ugyan, de egy kis pénzt lekértem volna a számlámra. Mire kitöltök mindent és inditanám az utalást akkor kapom az infót tőlük, hogy az utalást nem tudják teljesíteni, mert nem küldtem még el a személyim másolatát. Nincs ezzel baj, kérjék. De könyörgöm ne akkor amikor már mindent kitöltök. Miért nem figyelmeztet előtte?
Csak mellékesen jegyzem meg egyes fogadóirodáknál nem is kell küldeni az okmányokat elhiszik, hogy én tényleg az a fogadó vagyok aki feltöltötte valamikor azt a számlát, amelyről most a nyereményét kéri.

A személyi kérése a korhatár ellenőrzése miatt van!! ;)


Ma egy újabb meglepetés e-mail ettől a "csodálatos" fogadóirodától. Ezt már szó szerint közlöm veletek:

Szia István,



kérjük, küldd el a lakcímkártyád mindkét oldalának másolatát, nagyobb méretben, illetve emellé újból a személyidnek azon oldalát, ahol a neved szerepel, és azt az oldalt is, ahol az érvényességi dátum található.

Együttműködésed és türelmed köszönjük,



Üdv,

Interwetten Csapat

Magyarország


Ehhez tudnotok kell, hogy minden háromszoros nagyításban van küldve, személyi minden oldala, bankkártya és lakcímbejelentő mindkét oldala plusz egy közüzemi számla nevemmel címemmel. Minden fogadóirodához ezt küldtem eddig ahol kérték és mindenütt el is fogadták!
Magyarul ezeknek esze ágában sincs, hogy fizessenek. Írok még egy válasz e-mailt nekik, de utánna hagyom a francba az egészet. Ennyit nem ér az egész, hogy a nyereményem után járjak. Ilyen inkorrekt eljárást még sehol sem tapasztaltam. Egyszerűen gusztustalan.  :fakk: :fakk2: :fakk:

Elmesélem, hogy jártam az Interwettennél, mert annyira felidegesített a dolgog, hogy megérdemli a nyilvánosságot.
Feltöltöttem 260 €-t moneybookerssel. Itt jött az 1. meglepetés, hogy 2% kezelési költséget levonnak. Igaz ezt lehetett volna tudni előre, de elég kevés iroda van, ahol a befizetés nem ingyenes... Túllépve ezen szerttem volna fogadni a teljes befizetett pénzzel az Észak Kórea - Elefántcsontpart meccsen, hogy féidőben Elefántcsontpart vezet. Itt a 2. meglepetés: csak 50 €-s tétet engedett. Pedig nem a finn 2. osztályra akartam fogadni és az odds sem volt túl mgas (2.00). Miután megnyertem a fogadást, moneybookerses kifizetést kértem a számlámon lévő 315 €-ra. Azt írta ki, hogy elfogadva és hamarosan teljesül, de a számlámon maradt a pénz és a számlatörténetben sem jelent meg a kifizetés. 5 nap után újból kifizetést kértem. Az eredmény ugyanaz mint az 1. esetben. Ekkor írtam a supportnak. Azt válaszolták, hogy küldjek nekik személyit, közüzemi számlát stb. Kicsit fursáltam a dolgot, mert már több éve regisztráltam náluk és többször fogadtm is. Azért elküldtem amit kértek, de továbbra sem ment a kifizetés. Újra írtam a supportnek. Válasz: Biztonsági problémák miatt csk banki kifizetést engednek. Megkérdeztem, hogy milyen biztonsági problémákra gondolnak. Azt felelték, hogy az 1. kifizetés csak banki lehet. Erre közöltem, hogy már több éve tag vagyok, mire végre kinyögték, hogy az a bajuk, hogy a befizetett pénzt nem forgattam meg teljesen (ugye azért nem, mert nem engedtek magasabb tétet...).
Most itt tartok, majd írok a fejleményekről.
Vagy idióták, és tényleg azt hitték, hogy új ügyfél vagyok, vagy szándékosan hülyének néznek és csak késleltetni akarják a kifizetést. Egyik sem túl vonzó számuka.
Nálam Interwetten :noway: :noway: :noway:
Elég sok jobb iroda létezik, szerintem kerüljétek.

Kaptam egy újabb választ. Azt írták, csak 2 hónapra visszamenőleg látják a fogadási tevékenységemet, ezért tényleg új ügyfélnek néztek. No comment...
Egyébként én sem tudom megnézni a számltörténetemet ennél régebbre. Furcsa egy iroda.
Elkezdtem megforgatni a befizetett pénzt, de egy eseményre csak 30 €-t engedett eddig feltenni, még 1,01-es szorzónál is. Így kicsit lassú lesz.

Sikerült megforgatnom a befizettett pénzt. Közben fogadtam a Lokomotiv Moszkvára is. Nyertek, de nem írták jóvá a nyereményemet.
Írtam nekik. 3 napig semmi válasz, aztán ma írtam újra. Válasz: szerintük a szorzó nem 2.1 hanem 1.01 volt. Összeeverték egy másik fogadásommal, a CSKA Moszkva 1X-el ami tényleg 1.01 volt... Ezek szart se értenek a fogadáshoz még egy fogadást sem tudnak visszakereseni.
Interweten support :noway: :noway: :noway:
Örülök ha még ebben a hónapban kifizetnek ha egyáltalán fizetnek.

Újra alkotott a support. Szerntük "A nyereménye nem került jóváírásra, mert ezt a meccset lefújták. Így csak a tétjét kaphatta vissza."
Pedig rendesen végigjátszották, csak annyi történt, hogy a Lokomotiv pályája játékra alkalmatlan volt és így ellenfél Anji Makhachkala pályáján volt a meccs.
Az Interwetten szabályzatában ez szerepel:" Ha egy sportesemény nem az Interneten megjelent adatoknak megfelelően kerül megrendezésre (pl. ha a helyszín vagy az ellenfél megváltozik), a fogadás érvénytelen lesz, és minden tét visszatérítésre kerül. A fogadások azonban nem érvénytelenek akkor, ha a hazai csapat lemond arról a jogáról, hogy saját stadionjában vagy sportpályáján játsszon, és úgy dönt, hogy a másik csapat pályáján játszik le egy mérkőzést, ha a hazai csapat sportpályája/stadionja ideiglenesen bezárásra kerül, vagy ha a mérkőzést egy semleges helyszínen tartják."
Tehát ez alapján járna nekem a nyeremény.
De az elfogadhatatlan, hogy a support vagy ennyire idióta, hogy azt hiszi elhalasztották a meccset, vagy szándékosan szarakodnak velem.
Én előbbire szavazok...