ATP Monte Carlo 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


ATP Monte Carlo

2023.04.09. - 2023.04.16.

Ebben a témában lehet beszélgetni a tornáról, ide jöhetnek a tippek, információk stb.  :topbet_125:

Holnap a kvaliban Balázs Ati nagy vereségére számítok a francia Van Assche ellenében, kíváncsi vagyok milyen szorzók lesznek. Szerintem még az 1,1 is dagi lenne :laugh:

Idézetet írta: Latzka Dátum április 07, 2023, 21:37:01Szerintem még az 1,1 is dagi lenne :laugh:

És valóban, végül 1,04 lett ;D

Lajovic 5. és Krajinovic 8. selejtezős vesztes kiemeltként miért van ott a főtáblán, úgy, hogy Ruusuvuori 1. helyével ugyancsak vesztesként nem kapta meg a Lucky Loser "kártyát"?

Kecmanovic salakon vágna vissza Musettinek

Másodjára kerül szembe Miomir Kecmanovic Lorenzo Musettivel, és miután a tavaly, a nápolyi kemény borításon az olasz játékos bizonyult jobbnak, a lassú borításon ellenfele kiegyenlítheti a mérlegüket. Olvasd tovább!

Marad Wawrinka veretlensége Fritz-el szemben?

Már jó ideje annak, hogy Stanislas Wawrinka alacsonyabb színvonalat jelent Taylor Fritznél, de az amerikai játékosnak még nem sikerült egyszer sem legyőznie a svájci háromszoros Grand Slam-bajnokot. Olvasd tovább!

A salakon eredményesebb Zverev esélytelenebb Medvedevnél

Bár Daniil Medvedev Grand Slam-győztes és volt világelső státuszát még nem sikerült elérnie, salakon Alexander Zverev sokkal sikeresebb volt az évek során. A bukmékerek mégsem a német továbbjutását tartják valószínűbbnek. Olvasd tovább!

Musetti verte a világelső Djokovicot és negyeddöntős a tengerparton

Gyenge idénykezdése után, úgy látszik, hogy Lorenzo Musettinek jót tett a borításváltás, mivel már az utolsó nyolc között van az év első salakos Masters-tornáján. Olvasd tovább!