Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok! Nektek van ma kérdés a Beat the Drop játékon?

Idézetet írta: Zsoca Dátum szeptember 19, 2022, 14:11:36Sziasztok! Nektek van ma kérdés a Beat the Drop játékon?

Nincs.

Harmadik napja nincs kérdés. Talán délutánra beteszik a skót meccset.

Sziasztok!

Másodszorra vittem végig a 14 kérdést. Van kérdés?  ;)  Ne legyen, én se turkálok más zsebében. :)

Idézetet írta: lazanyja Dátum október 19, 2022, 00:11:18Sziasztok!

Másodszorra vittem végig a 14 kérdést. Van kérdés?  ;)  Ne legyen, én se turkálok más zsebében. :)

Nem is álltál meg 12-nél, hanem kértél még 2 extra kérdést?  ;D

Sziasztok, nem találtam relevánsabb topicot; a kérdésem az lenne, hogy van bármi, itthonról is elérhető, megbízható betfair alternatíva? (tőzsde)

Magyar lakcímmel tudtommal nincs alternatíva. Ugyebár szóba jöhetne a Betdaq, Smarkets és Matchbook. Esetleg egyik-másik agentnél körbe lehet nézni. Kriptó alapon is létezik már betting exchange (neve nem jut eszemmbe), de a piacok szörnyen illikvidek voltak. Plusz anno valami afrikaiba is belefutottam. A megoldandó probléma ismeretében könnyebb lenne ajánlani, azonban igen szűkösek a lehetőségek. Az összképet tekintve Betfairt jelenleg aligha veri bármelyik, főleg mióta választható a 2%-os commission.

Idézetet írta: Alk Dátum október 23, 2022, 12:32:24Magyar lakcímmel tudtommal nincs alternatíva. Ugyebár szóba jöhetne a Betdaq, Smarkets és Matchbook. Esetleg egyik-másik agentnél körbe lehet nézni. Kriptó alapon is létezik már betting exchange (neve nem jut eszemmbe), de a piacok szörnyen illikvidek voltak. Plusz anno valami afrikaiba is belefutottam. A megoldandó probléma ismeretében könnyebb lenne ajánlani, azonban igen szűkösek a lehetőségek. Az összképet tekintve Betfairt jelenleg aligha veri bármelyik, főleg mióta választható a 2%-os commission.

köszönöm a választ! Sajnos én is erre jutottam. A crypto-s oldalakoról nagyon rosszakat olvastam research közben, pedig nem zárkóznék el tőle, de azok inkább hagyományos bm-ek voltak, kicsi feevel (stake, cloudbet és társai). Crypto sport exchange van egyáltalán? (dexsport vagy micsodáról olvasom, hogy lesz, de még nincs, meg kérdés, hogy magyarként egyáltalán lehet-e majd használni).

Amiért kellene:
1, fennáll a kockázata, hogy hamarosan belefutok a premium charges-ba
2, eurós a számlám, és elég sokszor utalok be, de a bevételem forint alapú, így bukok a váltáson (revoluttal is) - nem engedik sehogy sem váltani, beszéltem velük
3, mintha láttam volna valamelyik oldalon, hogy 1% a commission, de igazából elfogadható a mostani 2% is, nyilván, amíg az 1-esbe bele nem futok.
4, legyen B terv, ha gondolnak egyet, és kivonulnak ők is

Topbajnokságokra fogadok (foci) szóval ott talán a kisebb oldalakon is lenne likviditás.

Akkora csapás ez a premium charges?

Idézetet írta: sleve Dátum október 23, 2022, 18:22:22Akkora csapás ez a premium charges?igen. 1000 font az "ingyenes" keret minden accon. Én 841-et már elhasználtam.


#3385 október 24, 2022, 01:30:53, Alk
A pénznem cseréje számla bezárásával és egy új nyitásával oldható meg. Többször csináltam, sima. Egyébként hagynám így*, vélhetően sokkal több jön az árfolyamnyereségen, amennyiben a tranzakciók gyakorisága nem extrém. Persze nem elegáns az idei évet felhozni a forint értékvesztése kapcsán, de évtizedes távlatban is egyértelmű az irány. Azonban érdemes lehet megvizsgálni, hogy nem érné-e meg egy revolut upgrade. Ezen felül egy állandó bank is csökkenthetné a díjakat. Ezek kombinációja javíthat a számokon, na de a lényeget még nem tárgyaltuk.

Amire szükséged lenne, az egy olyan mínuszos számla, amit az évek alatt hoztam össze. :D  Ugye veszteséges számlákra nincs premium. Ami ennél is jobb lenne (ha megélhetési szintről beszélünk), az egy UK lakcímes számla. Verhetetlen pedig az lenne, ha a te neveden lenne, mert így a nyereséget 0% adó terhelné.

* Habár, ha a premium eltűnik így... Talán Psychoff mondta egyszer, hogy amikor Londonba költözött, új számlát csinált, és a premium charge nem követte.


Idézetet írta: Carpeks Dátum október 19, 2022, 11:36:40Nem is álltál meg 12-nél, hanem kértél még 2 extra kérdést?  ;D


Jól van már, éjszaka gondolkodás mellett még írni is...
Nyilván 12 akart lenni, de azok a fránya billentyűk máshol voltak.  :)

Idézetet írta: lazanyja Dátum október 19, 2022, 00:11:18Sziasztok!

Másodszorra vittem végig a 14 kérdést. Van kérdés?  ;)  Ne legyen, én se turkálok más zsebében. :)
Gratulálok!
Erre mi a tipped?
Freiburg-Union Berlin
Lesz 3 gól?Most járok a 6.ik kérdésnél

Idézetet írta: JohnnyFirpo Dátum november 13, 2022, 09:06:08Gratulálok!
Erre mi a tipped?
Freiburg-Union Berlin
Lesz 3 gól?Most járok a 6.ik kérdésnél

El ne hidd már, hogy végigvitte!
Ha meg mégis, akkor kb. a negyediktől lefrlezte és nyert 1250 huf-ot.

Ma lóverseny tippek vannak.Erre biztos nem teszem fel a 7.ik kérdésre
A lovak kiszámíthatatlanok hát még a gazdájuk