Bwin Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Bet365-ön le vagyok korlátozva rettenetes módon, pl teniszmeccseken 3000 forintot nyerhetek max, szelvényeket nem tudok csinálni csak pár száz forintért, Unibeten szintén le vagyok korlátozva, Interwetten is, Sportingbeten gyenge a kínálat élőben, Bwinen van a legelfogadhatóbb korlátom max 7000et tehetek fel egy meccsre. Szted hol kéne játszanom?

Pinnaclesports-on, ott ha jól tudom nem igazán szokás korlátozni a nagy tétes játékosokat sem.  :ok:

Henky! Vagy játsz a betfairen,nem korlátoznak.(max 10000 euród lehet fogadásokon,azért az már elég)Azért ez elég durva amiket írsz hogy az oldalak milyen alaposan lekorlátoztak.Ezek szerint már agyon nyerhetted magad.

Üdv

a magyarok számára bónuszt adok irodák forum linkjéről regisztráltam a bwin-re és befizettem a 30 eurot mégsem kaptam meg a bónuszt.
mi lehet a probléma?

Idézetet írta: vivy1125 Dátum július 23, 2012, 11:50:24
Üdv

a magyarok számára bónuszt adok irodák forum linkjéről regisztráltam a bwin-re és befizettem a 30 eurot mégsem kaptam meg a bónuszt.
mi lehet a probléma?

Nem tudom mikor fizettél be, de ha az elmúlt 1-2 hétben akkor nem valószínű, hogy megkapod, ugyanis a bónusz már nem él.
Ahonnan regisztráltál ott pedig csak fel van sorolva, hogy milyen bónuszok vannak magyaroknak. Ha bónuszt akarsz kihasználni akkor érdemes itt az oldalon az irodák topikjába benézni és ott mindig megtalálod az aktuális bónuszokat, és ha az ott leírtakat követed akkor biztosan megkapod majd a bónuszt.

Itt a fórum alatt mindig fut egy iroda reklám, ebben a topicban a bwin.
Az előbb, mikor elolvastam Cesc18 válaszát, mondom rákattintok.
És kidobta, hogy fizessek be, és kapok 7.500 HUF bónuszt.
Akkor most melyik az igaz...?  :D

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum július 23, 2012, 12:44:51
Itt a fórum alatt mindig fut egy iroda reklám, ebben a topicban a bwin.
Az előbb, mikor elolvastam Cesc18 válaszát, mondom rákattintok.
És kidobta, hogy fizessek be, és kapok 7.500 HUF bónuszt.
Akkor most melyik az igaz...?  :D

Na akkor most már én se tudom ;D A főoldalon ami kint volt ha arról kattintott valaki akkor ezt írta ki:

"Az akció véget ért!
Tisztelt Érdeklődő!

Az Ön által kiválasztott akció sajnos már befejeződött. Ha azonban most regisztrálja magát a bwin-nél a jövőben már nem kell lemondania a számos bónuszakciónk előnyeiről:

Minden bwin ügyfélt emailen keresztül rendszeresen tájékoztatunk az akciókról és az aktuális nyereményjátékokról. Kísérje figyelemmel postafiókját.

Kívánságára megküldjük a heti bwin Newsletter hírlevelünket is, amely a legaktuálisabb fogadásokat tartalmazza.

Válasszon magának most egy bwin felhasználói nevet és profitáljon a jövőben Ön is a számos bónuszakcióink előnyeiből!

A bwin csapata"

Ahogy én kivettem, 1-2 hétig nem volt bónusz, majd visszakerült a 7500 ft-os, de már csak 50%-os első befizetési bónusz. Ez nem teljesen biztos, de nekem is ezt hozza be.

Bwinnél az normális, hogy a múlt héten kedden eszközölt esti 10 órai kifizetésem még mindig nem jött meg moneybookersre? Szerda, csütörtök, péntek,(szombat-vasárnap), hétfő
Kinek mi a tapasztalata? Azért négy munka nap alatt illene elintézni nem?  :-\

Abszolút NEM. Feltételezem nem ez az első kifizetésed itt és nem mostanában töltötted fel az igazolványképeket. Én az elmúlt három hónapban kétszer fizettem ki és mindkétszer 1- 1,5 munkanap volt.  Viszont először picit hosszabb volt szerda du-tól hétfő du-ig, igazolvány elfogadással. De az még így is kevesebb minta te mostani kifizetési időd.

Köszönöm válaszodat ncis88! Hová tudnék fordulni szerinted? Egy mailt írtam, de úgy érzem arra nem nagyon fogok választ kapni ...  :-\

Én is emailt írtam nekik (live chat híján) és ha nem csal az emlékezetem elég lassan válaszoltak(kb 1 nap). Ha már elküldted az emailt legalább egy napja, akkor szerintem küldj még egyet, ha még nem akkor várj még egy picit, majd írj nekik még egyet. Az biztos hogy az ügyfélszolgálat és a kifizetések mb-re elég nagy gyenge pontja az irodának.

Ha sürgős ahogy már 100-szor írtam van Magyar telefonos ügyfélszolgálat is.Banki átutalással múlt szerdán kértem kifizetést két nap múlva pénteken meg is érkezett.És az expekt is ugyanakkor múlt szerda-péntek.

Sziasztok!

Tudna nekem valaki válaszolni ezekre a kérdésekre?

- Mennyi a maximálisan feltehető összeg Bwinen egy kombi fogadó szelvényre?
- Mennyi a max. kivehető összeg?
- Mennyire korrekt a Bwin (manapság) a kifizetéseket nézve?
- Hány sikeres fogadás után korlátoznak le?

Köszönöm :).

Az első kettőt nem tudom de szerintem elég sok.Engem 6 év alatt mindig kifizettek.A legérdekesebb a korlátozás fogalmam sincs mitől függ.Beszéltem olyannal akit pár nem is túl nagy(100000)nyeremény után lekorlátoztak meg olyannal is akit sok nagyobb után sem.Szóval ez egy jó kérdés...