Bwin Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: topdog Dátum augusztus 23, 2011, 12:27:52
sziasztok, vki megtudja mondani nekem h tenszmecseknél ha feladaja valamelyik játékos akkor hogy könyvelek el a fogadást?   Tehát ha fogadok A játkosra és B feladja akkor nyertesként könyvelik el?

A legtöbb irodánál úgy van, ha meccs előtt adja fel egy játékos, akkor törlik az eseményt (1-es szorzó), ha meccs közben adja fel valaki, akkor pedig a másik játékos nyert, tehát ha arra a játékosra fogadtál aki feladta akkor buktad a szelót.

Idézetet írta: topdog Dátum augusztus 23, 2011, 12:27:52
sziasztok, vki megtudja mondani nekem h tenszmecseknél ha feladaja valamelyik játékos akkor hogy könyvelek el a fogadást?   Tehát ha fogadok A játkosra és B feladja akkor nyertesként könyvelik el?

Igen nyertesként könyvelik el.

nyertem egy 10 euros freebet-et a bwin irodahoz, ez meddig ervenyes?

Hali meghívtam a haveromat a friendship rendszerbe feltöltött 2500ft-t és megkapta a 4000ft-t bónuszba.
Na most azt nem tudjuk hogy kell visszaforgatni mert olvastuk hogy 28000ft tétet kell megrakni és ezt egy összegbe kell vagy lehet részletekben.Meg hol lehet követni eddig mennyit teljesítettünk a bónuszból?

Válaszokat előre is köszönöm.:D

Felrakhatja a 6500at egybe, de akár 200Ft-ként is. Lényeg hogy 28000 Ft-ért fogadjon, és megkapod a bónuszodat (4000 Ft) 24 órán belül te is. Követni a fogadások menüpont alatt lehet egy számológéppel a kezedben. :D

Sziasztok!

Másnak sem jó az oldal? Teszem azt nincs live egyáltalán. Nem kezdődtek el a 18:00-ás meccsek..



soha többé bwin.. 1,5napja ülnek a mb-es kifizetésemen.. Nevetséges.

Sziasztok! Egy olyan problémám lenne hogy van moneybookers-es számlám, és szeretnék a bwin-re küldeni pénzt, és kéri a recipient name és email cimet, oda mit kell beirnom? Elég annyit hogy bwin, és mail címhez az én bwin reg. mail cimemet? Eőlre is köszi a seítséget!

A bwin oldaláról kell rámenni a mb-es befizetésre,megadni az összeget, a mb-s emailt és a jelszavad.

A befizetést a Bwin-ről indítsd! A Befizetés menüpont alatt válaszd ki a Moneybookers-t, ott add meg a Monebookers-es e-mail címedet és akkor átirányít a Moneybookers oldalra, oda belépve megadod az átutalandó összeget, utána visszairányít a Bwin-re és a pénz már ott is van.
Biztonság kedvéért nem árt, ha a Bwin-es és Moneybokers-es e-mail címed megegyezik.

Köszi szépen a gyors válaszokat! Megpróbálom, biztos menni fog!

Hali! :-) Volna még egy kérdésem. A bwinről közvetlenül tudok küldeni pénzt más fogadóirodára ahol számlám van? Vagy elöbb a moneybookers-re kell és onnan a másik fogadóhoz?
Köszi a segítséget előre is!

Idézetet írta: janesz7 Dátum szeptember 28, 2011, 10:47:20
A bwinről közvetlenül tudok küldeni pénzt más fogadóirodára ahol számlám van? Vagy elöbb a moneybookers-re kell és onnan a másik fogadóhoz?

Előbb moneybookers.