Saját beállitások a fórumban

Indította vmlinuz, június 10, 2011, 13:30:24

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
A http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?action=profile;area=theme lehet saját fórum beállitásokat módositani, például a visszatérést a témába hozzászólás után, a hét első napját stb.

Ezeket javaslom, hogy mindenki nézze át, és állitsa be kedve szerint.

A Saját napló azonositót pedig a http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?action=profile;area=forumprofile cimen kell megadni, az oldal alján. A régi napló linkek sajnos nem maradtak meg a frissités után.

Ordog

*** Haladó
Szép Jónapot!

Nem tudom hol kérdezhetném meg, talán itt... hogyan lehet saját naplót elkezdeni? Kerestem de az istenért sem találtam meg sehol. Ez is hozzászóláshoz van kötve?

Lord

**** Tősgyökeres
Szia!

Úgy tudsz saját naplót indítani, ha rámész a Fórumon belül a Sportfogadás Naplók, azon belül is a Kezdő Fogadók Naplói alfórumba, és ott a felsorolt topicok kelett lesz kicsit jobb oldalt egy "Új téma" elnevezésű opció. Ott tudsz új topicot indítani. A topic címe logikusan a naplód címe lesz. Remélem, tudtam segíteni, és sikerül megtalálni. Ha nem jársz sikerrel, rakok fel képet, vagy linket.

Ordog

*** Haladó
Köszönöm a segítséget. Már be is izzítottam a témát:)

Lord

**** Tősgyökeres
Na helyes, örülök, hogy csak megszületett a topic. Remélem eredményes lesz, és sok zöld betű szerepel majd benne. ;)

vicze

* Újonc
Helo !

Kérdésem lenne hogy mitől függ hogy valaki haladó fogadó, kezdő, vagy olvasó? :police:

Üdvözlettel: vicze

gerry

***** Régi motoros
Idézetet írta: Lord Dátum június 28, 2011, 23:37:39
Na helyes, örülök, hogy csak megszületett a topic. Remélem eredményes lesz, és sok zöld betű szerepel majd benne. ;)

szia,
Hozzaszolasok mennyisegetol.

drogos

***** Régi motoros
Hogy tudom beállítani, hogy a naplómba lehessen köszönetet küldeni? Mert nem tudok senkinek sem küldeni. :S

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Ez globális hiba volt, most átállitottam, ellenőrizd.

drogos

***** Régi motoros
Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 03, 2013, 11:00:54
Ez globális hiba volt, most átállitottam, ellenőrizd.
Nálam nem jó.  :(

Milán

****** Veterán
Én úgy emlékszem, hogy a napló direkt nem volt "köszönetes". Vagy?

Kagawa

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Milan Dátum december 03, 2013, 11:24:36
Én úgy emlékszem, hogy a napló direkt nem volt "köszönetes". Vagy?

drogos naplójára gondolsz vagy úgy átlagban a naplókra? Mert én a sajátomban már millió köszönetet kaptam, és úgy gondolom, hogy drogosnak is küldtem már párat

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Hm, tényleg, valamiért csak a drogoséban nem jelenik meg a köszönet gomb.

Milán

****** Veterán
Idézetet írta: Kagawa Dátum december 03, 2013, 11:33:35
drogos naplójára gondolsz vagy úgy átlagban a naplókra? Mert én a sajátomban már millió köszönetet kaptam, és úgy gondolom, hogy drogosnak is küldtem már párat

Akkor nem emlékeztem jól.  :ok:

drogos

***** Régi motoros
Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 03, 2013, 11:37:51
Hm, tényleg, valamiért csak a drogoséban nem jelenik meg a köszönet gomb.
Most már nálam is van!  :great: