1 millió hozzászólás a Sportfogadas.org fórumon

Indította Admin, május 20, 2023, 10:49:41

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: csacsa44 Dátum május 21, 2023, 06:24:371.
Utána még volt 600 újabb apró kérdés. :D

2. Biztos, hogy böngészés közben akadtam az oldalra, de míg Serie B volt, addig nem mertem regisztrálni oda, ahol Milan a góré, szóval kivártam.

3. X évente ingyen áfonya.  ;D  :-*

Micsoda kérdés, te jó ég.  ;D

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: Várda64 Dátum május 21, 2023, 14:09:243., Ha én nem lennék itt naponta az nagyon nagy baj lenne, ezért itt vagyok.  ;D Remélem még hosszú ideig!  ;)

Aláírom.

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: peshark Dátum május 21, 2023, 14:12:031. Egy szupervasarnapi tippjatekba kuldtem be egy remek tippsort elsore... ;D

2. @hubika88 regota mondogatta nekem meg a napitutis idokben, hogy jo hely ez itt... Egy darabig nem lattam at rendesen az oldalt, meg nem is foglalkoztam vele igazan, de utana csak belelendultem.

3. Manapsag ritkabban jarok mar, elegge lecsokkent az erdeklodesem a fogadas iranyaba, igy jelenletem csokkent itt. Garrosra terveztem visszaterni, guruban lehet irok is neha, de nezni nem fogom egyertelmu okok miatt...

Köszönjük ezúton is @hubika88 -nak, hogy ilyen jó dolgokat is csinál, egyebek mellett.

Admin

***** Veterán senki
33 fórumtag osztotta meg eddig velünk első Sportfogadas.org-os élményét.

Nyugodtan lehet folytatni. Megemeljük a keretet 40-re, bár tudjuk, hogy nem ezért teszitek, legalábbis nem az elsődleges cél.  :ok:

Kék Lagúna

*** Haladó
1. Ez volt az első hozzászólásom:

"Labdarúgás  Izlandi Premier
2023.04.16. 21:15

Valur - Breidablik
Tipp : gólok száma over 5.5
Odds : 7.50
Iroda : unibet"

2. Egy ismerősöm ajánlotta a fórumot.

3. Ami megfogott ez egy-két illető Gurus írása, de a játékok is nagyon bejönnek.

Köszönöm!

TiB

****** Veterán
Idézetet írta: TiB Dátum május 16, 2007, 21:22:43Hát szerintem ebből is lehet döntetlen, de ne legyen, bár most nagyon annak tűnik.  :-X

Ez volt az első hozzászólásom, ha minden igaz, aztán egész gyorsan elkezdtem naplózni. Nekem leginkább a napló tetszett eleinte, Szigo naplója inspirált :) Az oldalt a keresőben találtam emlékeim szerint.

Nekem néhány fórumtopik a mágnes, például NBA, illetve a különböző írások, legyen szó főoldaliról vagy épp Gurus írásról.


HT

**** Tősgyökeres
Sziasztok, ne haragudjatok, hogy nem a kérdésekre válaszolok (az ezért járó jutalmakat is meghagyom inkább másoknak), de ha már van ez a kiemelkedő alkalom, akkor – mindenfajta fellengzős pátosztól mentesen – köszönetet mondanék mindenkinek, akinek egy hajszálnyi köze is van ahhoz, hogy az elmúlt években a kedvenc oldalammá vált az org.

Ahogy annak idején az NSO volt a böngészőm kezdőoldala, úgy az utóbbi években ez lett. Ha van egy kis időm, akkor itt kezdem a napot (nem a játékokkal, inkább a hozzászólásokat olvasgatva), mert bármilyen furcsán is hangzik, gyakran itt több infóhoz és érdekességhez jutok, mint máshol.

Gratulálok és remélem, hogy a 2 milliomodik hozzászólás már az enyém lesz.  ;D  ;D  ;D

bigzotya

*** Haladó
Sziasztok!

1.   Online Sportfogadás Játékok - Archívum / Re:Kézi-BL: Veszprém - Vive Kielce Tippjáték
május 31, 2019, 17:26:33
Lékai 1:51

Ha jól emlékszem azt kellett megtippelni, hogy magyar részról mikor találnak be először, és hogy ki.

2.  Keresőben találtam az orgra.  Beírtam, hogy sportfogadás. Olyan oldalt kerestem ahol csak ezzel foglalkoznak, és megtetszett.
3.  Inkább hetente lépek be. Hétvégi fogadó vagyok. Beleolvasok a hozzászólásokba, és megteszem a totót, valamint pár tippet a havi játékba.