Betfair Infó

Indította Milán, december 01, 2009, 19:20:33

Előző téma - Következő téma

betman és 2 vendég van a témában

Carpeks

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Rwilla Dátum január 11, 2023, 06:14:35Azért rohadt nehéz komoly nyereményt elérni a Beat the dropban. 12-szer egymás után kell eltalálni 1.72-2.10 közötti szorzót, azért erre kényesen ügyelnek, hogy ne essenek ki a bűvös oddstartományból. Most a 6. kérdésnél tartok, de sokszor csak a szerencse mentett meg, bár elég sok a 12 kérdés, ennyi alkalomhoz kelleni is fog. A hatszámjegyű összeghez legalább a 10. kérdésig kb allinezni kell. És remélni a legjobbakat.  :)

Azt próbálta már valaki, hogy nem adott napra tippel, hanem a kövire? Sokszor 24 órán túli kérdést is kiraknak, félő, hogy ilyenkor a sorozat is megszakad.

Nem szakad meg a sorozat, lehet kihagyni napot.

lazanyja

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Rwilla Dátum január 11, 2023, 06:14:35Azért rohadt nehéz komoly nyereményt elérni a Beat the dropban. 12-szer egymás után kell eltalálni 1.72-2.10 közötti szorzót, azért erre kényesen ügyelnek, hogy ne essenek ki a bűvös oddstartományból. Most a 6. kérdésnél tartok, de sokszor csak a szerencse mentett meg, bár elég sok a 12 kérdés, ennyi alkalomhoz kelleni is fog. A hatszámjegyű összeghez legalább a 10. kérdésig kb allinezni kell. És remélni a legjobbakat.  :)

Azt próbálta már valaki, hogy nem adott napra tippel, hanem a kövire? Sokszor 24 órán túli kérdést is kiraknak, félő, hogy ilyenkor a sorozat is megszakad.

Több napot is ki lehet hagyni. Elvileg van egy max. időtartam egy 12 kérdéses játéknak, valahol láttam, de most passz mennyi.

bitang

**** Tősgyökeres
HA jól emlékszem 14 tippnélküli nap után megszakítják a sorozatot.

lazanyja

**** Tősgyökeres
Ez a Pampalinis kép annyira tetszik.  :D

milkaaa32

* Újonc
Srácok, csak én nem tudok fogadni?
Ha belépek az accomba 1 meccset nem látok, élőben sem, viszont ha kilépek látom őket :D
Ez mi?

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: milkaaa32 Dátum január 12, 2023, 18:11:24Srácok, csak én nem tudok fogadni?
Ha belépek az accomba 1 meccset nem látok, élőben sem, viszont ha kilépek látom őket :D
Ez mi?

Felellőségteljes játékra szoktatás.  :D

lazanyja

**** Tősgyökeres
Mai beat the drop kérdés? Nem értettem a tippeket.
Chelsea nyer-e?
67% igen- rossz válasz.
33% nem- jó válasz.

Jöhet a next round.

lazanyja

**** Tősgyökeres
Mai kérdés: Mu meccs 2.5 over/under.

84% igen - rossz válasz,
16% nem - jó válasz.

Mostanában ilyen arányoknál igen gyakran bukik a többség.

Nekem jöhet a next round.

Előző körben 10. kérdésnél all int toltam a Spusr-Arsenal 2.5over gólra... 2:0-ás fi. után maradt is annyi. Nem mondható, hogy kislányaim ne szurkolnának. Kérdezték is, hogy ez most bukó? Miért raktad a teljes összeget?

lazanyja

**** Tősgyökeres
Tegnapi beat the drop kérdés: Fener - Monaco meccs: hazai csapat nyer-e min. 6 ponttal.

87% igen - rossz válasz,
13% nem - jó válasz.

Nekem jöhet a next round.

Ma 2 kérdést látok, egy angol másodosztályú foci, ez kilőve és egy euroliga. A kosáron még gondolkodom, ezúttal, ha rakom a többséggel tartanék inkább.

Rwilla

**** Tősgyökeres
Mai tuti a Brighton  :)

lazanyja

**** Tősgyökeres
Nálatok bejön a beat the drop játék??
Nálam nem....
Már itt se szeretnek?!?

lazanyja

**** Tősgyökeres

lazanyja

**** Tősgyökeres
Mai beat the drop.

Udinese nyer?

97%(!!!) igen,
3% nem.

Ezt az arányt értettétek? Én nagyon nem.

curpy82

***** Régi motoros
Én is az igenre nyomtam, de amúgy előtte 90%-ban végeredményre tippelésnél a nemet nyomtam. Hisz az dupla esély. Ez tegnap megetetett, mert a 16 pontos különbség azt hittem elég egy szűk hazaira.