La Vuelta 2022 - 15. Szakasz (Martos › Sierra Nevada)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


La Vuelta 2022 - szeptember 4. - 15. Szakasz (Martos › Sierra Nevada)

Van egy tipped erre a Vuelta szakaszra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a szakasz legjobb tippje pénznyereményben (1.500 forint/nap) részesül!

Minden nyertes tipp számít, még ha nem is jelent szakaszgyőzelmet, ugyanis az összesített tabellán feljebb kerülhetsz.


Tipp: Párosítás (Richard Carapaz - Mikel Landa) előrébb végez ( Richard Carapaz)
Odds: 1.66
Iroda: bet365
Indoklás:

Jó kis verseny lesz a két versenyző között. Nehéz eldönteni ki végez előrébb én most úgy gondolom a voksomat illetve a tippemet  Richard Carapaz adom mert bízom a sikerében.

Miguel Angel Lopez nyeri a szakaszt
3.25
bet365

Brutális lesz a szakasz a vége. Ez a kolumbiainak nagyon fekszik, amit mi sem bizonyít jobban, hogy eddigi 3 GT egyéni sikeréből kettő is 2000 m feletti hegy "bevételéből" származik. Sőt, öt éve pont ezt a befutót nyerte Zakarin és Kelderman előtt. Ma is jól mozgott, ez a magaslat az ő pályája. Remélem nem lesz sok előnye a szökésnek, mert ha igen, akkor kuka lesz...

tipp: J. Almeida 1-3. helyen végez
odds: 8.50
iroda: unibet

Vannak esélyesebbek nála a dobogóra, de ami miatt meg lehet próbálni az hogy váratlanul feltámadt és úgy tűnik a harmadik hétre lendült formába. Ma igen jól ment, sőt, meglepően jól azok után hogy eddig úgy nézett ki nagyon maga alatt van.
Ettől nyilván lendületet kaphat, összetettben is előre jöhet kicsit akár, holnap egy hosszú, nagyon nehéz emelkedő a vége, egy nagy rohanás lesz a szakasz, én nem hiszem hogy szökés végig mehet most.
Egyrészt nagyon rövid a szakasz, nagy iram lesz várhatóan, abból még indítani nehéz lesz, másrészt Roglic ledolgozott elég sokat a hátrányából ma, Evenepoel megrogyott, a verseny váratlanul kiéleződött, így Roglának de még inkább a csapatának ez a holnapi királyetap rendkívül fontos lesz.
Én szimplán azt várom hogy a Jumbo élre áll és kemény iramot megy az elejétől aztán a végén majd Roglic megy ami a csövön kifér és próbál minél többet ráverni megint Evenepoelra.
Almeida meg szokás szerint, egy iramot tartva végigmegy a hegyen és ez talán elég lehet egy dobogóra ma látottak alapján ha tényleg nem ér be holnap szökés.

Tipp:    Roglic 1-3. helyen végez
Odds:    2.00
Iroda:   Betclic


Kerékpár, Vuelta A España, 15. szakasz, 2022. 09. 04., 13:16

Tipp: Carapaz, Richard 1-3 helyen végez

Odds: 4,00
Iroda: Unibet

Meintjes előrébb végez mint Uran
Odds:1.60
Iroda:unibet

Tipp: Remco Evenepoel nyeri a szakaszt

Odds: 26,00

Iroda: bet365

Idézetet írta: grof19 Dátum szeptember 03, 2022, 20:38:18Tipp: Párosítás (Richard Carapaz - Mikel Landa) előrébb végez ( Richard Carapaz)
Odds: 1.66
Iroda: bet365
Indoklás:

Jó kis verseny lesz a két versenyző között. Nehéz eldönteni ki végez előrébb én most úgy gondolom a voksomat illetve a tippemet  Richard Carapaz adom mert bízom a sikerében.

Nyertes

A 15. szakasz győztese: @grof19

Gratulálunk! Nyereményed 750 forint Skrillen keresztül.