Bwin Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Van elég pénz az MB számládon? Mikor MB-re befizettél véletlenül nem választottad a non-gaming opciót?

Moneybookersre mennyi idő amig nektek kiutal Bwin? Máshol 2-3 óra, itt meg 1 nap eltelt már... szomorú.

Idézetet írta: Szircsi Dátum május 28, 2011, 11:43:45
Moneybookersre mennyi idő amig nektek kiutal Bwin? Máshol 2-3 óra, itt meg 1 nap eltelt már... szomorú.

Kerek 48 óra várakozás után írtam nekik: azt írták, hogy 2-5 nap az utalás. Az e-mail érkezését követően 1!!! perccel jött az e-mail az MB-tól, hogy megtörtént a kifizetés... Írj nekik!!!

#198 május 28, 2011, 12:26:03, Szircsi
Köszi ! Írok nekiK! :)

Én pénteken kértem kifizetést,de még semmi.. gondolom majd hétfőn :D

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy a bwinesek rossz eredményt írtak a fogadásomra, pontosabban érvénytelennek kéne számítania a szabályzatban leírtak alapján. Írtam is nekik de mit várhatok? Fogják javítani ha hivatalos eredményeket felmutatok nekik?

Ha hivatalos eredmény nem egyezik az ő általuk
írottakkal, és a szabályzat szerint hibáztak, akk
természetesen javítják azt..

Üdv!

Hogy működik a Freebet kártya?

Idézetet írta: professor25 Dátum június 21, 2011, 11:20:17
Üdv!

Hogy működik a Freebet kártya?

Befizetések>FreeBet kártya (utolsó előtti a listában) és itt megadod a kártya kódját.

A bwin-re szeretnék kb 100000forintot befizetni de ma a következőket olvastam egy másik fórumon:Egy ideje játszom a bwin oldalán, és az elmúlt néhány hétben felhalmoztam kissé a nyereményem.
Az elmúlt néhány napban többször nem engedett belépni a rendszer rossz felhasználói névre hivatkozva.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és ott azt mondták, hogy virtuálisan beragadtam, azért nem tudok belépni.
Tegnap is próbáltam, ismét nem nem engedett.
Hívtam megint az ügyfélszolgálatot, ahol közölték, hogy zárolták a számlámat a játékfüggőségem megakadályozása érdekében!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vehetem ki a megnyert összeget, mert játékfüggő leszek.

,,Sziasztok!

Hát képzeljétek, jött egy mail a bwintől, hogy kitiltanak, és a pénzem sem kapom meg, és hogy semmilyen emailt ne küldjek, mert úgysem fognak válaszolni rá.
Hívtam az ügyfélszolgálatot is, de nem veszik fel a telefont."

,,bwinen (pókeroldalon) összeszedtem egy elég komoly nyereményt,feleségemmel eggyütt játszunk,neki is van saját nickje!Beléptünk ketten egy 2 fős szobába és játszogattunk egymással ő a munkahelyéről én itthonról!Hülyéskedtünk elég sokat "nyert" tölem,dehát mindegy volt családban marad!aztán másnap gondoltam egyet és leutaltam a pénzt ,a feleségem számláján ugyis maradt bőven!Azán egyszer csak zároltak mindkettőnket!Vizsgálatot inditottak,de ezzel különösebben nem foglalkoztunk ,mert felhivtam az ügyfélszolgálatot mondták a vizsgálat maximum 1-2 hónap alatt lezárják és akkor le lehet venni a pénzt!csakhogy ez már fél éve tart ,emaileimre állandoan egy rendszerüzenet a válasz hogy "kérjük szíves türelmét a vizsgálat még folyamatban"!De én ugy gondolom hogy nem foglalkoznak velem és mivel nagy összegről van szó visszatartják a pénzemet!Ebben kérnék segítséget hogy kihez tudnék fordulni?!milyen szerv felügyeli öket?"

Vélemények ezekről?Én már régóta vagyok náluk nekem még nem volt problémám igaz 40000-nél többet nem is akartam kivenni

Szia!

Ennek szerintem nagyja kamu, legalábbis az 1. rész.
Bwint a legkevésbé se érdekli, hogy te játékfüggő leszel-e vagy sem és a "te védelmed érdekében" biztosan nem zárolják a számládat. Ők csak kiteszik a felelősségteljes játék így meg úgy és lekorlátozhatod a befizetéseidet meg talán ki is tilthatod magad, de nekik nyilván az éri meg ha te játékfüggő vagy, mert akkor elfogadod a pénzed vagy pókeren lerakeeled. Ez a "Nem vehetem ki a megnyert összeget, mert játékfüggő leszek" külön vicces :)

A másik amit beidéztél az lehetséges, de annak tök más oka van. Minden pókeroldal szabályzatában pontosan le van írva, hogy egy lakcímről/IP címről egyáltalán lehet-e ketten játszani és ha igen akkor milyen feltételekkel. Én most meg nem mondom, hogy ez bwin-nél hogy van. Legtöbbször a megoldás az hogy játszanak egy accountról vagy csinálhatnak többet, de egyszerre egy asztalnál nem tartózkodhatnak vagy nem vehetnek részt azonos versenyen, mert az csalásnak minősül mert összejátszásra adhat lehetőséget. És nyilván csalásért kizárás és számlazárolás jár.
Lehet a srác összeszedett valami nyereményt amin az asszony is játszott vagy mint írta is sokat játszottak együtt és ezért zároták. Meg alapból baromság pénzben játszani az asszonnyal mert nem csak családban marad, hanem a megjátszott pénz egy részét a bwin elteszi jutaléknak, de ez más téma.


Amúgy én is sokáig voltam náluk és soha semmilyen bajom nem volt a kifizetéssel. Anno én is alig fizettem be és pókerrel nyertem elég sokat és így se volt semmi hasonló. Többször kértem kifizetést 100K-n felül és semmi gond nem volt vele, másnapra ott volt MB-n a pénz.
Szóval szerintem teljesen korrektek ilyen téren, a pénzzel sose volt gond, bár amikor volt az b'inside pontok korrigálása (lenullázása) akkor elment tőlük a kedvem és a bizalmam is megingott.

Ettől függetlenül ajánlom őket, de ha sportfogadni akarsz akkor vannak sokkal jobb irodák is. Pókerre meg a legjobb hely szerintem még mindig a sok fish miatt ;)

Osaka köszi a választ.Én is hasonlóképp gondolom.Egyébként is mi van ha valaki játékfüggő?Hogy állapítják meg?Mi van akkor ha egy csomó pénzem van és nekem pár 100000 annyi mint másnak pár ezer?
Beírtam ezt egy másik fórumtéma alá is.Érdekes ott is azt válaszolták hogy vannak a bwin-nél jobb irodák is.Én hat éve játszom rendszeresen neten előtte 1997-óta rendszeresen tippmix.Bemásolom hogy mit válaszoltam ott:             Másik irodákról annyit nálam még az expekt,sportingbet,bet365 jöhet szóba.Játszom azokon is de csak kicsiben.
A bwinhez képest a sportingbeten gyengébbek az oddsok(legalábbis azoknál a fogadási formáknál amit szeretek)az expekten sokkal kevesebb a fogadási lehetőség 1-1 meccsre még a bet365 közelít a legjobban de ott sem találtam pédául a valamelyik csapat nem nyer 0-ra lehetőséget.

Szerinted melyik a nyerő és miért?

Ja pókerben meg az expektet szeretem ott van a kedvenc játékom:omaha sit and go dupla vagy semmi hatos asztal.

Igen, olvastam ott is. Már azt hittem eltűnt a válaszom :)

Szerintem aszerint döntsd el, hogy milyen fogadásokat akarsz tenni és mi a fő szempont neked. Ha a kínálat és a speciálisabb fogadások, akkor abban a bwin tényleg verhetetlen, de odds-okban kb a legrosszabb.

Én nem rég fizettem be és nekem a nyereség maximalizálása volt a fő szempont és csak szingliket játszva, napi 1-2-t.
Megnéztem a bwin, gamebookers, bet365 és a pinnacle odds-ait és félelmetes mekkora különbségek jöttek ki. Én ezért is választottam a pinnacle-t, mert ami nyereség mondjuk 100 egység volt bwin-en, az 120-130 a többi helyen pinnacle-n meg 150-160. Persze ha kombikat meg speciális dolgokat akarsz akkor ez eleve kilőve.

Amúgy még talán a bet365-öt ajánlanám, mert nekik is nagyobbak az odds-aik, mint a bwin-nek és a kínálat is egész normális. Igazából tökéletes iroda úgy se lesz és mindenképpen kell valami kompromisszumot hozni.

Én már régóta játszom több mindent kipróbáltam de igazán nyerő nincs.Most is azt gondolom a legjobb a nagy pénz kis odds taktika.Ez 20000-30000 forint 1,5-1,6 odds 3-as vagy 4-es kötésben.Tavaly nyáron befizettem 80000 bwinre és elkezdtem.Eleinte jól ment.Le tudtam venni 50000-et majd felmentem 188000-ig.Innen sajnos iszonyatos pecheim voltak(Barca-Hercules 0-2,Barca-Mallorca 1-1
ezek után persze nyert mindent a barca vagy arsenal-wba 1-4).
Idén újra megpróbálom már alig várom.Igazán értelme szerintem csak így van.Persze eleinte Én is 200 forintokkal játszottam de az max hobbi.Ha az embernek rajt van 20000-re egy szelvényen rögtön nagyon izgalmas lesz egy gyenge meccs is.
Igaz Én 1997 óta játszom rendszeresen.



Na ezt írtam egy másik topicban,tehát így játszom.A kis oddsokat figyelembe véve azzal vitatkoznék hogy a bwin a legrosszabb.Hasonló mint az expekt(talán az egy picit jobb)és még inkább hasonlít a bet365-re.A sportingbet egyértelműen gyengébb.Kis oddsokon max 1,1 1,25 1,3-at értek.Nekik a legtöbb a fogadási formájuk és azt még kihagytam hogy a foci mellett szeretek kézilabdára is fogadni,szerintem a bwin ott is verhetetlen ezeknél.
Persze vannak még olyan fontos szempontok mint a Magyar számla és a Magyar nyelvű ügyfélszolgálat valaminz az hogy ismert legyen egy oldal.bwin,expekt,sportingbet,bet365 rengeteg reklámjukat látom tv-ben vagy focimeccseken.Őszintén szólva a pinnacle-t nem igazán ismerem.