Gumiszoba 2.0!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sam Bennett egy rohadék görény!

#226 május 09, 2018, 17:29:13, Greipel
Aha Khimki, na persze...

Az igen, 22-vel megnyerték az uccsó negyedet. Csak tudnám, miért nem lehetett így játszani egész meccsen? ???

#227 május 10, 2018, 21:15:50, Greipel
Baszd teherbe anyádat Del Potro!!!!!!!!!!

Kúrd seggbe Kohlschreiber a retkes kurva anyádat hogy 2szer voltál brékelőnyben és a tiebreakben is kétszer volt minibréked és onnan szopod a szettet.Te szarfaszú bundás féreg :crazy:

Mi a kibaszott picsáért lesz MINDIG MINDEN meccs vége 0-0 vagy 1-0, ha MECCS ELŐTT gólokra fogadok? A rohadt faszszopó kurva életbe most már... :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:


Kanada geci mi ez???

A retkes, tetves, mocskos bundás kurva anyádat Andujar, te kibaszott buzi!!!!!!!!!!!!

Gerinctelen Bayern, nyilván egy ponttal kell elvinni a hendit, 6 pontot dobva az utolsó negyedben ahogy az a nagy könyvben meg van írva... Hogy rohadt volna a kurva anyátokba a kibaszott fejetek. Utoljára fogadtam erre a faszszopó bajnokságra.

Greipel, nem szeretnénk e témában korlátozni a hsz.-ok számát (felhasználónként), de azért az sem lenne ideális, ha mondjuk "kibérelnéd" a fórumtémát. Remélem érted a célzást. Hagyj teret másoknak is.  ;D

Köszönjük.  :ok:

Szarházi szemét PSG... Imádom, amikor a tippem már 10 perc alatt elmegy, legalább nem kell idegeskednem többet miatta.  :noway:

Idézetet írta: SPF Admin Dátum május 23, 2018, 22:14:39
Greipel, nem szeretnénk e témában korlátozni a hsz.-ok számát (felhasználónként), de azért az sem lenne ideális, ha mondjuk "kibérelnéd" a fórumtémát. Remélem érted a célzást. Hagyj teret másoknak is.  ;D

Köszönjük.  :ok:

Most bukom a teljes egyenlegem, szóval a topic megmenekül tőlem.  :cya:

Sergio Ramos, a kurva anyád!

Nantes--Montpellier férfi kézi BL döntő. Ja. Anyám meg a Tongai nagykövet. :lehany:

Lakatgeci meg Rinderknetchgeci... Hogy a kurva anyámba voltatok képesek NÉGY meccslabdáról kikapni egy full balfasz páros ellen basszátok meg a kurva anyátokat! Még most fejezzétek be a teniszt és húzzatok a mekibe hamburgereket csinálni, abban talán nagyobb tehetségeket lesz... Fújj baszdmeg, de felkúrtatok rohadt tetves geciládák :bash: :bash:

Féreg geci vagy Djokovic, ez mindennek az alja... :noway:

#239 június 14, 2018, 18:24:48, Greipel
M. Giron te címeres geciláda, rohadj bele anyádba a faszszopó ellenfeleddel és a 4-ből 3 hárítatlan bréklabdájával együtt, akinek nincs világranglista helyezése, egész életében csak 5 meccset játszott és még csak ITF Junior profilja sincs. Faszszopó undorító féreg...  :bash: :bash: :bash: :bash: