Premier League 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


"Everton will be tougher than Liverpool, Lallana was in midfield and my daughters probably stronger" - Roy Keane.

Nagyot megy a tévében szinte mindig Roy Keane ;D


Ha nem törlik a bajnokságot, akkor is ez lenne a korrekt lépés a Manchester Unitednél, a lejátszott meccseken mutatott minőség és játékkedv miatt.

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-ha-torlik-a-szezont-visszavaltjak-a-jegyek-es-berletek-arat-2754947

Átigazolások: Maradásra bírnák

Világklasszis lehetne, de egyelőre még a csapatba sem kerülhet be.  Olvasd tovább


Átigazolások: Ő lehet az a bizonyos nagy hal

Végre a kedvenc csapatában játszhatna a francia világbajnok.  Olvasd tovább


#245 április 06, 2020, 17:20:01, csabax
Szomorú hírt tett közzé a Manchester City: koronavírus-fertőzésben elhunyt a csapat menedzserének, Pep Guardiolának az édesanyja. A 82 éves Dolors Sala Carrió a Barcelona közelében található Manresa városban tért örök nyugovóra.
Nyugodjon békében!

https://twitter.com/ManCity/status/1247162431467483136

Koronavírustól függetlenül, Guardiola megítélésétől függetlenül, a hölgy korától függetlenül, borzalmas hogy milyen hozzászólások születnek meg, mint amilyen a csatolmányban is van.

Egy anya, egy ember élete ért véget. Nyugodjon békében!

Idézetet írta: TiB Dátum április 07, 2020, 00:31:09
Koronavírustól függetlenül, Guardiola megítélésétől függetlenül, a hölgy korától függetlenül, borzalmas hogy milyen hozzászólások születnek meg, mint amilyen a csatolmányban is van.

Egy anya, egy ember élete ért véget. Nyugodjon békében!

Többször is kijelentem ha kell: az ember a legnagyobb vadállat.

A retkes, tetves véleményt meg mindenhol ki kell fejteniük a gyökereknek (mert DEMOKRÁCIA van, meg lehetőség...).

Ne bántsd meg a vadállatokat.

Edzőkérdés: Melyik lesz Pochettino következő klubja?

Mauricio Pochettino neve számtalan klub kapcsán merült fel az elmúlt időszakban, mint "tökéletes jelölt".  Olvasd tovább


Nagyon úgy tűnik, hogy Mohamed bin Szalmán lesz a Newcastle új tulajdonosa. Ismerős lehet a név sokaknak, hiszen a Dzsamál Hasogdzsi-ügy kapcsán óriási botrány alakult ki a szaúdi koronaherceg személye körül. Végül azt az ügyet eltusolták, de összességében bin Szalmán neve egybeforrt az erőszakkal.

Szóval ő lesz a Newcastle új elnöke - ha a Premier League is rábólint -, magyarán a Manchester City és a többi csapat is elbújhat mögöttük a pénzügyi helyzetet tekintve. Nem lennék meglepve, ha pár zsoldos egyből át is menne hozzájuk, újabb "szupercsapat" épülne Angliában. Mohamed bin Szalmán nem a háttérben meghúzódó ember, főleg nem befektetési szempontból, biztosra veszem, hogy bőven költenek majd a csapatra.

Azért is gondolok erre, mert a szaúdiaknál eléggé komolyan ráfeküdtek a különböző sporteseményekre, mióta bin Szalmán van hatalmon:
- boksz: Joshua vs Ruiz meccs második felvonása
- labdarúgás: olaszok szuperkupája, ahol Juventus - Milan volt, illetve a spanyoloké a Real Madriddal, Barcával és az Atlético Madriddal
- golf: European Tour berkein belül egy szaúdi állomás
- Dakar-rali

Lehetne még sorolni, mert akadtak sportesemények a szaúdi koronaherceg három éve tartó uralkodása alatt.

Valószínűleg egy-két éven belül már stabil európai kupás csapatot akar látni, akik versenyben vannak a BL-ért. Most, amikor a járvány ilyen méreteket ölt, egyre komolyabbak lesznek a pénzügyi megszorítások a kluboknál, akkor egy gyakorlatilag végtelen forrásokkal rendelkező vezető egycsapásra a legjobbak közé repítheti a csapatát. Azok a csapatok, akik likviditási problémában szenvednek majd és elmarad a szokásos bevétel, azoknak jól fog jönni bin Szalmán pénze az átigazolásoknál. Lehetséges, hogy akit mondjuk eddig az Ajax valamelyik topcsapatnak adott volna el, az most a Newcastle játékosa lesz.

Elfigyelve, hogyan csap le a kínálkozó lehetőségekre bin Szalmán, biztosra vehető, hogy meg is van a megfelelő koncepció és nem kiégett sztárokra fognak pénzt elherdálni.

Na ezért szeretem a nemet a focit az 50+1 szabalyukkal. Nincsenek milliardos bunozok akik ontik bele a feneketlen kutba a penzt.

Lehet sok mindent mondani pl a Bayernre, hogy ingyen igazolja le a rivalisok legjobbjait (amit nem tehetne meg ha a jatekos klubja meghosszabbitana a szerzodest vagy idoben eladna) de ez meg igy is 100szor szimpatikusabb mint hogy 100milliokbol osszevasaroljak a jatekosokat es meg hirbol sem ismerik a piaci alapu mukodest.

Hanyni tudnek az angol focitol.

Haat , ha mar hanyinger  es annak az elkerulesere van egy tuti receptem:  en eletemben egyetlen egy merkozest nem lattam az elejetol a vegeig a Bundesligabol,  es mukodik .  Remelem masnak is segitettem , viszont a  bangladeshi noi foci az vicces. Egyszer @butyi mondta volt ,hogy ott az egesz orszag papucsban jar , kivancsi voltam a focistak is ? Hat nem :( .   Na , de kinek mi tetszik...


Hanyok is. Nem a szinvonallal van a baj, hanem az üzletpolitikaval.