La Vuelta 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 25., 10:00CET

Tegnap procyclingon volt egy elég érdekes stat, TOP10-es helyezések a legutóbbi győzelem óta:

Wilco Kelderman 'vezeti' ezt a listát, több mint 130 db TOP10-es helyezése van a legutóbbi 2015-ös szakaszgyőzelme óta :laugh:

Kíváncsian várom a keddi 30,9 km-es időfutamra a szorzókat. A mezőnyt átfutva (ismereteim szerint) Dennis, Cavagna és Affini mondható jó ITT-snek a 2 főesélyes mellett. De ennél a triónál most valahogy nem érzem az erőt, így nálam Evenepoel és Roglic marad főesélyesként, ahol érzésem szerint Remco 'meglövi' a szlovént és tovább fogja növelni az összetettben az előnyét ??? 

h2h 9. szakasz

Tao Geoghegan Hart - Pavel Sivakov 1,25 - 3,75

Sérült vagy bukott a francia-orosz? Azért ez elég durva szorzó páros :o


Idézetet írta: Latzka Dátum augusztus 27, 2022, 20:46:54Kíváncsian várom a keddi 30,9 km-es időfutamra a szorzókat. A mezőnyt átfutva (ismereteim szerint) Dennis, Cavagna és Affini mondható jó ITT-snek a 2 főesélyes mellett. De ennél a triónál most valahogy nem érzem az erőt, így nálam Evenepoel és Roglic marad főesélyesként, ahol érzésem szerint Remco 'meglövi' a szlovént és tovább fogja növelni az összetettben az előnyét ??? 

Szerintem a top favoritok között ott lesz Ethan Hayter, mint a mezőny egyik legjobbja, Fred Wright szintén, esetleg még Dylan van Baarle és Juan Ayuso is. Én így gondolnám el a top favoritok listáját a kronóra:
1. Remco Evenepoel
2. Rohan Dennis
3. Primoz Roglic
4. Ethan Hayter
5. Fred Wright/Juan Ayuso/Rémi Cavagna

Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 28, 2022, 14:51:16Szerintem a top favoritok között ott lesz Ethan Hayter, mint a mezőny egyik legjobbja, Fred Wright szintén, esetleg még Dylan van Baarle és Juan Ayuso is. Én így gondolnám el a top favoritok listáját a kronóra:
1. Remco Evenepoel
2. Rohan Dennis
3. Primoz Roglic
4. Ethan Hayter
5. Fred Wright/Juan Ayuso/Rémi Cavagna

Köszi az általad vélt erősorrendet :ok:  Nekem a 2 angol kicsit kiesett eddig a látószögemből, főleg Wright; de most már jobban figyelem majd őket.

Szorzóra mit mondanál? Mivel jönnek majd ki a bukik?

Főesélyesnként várom Evenepoelt, de vajon milyen oddszal? 1,5-1,6 szerintem túl alacsony, valami 2,00 körüli szorzót tartok reálisnak, efölött pedig már mindeképpen értéket látnék benne.

Látva azt, hogy Evenepoel milyen formában van, szerintem reális az 1.60, valószínűleg a bukik is így gondolják majd (ha 2.00 körül lesz a szorzó, abban bőven van érték). Top formában csak WVA és Ganna veszélyes rá, de olykor még ők sem... megkövetem magam, mert a kezdeti Remco rajongásom egy időben inkább szkepticizmusba ment át (sose lesz GT-menő), de egyelőre brutális, amit művel... Ayusónak örülök, csak reménykedni tudtam hasonló formában.

Idézetet írta: Latzka Dátum augusztus 28, 2022, 10:16:42h2h 9. szakasz

Tao Geoghegan Hart - Pavel Sivakov 1,25 - 3,75

Sérült vagy bukott a francia-orosz? Azért ez elég durva szorzó páros :o



Ha nincs a bukása Taonak, akkor közel lettek volna egymáshoz, így végül sima Sivakov lett.

OMG bet365 1,25-t ad az Evenepoel 10. szakaszra ;D

Idézetet írta: Latzka Dátum augusztus 28, 2022, 18:06:38Ha nincs a bukása Taonak, akkor közel lettek volna egymáshoz, így végül sima Sivakov lett.

Ne szabadkozz, sima win, szép tipp volt! :beerchug:

Idézetet írta: Latzka Dátum augusztus 28, 2022, 20:40:16OMG bet365 1,25-t ad az Evenepoel 10. szakaszra ;D

Az komoly, ezt nem hittem volna, benéztem rendesen, ebben semmi érték... Haytert is jól lőtték be, sajnos. Kár érte, talán Plapp, Ayuso vagy Van Wilder az, akikben lehet érték nagy szorzók esetén top3-ra. Van Wilder jó kis kronós, szinte utolsó esély, hogy saját jó eredményért menjen, utána Remco trikóját kell védeni.


Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 30, 2022, 17:30:52Remco brutális...

Ezen a Vueltán most olyan ami miatt csodagyereknek tartották, ami miatt hatalmas jövőt jósoltak neki.

Végre megcsinálja azt, amiért jött?

A Bora újból meglepné a mezőnyt, de most már Sam Bennett nélkül.  Olvasd tovább


@Admin
Kérjük a további szakaszokat!  :)