Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.


Mit kell tenned?

1. Regisztrációkor használd a következő ajánló kódot: ZSKABS
2. Tölts fel számlád 20€-val és egy 100%-os kezdőbónuszban részesülsz, így a játékot 40€-val kezded
3. A feltöltött összeget, illetve a kapott bónuszt 10x kell megfogatnod, mielőtt kifizetést igényelhetnél

Fő részvételi feltételek

- Kifizetés előtt 10x kell megforgatnod a feltöltött + bónuszként kapott összeget sportfogadáson (a Cashed Out fogadások nem számítanak a forgatásba).
- Forgatáskor előbb az általad feltöltött összeget használod
- Fogadásod minimum egy olyan eseményt kell tartalmazzon amelynek nyereményszorzója legalább 1.60! Amennyiben ezt a feltételt nem teljesíted, a megtett fogadás nem számít bele a forgatásba.
- 90 nap áll rendelkezésedre, hogy a forgatási követelményeket teljesítsd.
- Tekintsd meg az alábbi teljes részvételi feltételeket


Teljes részvételi feltételek*

1. Kifizetés előtt a befizetett összeget + kapott bónuszt minimum 10-szer meg kell forgatnod.
2. A befizetett összeg (20€) és a kapott 100%-os bónusz (20€) fogja alkotni a 40€ értékű összeget a bónusz számládon. A bónusz számládon szereplő összeget 10x kell megforgatnod. Előbb a befizetett összeget használod megforgatásra.
3. Ez az ajánlat csak az asztali gépen, mobilon, illetve táblagépen elhelyezett fogadásokra érvényes. A telefonon történő (Telephone Betting) fogadások nem számítanak.
4. 10x kell megforgatnod a bónusz számládon levő összeget (40€).
5. A forgatási határidő: 90 nap az ajánló kód megadásától kezdve. Amennyiben nem teljesíted a feltételeket 90 nap alatt, a kapott bónuszt törlik.
6. Minden kvalifikáló fogadást a bónusz lejárata előtt kell elhelyezni.
7. Az ajánlat eddig érvényes: 23:59 UK Time 22nd October 2018
8. A Betfair Exchange részleglén elhelyezett fogadások nem érvényesek.
9. Minden kvalifikáló fogadás le kell záruljon a bónusz lejáratáig.
10. Az 1.60-nál alacsonyabb nyereményszorzós egyedi fogadásod nem számítanak bele a forgatási feltételekbe. Gyűjtő fogadásoknál minimum egy esemény nyereményszorzója legalább 1.60 kell, hogy legyen.
11. Ezen ajánlat a következő országokból regisztráló játékosokra érvényes:  Csehország, Lengyelország, Finnország, Hollandia, Németország, Ukrajna, Szlovákia, Ciprus, Svájc, Magyarország, Horvátország, Fehéroroszország, Ausztria, Albánia, Norvégia, Litvánia, Luxemburg, Bosznia és Hercegovina, Lettország, Izland, Belgium, Észtország, Andorra, Liechtenstein, Macedónia, Moldova, Montenegró, San Marino, Szerbia, Vatikánváros
12. Egyszerre csak egyetlen egy aktív bónuszod lehet
13. Virtuális sportra elhelyezett fogadások nem számítanak
14. SP-re elhelyezett fogadások nem számítanak
15. Törölt/elutasított fogadás esetén a tét visszajár, s az illető fogadás nem számít bele a forgatási követelménybe
16. Amennyiben törlöd a bónuszod: Minden bónuszösszeg törölve lesz számládról abban az esetben ha törlöd a bónuszt még mielőtt teljesítetted volna a feltételeket. Az általad feltöltött (maradék) összeg ebben az esetben visszakerül a főszámládra.
17. Egyszerre csak egy aktív bónuszod lehet. Ahhoz, hogy új bónuszt aktiválj, előbb a jelenleginek a feltételeit teljesítened kell, vagy törölnöd kell azt.
18. Minden nyeremény a bónusz számlára kerül mindaddig amíg nem teljesíted a forgatási követelményeket.
19. Amennyiben a bónusz számla lenullázódik, vagy lejár a forgatási periódus, a bónuszt lezárják, s a főszámlára nem kerül át semmilyen összeg.
20. Ezen ajánlatot nem lehet kombinálni más kezdőbónusszal.
21. Az 1.60-nál alacsonyabb nyereményszorzós egyedi fogadásod nem számítanak bele a forgatási feltételekbe. Gyűjtő fogadásoknál minimum egy esemény nyereményszorzója legalább 1.60 kell, hogy legyen.
22. Egy piacon belül csak az első fogadás számít a forgatási feltételbe (akár mérkőzés előtti, akár élő fogadás). Ugyanazon mérkőzésre elhelyezett különböző fogadások nem számítanak.Például ha arra fogadsz, hogy a Liverpool megveri a Manchester Unitedot egy minimum 1.60-os nyereményszorzón, teljesíted a forgatási feltételt, viszont amennyiben a következő fogadásod az, hogy a Manchester United nyer a Liverpool ellen, akár mérkőzés előtti vagy élő fogadásként, az már nem számít.
23. A Betfair fenntartja a jogot, hogy kizárja azon játékosokat, törölje a bónuszt ahol csalás merül fel.
24. Minden Betfair ajánlat hobbi játékosokra vonatkozik, s fenntartják a jogot, hogy kizárjanak személyeket az ajánlatból.
25. Háztartásonként csak egyetlen egy bónuszban lehet részesülni.
26. A BETFAIR fenntartja a jogot, hogy bármikor felfüggessze, törölje az ajánlatot.

*A fenti részvételi feltételek az eredeti angolról lettek lefordítva. Az eredetit megtaláljátok a Betfairen.

Sziasztok!

A mai napon regisztráltam a Betfair oldalára és szeretném megkapni a 20 euró bónuszt. Viszont a regisztrációkor nem írtam be a kért kódot. Elbuktam most a bónuszt vagy van valami lehetőségem? köszi a segítséget.

Idézetet írta: Szuti Dátum június 24, 2018, 16:45:41
Sziasztok!

A mai napon regisztráltam a Betfair oldalára és szeretném megkapni a 20 euró bónuszt. Viszont a regisztrációkor nem írtam be a kért kódot. Elbuktam most a bónuszt vagy van valami lehetőségem? köszi a segítséget.

Ebben csak a Betfair ügyfélszolgálat segíthet.

Nem euróban, hanem forintban fizettem be (16 ezret), de a bónuszt nem látom. A regisztrációkor megadtam a kódot.

Idézetet írta: prince62 Dátum június 11, 2020, 11:12:02
Nem euróban, hanem forintban fizettem be (16 ezret), de a bónuszt nem látom. A regisztrációkor megadtam a kódot.

7. Az ajánlat eddig érvényes: 23:59 UK Time 22nd October 2018

De meg fogom nézni, ha még él. Betfair oldalán láttad amikor beléptél?

Délelőtt befizettem, fogadtam is, a bónusz is nagy nehezen megjelent a számlán, erre délutánra suspendedre állítottak, mert nem ,,verifikáltam" még magam. 179 days remaining... ezt írták délelőtt az oldalon, gondoltam ráérek dokumentumokat küldeni... de valójában 179 perc se volt a türelmük...

Tehát akkor továbbra is érvényes a bónusz.  :ok:

A verifikáció meg bármikor befuthat. Unibet is szokta kérni előre (sőt, befizetés nélkül is).

Idézetet írta: SPF Admin Dátum június 11, 2020, 20:03:01
7. Az ajánlat eddig érvényes: 23:59 UK Time 22nd October 2018

De meg fogom nézni, ha még él. Betfair oldalán láttad amikor beléptél?

Igen végül megjött, a másik betfaires topicba írtam a jelenlegi problémámat. Elküldtem nekik 5 dokumentumot, remélem annyi elég lesz nekik... Nem tudtam, hogy ennyire türelmetlenek.

Idézetet írta: SPF Admin Dátum június 11, 2020, 20:07:13
Tehát akkor továbbra is érvényes a bónusz.  :ok:

A verifikáció meg bármikor befuthat. Unibet is szokta kérni előre (sőt, befizetés nélkül is).

Már meg vagyok keveredve :-) ide írtam, nem a másikba. Akkor várok türelmesen, remélem a keresztlevelem nem kell nekik. Skrill-lel max. 14 e Ft-ot engedett befizetni.

Összevontam a hozzászólásokat, hogy tiszta legyen a kép.  ;)

Már megbántam, hogy ebbe az irodába regisztráltam. Egyikben sem volt ennyire bonyolult az élet, pedig megfordultam vagy 7-8 külföldi oldalon, és jelenleg is vagyok még 3 helyen, ahol flottul megy minden. Érdekes módon miért nem a befizetés előtt kell a dokumentumokat beküldeni? Jaaa, hogy a pénz jól jön nekik. De ilyet még nem éltem meg, hogy fogadni sem engednek, csak az első 20-25-öt tudtam megcsinálni, aztán letöltöttem a pókerszoftverüket és átraktam pár dollárt, hogy tudjak játszani, de persze nem sikerült... Ha nem küldtem el vagy 8-10 dokumentumot, akkor egyet sem! És még mindig az fogad, hogy ,,verify my address". A lakcímkártya nekik kevés, elküldtem szinte az összes közüzemi számlám fotóját (a bankit nem, mert semmi közük hozzá). Screenshot ment nekik a Skrill accountomról is, ahol látható a címem és a Skrill logója. A személyimet elfogadták, csodák csodája... Driver licencet is kaptak. Legszívesebben írnék neki, hogy töröljék a bónuszom és a nyitott fogadásaimat, amit még a kötözködés előtt meg tudtam tenni, és a pénzemet utalják vissza és utána felejtsük el egymást. Úgy tűnik nincs szükségük új magyar játékosokra. Nem tudom milyen ,,stamp"-ra gondolnak, amikor a közüzemi számlákról írnak, mert azokon nincs pecsét, csak logó. Viszont a címem ott virít nagy betűvel, elég jól olvashatóan. A befizetést külön nem tudom igazolni, mert mindent a bankszámlámról vonnak le, csoportos beszedés... Egyébként se nagyon értem, minek nekik a címem. Anno még a bet-at-home csinálta, hogy küldött egy levelet, abban volt egy kód, és azt kellett beírni megadott helyre, így ellenőrizték, hogy valós a címem. De addig is hagytak játszani.  És azt sem értem, mi köze a betfairnek a közüzemi számláimhoz? Európai Unió adatvédelem, hol vagy??? Nevetséges egy iroda ez, de még a pénzemet se akarják kiutalni, amíg nem ,,verifikálom" magam. Szánalmas...

A 8 ezres bónuszt nem adják meg, a 2018-as lejárati dátumra hivatkozva. Chaten is hiába próbálkoztam. De a promóciók fül alatt megy a 365 napról a visszaszámlálás, hogy ennyi időm van a bónusz lejártáig. Az oldal hemzseg a helyesírási hibáktól... Nem egy profi banda, és még finoman fogalmaztam.

Ez a bónusz vajon él most?
Regisztrációkor megadtam a kódot, illetve gyanítom nem lenne az SP oldalán, ha lejárt volna.
Mondjuk kipörgetni sem túl könnyű, ha csak valaki nem jó magas odds-os single tippekben :)
Én egyelőre gondolkodom hogy fognék neki...

Idézetet írta: Rézmalac Dátum augusztus 24, 2023, 16:08:03Ez a bónusz vajon él most?
Regisztrációkor megadtam a kódot, illetve gyanítom nem lenne az SP oldalán, ha lejárt volna.
Mondjuk kipörgetni sem túl könnyű, ha csak valaki nem jó magas odds-os single tippekben :)
Én egyelőre gondolkodom hogy fognék neki...


Minket nem értesítettek az ellenkezőjéről, mármint arról, hogy ne élne, és a főoldalukon is ott szerepel, az ajánlatok között.
Az aktuális így szól:
https://www.sportfogadas.org/bonusz.php?id=714

Viszont fontos tudni, hogy már a bevezetőben van egy ilyen: "Csak betéti- és hitelkártyás befizetésekre érvényes"