Indította Inter, október 25, 2008, 23:17:35
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Idézetet írta: csabax Dátum december 16, 2021, 15:23:43Marine Le Pen népszerűségének csökkenése jobbára tényleg Eric Zemmour miatt van. Ám miért nincsen egyetlen szó sem a cikkben az Emmanuel Macron francia elnök helyére jelenleg veszélyesnek tűnő Valérie Pécresse személyéről? Én nem olvasom jól a cikket vagy tényleg még csak említve sincs Valérie Pécresse? Megtévesztésként szerepel ebben a cikkben a Valérie Pécresse általi legyőzése óta immár a "futottak még" kategóriába tartozó Xavier Bertrand?Elhiszem, hogy többen lehetnek kíváncsiak az algériai bevándorló családban született és magát berber eredetű francia zsidóként pozícionáló Eric Zemmour személyére és szélsőségesen rasszista és iszlamofób nézeteire, ám továbbra is az a véleményem, hogy legalább az egyik mondatban meg lehetett volna emlékezni arról is, hogy akár még egy Valérie Pécresse nevű nőszemély sem teljesen esélytelen.
Idézetet írta: Pozzato Dátum december 17, 2021, 09:45:13A cikk októberben készült, ekkor még sehol sem mérték Pécresse-t (konkrétan november 20. utáni az első mért adat róla...), aki az elmúlt hetekben lett felkapott.
Idézetet írta: csabax Dátum december 17, 2021, 10:01:26Na, ez akkor így szívás. Ugyanis nálam most jelent meg a cikk, s ezért azt gondoltam, hogy mostani. Egyáltalán nem gyanítottam, hogy egy októberben készült cikk decemberben jelenik meg a laptopomon. Pech!