Zene

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


#420 augusztus 19, 2022, 21:36:52, Pozzato
Idézetet írta: Alk Dátum augusztus 19, 2022, 14:49:05@Pozzato

Hirtelen nem is emlékszem, mondtam-e már, de Beton Hofit neked köszönhetően ismertem meg, amikor egyszer a trapről értekezve ajánlottad. Első track, amire rányomtam, a Pesti istenek volt, s több sem kellett, hogy meggyőzzön. Szóval ezúton is köszönet! Ezt most annak kapcsán írom, hogy kint a legújabb tőle.


:ok:

Engem rég fogott meg egy albumról annyi zene, mint amennyi anno a Comic Sinsről, tényleg beszívja az embert. Az új szám is friss és ropogós, tetszik! Kiindulva az eddigiekből, szerintem a Comic Sins után jön egy újabb album, ez meg ilyen "promó" vagy előzetes kislemez (nem tudom hogy nevezik).
"Csak egy kilences busz kellett, hogy hazavigyelek"  ;D
"Belehalok milyen szabad ország ez,
Anyámnak írok SMS-t és az Orbán les"

#421 augusztus 19, 2022, 22:07:18, Alk
Elnézést mindenkitől a duplikálásért, de kaptunk hozzá egy nem is akármilyen klipet. :D



#423 augusztus 25, 2022, 21:29:29, Alk
Ma hallgattam életemben először Azahriaht, s azt is csak a Friderikusz interjú óta tudom, hogy zenével (is) foglalkozik. Hiába, le vagyok maradva. Két számot beteszek, amiknek írtó jó flowja van. Mivel top felkapottak között van, lehet, ez már csak nekem újdonság. Azt sem tudom, milyen stílus, de bejön ez a félreggae feeling.




Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 19, 2022, 15:45:51Kiindulva az eddigiekből, szerintem a Comic Sins után jön egy újabb album, ez meg ilyen "promó" vagy előzetes kislemez (nem tudom hogy nevezik).


Gyanús volt, végül jött is, friss Beton.Hofi album, szép volt Ádika!
"Én már nem fenyegetek
Tudod, Ádika feje beteg"

https://www.youtube.com/watch?v=JCow8cP4h78&list=OLAK5uy_nDZo2O_qnsLasDKaGMIE7WI7AcIDDCFUY

Nálam ma ez akadt be. Valahogy eszembe jutott, hogy tök rég hallottam.

Ezt a számot azért hozom, mert több megtekintést érdemelne. Kellemes dallam, jó vokál, a csodálatos Balaton és Nigel Stately; ez így nekem bőven elég :ok:


Sok a speciális effekt és fényjáték manapság a koncerteken, pedig olykor elég "csak" kiállni, énekelni, mint ahogyan azt régen tették.


Magga Braco még így öt év távlatából is brutális  ;D


Ez meg még mindig underrated zene, továbbra sem értem miért.


Talán a legkomolyabb hazai lokálpatrióta szám.

Továbbra is úgy gondolom, hogy a mashup lesz az egyik jövőbeni fő ága a zenének (ha már most nem az), egyszerűen túl sok zene van, sokkal jobb ezekből alkotni valami újat, mint amilyen ez is:


Az Opus szerintem tökéletes mashupra (mint ahogyan az All Around The World is), illetve azon se lepődnék meg, ha egyre több ilyen próbálkozás lenne a számoknál, mint amit anno Imanbek is csinált, hogy felhúzta a hangszínt nagyon mélyről. Ez is egyre divatosabb lesz majd:



Milyen érdekes, hogy manapság már nem azt kell hallgatni, amit akarják, hogy hallgassunk, és ezért mást is hallgatunk. Most az persze más kérdés, hogy én a netes topot se hallgatom, de a nép választási lehetősége mást mutat, mint a rádiók.

https://player.hu/kult/magyar-zenei-toplista-a-legkedveltebb-eloado-935-millios-youtube-nezettsegere-79-radios-jatszas-jut

Saját készitésü zene
Raw Underground Hip Hop

https://www.youtube.com/watch?v=oA3VvWFYSHo