II. elődöntő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted ki a Nagymenő a felsoroltak közül?

horzol
3 (6.7%)
oakland23
18 (40%)
Alk
8 (17.8%)
Assassin
1 (2.2%)
peshark
4 (8.9%)
chabialonso
4 (8.9%)
AC_28
1 (2.2%)
Powell
1 (2.2%)
Titti7
2 (4.4%)
gerry
1 (2.2%)
ROYSZ74
2 (4.4%)

Összes szavazó: 43

Pár szót tőlem is...elsősorban gratulálok az ötlethez @TiB  :ok: , hogy játszhatunk és lazulhatunk! Közösség épitő hatása kell hogy legyen ennek a dolognak! Amúgy én egy teljesen átlagos fogadónak tartom magam néha jól megy néha sz@rul, stratégiám nincs, ez a hobby-m s nagy összegbe nem játszok csak easy...Ha netán én kapnám a legtöbb szavazatot, az összeggel beszállnék @zsivany20 pókerversenyébe növelve a nyereményalapot!  :cya:

Köszi srácok a visszajelzést! :beerchug:

Akik látják a félkövéreket, már szavaztak, meg sem várják a kampányt?
Én biza pl. az előzőnél az utolsók közt szavaztam, most is várok még, hátha levesz a lábamról valamelyik jelölt :)

Idézetet írta: flamman Dátum november 29, 2021, 11:55:27
Akik látják a félkövéreket, már szavaztak, meg sem várják a kampányt?
Én biza pl. az előzőnél az utolsók közt szavaztam, most is várok még, hátha levesz a lábamról valamelyik jelölt :)

Jogos, csak a szavazás állását az láthatta a hibámnál múlt héten, aki voksolt, ezért kérdeztem így. Amúgy én is várok még. Volt szó például a profilképes csajról és egyéb csajokról @gerry esetében, szerintem @oakland23 is robbantani fog egy rapverssel és 20-as oddsú női focival, miközben @ROYSZ74 a következő évre csak nyertes tippeket fog ígérni :D

A nagy kérdés számomra, hogy @Alk alámegy-e a számára alvilágba, vagy ehelyett leír egy olyan befektetési tippet, ami olcsó és jól hoz. Az államkötvény nem ilyen, a tartsd a párnád alatt vagy a számládon a pénzed meg végképp, szóval egy ilyesmivel viheti sok ember szavazatát.

Idézetet írta: TiB Dátum november 29, 2021, 12:19:20
Jogos, csak a szavazás állását az láthatta a hibámnál múlt héten, aki voksolt, ezért kérdeztem így.

Tudom, tudom..., olvastam az előzményeket. Csak mondom furcsa, hogy többen már most szavaznak, ahogy látom, végül is ez nem baj, de nem várják meg a toronyórás-láncos ígéreteket sem, meg a krumpliosztást Skrillen keresztül :)

(Tényleg, van kampányidőszaki kezdet? Én pl. a következő fordulóban vagyok esedékes, mikor kezdhetek ígérgetni?)

Pedig mennyire igazad van, egy jó zsák krumpli ér csak igazán egy szavazatot :)

Már most is ígérhetsz, tehát nincs kezdeti időpontra szabály. Nem feltétlenül szavaznak már amúgy le hétfőn, legalábbis múlt héten nem ez volt. Csütörtök-péntekre ment el nagyon zsivany, aztán ki tudja, lehet most még szombaton is éles lesz a verseny.

jaja, nem szabad még elpuffogtatni az értékes szavazatokat. Én mondjuk délelőtt szőlőt csirkéztem, szóval nem nagyon van most idő kampányra, de majd szakítok rá  ;)

Nem várok a krumplira, mivel nincs ami befolyásolni tudna :)

A szavazatom @peshark kollégáé! :ok: Amellett, hogy földim, egy nagyon jó srác a való életben és hasznos hozzászólásai vannak itt fórumon is. A snooker, darts, kerékpár topik eléggé rétegsportok; bízzunk benne, hogy a doki bácsinak lesz ideje 1-1 hozzászólást bekarcolni a munkája mellett a továbbiakban is :)

Örülök, hogy nekem könnyebb volt meghozni a döntést, mert amúgy erős a felhozatal. Az Oak, Titti, horzol, gerry, Alk ötösből elég lett volna választanom :laugh:
Az a legfixem, hogy egy sört gerryvel innék meg a legszívesebben :) pláne ha még a kis hölgyet is hozza ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 29, 2021, 13:38:33
Én mondjuk délelőtt szőlőt csirkéztem...

Hadd idézem az internetes nemzedék számára az 1979-es Szabad Földműves cikkét, amit Varga József írt.

"A fiatal szőlőültetvény első évi kezelése nem sok munkát igényel. Arra azonban feltétlenül ügyeljünk, hogy ezeket a munkálatokat gondosan és mindig idejében végezzük, mert a fakadó zsenge növény nagyon érzékeny a betegségekkel és kártevőkkel szemben. Ha a csirkézést gondosan végeztük el, tehát nem raktunk ültetéskor túl sok földet a vesszők tetejére, vagy a fölkupacolt főid nem száradt túl keményre, nem eserepesedett, akkor a fakadó hajtások a föld alól könnyen előtörnek".

Magyarán:

Érik a szőlő,
Hajlik a vessző,
Bodor a levele,
Ha oak jól csirkézte.

Puerto Rico - Kuba
23:30 Kosár vb kvali
Tipp: Puerto Rico @ 98,5 felett @ 5.00

Kuba tegnap nagyon kegyetlen tempót ment, 37 pontot szórt USA ellen az első negyedben. Persze ez az USA nem a Team USA Duranttel meg James-szel, de akkor is USA. Gyorsan játszottak, nem igazán védekeztek, inkább arra mentek, hogy túldobják USA-t. Ez ment is, csak fogyott az erő, aztán nem estek a triplák. Puerto Rico csapatának szerintem fekszik ez a stílus, tegnap Mexikó ellen tolták, ma jön egy könnyebb ellenfél, lehet tolni az örömosárlabdát. Én azt mondom, a tegnapi meccsek alapján Puerto Rico 100 fölött is szórhat. 23:30-s kezdés, jó késői, szóval nem egy baráti időpont, főleg aki holnap melózik, de szerintem ez egy olyan meccs, ahol lehet majd nyeregetni live-ban, szóval én mindenképp éjszakázom.

Aki nem akar bika szorzót, csak nyerni, annak a 167,5 overt ajánlom 1.85-ért. De bele kell nézni, megnézni milyen dinamikával tolják, bár én meglepődnék, ha szöszmötölnének.

Ez nem kampány, ez messze áll attól, ez csak egy tipp!  :ok:

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 29, 2021, 13:38:33
jaja, nem szabad még elpuffogtatni az értékes szavazatokat. Én mondjuk délelőtt szőlőt csirkéztem, szóval nem nagyon van most idő kampányra, de majd szakítok rá  ;)

Negrula vesszőért/oltócsapért megvásárolható a szavazatom.  :beerchug:

Idézetet írta: Latzka Dátum november 29, 2021, 14:30:56
Nem várok a krumplira, mivel nincs ami befolyásolni tudna :)

A szavazatom @peshark kollégáé! :ok:

Köszi Laca, ezzel abba a valószínűleg csekély táborba kerültél, aki rám szavaz.. :D Érthető is ez teljesen, hiszen az oldalon egyre csökken a "munkásságom" és nem vagyok már olyan aktív. Ennek több oka is van, talán a legfontosabb, hogy egy jó ideje már nem fogadok élesben. A foci egyre jobban hidegen hagy, megnézek pár BL meccset meg heti egyszer egy fél bajnokit (nagyon max) és bőven elég is volt. A bringa is egyre jobban kikerül a képből, sajnos idén már aktívan sem tudtam annyit tekerni, mint mondjuk tavaly és ez a passzív biciklis érdeklődésem is felezi. Egyszerű oka is van ezeknek azért, nem érte meg ennyit foglalkozni ezekkel a dolgokkal, mert a végén gyakorlatilag semmi pluszt nem adtak hozzá az életemhez. Értem itt ezt a fogadásra, meg a rengeteg sport követésére is. Továbbá egy ideje rájöttem, hogy részemről nem sok értelme van az itteni véleményütköztetéseknek, csatározásoknak, nincs időm és kedvem sem ilyenekkel foglalkozni. Emellett egy éve elkezdtem a kriptoval foglalkozni, ami azért bőven beillene egy 8 órás munkának is, ha komolyan veszi az ember és mivel nem ez a fő tevékenységem, nem egyszerű sokszor mindent összeegyeztetni. Na meg rengeteg más téren is változott az életem, de nem szeretnék azért mindent itt kiteríteni. A darts azért megmaradt a No.1. sportnak, azt továbbra is ugyanolyan lelkesedéssel követem és űzöm, így nagyon várom az év végét is, a már megszokott karácsonyfás vb nézéssel. Talán a gurut sikerül szebben zárnom mint tavaly, igaz ott sem alkottam semmit igazán egy ideje. Összegezve az egészet, talán több ellenérv van a rám szavazásra, mint mellette, így mindenkinek köszönöm, aki mellém tesz egy pipát bármi oka is legyen erre.. :D

#42 november 29, 2021, 19:36:07, Alk
Idézetet írta: TiB Dátum november 29, 2021, 12:19:20
A nagy kérdés számomra, hogy @Alk alámegy-e a számára alvilágba, vagy ehelyett leír egy olyan befektetési tippet, ami olcsó és jól hoz. Az államkötvény nem ilyen, a tartsd a párnád alatt vagy a számládon a pénzed meg végképp, szóval egy ilyesmivel viheti sok ember szavazatát.

Nem vagyok én ahhoz elég profi, hogy az ellenkezőjét tegyem annak, amit mondok. :)

Sound meggyőzött, hogy rendben van, ha valaki kampányol, de hozzám ez nem illik. Én jobban szeretem, ha az emberekben maguktól alakul ki jó kép rólam. Ehhez idő és jó szem kell, az így kapott elismerés viszont vegytiszta. Egy nagymenő egyébként sem a népszerűségre hajt, visszacsatoláshoz a szakmai elit értékelését veszi alapul. Ahogy Rico mondja az egyik számában:

"A legnagyobbak mondták rám, hogy én vagyok a legnagyobb,
de ők már régen kitörtek, és én még mindig lent vagyok."

Nehéz dolog mostanság a befektetés, szinte minden túlárazott, de az inflációt elkerülendő, így is ömlik a pénz mindenbe.

@Latzka nincs egyedül, az én szavazatom is @peshark kollégáé, az orvos + befektetés ütős kombó, lásd Michael Burry.

Sziasztok

Ebből a mezőnyből korábban öt fogadót is "bekövettem" - és ha már bekövetem, nyilván a fogadói attitűdjét is elemeztem, már azokból a begyűjtött adatokból, amik itt az oldalon megjelennek.
Most azért vagyok kicsit bajban, mert mind az ötüket el kellett engednem az oldalon megjelenő fogadások alapján, nem azért mert ne lettek volna szimpatikusak, hanem mert a számokból nem tudtam olyan határvonalak közé tenni egyikűjüket sem, ahol tartósan pozitív mérleget csináltak volna.
Nálam az 1 % ROI - a tartós hozam kategória már.

Viszon van egy ikon a mezőnyben, aki nagy hatással volt a fogadói szemléletem alakításában kb 10-11 éve nagyon aktív volt és rengeteget tanultam tőle azzal, hogy figyeltem a tippjeit, főleg a naplóban és a guruban. Nálam ő előnyben van, mint pl az előző körben Boti (ott rá szavaztam).

Persze kivárok figyelek, hogy alakul a kampány, és a "második félidő" 55-70. perc környékén döntök, ahogy szoktam.

üdv, hajrá:
sound

Én egyelőre így állok:

• Alk: jó ötletei vannak, nem csak duma a hosszútávú fogadás és befektetős dolog nála, mint a többségnél.
• oakland23: igazi spíler, remek tippekkel, olyan fogadási meglátásokkal, amik egyediek.
• gerry: nem lehet kamuból előadni, hogy valaki ekkora jampi.
• AC_28: pro member, sajna néha nem értem mit ír, mármint nyelvtanilag.
• Powell: széles és komoly sportismeretet érzek nála, ami ritka.