Sportingbet gondok...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ide figyelj, a Sportingbetnek van egy szabályzata amit regisztrációkor elfogadtál. Abban a szabályzatban benne van, hogy ok nélkül visszautasíthatják egyes személyek fiókját. Valamilyen fekete listán fennakadt az ip cimed, a neved vagy e-mail cimed, esetleg lakcimed vagy simán feltörték a számlád. Ők emiatt zároltak, pénzt visszakapod, kész.

Idézetet írta: magyar1 Dátum július 26, 2013, 16:55:06
kedves Knapp!
Igen segíteni akartam! :D
Látom ez egyeseknek nagyon nem tetszik, sajnos! :bash:
A bemásolt SPORTINGBET "levelek" DOKUMENTUMOK! Dokumentumok, mert hivatalosak, egyedi jelzésel ellátottak, továbbá minden egyedi azonosító jeggyel rendelkeznek ami a "levelet" dokumentummá avanzsálja. Az egyedi azonosító jegyeket azért nem másolta be mert a SPORTINGBET -et nem kívántam kitenni esetleges támadásoknak az "esetleges" versenytársaitól.
Olvassad el figyelmesen mit írnak és hogyan változtatják érveiket.
Sajnos nem tudom ki is az a "Milán aki a megtisztelő segítségét felajánlotta? Nem tudom, nem ismerem, ő volt az egyetlen aki próbált segíteni, köszönöm Milán ÚR! Emberből vagy látni.
Mint írtam volt (sokszor, sokszor,) szerintem nincs mit segíteni, nincs, hiszen nem kérek semmit, csak a "jó példa" ugye?
További lehetséges provokációkra tényleg nem reagálok, ne is próbáljatok (ti hármak!) provokálni.
Minden kedves hozzászólót üdvözlök és köszönöm eddigi hozászolásaikat!  :cya:

Egy ember segíteni akar, de te azt is visszautasítod..
Egyébként köszönjük szépen, hogy leírtad az eseted, nagyon rendes tőled, hogy segítettél! :beerchug: Én is segítek szívesen, ezért kérdezem, hogy van még valami, ami esetleg kimaradt, ill. amivel még segíteni szeretnél vagy lezárhatjuk a témát? Legalább 9 jelentés érkezett tőled, provokáció, trágár beszéd miatt, amiből egyértelmű kiderül, hogy a téma indulatokat gerjeszt, amire semmi szükség.  ;)

Üdv,

csacsa   

Itt a vége fuss el véle...túl sok indulat van a témában, ezért zárolom!  :beerchug:

E téma olvasóinak felhívom figyelmét, hogy az itt közölt információk nincsenek alátámasztva, így nagy a valószínűsége, hogy csak egy olyan esetről van szó, amikor a játékos nem vette figyelembe a szabályzatot!

Felajánlottuk a segítséget, de visszautasított az illető, így fölösleges, hogy nyitva tartsuk.