Gól az első félidőben - Módszertani eszmecsere blog

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Slovan Bratislava - Zilina 1. félidő 0,5 over 1,23
Gyakorlatilag biztos vagyok az overben és így a félidei gól is erősen valószínű. Rangadó, az elmúlt egymás elleni meccsek gólokban bővelkedtek és még két "misztikus" összetevő is egybevág. Viszont kicsi a szorzó, vagyis felmerül a kérdés, hogy mikor érdemes belépni élőben?
... Erre gondoltam. Egy korai gól és esetleg utána semmi, keresztül húzhatja a számításokat.

Aquila 1902 Montevarchi - Pescara 1. félidő 0,5 over
Erre fogok vadászni tíz perc múlva. A Grosetto meccse is képbe került, de egyszerre csak egyet. Néhány perccel kezdés után már indítható lesz előzetes oddszok alapján. Nyilván a Pescara gólt várnám, de meglephetnek a hazaiak is.

Hapoel Kfar Saba - Beitar TA Bat Yam 18.30-kor szintén over várományos meccs. Félidei gól, vagy 1,5 over a meccsre legalább negyedórás kivárással jó lehet.

Sliema Wanderers - Gudja vagy az Aszterasz Tripolisz - PAOK lehet a következő áldozat ízlés szerint. Irodafüggő mit hol lehet élőzni, vagy prematch félidei gólt rakni. A máltai jobbnak tűnik, de mindkettő megfelelő.

Aki éjszaka élőzne egy kicsit, ne hagyja ki a San Diego Loyal - Tacoma Defiance USA meccset élőzni félidei gólra. Tétet nem kell eltúlozni, de nagyon csalódott lennék, ha nem jönne be.

1,52-ért elment Unibeten.
BINGO AGAIN!


Hali! Próbáltam és "magamévá tettem" Cesc elhagyott naplóját...
Zhejiang FC - Liaoning Shenyang Urban kínai meccsen lesz gól a második félidőben. Az elsőt is lehet próbálni, de az csak találgatás lenne. Nem lesz nagy oddsz, de jó lesz!
Ha tud valaki segíteni a Napló létrehozásában írjon már rám ide. Próbáltam, de...


Kösz! Akkor remélem ott vagyok most már, ahol nem zavarok.
Hétfőn az is nagy tudomány, hogy hol lesz gól egyáltalán, nemhogy mikor. De két grúz meccsnél él a remény. Samtredia - Kutaisi és a Shukura Kobuleti - Dinamo Tbiliszi lesz célkeresztben. A Samtredia meccset próbálom majd először, a másikkal kivárnék. Az nyilvánvalóbb, ami nem mindig jó. De gólnak ott is kell majd lenni. Második félidőre megtartom.

Nehezedik a szitu. Talán Uzsgorod-Niva Ternopil jó lesz egy kis tétre.

Gimnasia LP - Union SF 1. félidő 0,5 over 1,55. Ezt már bizton lehet tenni. Jó lesz egyhez legalább!

Mashal Mubarek - Sogdiana 1. félidő 1,5 over élőben
A nehéz sorozatban levő, egész jól helytálló hazaiak ellen ma kevés lenne a Sogdiana defenzív játéka. Remélem lesz gyors gól és nagyon egymásnak esnek. Inkább tűnik egy heves meccsnek, mint egy szalonreminek előzetesen.