Csaló pokertermek

Indította alba96, december 17, 2011, 19:07:06

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

alba96

** Kezdő
Na !
Még egy James Bond filmből is kell ide egy idézet, hogy mik történhetnek ...
Hát persze, akár minden egyes partiban lehetne mindig royal-flush ... hát nem ?!
És mindegyik mellé szoktak oszatni min. 2 pokert, meg még min. három full-house-t is ...
Tuti !
(     Egyébként, én meg Matt Damon-tól tanultam ultizni. :)     )

Alapozzunk akkor erre ... vagyis:
Ha pókerem van dobnom kell, mert 1000%-ig biztos, hogy valakinél royal-flush lesz !

És ezt itt és most dokumentáltam ...
... az utókor számára.
Egyszer még nagyon híres leszek.

:)

alba96

** Kezdő
Ja !
És ...
James Bondnak már tennie se kell a rulett-asztalokra semmit, a krupié bánatosan legyint és anélkül is kifizeti neki a 36x neyereményét a max. limit tétre.
Ugye ?!

Alapozzunk akkor erre !
Miért is nem a rulett-tel nyomulunk inkább ?! Hisz ezek szerint az a tuti !

bendehal

**** Tősgyökeres
január 12, 2015, 15:02:51 #242 január 12, 2015, 15:15:10, bendehal
Idézetet írta: alba96 Dátum január 12, 2015, 14:57:37
Ja !
És ...
James Bondnak már tennie se kell a rulett-asztalokra semmit, a krupié bánatosan legyint és anélkül is kifizeti neki a 36x neyereményét a max. limit tétre.
Ugye ?!

Alapozzunk akkor erre !
Miért is nem a rulett-tel nyomulunk inkább ?! Hisz ezek szerint az a tuti !

Nem 36x nyeremény, csak 35x ezért kamu a rulett 95% payout.
Nem ígazán értem a többit, de én úgy emlékszem egyszer kaptam ki pokerel royal flush-től de az emlékezetes volt. Kár hogy nem volt badbeat..

Tigris

*** Haladó
Mi mással esnék ki az MTT-ről, mint AA-val a chipleader AJ-jével szemben, akinek persze a riveren leesik a flöss.  :crazy:  :bash:

Egy bizonyos játékosnál meg kb. ugyanaz a helyzet, mint amit Alibi beírt. Már ITM előtt is alig volt zsetonja, az utolsó helyek egyikén vergődött, erre még mindig játékban van.

Tigris

*** Haladó
71 leosztásból 4 póker... nekem kicsit soknak tűnik. Persze most nekem nem volt mákom AA-val szemben. :)

astroy

* Újonc
Sziasztok!

Én először több mint 10 éve kezdtem el online pókerezni. Akkor is tele volt fishekkel a piac és most sincs máshogy.
Viszont az teljesen megváltozott, hogy ezeket a fisheket és a korábbiakat már nem nem lehet verni.
Omaha hi/lo-t nyomom limitesen és óriási az az érzés amikor egy fish szopat le olyan induló lappal amivel nem jöhetne floppot nézni,
de ha jön is akkor bűnhödjön. Nos a bűnhőddés mára kiveszett a jokerstars szótárából és szinte buksisimogatást kapnak.
Ráadásul a hi/lo egy draw és szinte mindig találnak ők is meg én is valamit. A különbség az, hogy én a nutra megyek.
És itt jön képbe az amit már szerintem tudtok ti is, hogy a termekben érdeke, hogy minél több pénz kerüljön be a potba
és termelődjön nekik a rake. Innentől kezdve csak az a fontos, hogy a turn további húzókat adjon és pakoljuk tovább
befele a pénzt.
Maradjatok a holdemnél ha még tudjátok élvezni a pókert. De én ettől a sok szemétségtől kiégtem. Ma még bedobtam egy
százast starsra, hogy változott e valami. Meg is érdemlem, hogy jóval kevesebbet tudtam csak kivenni pár óra játék után.

Marad a sportfogadás. Oda majd írogatok amíg marad pénzem! :D
Sok sikert a cyber pénzkeresésben.

szalist

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: astroy Dátum január 31, 2015, 15:00:32
Sziasztok!

Én először több mint 10 éve kezdtem el online pókerezni. Akkor is tele volt fishekkel a piac és most sincs máshogy.
Viszont az teljesen megváltozott, hogy ezeket a fisheket és a korábbiakat már nem nem lehet verni.
Omaha hi/lo-t nyomom limitesen és óriási az az érzés amikor egy fish szopat le olyan induló lappal amivel nem jöhetne floppot nézni,
de ha jön is akkor bűnhödjön. Nos a bűnhőddés mára kiveszett a jokerstars szótárából és szinte buksisimogatást kapnak.
Ráadásul a hi/lo egy draw és szinte mindig találnak ők is meg én is valamit. A különbség az, hogy én a nutra megyek.
És itt jön képbe az amit már szerintem tudtok ti is, hogy a termekben érdeke, hogy minél több pénz kerüljön be a potba
és termelődjön nekik a rake. Innentől kezdve csak az a fontos, hogy a turn további húzókat adjon és pakoljuk tovább
befele a pénzt.
Maradjatok a holdemnél ha még tudjátok élvezni a pókert. De én ettől a sok szemétségtől kiégtem. Ma még bedobtam egy
százast starsra, hogy változott e valami. Meg is érdemlem, hogy jóval kevesebbet tudtam csak kivenni pár óra játék után.

Marad a sportfogadás. Oda majd írogatok amíg marad pénzem! :D
Sok sikert a cyber pénzkeresésben.

Bocs..lehet hogy rosszul tudom...de ha téged cumiztatnak folyamatosan..akkor te vagy a fish nem??Lehet hogy csak azt hiszed hogy jó lapokra mész be :laugh: :laugh:

bendehal

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: szalist Dátum január 31, 2015, 17:38:01

Bocs..lehet hogy rosszul tudom...de ha téged cumiztatnak folyamatosan..akkor te vagy a fish nem??Lehet hogy csak azt hiszed hogy jó lapokra mész be :laugh: :laugh:

Minden lapnak meg van az értéke adott helyzetekben... (röviden)
Ezt nem értik a fishek, olyanok mint az átlag tippmixesek.

astroy

* Újonc
Köszi aranyos vagy. Akkor mondok egy olyat, hogy Omaha Indicator. Ez egy olyan program ami megmutatja, hogy milyen erős a kezed.
Omaha Manager helyett ezt használom/használtam. A Hud miatt elsősorban, illetve imádom mikor villog, hogy You Have the Nuts. :D
Igazából erre nem is lenne szükségem, ebben a játékban elég kiműveltnek érzem magam. De mindig szerettem látni, hogy Premium
(jelenleg Group 1-nek hívják.). Azt már kevésbé, hogy rettentő gyenge kezekkel adnak meg és a nutflsuh draw az A2 low draw mellett
hogyan hal be.
Amúgy is azt tudniillik, hogy a pókerben nem mindig a legerősebb kéz nyer hanem az amit nem dobnak el. Itt nem fordul elő olyan, hogy dobás.
Játszottam a Colt Pokeren 5/10n is. De beugráltam nagyobb tétekre is. Vannak fishek mindenhol és magasabb limiteken még több.
És nyugodtan elhiheted, hogy engem a rosszabb játékosok cumiztatnak le.
Neked pedig azt kívánom, hogy fele annyiszor ne szopassonak le az orosz fishek mint engem. De még így is nagyon sokszor fogsz te is
cumizni a retardált oroszoktól. :D 

astroy

* Újonc
Idézetet írta: bendehal Dátum január 31, 2015, 17:51:19
Minden lapnak meg van az értéke adott helyzetekben... (röviden)
Ezt nem értik a fishek, olyanok mint az átlag tippmixesek.

Így van pontosan. És ott ahol 4 lapot kapnak a kezükbe valami megmozdul bennük és képtelenek a dobásra. :D

ncis88

**** Tősgyökeres
Hatványozottan igaz plo8ra..

én is ezt játszok.

szalist

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: astroy Dátum január 31, 2015, 18:05:25
Köszi aranyos vagy. Akkor mondok egy olyat, hogy Omaha Indicator. Ez egy olyan program ami megmutatja, hogy milyen erős a kezed.
Omaha Manager helyett ezt használom/használtam. A Hud miatt elsősorban, illetve imádom mikor villog, hogy You Have the Nuts. :D
Igazából erre nem is lenne szükségem, ebben a játékban elég kiműveltnek érzem magam. De mindig szerettem látni, hogy Premium
(jelenleg Group 1-nek hívják.). Azt már kevésbé, hogy rettentő gyenge kezekkel adnak meg és a nutflsuh draw az A2 low draw mellett
hogyan hal be.
Amúgy is azt tudniillik, hogy a pókerben nem mindig a legerősebb kéz nyer hanem az amit nem dobnak el. Itt nem fordul elő olyan, hogy dobás.
Játszottam a Colt Pokeren 5/10n is. De beugráltam nagyobb tétekre is. Vannak fishek mindenhol és magasabb limiteken még több.
És nyugodtan elhiheted, hogy engem a rosszabb játékosok cumiztatnak le.
Neked pedig azt kívánom, hogy fele annyiszor ne szopassonak le az orosz fishek mint engem. De még így is nagyon sokszor fogsz te is
cumizni a retardált oroszoktól. :D

Én szeretem az oroszokat mert azok kifizetnek..Hi-L-t meg alapból nem játszom omahaban pont amiatt mert még a gyenge lapokra is mennek és képtelenek dobni..

astroy

* Újonc
De ha tudod, hogy gyenge lapokra is mennek akkor az neked aranybánya lenne ha nem tévedek.
A baj nem azzal van, hogy mennek velük hanem azzal, hogy túl magas százalékban nyernek vele.

Plo8 nah azt soha többet. :D Ott az all-in mutatásoknál már a flop előtt szívrohamot kapok! :D

szalist

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: astroy Dátum január 31, 2015, 20:36:52
De ha tudod, hogy gyenge lapokra is mennek akkor az neked aranybánya lenne ha nem tévedek.
A baj nem azzal van, hogy mennek velük hanem azzal, hogy túl magas százalékban nyernek vele.

Plo8 nah azt soha többet. :D Ott az all-in mutatásoknál már a flop előtt szívrohamot kapok! :D

Általában nyerek is de inkább csak akkor pókerezek ha valamilyen promóció is társul a játékomhoz....az omahat meg ebbe nem szokták beleszámítani..online nem azért játszom hogy nyerjek...nem játszom olyan magas téten online hogy megéljek belőle...inkább élőben játszok magas téteken.

alba96

** Kezdő
Miért vettétek ki TiB megjegyzését?!
Tökéletes konklúzió volt erre az egészre. Röviden és velősen öszegzett mindent.
Én sem akartam megtörni a varázsát!
Kár lenne érte!

Online-Poker-Site (OPS!):  - "Imádom, ha egy terv sikerül !" ... a'la A-team.  :great:

Üdv!