Betfair kifizetés

Indította Yuber, január 03, 2010, 02:36:26

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Milán

****** Veterán
Idézetet írta: whitedragon Dátum január 17, 2010, 22:39:47
Sziasztok
Van 1 ismim aki reggelt betfair-re de fél megadni a személyi adatait meg a kártyájának adatait mert fél hogy lelopják a pénzét a kártyájáról
Mit tegyen?

Törölje a számláját, s menjen el a bankba, hogy őrizze a pénzét, nehogy onnan is valaki ellopja... ::)

Komolyra fordítva a szót: ha valaki neten akar játszani, az akkor válaszon megbízható fogadóirodákat (ilyen a Betfair is), s ezek nem fogják ellopni a pénzét (nincs rá szükségük ilyen módon...).

whitedragon

*** Haladó
Idézetet írta: Milan Dátum január 17, 2010, 22:44:22
Törölje a számláját, s menjen el a bankba, hogy őrizze a pénzét, nehogy onnan is valaki ellopja... ::)

Komolyra fordítva a szót: ha valaki neten akar játszani, az akkor válaszon megbízható fogadóirodákat (ilyen a Betfair is), s ezek nem fogják ellopni a pénzét (nincs rá szükségük ilyen módon...).

én értem, nem is aggódom de neki is kéne vmi ér ami megnyugtatja hogy nem fogják lelopni a pénzét

whitedragon

*** Haladó
elég neki ha csak 1 okmánnyal igazolja azt h ő az, meg ő azt sem érti miért kell igazolnia magát, mert én azt mondtam ugy jó ha kicsit kitakar mindenből és nem lesz gond de tart tőle hogy még igy is veszélyes

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Idézetet írta: whitedragon Dátum január 17, 2010, 22:39:47
Sziasztok
Van 1 ismim aki reggelt betfair-re de fél megadni a személyi adatait meg a kártyájának adatait mert fél hogy lelopják a pénzét a kártyájáról
Mit tegyen?
S a bankautomatáknál meg az üzletekben nem fél használni a kártyát? Ott is ugyanúgy meglophatják...

Viccet félretéve: hogy regisztrált, ha nem adott meg személyes adatokat?

whitedragon

*** Haladó
Idézetet írta: vmlinuz Dátum január 17, 2010, 22:55:26
S a bankautomatáknál meg az üzletekben nem fél használni a kártyát? Ott is ugyanúgy meglophatják...

ahhoz hogy kifizetést kérjen kell megadni a személyes adatokat ugye, és azért eddig nem adott meg igen

ab_aevo

***** Régi motoros
Idézetet írta: vmlinuz Dátum január 17, 2010, 22:55:26

Jól mondja vm, ilyen alapon kár volt kártyát csináltasson, mert minden egyes kártyahasználatkor, fizetéskor félhet, h nem-e lopják el a pénzét. Ha úgy gondolja meg fogják lopni ha regizik online irodához szerintem jobb ha elfelejti az online fogadást és kész.

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Nem ismerem annyira a betfairt, de minden irodánál regkor meg kellett adni a nevet, cimet, születési dátumot minimum. Ha ezek helyett helytelen adatokat adott meg, akkor hogy akar befizetni egyáltalán? Ha a név nem talál befizetéskor sem, simán zárolhatják a számlát.

fiorka

* Újonc
Sziasztok.

Nem rég regisztráltam a betfair-re.Nekem maga az oldal nagyon bejön.A kifizetésel kapcsolatban több kérdésem is lenne.
1. VAn-e limitálva a kifizethető összeg határa?
2. Olvastam oylan hogy ha Visa Kártyádra utalsz akkor 5 dollár/nap kezelési költésget számitanak fel mig meg nem érkezik a pénz.Ez igaz?
S ha igen akkor ezt hogy lehet kivédeni? Netteller vagy moneybookers.en keresztül? VAgy ott is lesz valam féle költég? Mert azt olvastam hogy Mastercard-ra nem enged utalni ez igaz vagy hülyeség? Illetve az 5%-ot a nyereménbyből levonja,de ezen kivül ugye semmit?

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Az utolsóra tudok válaszolni: MasterCardra egyik irodánál sem lehet lekérni pénzt, nem engedi a MasterCard a visszafizetéseket. Visa kártyákra működik a kifizetés.

ab_aevo

***** Régi motoros
Idézetet írta: fiorka Dátum január 25, 2010, 06:42:16
Sziasztok.

Nem rég regisztráltam a betfair-re.Nekem maga az oldal nagyon bejön.A kifizetésel kapcsolatban több kérdésem is lenne.
1. VAn-e limitálva a kifizethető összeg határa?
2. Olvastam oylan hogy ha Visa Kártyádra utalsz akkor 5 dollár/nap kezelési költésget számitanak fel mig meg nem érkezik a pénz.Ez igaz?
S ha igen akkor ezt hogy lehet kivédeni? Netteller vagy moneybookers.en keresztül? VAgy ott is lesz valam féle költég? Mert azt olvastam hogy Mastercard-ra nem enged utalni ez igaz vagy hülyeség? Illetve az 5%-ot a nyereménbyből levonja,de ezen kivül ugye semmit?

1. 40.000 euro/nap ha jól tudom
2. nincsen ilyen kezelési költség

harvy666

*** Haladó
VISAra max 48000$ naponta
alapvetoen csak 5% ot vonnak de ha nagyon sikeres vagy akkor meg ott lesz a Premium Charge is,de ezzel meg nemkell torodni ha csak most reggeltel :)

whitedragon

*** Haladó
Sziasztok
Előző hét vasárnap nem most hanem előtte igényeltem le 300eurot otpre betfair-ről
és azóta nem jött meg, ez miért lehet?mert új hónap van vagy miért?:S :'(

harvy666

*** Haladó
hat nekem VISA-ra olyan szerdan szokott megerkezni ha vasarnap kerek ki szoval én a helyedbe mar aggodnek (és persze erdeklodnek a BF-nél)

whitedragon

*** Haladó
én ugy szoktam hogy ilyan vasnap kérek és kövi hét hétfőn szokott, beszéltem haverral aki régi betfair-es és ő azt mondta h lehetséges h otpre még nem jött meg, ha holnap nem jön meg akk mivan?
irjak a betfairnek vagy mit tegyek?mert most pl szönetel az oldal

gigazo

**** Tősgyökeres
Igaz hogy én moneybookersre szoktam kikérni, de az kb 10-12 óra szokott lenni.