Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: chabialonso Dátum június 30, 2022, 15:21:24Sokszor van probléma. Tegnap is jelezték, hogy van kaparós, de nem volt ott. Pár órával rá pedig megjelent.
Szeretik, ha többször belépeget valaki, hátha mindig megtesz valamit.
Nekem nem volt tegnap de annyira nem zavar mert egyszer nyertem az 1 het alatt eddig 75 ft ot

Múlt héten sms-ben küldött valamit az Unibet, hogy bónuszom érkezett. E-mailen szokták, nem is tudom, miért így küldték. Pont nyaralni voltam, így telón néztem rá, de nem írt konkrét infókat, hogy most mi is ez, azt hittem, hogy a mobilos megnézés miatt látom csak így. Gondoltam, majd itthon ránézek. Most PC-n belépve is azt látom, mint mobilon:
A bónusz lépései
1.Fogadd el a bónuszt
2.Szerezz jutalmat a fogadó szelvényeden
3.Használd fel lejárat előtt

De ha a bónusz szabályaira kattintok, ennyit ír: bonus...
Tudja valaki, mi lehet ez, szoktak így csinálni? (egyébként 2 ilyen bónuszt is ajánl).

Nálatok mködik az oldal?

Kb. 1 órája nem lehet belépni.

Én be tudok lépni. Fogadtam is kb negyed órája.

szerk.: valószínűleg csak azért tudtam, mert be voltam lépve. Most kilépés után már nem enged vissza.

Jelenleg nem lehet belépni az oldalra.

A Fradi meccsre tett 3.000-es pénzvisszatérítős fogadás kvalifikál a 2.000-es ingyenfogadásra is holnapra?

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum július 27, 2022, 19:29:41A Fradi meccsre tett 3.000-es pénzvisszatérítős fogadás kvalifikál a 2.000-es ingyenfogadásra is holnapra?

Nekem, ha jol emlekszem multkor nem . Az a fradi elso fordulós visszavagoja volt. Mivel a 3000est aktivalni kell a rendszer erzekelte hogy arra tettem a tetet. Legalabbis igy remlik, de javitsatok ki.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 27, 2022, 19:32:44Nekem, ha jol emlekszem multkor nem . Az a fradi elso fordulós visszavagoja volt. Mivel a 3000est aktivalni kell a rendszer erzekelte hogy arra tettem a tetet. Legalabbis igy remlik, de javitsatok ki.
Az egyik promó élőfogadás,a másik még ha nincs is benne a tc ben az nem az

Idézetet írta: szalist Dátum július 27, 2022, 22:50:56Az egyik promó élőfogadás,a másik még ha nincs is benne a tc ben az nem az

A 2000est is el lehet lőni élőben, a 3000es fradis meg alapból az. Én tegnap a 2000est ellőttem félidö szögletre és a félidőben miután kiértékelték megkaptam a 2000es ingyent. Így elméletben lehetne egyszerre aktiválni.

Sziasztok,

Tudnátok segíteni? Egyszerűen nem találom. Az Unibetnél milyen befizetési módok elérhetőek?

Idézetet írta: miss_szeri Dátum július 28, 2022, 10:15:50Sziasztok,

Tudnátok segíteni? Egyszerűen nem találom. Az Unibetnél milyen befizetési módok elérhetőek?

Rányomsz a Befizetés gombra, majd a felugró ablakban a befizetési mód megváltoztatására, ott mutatja, hogy mik elérhetők neked.

Idézetet írta: Carpeks Dátum július 28, 2022, 11:29:37Rányomsz a Befizetés gombra, majd a felugró ablakban a befizetési mód megváltoztatására, ott mutatja, hogy mik elérhetők neked.

Köszi. Igazából regisztrálni sem szerettem volna, amíg nem todom, milyen befizetési módok vannak. Ezért beregisztráltam, de csak akkor mutat bármit, ha azonosítom a számlám. Fura, hogy regisztráció, meg azonosítás nélkül  nem tudni, milyen befizetési módok vannak. Én pl. Skrillt, vagy MyPaysafet szeretnék használni, de gőzöm sincs, hogy van-e náluk.

Nekem akinek van skrill es netelleris(sokaknak nincs) pl nincs paysafecard es valtozatai.

Egyebkent szerintem a sugoban van errol talalat. Ha megtalalom belinkelem.

https://unibet-hu.helpsite.cloud/category/befizetesek-es-kifizetesek/altalanos-befizetesi-infok

Idézetet írta: miss_szeri Dátum július 28, 2022, 12:25:29Köszi. Igazából regisztrálni sem szerettem volna, amíg nem todom, milyen befizetési módok vannak. Ezért beregisztráltam, de csak akkor mutat bármit, ha azonosítom a számlám. Fura, hogy regisztráció, meg azonosítás nélkül  nem tudni, milyen befizetési módok vannak. Én pl. Skrillt, vagy MyPaysafet szeretnék használni, de gőzöm sincs, hogy van-e náluk.

- bankkártya
- banki átutalás
- Paysafecard
- Skrill/Neteller
- MuchBetter

Első kettő elérhető mindenki számára alapjáraton, utóbbiak pedig számlafüggőek.