Betfair - Beat The Drop

Indította Admin, február 03, 2023, 08:53:52

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Admin

***** Veterán senki

curpy82

***** Régi motoros
Csak nekem tűnt el 3 napja, vagy megint valami linkről kellene behozni a játékot?
 :-\

Carpeks

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: curpy82 Dátum augusztus 25, 2023, 18:15:19Csak nekem tűnt el 3 napja, vagy megint valami linkről kellene behozni a játékot?

Nálam ugyanott van, ahol eddig volt: a menüsorban a kosárlabda és a Prize pinball között.

RedMunchen

****** Veterán
Idézetet írta: curpy82 Dátum augusztus 25, 2023, 18:15:19Csak nekem tűnt el 3 napja, vagy megint valami linkről kellene behozni a játékot?

En elmentettem konyvjelzokent.
https://beatthedrop.betfair.com/

Zsoca

**** Tősgyökeres
Hali Srácok.
Melyik kosár meccs a tuti mára?  :beerchug:

Azta

* Újonc
Mintha olvastam volna olyat hogy már a 10. kérdés után ki lehet venni ami még maradt pénz, ez igaz? Vagy kötelező vegigmenni mind a 12 kérdésen?

curpy82

***** Régi motoros
Idézetet írta: Azta Dátum augusztus 31, 2023, 13:20:54Mintha olvastam volna olyat hogy már a 10. kérdés után ki lehet venni ami még maradt pénz, ez igaz? Vagy kötelező vegigmenni mind a 12 kérdésen?

Kötelező végigmenni a tizenkettőn.

Azta

* Újonc
Idézetet írta: curpy82 Dátum augusztus 31, 2023, 13:25:32Kötelező végigmenni a tizenkettőn.

The minimum number of questions for all stakes is 10.

Ez mit takar?

curpy82

***** Régi motoros
Idézetet írta: Azta Dátum augusztus 31, 2023, 13:41:49The minimum number of questions for all stakes is 10.

Ez mit takar?

Ez a tétre vonatkozik. Hidd el, innen én vittem végig a legtöbb nyereménnyel, és tizenkettőt kell megcsinálni.

Wonder68

**** Tősgyökeres
Úgy szoktam kivenni a 10 kérdés után, hogy a felezőt választom :beerchug:
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban. 

Azta

* Újonc
Olvastam hogy ha tőzsde miatt azt választom hogy csak 0,02-t vonjon le 0,05 helyett nyertes fogadásonkent akkor minden ingyenes játékot stb megvonnak tőlem. Ez igaz? Akkor ez a Beat the drop játék sem lesz elérhető ha azt választom?