Vb 2022 - Selejtezősorozat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem lesz olyan szerencsénk, hogy közbejöjjön bármi is, sérülést meg nagyon nem kívánok Lewának, de jó lenne, ha kimaradna a keretből. Az plusz egy pont lenne nekünk.

Idézetet írta: chabialonso Dátum március 18, 2021, 16:19:05
Lewandowski jó lenne, ha Pestre sem jöhetne, bár a német csapatok itt játszották a BL-t a Bayern kitalálhatna valami indokot.



A kis -, és miniállamok agyonveretésével most jó lesz vigyázni, legalábbis az első fordulóban. Norvégok ugyan Gibraltárra mennek, de rá 3 napra a Törököket fogadják, utána Montenegroba ismét 3 nap.

Oroszok is könnyed ellenfélhez, Máltára utaznak. és  őket már nem is kell leírni. Utána Szlovénia, és Szlovákia következik.

Andorra sem fogják szétszedni az albánok. Két éve 2:2 Albániában.

Liechtenstein - Moldova főleg nem lesz tömés, de Moldova sem biztos. Két éve 1:1.

A szerdai mérkőzéseknél a "papír" meccsekre elég kicsik az oddsok, talán a hollandok és a horvátok győzelme kb. 1.70-ért megfontolandó... :- ??? ???


Bomba oddson fogadhatsz a lengyelek elleni sikerre! Tudj meg többet

Nagyon kiraly lenne, ha megvernenk a lengyeleket. A kezdes utos volt, bar a felido felenel feldobott statisztika sokkolt, hogy addig kb. 30 passzunk volt. Mindenesetre az ellenfel csak tobbet mutathat a masodik felidoben, fontos lesz, hogy ki lovi a kovetkezot. Hajra Magyarok!

MAGYAAAROOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hihetetlen a Szalai Ádám nevű játékosunk. Eszméletlen gyengén játszik, de mindig meg tud lepni. Arra viszont nagyon kiváncsi leszek, hogy a következő szezont Sallai Roland hol fogja kezdeni, mert nagyon jó formában játszik. Hajrá Fiúk!

Na bazmeg....örülök itt előre én hülye...

Idézetet írta: robmiller Dátum március 25, 2021, 22:06:37
Na bazmeg....örülök itt előre én hülye...
Megint az ezerszer elkövetett hiba. Nem veszik fel a csereembereket, zavarodottság és 2 gól. A lengyelek a 60. percig a kaput se találták el. Piszkosul fog hiányozni ez a 2 pont.

Idézetet írta: LosGabos Dátum március 25, 2021, 22:40:41
Megint az ezerszer elkövetett hiba. Nem veszik fel a csereembereket, zavarodottság és 2 gól. A lengyelek a 60. percig a kaput se találták el. Piszkosul fog hiányozni ez a 2 pont.

Jó ez a csapat. Még úgy egy éve fix kettes lett volna ez, és itt a három gól. Totális védekezesswl még ki is kaptak volna.
A lényeg, hogy hogy a tavaszi körben Magyarország hét ponttal végez, a lengyelek pedig, mivel Angliába utaznak Lewa nélkül nagy valószínűséggel kecesebbel.

A meccs elott orultem volna az iksznek, ketsegtelen teny, hogy ilyen forgatokonyv mellett nincs 100% boldogsag. Azonban ateltem a sikertelen idoszakot is, ahhoz kepest ez kiralysag, mert vereseg csak ritkan van. A jovore nezve jo kiinduloalap, vb szereplest akarok en is, de a sorsolaskor es jelenleg is azt mondatja a realitas, hogy a harmadik eronek szamitunk a csoportban. Mindent egybevetve a valogatott jobb mint az EB kvaliban, pedig mar ott is celt ertunk. A kovetkezo ket meccsen kotelezo a 6 pont, mig a kesobbiekben fent kell tartani a kijutas eselyet az utolso meccsig.

Most nem dicsőíteni akarom a srácokat, de ahhoz képest, hogy régen kb. úgy 5 perc után lekapcsoltam a tv-t, mert nem bírtam a "megbotlom a vakondtúrásban" produkcióikat, a tegnap esti előadás egészen jól sikerült. Ne legyünk naivak. Lengyelország ellen 1 pont nagyon is jól jön. Most már csak hozni kell a két "kötelezőt", és elmondhatjuk, hogy teljesen jól indul ez a kampány.

Nem is olyan rég ez a lengyel gárda felmosta a padlót Romániával...