Sportingbet - 10.000 Ft. Bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




A Sportingbet fogadóiroda jelenleg minden új ügyfelének egy 100%-os bónuszt ajánl, amely akár 10.000 Forintot is jelenthet.

Nem kell más tenned, csak regisztrálj a Sportingbetre (ezt megteheted ide kattintván), s fizess be minimum 2.500 Forintot, hogy megkapd a 100%-os bónuszt.

pl. ha befizetsz 2.500 Forintot, akkor 2.500 Forint bónuszt kapsz, viszont ha 10.000 Forintot fizetsz be, akkor 10.000 Forintos bónuszban részesülsz.


Részvételi feltételek:

1. Az ajánlat csak új ügyfeleknek érvényes.
2. Ajánlatunk 2010. augusztus 23-tól érvényes.
3. A bónusz megszerzéséhez fizessen be számlájára minimum 2 500 Ft-ot (ha valutában van a számlája, akkor USD 12.-, EUR 10.- összeget kell minimum befizetnie) és mi 100% bónusszal jutalmazzuk az Ön által befizetett összeget.
4. A maximálisan igényelhető bónusz összege személyenként 10 000 Ft.(EUR 35.-, USD 47.-)
5. Hogy a bónuszt kivehesse számlájáról, minimum 3x kell megforgatnia, legalább 1,5x, vagy magasabb nyereményszorzójú fogadásokon.
6. Miután egyszer megforgatta a befizetett összeget, igényelje bónuszát a "FDBónusz" és Sportingbetes "Felhasználói azonosító" számának elküldésével a [email protected] email címre.
7. Ha ez 30 napon belül nem teljesül, akkor a bónusz visszavonásra kerül.
8. A bónusz megítélése kizárólag a Sportingbet hatásköre. A többszörös számla kizáró ok, bónusz kizárólag a kedvtelési célokból fogadó ügyfeleknek jár.
9. Az ajánlat egyszer érvényes ügyfelenként, háztartásonként, IP címenként. Az összejátszás tilos, a bónusz érvénytelenítését eredményezi.
10. A promócióban csak 18 éven felüli játékosok vehetnek részt.
11. Az Interactive Sports (CI) fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor előzetes indoklás nélkül megváltoztassa, vagy megszüntesse.
12. Bármilyen vitás kérdésben az Interactive Sports (CI) döntése az irányadó. Ellenvetésnek helye nincs.
13. Ez az ajánlat nem vonható össze más promóciókkal.
14. Az Interactive Sports (CI) általános szabályai érvényesek.
15. Ezzel a promócióval kapcsolatban további információt kaphat a [email protected] címen.


Sportfogadas.org Tipp: Mindig olvasd el a részvételi feltételeket, hogy a későbbiekben ne legyen gondod! Ha valami nem tiszta, akkor azért vagyunk itt, hogy válaszoljunk.

Sok sikert!  :ok:

Ezen a héten a 10.000 Forintos kezdőbónusz mellé az új játékosok 2db. belépőt is szerezhetnek a Debrecen - PSV Eindhoven mérkőzésre.

Részvételi Feltételek:

1. Az ajánlat csak új ügyfeleknek és a http://hu.sportingbet.com/ oldalra még pénzt nem feltöltött regisztrált ügyfeleink részére érvényes
2. Ajánlatunk 2010. október 14.-től érvényes, amíg az 50x 2 meccs belépő el nem kel
3. Hogy hozzájusson 100%-os bónuszához fizessen be számlájára minimum 2.500 Ft-ot összeget (EUR 9.-, USD 12.-) és egyszer forgassa meg a befizetett összeget. Ezután igényelje bónuszát az alábbi gombra kattintva. Az Ön bónusz kódja "FDBónusz". Mielőtt a bónusz igénylő gombra kattint kérem jelentkezzen be oldalunkra.
4. Hogy hozzájusson a 2db DVCS-PSV Eindhoven EL belépőhöz fizessen be számlájára minimum 10.000 Ft-ot (EUR 36.-, USD 48.-) 2010. október 18.-ig
5. Csak bankkártyás és Abaqoos voucherrel történő fizetéseket van módunkban elfogadni az akció lejárati idejének rövidsége miatt (2010. október 18.-ig).
6. A 2db DVSC-PSV Eindhoven EL belépő csak az első 50 számláját minimum 10 000 Ft-al (EUR 36.-, USD 48.-) feltöltő játékosnak jár
7. Ha szeretné a jegyeket és biztos szeretne lenni, hogy még van meccs belépő írjon az [email protected] email címre és várja kollégánk jelentkezését.
8. Az [email protected] email címre küldütt üzenetétől számítva 24 órája van, hogy befizessen számlájára a felül említett módon. Ha ez nem történik meg sajnálatos módon Ön elveszti jogosultságát a meccs belépőkre.
9. Ha Abaqoos voucherrel fizet be számlájára, akkor 72 órája van, hogy megjelenjen számláján a befizetett összeg. Ha ez nem történik meg, akkor sajnos kénytelenek leszünk Önt törölni a listánkról
10. Maximálisan 10.000 Ft (EUR 36.-, USD 48.-) bónusz igényelhető személyenként
11. A bónusz számlájáról való kivétele 3x-os megforgatáshoz van kötve minimum 1,5x szorzójú eseményekre
12. Ha ez 7 napon belül nem teljesül, akkor a bónusz visszavonásra kerül és Ön elveszti jogosultágát a meccs belépőkre
13. A bónusz megítélése kizárólag a Sportingbet hatásköre.
14. A többszörös számla kizáró ok, bónusz kizárólag a kedvtelési célokból fogadó ügyfeleknek jár.
15. Az ajánlat egyszer érvényes ügyfelenként, háztartásonként, IP címenként. Az összejátszás tilos, a bónusz érvénytelenítését eredményezi.
16. A promócióban csak 18 éven felüli játékosok vehetnek részt
17. Az Interactive Sports (CI) fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor előzetes indoklás nélkül megváltoztassa, vagy megszüntesse.
18. Bármilyen vitás kérdésben az Interactive Sports (CI) döntése az irányadó. Ellenvetésnek helye nincs.Ez az ajánlat nem vonható össze más promóciókkal.
19. Ezzel a promócióval kapcsolatban további információt kaphat az [email protected]  címen.

Ha szeretnél részt venni az akcióban akkor kattints ide.

Csak óvatosan, moneybookersről már nem jár!!!

Üdv !

Csatlakoznék az előttem lévő hozzászólóhoz illetve kiegészíteném hogy több más irodánál is kiesik aki moneybookers-el akar fizetni, szóval érdemes a regisztráció előtt mindig elolvasni az iroda honlapján :-\

Egyelőre úgy néz ki, hogy ez a bónusz már nem érvényes.