SPF Poker Series

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A nekünk küldött listán 3 harmadik helyezett szerepel, ezért is osztottuk mi úgy a pontokat ahogy, egyformán.

A többit már nem mi kontrolláljuk.  :cya:

Ennek az egésznek így semmi értelme, úgysem tudok mást tenni ezek szerint, mint megemészteni. Ezek után meg majd izgulhatok, hogy ha top3-ban végzek, az tényleg top3-e. Érdekes dolog, de akkor legalább valami értelmes magyarázat lenne, miért kapta gigazo a freebetet. Korábban regelt, de korábban is esett ki.

Idézetet írta: Admin Dátum május 02, 2023, 15:16:26SPF Poker Series - április 27.

Assassin   11
   
grof19   10
   
oakland23   9
   
hossa81   8
   
Powell   7
   
Carpeks   6
   
gigazo   5
   
Salvio   4
   
MarkoPolo   3
   
hubika88   2
   
Várda64   1

Erre a versenyre elsőként regeltem, öten vagy hatan voltunk játékban mikor kiestem (késői nevezési időn túl!) és valahogy mégis utolsó lettem. Na ezt nem tudja nekem senki megmagyarázni hogy hogyan....

Ezt a választ kaptam amikor rákérdeztem:

"A reportban három harmadik helyezett van valóban, ők ugye egyidőben, akár egy leosztásban estek ki. Valójában a rangsorban az dönt, hogy a kieső játékosoknak mekkora mennyiségű zsetonja volt abban a leosztásban, amelyikben kiestek. Értelemszerűen a legtöbb zsetonnal rendelkező játékos lesz a "legjobb harmadik helyezett"."

Úgy gondolom részünkről megtettünk mindent az ügyben.

Sok sikert kívánok a ma esti versenyen.  :ok:

ui. Még annyit hozzátennék, hogy most más játékos volt "szerencsés", legközelebb lehet pont te leszel.  ;)

Tehát ezek szerint ha valaki az első leosztásnál allinnel kiesik, amikor mondjuk ketten vannak, az megelőzi azt a szintén 2. helyezettet, aki végigjátszotta az egész versenyt, és 3000-nél kevesebb zsetonnal esik ki.

Illetve ez valószínűleg hülyeség, mert gondolom, akkor vége a versenynek  :D úgyhogy legyen 3. helyezettel ugyanez.

Es mi lenne ha nem lenne late reg?

Idézetet írta: hubika88 Dátum május 04, 2023, 17:07:38Es mi lenne ha nem lenne late reg?

Mar tegnap irni akartam, csak alkalmi jatekoskent nem akartam megreformalni a jatekot. Ha nagyobb aranyban volt a kesobb erkezok szama, akkor a late reget kivaltja pl. a fel oraval kesobbi kezdes. A beazonositast megkonnyitene a forumos felhasznalonev hasznalata, s ez akkor win-win mindenkinek.

Önmagában a late reg nem buta dolog, én pl. szinte sosem érnék be 19:00-ra.

Az meg, hogy az unibet hogy számol, az követhetetlen. Amit Várda is ír, az is igaz, szóval maga a széria jó, a late reg nem hülyeség, viszont az, hogy épp ki hol végez és hány pontot kap, na ahhoz nekem már kevés a matek érettségi  ;D

Várdára is emlékszem erről a versenyről, defenzív taktikán voltam  ;D, Simán estek ki előtte, szóval a hossa-féle eset is fura, hogy nem lett 3., amikor harmadik lett. Ráadásul ott Salvió nagyon dominált, hossa meg én is csak dobtunk szinte mindent, hogy a top3 hely meg legyen tutira. Arra emlékszem, hogy azon a versenyen nem lehetett hármas holtverseny a 3. helyen, mert több körön át 4-en voltunk, de egy nevező 'kiült' állapotban volt. Egyszerű józan ésszel gondolj bele @Admin, a verseny azon szakaszában mennyi az esélye, hogy a 3-5 helyek között mindenki fullra azonos zsetonszámmal rendelkezzen, és essen ki egyszerre 3 ember. Ennek az esélye nulla.

De maga a verseny jó, szerintem a late reg intézménye is jó, a szintek is jók, a kezdő zseton is, szóval alapvetően egy remek kis parti.


Idézetet írta: oakland23 Dátum május 04, 2023, 17:29:32Önmagában a late reg nem buta dolog, én pl. szinte sosem érnék be 19:00-ra.

Az meg, hogy az unibet hogy számol, az követhetetlen. Amit Várda is ír, az is igaz, szóval maga a széria jó, a late reg nem hülyeség, viszont az, hogy épp ki hol végez és hány pontot kap, na ahhoz nekem már kevés a matek érettségi  ;D

Várdára is emlékszem erről a versenyről, defenzív taktikán voltam  ;D, Simán estek ki előtte, szóval a hossa-féle eset is fura, hogy nem lett 3., amikor harmadik lett. Ráadásul ott Salvió nagyon dominált, hossa meg én is csak dobtunk szinte mindent, hogy a top3 hely meg legyen tutira. Arra emlékszem, hogy azon a versenyen nem lehetett hármas holtverseny a 3. helyen, mert több körön át 4-en voltunk, de egy nevező 'kiült' állapotban volt. Egyszerű józan ésszel gondolj bele @Admin, a verseny azon szakaszában mennyi az esélye, hogy a 3-5 helye között mindenki fullra azonos zsetonszámmal rendelkezzen, és essen ki egyszerre 3 ember. Ennek az esélye nulla.

De maga a verseny jó, szerintem a late reg intézménye is jó, a szintek is jók, a kezdő zseton is, szóval alapvetően egy remek kis parti.



Nyilatkoztunk mi valamit az ügyben, vagy egyáltalán mi döntöttünk így? Nem. Innentől nekünk nincs mit tennünk, főleg úgy, hogy nem is látjuk az eredményeket, csak kapunk egy listát.

 :cya:

Idézetet írta: oakland23 Dátum május 04, 2023, 17:29:32Önmagában a late reg nem buta dolog, én pl. szinte sosem érnék be 19:00-ra.

Én is szomorú lennék, ha megszűnne a late reg, mivel nem feltétlenül egyszerű mindig odaérni pontosan a kezdésre.

Ami meg a problémát illeti: a póker - lássuk be - alapvetően szerencsejáték: ha nincs veled Fortuna, biztosan nem érsz pénzbe egy komolyabb versenyen. Úgyhogy szerintem nem annyira idegen a játék szellemiségétől, hogy egy ilyen helyzetben is a szerencse döntsön. Ráadásul - mint arra Admin is nagyon szellemesen rámutat - a szerencse forgandó: simán lehet, hogy legközelebb pont azoknak fog kedvezni, akik most éppen a rossz végén állnak a dolognak.

#295 május 04, 2023, 20:51:41, Admin
Alapjáraton gondolhatjátok, hogy ezt a mostani rendszert nem csak nekünk fedezte fel az iroda, hanem ezt alkalmazzák minden egyes hasonló esetben. Nem hasra ütésre megy a dolog, hanem különböző tényezőket vettek ők is figyelembe amikor ezt beiktatták. Most, hogy mi helyes és mi nem, arról nem szeretnék, és nem is tudok nyilatkozni. Egyébként is ami helyes Péternek, lehet helytelen Pálnak. És fordítva.

Mi hálásak vagyunk, hogy ennek a versenynek ők biztosítanak egy felületet. Az általuk felajánlott ingyenes fogadás pedig egy extra dolog, ami alapjáraton nem is kellene létezzen, csak ők ragaszkodtak hozzá.

És mivel ők adják, így jogukban áll eldönteni, hogy kinek adják, és hogyan.

Amúgy így átgondolva azért eléggé nehéz okosan cselekedni, hogy mindenkinek jó legyen.
Tegyük fel van 10 résztvevő. és egyből kiesik 8 játékos. Akkor ki lesz a harmadik? Elmondásaik szerint az akinek a legtöbb zsetonja volt. Szerintetek kinek kellene lennie?

SPF Poker Series - május 4.

Salvio   13
   
oakland23   12
   
MarkoPolo   11
   
hossa81   10
   
grof19   9
   
csatarid   8
   
sipull   7
   
András   7
   
Carpeks   5
   
lencsab   4
   
Szigo   3
   
gigazo   2
   
Assassin   1

#297 május 16, 2023, 16:27:39, Admin
SPF Poker Series - május 11.

MarkoPolo    11
   
Assassin    10
   
grof19    9
   
?   8
   
oakland23    8
   
gigazo    6
   
hossa81    5
   
Salvio    4
   
Carpeks    3
   
lencsab    2
   
sipull    1

#298 május 16, 2023, 16:30:56, Admin
SPF Poker Series - májusi összetett

MarkoPolo    22
oakland23    20
grof19    18
Salvio    17
hossa81    15
Assassin    11
Carpeks  8
csatarid    8
gigazo    8
sipull    8
András    7
lencsab    6
Szigo    3

Idézetet írta: Admin Dátum május 16, 2023, 08:48:33SPF Poker Series - május 11.

MarkoPolo   11
   
Assassin   10
   
grof19   9
   
Carpeks   8
   
oakland23   8
   
gigazo   6
   
hossa81   5
   
Salvio   4
   
Carpeks   3
   
lencsab   2
   
sipull   1

Jól jönne a 8 pont, de úgy emlékszem, nem lettem negyedik  :D  Valószínűleg a 3 pont az igaz.