Bwin Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


De ugye még kifizetnek?Mert én nem kevést pénzt szeretnék kifizettetni velük...

Sziasztok,már 3 napja kiutaltam Skrillre pénzt és még mindig nem jött meg.Péntek d.e még írtam a supportnak is ez ügyben,de azóta sincs válasz.Eddig mindig max másfél nap alatt megvolt a pénz,most nem tudom mi van.Valakinek hasonló tapasztalat a Bwin-nel kapcsolatban.Kezdek kicsit türelmetlen lenni.Nem tudom egyébként van-e ahhoz köze,hogy Május 1-től nem engednek új felhasználókat.

Nézd meg a befizetéseknél,hogy vissza tudod utalni a pénzt,ha akarod,vagy azt már nem engedi?

Nyilvántartásunk szerint még nem továbbítottuk Önnek a fenti pénzkivételeket. Ez a pénz jelenleg rendelkezésére áll, hogy azonnal az Ön számlájára utaljuk. Részben vagy teljesen átutalhatja, és a fennmaradó összeget azonnal elküldjük Önnek.

Megjelent az összeg,hogy visszatudom utalni a számlámra,de miért utalnám vissza,amikor én kifizetést igényeltem,ezt nem nagyon értem.Egyébként az összeg mellett még mindig az van,hogy feldolgozás alatt.

Akkor várjk hogy visszajátszd...azt várhatják nálam is:D..Én hétfőn felhívom őket,ha addig így marad.Tedd ezt te is.

Lehet!A hét elején kaptam e-mailt,hogy fizessek be és 9000 ft-ig hozzáadnak ugyanannyi bónuszt.Gondolom próbáltak engem is lehúzni,persze kiforgattam a bónuszt is és most lehet ez nem tetszik nekik..Milyen szám egyébként?Nincs kedvem ilyen emelt díjas számot hívni és magyarázkodni percekig... ;D

#1146 április 20, 2013, 17:40:15, marciluca
 Azt hittem a kivonulás híre még nem ért el hozzátok... Csak most olvasom, hogy a Sportfogadas.org felhasználóinál nincsenek gyorsabbak a hírek világában. Bocsesz!

Ha jól tudom ingyenes,de ez nem biztos.A kapcsolatoknál ott van...Mekkora összegre vársz amúgy.Ha nem sértelek meg.

12.750,most fejezem be a forgatást és utána még 25.000 körül utalok ki!

Idézetet írta: ncis88 Dátum április 20, 2013, 15:09:33
spanyoloknak,olaszoknak fizetnek

Franciáknak is.. csak ezekben az országokban némileg gazdagabbak az emberek, és többen vannak, míg az itthoni, alacsony létszámú. túlnyomó részt pár eurós tétekkel játszó (vagy 3€-s BAH kuponra hajtó) fogadók miatt nem éri meg licenszet venni.

Many EU countries on the list have made moves recently to curb or prohibit online poker. Greece, Poland, Romania and Cyprus all make the list.

Finland and Serbia, which have their own small regulated online poker markets, are also listed.

According to the email sent by the bwin.party affiliates team, seen by pokerfuse, the removal from these markets was for "commercial reasons." A bwin.party spokesperson was not available to further comment prior to publication of this article.

Three South American countries—Argentina, Brazil and Colombia—will also be blocked. To some, these markets were key potential growth opportunities; PokerStars' Ronaldo signing underscores one competitor's commitment to the market.

The reason behind the decision is likely a mix of regulatory concern and simple cost analysis. The remaining countries on the list—Armenia, Belarus, Croatia, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Slovenia and Ukraine—may simply represent markets too small to profitably maintain support staff and marketing in the target languages.

Idézetet írta: ncis88 Dátum április 20, 2013, 21:07:15

The reason behind the decision is likely a mix of regulatory concern and simple cost analysis. The remaining countries on the list—Armenia, Belarus, Croatia, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Slovenia and Ukraine—may simply represent markets too small to profitably maintain support staff and marketing in the target languages.

Azt hiszem, azt mi is éreztük, hogy a magyar ügyfélszolgálat túl van fizetve!   ;D

Sziasztok!
Elég régen regiztem már a bwin-en de igazából csak egy hónapja használom napi szinten amiből szépen lassan elég tekintélyes összeg jött össze.Ez köszönhető annak a bizonyos Magyaro.-Kazahsztán meccsnek is amire atom készen  :redchug: (akkor volt a szülinapom) tettem 30-at és 5.XX valamennyi volt a szorzó.Másnap reggelre fel is tünt h nyertünk(em) egyből tompult a fejfájás! :D
Más:
Beszkenneltem nekik a személyim mindkét oldalát megjegyzésbe a felhasználó nevemet is feltüntettem pont 1 hete.Egyenlőre semmi válasz.Ha a kifizetésre kattintok ismét kérne valamilyen személyes okmányt.Ahogy olvasom ez normális?!Kicsit több mint 1000EUR-om van bent már nem merek fogadni meg semmi nehogy azt mondják h sok vagy h csalók vagy akármi.Kíváncsi leszek a kifizetésre is ezek után(bankkártyára gondoltam) gondolom úgyan olyan gyors lesz mint az ahogy anno leemelték a számlámról! :D
Megint más:
http://index.hu/gazdasag/2013/04/20/a_bwin_kivonul_magyarorszagrol/   :cya:
Szép napot!

Kivonul a Bwin Magyarországról



18 országból, köztük Magyarországról is kivonul a világ egyik legnagyobb online sportfogadója.

A világ egyik legnagyobb online sportfogadója és egyben negyedik legnagyobb online pókercége bejelentette, hogy kivonul 18 országból - köztük Magyarországról - adta hírül az ittapiros.hu.

A cég bejelentése szerint nem fogad el újabb játékosok jelentkezését 18 országból, így otthagyja a következő országokat: Argentína, Belorusszia, Lengyelország, Ukrajna, Románia, Szlovénia, Finnország, Lettország, Litvánia, Ciprus, Görögország, Horvátország, Brazília, Makedónia, Szerbia, Magyarország, Kolumbia és Örményország.

Idézetet írta: TiB Dátum április 21, 2013, 14:36:21
Mindig csak panaszkodtok, hogy lassúak, bénák stb. Szal mi itt a gond ;D

Azt akartuk, hogy felpörögjenek és nem azt, hogy elhúzzanak!  :D