Bwin Póker Infó

Indította Milán, december 22, 2010, 15:59:32

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Milán

****** Veterán

Ha bármilyen kérdésed van a Bwin Pókerrel kapcsolatban, azt ebben a témában írd. Mielőtt feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Megpróbálunk minél hamarabb válaszolni kérdésedre.  :great:

demi

**** Tősgyökeres
Sziasztok!
Szükségem lenne egy bwines fórumlakó segítségére. Haverom a számlájáról mentené ki a pénzét MBre,de az igazolványfeltöltés csak jövőre lesz neki aktuális. :))
Nem nagy összeg,de abból 10%ot ad a segítségért.
Előre is köszi!

Milán

****** Veterán
Idézetet írta: demi Dátum december 25, 2010, 20:58:41
Sziasztok!
Szükségem lenne egy bwines fórumlakó segítségére. Haverom a számlájáról mentené ki a pénzét MBre,de az igazolványfeltöltés csak jövőre lesz neki aktuális. :))
Nem nagy összeg,de abból 10%ot ad a segítségért.
Előre is köszi!

Ugye tudjátok, hogy az ilyesmi mindkét számla zárolásával is végződhet?

demi

**** Tősgyökeres

meszja

* Újonc
Hali!
Csak szöveges formába lehet visszanézni a parti történetet? Nem mutatja képpel?

Dacsi

**** Tősgyökeres
Az 1000 dolláros freerollon nyertem egy 1.2 dolláros jegyet, csak azt nem tudom mire lehet beváltani... próbáltam már mindenre, de nem engedett regisztrálni sehol. Bejelentkeztem bwin-re is, de ott sem írja csak ezt: Freeroll Win – check your bonuses   2012. 07. 29. 17:40

Valaki nyert már ilyet? Mit lehet ezzel kezdeni?

csacsa44

****** Veterán
Idézetet írta: Dacsi Dátum július 28, 2012, 20:50:04
Az 1000 dolláros freerollon nyertem egy 1.2 dolláros jegyet, csak azt nem tudom mire lehet beváltani... próbáltam már mindenre, de nem engedett regisztrálni sehol. Bejelentkeztem bwin-re is, de ott sem írja csak ezt: Freeroll Win – check your bonuses   2012. 07. 29. 17:40

Valaki nyert már ilyet? Mit lehet ezzel kezdeni?

Már rég játszottam itt, de úgy rémlik, hogy meg kell nyitni a versenyek listáját, és a megnevezések előtt bal oldalon látni fogsz egy zöld színű jelzést, ami azt jelöli, hogy oda ülhetsz be. Remélem tudtam segíteni!

ncis88

**** Tősgyökeres
1 pókerponttal lehet kiváltani. Nem oly rég én is nyertem 1$-t és egy 1.20as tokent, és csak 0.94PP-t tudtam gyűjteni, így nem tudtam kiváltani.Még.

Dacsi

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 29, 2012, 06:12:56
Már rég játszottam itt, de úgy rémlik, hogy meg kell nyitni a versenyek listáját, és a megnevezések előtt bal oldalon látni fogsz egy zöld színű jelzést, ami azt jelöli, hogy oda ülhetsz be. Remélem tudtam segíteni!

Igen, én is kerestem a zöld jelet, de nincs sehol...Közben láttam tegnap, hogy mások is panaszkodtak a chatben, hogy nem kapták meg...

Idézet1 pókerponttal lehet kiváltani. Nem oly rég én is nyertem 1$-t és egy 1.20as tokent, és csak 0.94PP-t tudtam gyűjteni, így nem tudtam kiváltani.Még.
És erre csak 1 napot adnak? :( Sajna így akkor nem lesz belőle semmi...

ncis88

**** Tősgyökeres
30 vagy 90 nap

nézd meg a számlám/Póker(bal oldalt)

Dacsi

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: ncis88 Dátum július 29, 2012, 15:39:29
30 vagy 90 nap

nézd meg a számlám/Póker(bal oldalt)

Azt már néztem. Nekem a mai nap 17:40 van írva. Ezért kérdeztem, de csak amolyan költői kérdés volt! :)

oakland23

****** Veterán
Letöltöttem a bwin-nél a póker szoftvert, installáltam, aztán mikor nyitnám meg, akkor semmi...
Amikor kattintok, a kis kezdő panel felugrik, de kb. egy másodperc múlva el is tűnik...
Kérdésem az lenne, hogy mi lehet a probléma. Talán a blokkolás árthat neki, vagy a gépemnél nincs meg valami, ami miatt nem fut?

alexthebest

***** Régi motoros
Idézetet írta: oakland23 Dátum október 12, 2016, 10:51:32
Letöltöttem a bwin-nél a póker szoftvert, installáltam, aztán mikor nyitnám meg, akkor semmi...
Amikor kattintok, a kis kezdő panel felugrik, de kb. egy másodperc múlva el is tűnik...
Kérdésem az lenne, hogy mi lehet a probléma. Talán a blokkolás árthat neki, vagy a gépemnél nincs meg valami, ami miatt nem fut?

Nálam rendben megy (macintosh), szóval nem valószínű hogy a blokkolás.

Mido9292

**** Tősgyökeres
$250 Freeroll BG-re tudja esetleg valaki a jelszót?

Szigo

****** Veterán