Bet365 - 100% európai labdarúgás bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bet365 - 100% európai labdarúgás bónusz

A bet365 fantasztikus európai labdarúgás gyűjtő fogadási ajánlatuk a legjobb európai ligák mellett a Bajnokok Ligája csapat és kieséses mérkőzéseire is érvényes.

Nyereséged akár 100%-át is megkaphatod bónuszban, ha gyűjtő fogadást teszel a Premier Ligára, Serie A-ra, Primera Ligára, Bundesliga 1-re vagy a Bajnokok Ligájára.

Tegyél egy 3 vagy több választásból álló gyűjtő fogadást a játékidő eredménye vagy az eredmény/mindkét csapat gólt szerez piacon a fent említett bajnokságok mérkőzéseinek bármelyikére és nyereségeidhez hozzáadják az alábbi bónuszértékeket:

3-as gyűjtő - 5% bónusz

4-es gyűjtő - 7.5% bónusz

5-ös gyűjtő - 10% bónusz

6-os gyűjtő - 20% bónusz

7-es gyűjtő - 30% bónusz

8-as gyűjtő - 40% bónusz

9-es gyűjtő - 50% bónusz

10-es gyűjtő - 60% bónusz

11-es gyűjtő - 70% bónusz

12-es gyűjtő - 80% bónusz

13-es gyűjtő - 90% bónusz

14-es gyűjtő - 100% bónusz


Részvételi feltételek:

1. Kizárólag a Premier Liga, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1, Bajnokok Ligája vagy ausztrál A-League mérkőzések Játékidő eredménye vagy Eredmény/mindkét csapat szerez gólt piacokon tett mérkőzés előtti gyűjtő fogadásokra vonatkozik. A bónusz maximális értéke 100.000£ vagy annak megfelelő valuta. Az európai labdarúgás bónusz nem érvényes a Dupla esély típusú fogadásokra vagy olyan bónuszokat tartalmazó kombinált fogadásokra, mint a Lucky 15, Lucky 31, stb.
2. A bónusz bármelyik elhalasztott/törölt választás esetén is érvényes, de a hozzáadásra kerülő bónusz százaléka függ a tényleges győztes választások számától. Például, ha egy nyolcas gyűjtő fogadásból 7 választás győztes és 1 mérkőzést elhalasztanak, nyereményéhez egy 30%-os bónuszt adunk hozzá.
3. A nyeremény bónuszrészét az utolsó választás végeztét követő 24 órán belül írjuk jóvá a számláján.
4. Ez a bónusz nem lesz érvényes, ha a Felvehető most funkcióval zárt le egy fogadást vagy annak egy részét.
5. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
6. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
7. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.


Nyiss egy számlát most a Bet365 fogadóirodánál és részesülj a bónuszokban!

Tudja valaki,hogy ez a 100% európai labdarugás bónusz pontosan mely piacok megtételére érvényes?   
A szabályzatban mérkőzés előtti végeredményekre fogadás van,de mérkőzés előtt van játékidő eredménye(1,x,2),pontos eredmény ami élőben néha átvált végeredményé.
Ezekre vonatkozik mind a 2re vagy esetleg más piacra is?
Előre is köszi a választ?
:beerchug:

Bet365 - 100% európai labdarúgás bónusz - Frissítés!

Mostantól az "Eredmény/Mindkét csapat gólt szerez" piacon elhelyezett fogadások is érvényesek.  :ok: