Magyar Labdarúgó Válogatott 2017/18

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Idézetet írta: Baknyúl Dátum szeptember 03, 2017, 15:25:19
Rasszista trollként eljátszottam a gondolattal, hogy a portugálok az esélyegyenlőség jegyében csak a sötétbőrű játékosaikkal állnának ki ellenünk:
      Éder   (Bébé)
Bruma             Gelson Martins
(S. Varela)                  (Nani)
   Joao Mário   - Renato Sanches
                (Manuel Fernandes)   
   William Carvalho    
   (Danilo Pereira)         
         
Eliseu- Pepe- Ric. Pereira- Nelson Semedo
                     (Edgar Ié)  (Bosingwa)
   kapu: Bruno Varela,Benfica   

Szerintem még így is nyerniük kéne, komoly fizikai fölényben vannak. Azért várom, változik-e a kezdőjük a feröerihez képest.

Ronaldo kimaradt.  :P


Nekem semmi bajom nem volt a válogatott tegnapi játékával, de nem jött ki kicsit banálisan, hogy épp amikor biztossá vált, hogy nem juthatunk ki a vébére, akkor zúg a szép volt fiúk?

Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 04, 2017, 12:00:15
Nekem semmi bajom nem volt a válogatott tegnapi játékával, de nem jött ki kicsit banálisan, hogy épp amikor biztossá vált, hogy nem juthatunk ki a vébére, akkor zúg a szép volt fiúk?

Kicsit úgy éreztem én is, hogy megtapsoljuk, hogy sikeresen kivédekeztük a 0:1-et...többet vártam ettől a meccstől, szar volt azt látni, hogy az utolsó 20 percben kb. mindkét csapat azt várja, fújják már le. A portugálok nem szakadtak meg, látva, hogy 0:1-es hátrányban 10 emberrel is nagyrészt csak védekeznek a magyarok.


Lehet hogy nem is Priskin volt, hanem a karma könyöke érte utol.

Best of Pepe: https://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbE

Magyar válogatott - Luxemburg és Costa Rica ellen a magyar válogatott

Luxemburg és Costa Rica csapatával játszik barátságos mérkőzést novemberben a magyar labdarúgó-válogatott.


    A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint mindkét találkozóra a világbajnoki selejtezősorozat zárását követően kerül sor: Luxemburggal november 10-én idegenben, Costa Ricával négy nappal később hazai pályán játszik Bernd Storck szövetségi kapitány együttese.
    A magyar válogatott mind a tíz mérkőzését megnyerte az európai miniállam csapatával szemben, a karibi együttessel viszont még nem találkozott.
    Costa Rica csapata novemberben vélhetőleg világbajnoki résztvevőként érkezik Magyarországra, mivel a CONCACAF zóna utolsó csoportkörében, két fordulóval a vége előtt a biztos kijutást jelentő második helyen áll. A csapat hat ponttal előzi meg a negyedik, pótselejtezős pozíciót elfoglaló Egyesült Államok, illetve az ötödik Honduras válogatottját is.

(MTI)

Vb-selejtezők - Bernd Storck tizenkét légióst hívott meg

Bernd Storck szövetségi kapitány tizenkét légióst hívott meg a magyar labdarúgó-válogatottba, amely Svájc és a Feröer-szigetek ellen zárja a világbajnoki selejtezősorozatot.


    A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója emlékeztet rá, hogy a külföldön játszó kerettagok többsége szerepelt a tavalyi Európa-bajnokságon, csak Megyeri Balázs és Sallai Roland nem volt ott.
    Visszatérő is van az előző meccshez képest, hiszen a francia Dijonban futballozó Lang Ádámnak ismét meghívót küldött Bernd Storck.
    Dzsudzsák Balázs csapatkapitány is a keret tagja, annak ellenére, hogy eltiltás miatt Svájcban nem léphet pályára.
    Szalai Ádám, Pintér Ádám és Kleinheisler László továbbra sem egészséges, így rájuk nem számíthat a szakmai stáb az októberi meccseken, Nikolics Nemanja pedig azt kérte, hogy klubcsapatánál, az amerikai Chicago Fire-nél maradhasson.
    "Bár néhány külföldön játszó futballistánk sajnos még mindig sérült, ennek ellenére jó és erős csapatunk lesz a pályán a Svájc és a Feröer-szigetek elleni mérkőzéseken" - fogalmazott Bernd Storck.
    A magyar élvonalban szereplő játékosok névsorát az OTP Bank Liga hétvégi fordulója után hozza nyilvánosságra az edző.
    A svájciak ellen október 7-én Bázelben játszik a magyar válogatott, amely három nappal később a feröeri csapattal szemben a Groupama Arénában zárja a jövő évi oroszországi vb selejtezősorozatát, de a továbbjutást már nem harcolhatja ki.

    A keret külföldön játszó tagjai:
    -------------------------------
    kapusok:
Gulácsi Péter (RB Leipzig, német), Megyeri Balázs (Greuther Fürth, német)
    védők:
Bese Barnabás (Le Havre, francia), Guzmics Richárd (Jenpien Funde, kínai), Kádár Tamás (Dinamo Kijev, ukrán), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva, izraeli), Lang Ádám (Dijon FCO, francia)
    középpályások:
Dzsudzsák Balázs (al-Vahda, egyesült arab emírségekbeli), Elek Ákos (FK Kajrat Almati, kazah), Nagy Ádám (Bologna, olasz), Sallai Roland (APOEL, ciprusi), Stieber Zoltán (DC United, amerikai)

(MTI)


Eppel mesterhármast rúg Svájcnak?

Fontos mérkőzést játszik Svájc szombaton este a magyar válogatott ellen, hiszen az utolsó körben Portugália ellen lesz még egy meccsük, ahova pontelőnnyel lenne jó utazniuk. Magyarország már csak háttérszereplő. Előzetes ITT!


meccs előtt fogadtam arra,hogy mindkét csapat szerez gólt,lement az első félidő,gondoltam még várok egy 10 percet hogy hátha a 2. félidőben feltámadnak,semmi változás nem történt,a tét 80%-át ki tudtam venni az 56. percben így hát ki is vettem,erre mi lett?3 perccel később jön a gól...

http://24.hu/sport/palyan-kivul/2017/10/11/sebok-vili-felsobb-utasitasra-rugtak-ki-az-m4-tol/

Ez ilyen kis magyar valóság. Nem azért rúgták ki szerinte, mert még a játékosok nevét sem tudta, tehát annyit készült fel a szakértésre, hogy belőtte a haját, hanem azért küldték el, mert fent nem tetszett a góréknak. A felelősségvállalás nagy erény, de az önbecsapással könnyebben találunk választ a hibáinkra.

#43 október 11, 2017, 18:00:36, RedMunchen
http://www.mlsz.hu/blog/2017/10/11/nemzetek-ligaja-a-c-csoportba-kerult-a-magyar-valogatott/

forrás: mlsz.hu

Kérdésem, akkor a velünk egy kalapba lévő ellenfelek jönnek, vagy minden kalapból kapunk egyet? A válaszotokat előre is köszönöm! (bár gondolom utóbbi, mert a sorsolásnak akkor nem sok értelme lenne)

Mi csak a Cvel játszunk,de nem mindenkivel, csoportok lesznek a kalapon belül aztán valamilyen szisztémájú helyosztók