Peshark ámokfutása(i)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Melyik opció éri meg jobban a Real - Chelsea meccsre?

X 3,25
4 (57.1%)
egyik csapat sem rúg 2 gólt 1,95
3 (42.9%)

Összes szavazó: 6

Szavazás lezárva: április 27, 2021, 13:08:43

#75 december 13, 2020, 22:07:46, peshark
Snooker, Scottish Open

Nevek alapjan eleg komoly donto, Ronnie vs Selby, viszont jatekban nem biztos h nagy durr lesz a donto. Az over nalam garantalt, 6 nyertig kell mindkettejuknek eljutni, ami nalam siman jon.

14.5 frame felett 1,66

Szerk.: Ronnie nem tudta milyen rendezvenyen van, nagyon kesz az ember fejben, sokan mondjak hogy zseni, de mostanaban inkabb a szo negativ ertelmet hozza :bash:

#76 december 13, 2020, 14:54:10, peshark
PDC Darts Világbajnokság

Eljött újra a darts vb ideje, ahogy nincs karácsony Kevin nélkül, úgy darts vb nélkül sincs és milyen jól is van ez így.. :)
Nézzük meg negyedekre lebontva az esélyeket.

1. negyed

A jól bevált negyed, ahol mindig MvG a fő esélyes. Nincs ez másképp most sem és igazából a negyeddöntős meccséig talán nincs is olyan nehéz dolga, így érthető a negyed győzelmére kapott 1,57-es odds (amiben semmiféle érték nincs). Ugyan már az első meccsén izgalmas ellenfele lehet Gerwennek Ilagan személyében, de ez nem azt jelenti, hogy nem toronymagas esélyes, csupán lehetne egy kis izgalom az idei Ally Pallys nyitányán a kopasznak. Ezután Ricky Evans jöhetne, akit könnyűszerrel győzne le, majd Cullen/Clayton duóból valaki, na az mondjuk nem lenne egy sétagalopp, de Gerwen ismét régi fényében kezd tündökölni, ami nem sok jót jelent senkinek. A negyed alsó részéről kiemelném Dimitri van den Berghet, aki megmutatta idén már nagy tornán is, hogy képes végigverni a mezőnyt. Nálam ő még mindig a hullámzó játékosok közé tartozik, viszont ha élesíti a szereket amit tol játékát és tudja hozni azt, amivel a World Matchplayt megnyerte, akkor lesz baja a zöld gömbhalnak. Mondjuk Dimitirinek már az első meccse komoly lesz, ugyanis a Humphries-Paul Lim győztesével játszik, ami bárki is lesz, nagy falat lesz a belgának. Igazából ezután a következő két kört szerintem simábban venné Dimitri, viszont pont az első meccs miatt nem nagyon mernék rá negyed győztes esélyesként tekinteni, mert lehet már a 3. kört sem éli meg.. Ebben a negyedben van még Chizzy, aki ugyanolyan bolond, mint eddig és 80 és 110 között bármit hozhat bármikor. Chizzy első két meccsét szerintem még simán hozni fogja, aztán a negyeddöntőbe jutásért már nem lesz könnyű dolga. Humphries jókat ment az elmúlt két vb-n, Noppert és Wattimena szintén képes sok mindenre, viszont akárhogy nézem a neveket, ezt a negyedet behúzza Gerwen és megindul a 4. vb címe felé...

2. negyed

Egyértelműen a torna legkeményebb negyede ez, tekintsünk most el a kiemelési számoktól és nézzük a neveket: Smith, Petersen, Anderson, Suljovic, Cross, van Duijvenbode, Hughes, Durrant, Lewis, Heta. Igazából ezen játékosok közül pont mindenki megnyerheti a meccseit sorra, így teljesen tippelhetetlen negyedként nem is nagyon piszkálnám őket. Smithre kapjuk a legkisebb oddsot (3,25), az egyedüli érték amit itt látok, az Heta 11x oddsa. Nagyon stabil játékos lett az ausztrálból, ő ugye első körben is játszik, ami remek ráhangolódás lehet a második körös Lewis elleni meccsére. Ott ha 1,57 felett lesz Heta, mindenképp rakni fogom, sokkal többet mutatott a táblánál idén, mint Adrian. Ha Lewist legyőzi, akkor egy Covid után lábadozó Durrant jöhet, majd a Hughes/Cross/Duivenbode hármasból valaki. Ezen az ágon könnyebben jósolhatónak látom a negyeddöntőbe jutást, mint fent megtippeljem, hogy a Smith, Petersen, Anderson, Suljovic négyesből éppen ki fog bejutni az elődöntőbe... Tény, hogy Smith a legesélyesebb rá, azt úgy merném is rakni, hogy a negyeddöntőig eljut, ugyanis Petersent és az Anderson/Suljovic duót is képes legyőzni, utána viszont az alulról kapott ellenfele ellen nem lesz könnyű dolga... Ha választanom kellene két embert, aki negyeddöntőbe jut ebből a negyedből, az Smith és Heta lenne, 3,25 és 11-es oddson igazából így párban be is próbálhatók, mint negyed nyertese..

3. negyed

A regnáló világbajnok, Peter Wright negyede. Kapott a nyakába viszont Peter egy Clemens, Ratajski, Whitlock, Wade, White, de Zwaan féle ellenfeleket, ami azért a mostani formájában nem egy életbiztosítás. Azért Clemensen még átgyalogolna, utána viszont a Rata-Whitlock meccs győztesével már gondjai lehetnek. Újra elvesztette Wright a magabiztosságát, cserélgeti össze-vissza a nyilait, nem a legjobb előjel ez egy vb címvédés előtt. Alulról pedig kaphatja Wade-t egy esetleges negyeddöntő meccsen, aki tartja stabil formáját és idén jobban játszott, mint az elmúlt szezonokban, úgyhogy kinéz neki egy jó vb-s szereplés meg utána egy premier ligás visszatérés. Ha valakire fogadni kellene innen, az csakis James Wade lenne 5,5-ös oddson. A második kiszemeltem Whitlock lenne, Wright szerintem viszonylag korán kiesik és a címvédés közelében sem lesz. Wade és a varázsló nagyon jó idényt futott, így kettejüket berakom negyed nyertesnek, aztán ha eljutnának a negyeddöntőig, akkor hátradőlve élvezhetném a meccsüket...

4. negyed

Igazából 3 esélyes is van ebben a negyedben, akik nem csak a negyedre, hanem egy esetleges döntőre/győzelemre is számításba vehetőek lennének. A bukik szerint Price negyede lesz ez, viszont 2,2-n egy forintot nem raknék rá, ugyanis elég kemény ellenfeleket sodorhat az élet az útjába. Már az első meccsén megnehezíthetik a dolgát, Woodhouse a tavalyi vb-n nagyot ment, bár nem ez a meccs lesz a nagy vízválasztó Gerwynnek. Utána Dolan ellen szerintem simán húzza majd, ezután viszont a de Sousa - King győztese jöhet a nyolcaddöntőben. Na hát Sousa akár döntőbe is mehet, ha hozza azt, amit a Grand Slamen, ahol senki nem tudta megállítani a portugált. Elég nyugodt játékos ahhoz, hogy egy teadélután hangulatú vb-n összehozza ugyanezt a teljesítményt, és nem tartom esélytelennek az elődöntőbe jutását. Igazából az ő neve tetszik nekem a legjobban és egy 4,5-ös oddsot kapunk rá, én rápróbálok. Itt van még Aspinall, akinek azért visszább esett a teljesítménye, az utolsó két vb-n elődöntős volt ugyebár, de idén talán nem volt annyira jó szezonja. A negyeddöntőig talán nincs olyan nehéz dolga (bár Vincent megtréfálhatja..) ott viszont az említett Price/Sousa/King hármassal meggyűlhet a baja és lehet bele is törik a bicskája bárki is jön szembe. Itt van még Gurney, de ő a futottak még kategóriába sorolható majd, benne van, hogy már az első meccse után csomagolhat haza. Chris Dobey egész szezonban gyenge volt, volt néhány teljesen rémes teljesítménye is, kíváncsi leszek rá, viszont az első két meccsén biztosan nem piszkálom, mert nem tudni mi várható tőle. Van der Voort a nagy rutinosok táborából szintén a mezőnyben lesz, ha eljut az Aspinall elleni meccsig, akkor ott amolyan underdogként azért okozhat meglepetést, nagy dolgokat viszont nem fog összehozni az idei vb-n sem.

Egyéb jónak tűnő tippek:

Érdekes, hogy az első alkalommal nyer opcióra 1,57-et kapunk, ami azt feltételezi, hogy a Gerwen, Wright, Anderson, Cross, Lewis ötösből senki nem fogja megnyerni a tornát. Ha a formákat nézzük, az utóbbi négy játékosnál talán nem vállalunk akkora rizikót, viszont Gerwent sosem szabad leírni, főleg nem egy vb előtt.. Ha 50-50-re adták volna, akkor megjátszom, ezen az oddson nem.

Gerwen és Wade döntőjére 31-es oddsot kínálnak, ami egyik oldalról sem lenne egy teljesíthetetlen feladat, ezt lehet  bepróbálom apróval.. Őszintén szólva én azt feltételezem, hogy MvG döntős lesz, a másik oldalról pedig Wright nem, így a Gerwen vs Wade, de Sousa, Price, Whitlock opciókban lehet ráció.

Megtaláltam az első értéket a tornán! A torna - párosítások fül alatt (bet365) egymástól eltérő negyedekben lévő játékosokra is lehet fogadni, hogy ki jut tovább. Petersen vs Wade V 1,72 Ecseteltem már, mennyire nehéz Petersen negyede, míg Wade sokkal simábban juthat el a negyeddöntőig, ahova már Devon szerintem nem jut el. Smitht, majd Garyt legyőzve még kapna az alsó ágról egy Durrant/Heta/Cross stb. ellenfelet, sok lesz már ez a dél-afrikainak.

Wade döntőbe jutása 15x pénzt fizet, apróval nálam ez is megy.

Így részletesen lebontva ennyit gondoltam volna a tornáról, a Wade h2h fogadást mindenképpen ajánlom, a többi amolyan játékpénzes tipp. A torna folyamán minden napra jövök majd napi tippekkel és gurus írásokkal, úgyhogy készüljetek! :great:

Darts VB 1. nap

Konkretan Jeff Smithen kivul senkiben nincs ertek, papirformat varok az elso ket meccsen. Smith oddsa nem sokat csokkent (1,90 -> 1,80), kicsit tobbre szamitottam. Guruban megindokoltam miert rakok a kanadaira, es tovabbra is ajanlom a meccset Smith gyozelmere. Estere Wright azert megizzadhat West ellen, oda semmit nem raknek, elso korok mindig veszelyesek.

Darts VB elvetemult tippelo

A normal tippeken kivul inditanek egy ilyen "rovatot". Ezek csak a szorakozas kedveert rakott tippek lesznek, mindenkinek annyi tettel, amit nem sajnal, ha elmegy. 2 pontos vegeredmeny meg egy hendi lesz az elso napra:

West 3:0 1,61
Beaton 3:0 2,75
Smith -1.5 2,62

11,66

Delutanra:

O'Connor 1,57
Jeff Smith 2,37

Hajrá! Este ertekeles, esti tippek..

Idézetet írta: peshark Dátum december 14, 2020, 18:27:04
Darts VB 1. nap

Konkretan Jeff Smithen kivul senkiben nincs ertek, papirformat varok az elso ket meccsen. Smith oddsa nem sokat csokkent (1,90 -> 1,80), kicsit tobbre szamitottam. Guruban megindokoltam miert rakok a kanadaira, es tovabbra is ajanlom a meccset Smith gyozelmere. Estere Wright azert megizzadhat West ellen, oda semmit nem raknek, elso korok mindig veszelyesek.

Smith győzelme sima volt :ok:

Idézetet írta: peshark Dátum december 15, 2020, 09:35:54
Darts VB elvetemult tippelo

A normal tippeken kivul inditanek egy ilyen "rovatot". Ezek csak a szorakozas kedveert rakott tippek lesznek, mindenkinek annyi tettel, amit nem sajnal, ha elmegy. 2 pontos vegeredmeny meg egy hendi lesz az elso napra:

West 3:0 1,61
Beaton 3:0 2,75
Smith -1.5 2,62

11,66


mondjuk ha Beatonék meccsén véletlen fordított arányban írom be a végeredményt, akkor nagyot kaszálok, de hát na, ki látja ezt előre...

Idézetet írta: peshark Dátum december 16, 2020, 11:49:45
Delutanra:

O'Connor 1,57
Jeff Smith 2,37

Hajrá! Este ertekeles, esti tippek..

O'Connor 3 szettben simázott egy rém gyenge meccsen. Smith sajnos 2:0-s előny után nem tudta behúzni, de aki szemfüles volt, annak elég szépet fizetett a második szett végén már.. :) (Kár, hogy itt nincs a 2:0 utáni kifizetés ::))

Darts VB 3. nap

Talán a legjobban tetsző tipp rögtön a délutáni etap korai meccsén jön szembe mára, Mike de Decker ugyanis elég jó kis játékerőt képvisel. Igaz, hogy ellenfeléről semmit sem tudni (pont ezért okozhat meglepetést is akár), de ha akkora spíler lenne, akkor hallottunk volna már róla.

Mike de Decker -1.5 1,53

Csak poénból rakom még Ilagant Murray ellen, 2,10-en nem rossz, és bármi benne van abban a meccsben.

Searle is győzni fog hendivel is, de 1,40 és 1,5 alatt nem igazán szeretek normális pénzt rakni, ezért Ilaganhoz beteszem egy kombiba.

O'Connor megviccelheti még Gurneyt, illetve Woodhouse is nyerni fog sztem, de ezeket nem rakom pénzzel.

Idézetet írta: peshark Dátum december 17, 2020, 10:42:24
Darts VB 3. nap

Talán a legjobban tetsző tipp rögtön a délutáni etap korai meccsén jön szembe mára, Mike de Decker ugyanis elég jó kis játékerőt képvisel. Igaz, hogy ellenfeléről semmit sem tudni (pont ezért okozhat meglepetést is akár), de ha akkora spíler lenne, akkor hallottunk volna már róla.

Mike de Decker -1.5 1,53

Csak poénból rakom még Ilagant Murray ellen, 2,10-en nem rossz, és bármi benne van abban a meccsben.

Searle is győzni fog hendivel is, de 1,40 és 1,5 alatt nem igazán szeretek normális pénzt rakni, ezért Ilaganhoz beteszem egy kombiba.

O'Connor megviccelheti még Gurneyt, illetve Woodhouse is nyerni fog sztem, de ezeket nem rakom pénzzel.

bárki is rakta ezen tippjeim ELLENKEZŐJÉT, mára gazdag ember  ;D

Mára nem csak darts van a lőlapon, ugyanis volt időm kicsit szétnézni a nagyvilág eseményei között és összehoztam pár szelvényt még így az ünnepek előtt. 5 szelvény, az első három X téten, a két döntetlenes X/2 téten. Bármelyik jön, már pluszos a nap.

15243 RSB Berkane - Raja Casablanca | Mindkét csapat szerez gólt   Igen |                   H   2.04   
02124 Crystal Palace - Liverpool | Mindkét csapat szerez gólt   Igen |                      H   1.70   
36808 The Strongest - Bolivar La Paz | Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5   Igen és több, mint 2,5 |    01   1.65   
36487 Leverkusen - Bayern München | Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5   Igen és több, mint 2,5 |       01   1.50   
31246 RB Leipzig - 1. FC Köln | Gólszám 2,5   Több, mint 2,5 |                      V   1.55   

57622 Jablonec - Ceske Budejovice | Mindkét csapat szerez gólt   Igen | H   1.78   
67438 Zulte Waregem - St. Truiden | Mindkét csapat szerez gólt   Igen | H   1.47   
46572 Sparta Rotterdam - Groningen | Mindkét csapat szerez gólt   Igen | H   1.72   
47087 Utrecht - F. Sittard | Mindkét csapat szerez gólt          Igen | H   1.55   
41219 Sturm Graz - St. Pölten | Gólszám 2,5   Több, mint 2,5 |          V   1.50   

29779 Mönchengladbach - Hoffenheim                 H   1.97
10707 Everton - Arsenal | Döntetlennél a tét visszajár   Everton | H   1.76
49236 Marseille - Reims                    H   1.86   
51290 Nice - Lyon                       V   1.53      
65169 Luton - Bournemouth                    V   1.75   

37713 Chievo - Empoli                     D   3.10   
14637 Nzoia Sugar - Posta Rangers               D   2.60
56098 San Luis de Quillota - Dep. Valdivia            D   2.67
66930   Swansea - Barnsley                  D   2.99   

71311 Brown de Adrogue - Club Almagro               D   2.65   
01920 Almirante Brown - Comunicaciones            D   2.75   
65684 Argentino de Quilmes - Dep. Flandria            D   2.85      
82384 Patronato Parana - Aldosivi               D   2.80



   

Darts VB 12-19

Újabb 8 esemény mára, ahol a fél óra múlva kezdődő délutáni meccsek izgalmasabb csörtéket hozhatnak, mint az esti -simának ígérkező- meccsek.

Lennon legyőzi Larssont, de 1,5 alatt nem rakom be.

Scott Waites már jó kérdés, sokan mondják hogy Campbell megfoghatja blabla, én nem hiszek ebben és max egy 3-1-es behúzza az angol a csörtét. (erről guruban is írtam, mert tényleg jó tippnek gondolom)

A délutáni záró meccs érdekes lehet majd, ugyanis Hopp nem rosszul dobálgatott az első meccsén, Kingnek meg az egész szezon egész jóra sikerült, úgyhogy ott lehet egy döntő szettes nagy ütközet.

Este Kurz megveri Hamiltont, a másik három meccs meg sima favorit győzelemmel végződik. MvG egész jó oddson indult hozzá képest, de a 3:0-ja még most is 1,66, ami megérhet egy tétet..

Idézetet írta: peshark Dátum december 19, 2020, 12:42:28
Darts VB 12-19

Újabb 8 esemény mára, ahol a fél óra múlva kezdődő délutáni meccsek izgalmasabb csörtéket hozhatnak, mint az esti -simának ígérkező- meccsek.

Lennon legyőzi Larssont, de 1,5 alatt nem rakom be.

Scott Waites már jó kérdés, sokan mondják hogy Campbell megfoghatja blabla, én nem hiszek ebben és max egy 3-1-es behúzza az angol a csörtét. (erről guruban is írtam, mert tényleg jó tippnek gondolom)

A délutáni záró meccs érdekes lehet majd, ugyanis Hopp nem rosszul dobálgatott az első meccsén, Kingnek meg az egész szezon egész jóra sikerült, úgyhogy ott lehet egy döntő szettes nagy ütközet.

Este Kurz megveri Hamiltont, a másik három meccs meg sima favorit győzelemmel végződik. MvG egész jó oddson indult hozzá képest, de a 3:0-ja még most is 1,66, ami megérhet egy tétet..

Na Waites és Kurz szépen jött, Gerwennek nehezebb dolga volt, de összességében pluszos lett ez :ok:

Darts VB 12-20

van der Voort 1,61
de Zwaan - Searle 5 szett 2,62

Idézetet írta: peshark Dátum december 20, 2020, 09:45:14
Darts VB 12-20

van der Voort 1,61
de Zwaan - Searle 5 szett 2,62

Vincent kiszenvedte, viszont de Zwaannak nem sok koze volt a meccshez..

Darts VB 12.21.

Vegre egy nap, ahol tetszenek a meccsek. Ratajskiek az egvilagon barmit jatszhatnak, de nyilvan a lengyel az eselyesebb.
Huybrechts (2,37) nekem mara nagyon tetszik, foleg underdog oddson, remekul jatszott az elso korben egy gyenge ellenfel ellen. Nem volt rakenyszeritve a 104+os atlagra, megis siman hozta. White szerintem keves lesz ma es tovabbjut a belga.
A walesi csata nem tippelheto nalam.
A nemet hazicsata viszont nem lesz olyan sima Clemens javara, nem jatszott tul jol Kurz az elso korben, de hozta a kotelezot. Honfitarsa ellen tobbre lesz szukseg, de benne is van az a tobb, ugyhogy Kurz +1.5 1,83-on kivalonak tunik.

Idézetet írta: peshark Dátum december 21, 2020, 12:16:58
Darts VB 12.21.

Vegre egy nap, ahol tetszenek a meccsek. Ratajskiek az egvilagon barmit jatszhatnak, de nyilvan a lengyel az eselyesebb.
Huybrechts (2,37) nekem mara nagyon tetszik, foleg underdog oddson, remekul jatszott az elso korben egy gyenge ellenfel ellen. Nem volt rakenyszeritve a 104+os atlagra, megis siman hozta. White szerintem keves lesz ma es tovabbjut a belga.
A walesi csata nem tippelheto nalam.
A nemet hazicsata viszont nem lesz olyan sima Clemens javara, nem jatszott tul jol Kurz az elso korben, de hozta a kotelezot. Honfitarsa ellen tobbre lesz szukseg, de benne is van az a tobb, ugyhogy Kurz +1.5 1,83-on kivalonak tunik.

Huybrechts igazából gond nélkül nyert, pedig White is remek tömeget tolt, de kiszállók nélkül semmit nem ér a 140-180-al hada..

Kurz - Clemens meccs nagy káosz volt, 1-1 után pedig jól nézett ki Kurz nagyon, de végül elszarta...