Sportfogadas.org

Mindenféle "zagyvaság" => Lecsó => A témát indította: Milán Dátum szeptember 23, 2008, 12:42:45

Cím: R.I.P.
Írta: Milán Dátum szeptember 23, 2008, 12:42:45
Elhunyt a legendás futballszakember, Illovszky Rudolf

Kedd hajnalban elhunyt Illovszky Rudolf, a labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

A 86 évet élt szakembert, aki két időszakban is irányította a nemzeti együttest, pénteken szállították a budapesti Szent Imre Kórházba, ahol tüdőgyulladással az intenzív osztályon kezelték.

Illovszky háromszor játszott a válogatottban, s még aktív futballistaként kezdett el edzősködni a Vasas serdülő csapatánál. Játékosként is az angyalföldi klubot erősítette, 270 bajnoki mérkőzésen 87 gólt szerzett.

Kétszer volt szövetségi kapitány – 1966 és 68 valamint 1971 és 74 között –, s az ő irányításával lett ezüstérmes a válogatott az 1972-es müncheni olimpián, illetve negyedik ugyanebben az évben a belgiumi Eb-n.

Az angyalföldiekkel edzőként kétszer nyert Közép-európai Kupát, négyszer pedig magyar bajnokságot. Érdemei elismeréseként 2002 óta az ő nevét viseli a Vasas Fáy utcai stadionja.

Illovszky Rudolfot az angyalföldi klub, a XIII. kerületi Önkormányzat és a Magyar Labdarúgó Szövetség saját halottjának tekinti. Temetéséről később történik intézkedés.

(forrás: NSO)
Cím: Re: R.I.P.
Írta: Latzka Dátum szeptember 23, 2008, 15:47:16
A magyar foci egyik legszimpatikusabb, legtiszteletreméltőbb egyénisége volt. A Vasas volt a mindene. Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re: R.I.P.
Írta: Latzka Dátum szeptember 23, 2008, 16:20:36
Ezt most találtam:

"Megható ünnepségre került sor Antal Péter technikai vezető szervezésében a Vasas mai edzése előtt. Az összejövetelen Markovits László, a Vasas SC ügyvezetője bejelentette: Illovszky Rudolf végrendeletében kérte, hogy Vasas-mezben helyezzék örök nyugalomra."

A futball-szeretet csúcsa ez! Igazi legenda!
Cím: Re: R.I.P.
Írta: Titti7 Dátum szeptember 23, 2008, 18:07:00
Nyugodjon békében Illovszky Rudi bácsi!  :crying:


Illovszky Rudolf 2007 márciusában magas rangú állami kitüntetést vehetett át, ennek az apropóján pedig a Sport Televízió Mai Helyzet című műsorában beszélt aktuális teendőiről. A legenda napjának nagy részét a Fáy utcában töltötte, az interjúból kiderül, hogyan segítette még 85 évesen is a piros-kékeket.

http://www.youtube.com/watch?v=Z2VRaCp0ddw&eurl=http://www.pepsifoci.hu/node/16695 (http://www.youtube.com/watch?v=Z2VRaCp0ddw&eurl=http://www.pepsifoci.hu/node/16695)

http://www.youtube.com/watch?v=Xlzi9xUHlZ0&eurl=http://www.pepsifoci.hu/node/16695 (http://www.youtube.com/watch?v=Xlzi9xUHlZ0&eurl=http://www.pepsifoci.hu/node/16695)

Forrás: pepsifoci.hu
           youtube.com
Cím: Re: R.I.P.
Írta: toliga1986 Dátum szeptember 23, 2008, 19:16:29
Igen sajnos Ő is elment...
Nyugodj békében Rudi bá'!Emlékedet örökké megőrizzük!!  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Cím: Re: R.I.P.
Írta: ryeb Dátum szeptember 23, 2008, 20:25:27
A klubhűség mintaképe volt! A legtiszteletreméltóbb magyar labdarugó........ Volt egy olyan sztorija ,hogy bent akarták tartani a kórházba talpcsonttörés miatt, és így ki kellett volna hagynia a meccset. Odament a főorvoshoz háromszor odavágta a lábát a földre, megmondta hogy ez a talp nincs eltörve és eljött... Hihetetlen ember volt. 80 felett is ott volt a Vasas meccseken,  és nem csak a focin!.... az élete volt ez a klub, nagyon kevés ilyen ember volt, és mégkevesebb van....
Nyugodjon békében!




egy Videoton drukker
Cím: Re: R.I.P.
Írta: Titti7 Dátum szeptember 26, 2008, 19:53:43
Elhunyt dr. Kalocsai Géza, a magyar válogatott labdarúgók doyenje

Életének 96. évében rövid szenvedés után elhunyt dr. Kalocsai (egyes források szerint Kalocsay) Géza, a legidősebb magyar válogatott futballista, egykori labdarúgó edző. A magyar és a csehszlovák válogatott mezében is pályára lépő, Beregszászon született egykori kiválóság a fővárosi nagycsapatok közül a Kispest, az Újpest és a Ferencváros színeit is viselte pályafutása alatt, majd sikeres volt az edzői pályán is. Itthon sokak a becenevén emlegették: Kacsa

Illovszky Rudolf halála után a magyar labdarúgás újabb nagy alakjától kell búcsúznunk: életének 96. évében elhunyt Kalocsay Géza, a magyar válogatottak doyenje.

1913. május 30-án született, Beregszászon, Bereg vármegyében, szülővárosa 1998-ban díszpolgárrá választotta.

A helyi labdarúgócsapatban kezdte pályafutását, majd 1932-ben a cseh nagycsapat, a Sparta Praha játékosa lett. Nagyon sikeres hat évet töltött a kontinens legjobbjai között számon tartott prágai gárdában, amellyel csehszlovák bajnok, háromszoros ezüstérmes és Közép-Európa Kupa-győztes lett.

A nemzeti csapat mezét is magára ölthette, sőt, tagja volt az 1934-es világbajnokságra utazó keretnek. A csehszlovák válogatott végül az ezüstérmet szerezte meg a tornán, így Kalocsai Géza lett az első magyar, aki világbajnoki medált nyert – igaz, nem a meggypiros-fehér mezben... A vb-n nem lépett pályára, hisz posztján konkurense a kor egyik legkiválóbb balszélsője, Antonín Puc volt.

1937-ben a francia Olympique Lille csapatában folytatta légiósként, kupadöntőbe jutott, ráadásul bekerült a ligaválogatottba is. 1939-ben igazolt Magyarországra, a Kispestbe, majd egy szezon után a Ferencvárosba szerződött, a fővárosi zöld-fehérekkel magyar bajnok lett. Még a kispestiek játékosaként került be a magyar nemzeti csapatba, 1940 március 31-én, az Üllői úton debütált, Svájc ellen. Első válogatottságán gólpasszt adott dr. Sárosi Györgynek, és 3–0-s győzelemhez segítette a nemzeti csapatot. Másodszor Németország ellen, egy 2–2-es döntetlennel végződött meccsen lépett pályára a válogatottban.

Pályafutását 30 évesen az Újpest játékosaként zárta le, majd jogi diplomát szerzett. Sebes Gusztáv ,,csábította el" edzőnek, hosszú tréneri munkássága alatt a Nyíregyházi Madisz, a Pápai Perutz, a Debreceni Dózsa, a Debreceni VSC, a Szegedi Honvéd, a Vasas Izzó, a Pécsi Dózsa, a jugoszláv FK Partizan, a belga Standard Liége, az Újpesti Dózsa, az algériai Husszein Dey, a lengyel Górnik Zabrze, a Ferencváros, a Videoton, az MTK és az egyiptomi National szakvezetője volt. Magyarul valódi világjáró...

Edzőként bajnoki címet nyert Belgiumban, Algériában, Egyiptomban és Lengyelországban is, kupagyőzelemig vezette a Partizan Beogradot, a Górnik Zabrzét és az al-Ahlit. Ő tette le 1966 és 69 között a Górnik Zabrze ,,aranycsapatának" alapjait, a lengyel gárda egy évvel távozása után KEK-döntőt is játszhatott.

Az egykori kiváló balszélső és tréner temetéséről később történik intézkedés.

Dr. Kalocsai Gézát a Magyar Labdarúgó Szövetség saját halottjának tekinti.

Forrás: nso.hu
Cím: R.I.P.
Írta: Milán Dátum április 21, 2010, 16:02:24
Nem szívesen nyitom meg ezt a témát, de úgy gondolom erre is szükség van (bár csak ne lenne...).

Szülővárosában elhunyt Juan Antonio Samaranch

Szerdán kora délután, 89 éves korában elhunyt Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábbi elnöke, aki szívproblémákkal küszködött. Az egykori spanyol sportvezető szülővárosában, Barcelonában tért örök nyugalomra.

(forrás:
NSO (http://www.nso.hu))
Cím: Re: R.I.P.
Írta: toliga1986 Dátum június 04, 2010, 00:36:36
NEM FELEJTÜNK!

1920.06.04.

már 90 év ez bizony sok idő... :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

Vesszen Trianon!!
Cím: Re: R.I.P.
Írta: Gery185 Dátum június 04, 2010, 14:25:16
Idézetet írta: toliga1986 Dátum június 04, 2010, 00:36:36
NEM FELEJTÜNK!

1920.06.04.

már 90 év ez bizony sok idő... :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

Vesszen Trianon!!

Vesszen!!!
Cím: Re: R.I.P.
Írta: rosco Dátum november 28, 2010, 17:11:46
Néhány másodperccel azután, hogy győztesen haladt át a célvonalon, halálra gázolták a svájci Pascal Grosjeant a motoros Sportsbike bajnokság pénteki futamán, Dubajban.

A viadal szervezőinek szombati tájékoztatása szerint a címvédő 39 éves versenyző célba érését követően lelassított, hogy ünnepeljen, de a harmadik helyen érkező Tony Jordan 200 km/órás sebességgel elütötte őt. Az óriási ütközés következtében mindkét sportoló lerepült motorjáról, és nagy erővel az aszfaltnak csapódott.

A baleset után Grosjeant és Jordant is kórházba szállították, ám előbbin már nem tudtak segíteni, utóbbi pedig azóta is kritikus állapotban van. A Dubai Autodrome pályán ez már idén a második halálos baleset: áprilisban Christophe Hissette belga autóversenyző hunyt el, miután az időmérőedzésen autója kigyulladt.

(Forrás: hvg.hu)
Cím: Re: R.I.P.
Írta: Lufu Dátum december 22, 2010, 18:39:03
22 esztendős korában elhunyt Karacs Gergely, a DVSC-TEVA utánpótláscsapatának korábbi játékosa – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A játékos halálát tüdőembólia okozta.

Karacs óriási ígéretnek számított a Debrecen korosztályos csapatában, majd a fiókcsapat Létavértesben is, ám egy súlyos sérülés miatt abba kellett hagynia a profi labdarúgást, ezért visszatért otthonába, Püspökladányba és itt játszott egészen haláláig.

,,Tizenhat évesen került hozzám – emlékezett a játékosra Gyarmati András, a Létavértes vezetőedzője. – Többször említettem a DVSC vezetőinek, hogy hosszú időre megoldódik a védelem bal oldalának szerepe, ugyanis kiemelkedő képességű labdarúgó volt. Sajnos megsérült, emiatt a profi futballal fel kellett hagynia. Tisztelettudó, a labdarúgás iránt elhivatott, a csapatért minden áldozatot meghozó embert ismertem meg benne. Mindent megtett, hogy profi labdarúgó váljon belőle. Nagyon sajnálom, hogy már csak föntről figyelheti hőn szeretett sportágát."

forrás: nso

Nyugodj békében Geri! Jó volt veled játszani, ellened már annál nehezebb. Nagy játékos voltál!  :crying:
Cím: Re: R.I.P.
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 08, 2011, 10:48:38
Rablótámadásban életét vesztette a Corinthians 19 éves tehetsége, William Morais.

A brazil ABC beszámolója szerint az América Mineirónál kölcsönben szereplő játékos egy partiról távozóban egy nővel beszélgetett az autója mellett, amikor három fegyveres a jármű átadására szólította fel.
Morais ellenállt, mire az egyik bűnöző hátba lőtte. A játékos azonnal meghalt.

Egyes források szerint a Belo Horizonte-i rendőrség már letartóztatta az elkövetőket, akik beismerték bűnüket.

William Moraisnak a Corinthiansben tíz meccs jutott, melyeken három gólt szerzett, idén került kölcsönbe az Américába. A Corinthians elnöke, Andres Sanchez szörnyű büntettnek nevezte az esetet, amely egy ígéretes karriert tört ketté.
Megszólaltatták a Corinthians sztárját, Ronaldót is, aki elmondása szerint óriási fájdalmat és dühöt érez William Morais elvesztése miatt.

(forrás: origo.hu)
Cím: Re: R.I.P.
Írta: winchester Dátum május 09, 2011, 17:46:53
Giro d'Italia: tragédia a 3. szakaszon, elhunyt Wouter Weylandt

Tragédiával ért véget a 2011-es Giro d'Italia 3. szakasza: Wouter Weylandt a befutó előtt nem sokkal egy bukás következtében súlyos fejsérülést szenvedett. Az orvosok hiába küzdöttek sokáig az életéért, nem tudták már megmenteni.

A 26 éves belga kerékpáros egyelőre ismeretlen körülmények között szenvedett balesetet, amely után a televíziós felvételek szerint eszméletlenül feküdt a földön, orrából ömlött a vér. Az orvosok egyből megkezdték az újraélesztését, amely azonban sikertelennek tűnt. Az esetről készült videót ide kattintva nézhetik meg. Csak erős idegzetűeknek!

A legfrissebb információ szerint adrenalin és atropin injekciót adtak a szívébe, hogy újraindítsák a keringést. A helikopter több száz méterre a helyszíntől tudott csak leszállni, de a korábbi hírekkel ellentétben még mindig nem sikerült felhelyezni rá Weylandtot.



A vezető olasz hírportálok már tényként közlik a hírt: Wouter Weylandt elhunyt.


Forrás: NSO
Cím: Re:R.I.P.
Írta: manyman Dátum augusztus 05, 2011, 12:34:34
Charles Aaron "Bubba" Smith amerikai színész 67 éves korában hunyt el, holttestét Los Angeles-i otthonában találták meg. Halálának körülményeit még vizsgálják, de a rendőrség első körben kizárta az idegenkezűséget - írja a BBC Online.

Bubba Smith a Rendőrakadémia első részében - 1984-ben - kadétként tűnt fel, Moses Hightower szerepében, a hatodik részben viszont már századosként szerepelt. Sokan csak a nyolcvanas évek nagysikerű rendőrös vígjátékaiból ismerik, holott több filmben és tévésorozatban is szerepelt.

Az IMDb filmes adatbázisa szerint játszott többek között a Good Times című tévésorozatban 1978-ban, a Charlie angyalai egyik epizódjában (1979-ben). Később a Taxi, a Kék villám, a MacGyver, a Sabrina, a tiniboszorkány és a Rém rendes család című szériában is feltűnt egy-egy kisebb szerepben. A báránysültek hallgatnak című 1994-es vígjátékban ő alakította Olaf szerepét.

Kevesen tudják Smith-ről, hogy profi sportoló volt: amerikai futballozott, kilenc évig játszott az NFL-ben (National Futball League). 1970-ben a Baltimore Colts csapatával Super Bowlt is nyert. Utolsó csapata a Houston Oilers volt.

A Rendőrakadémia egyébként olyan színészek karrierjét alapozta meg, mint Steve Guttenberg (Három férfi és egy kis hölgy, Ebadta delfin, a Poszeidon katasztrófa) vagy Kim Cattral, aki a Szex és New York című sorozatban hat évig (1998-2004-ig) az öntudatos, ámde gyorsan öregedő férfifaló, Samantha Jones szerepét alakította.

(http://img3.hvg.hu/image.aspx?id=51628d57-1d7b-4904-b1d7-d35dfd4223c8&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: manyman Dátum augusztus 05, 2011, 12:54:16
Elhunyt Kepes Róbert basszusgitáros

Kepes Róbert egyebek között a Felkai Blues Jam, a Palermo Boogie Gang, valamint Ferenczi György és a Herfli Davidson basszusgitárosaként volt ismert.

A Life.hu idézte Ferenczi Györgyöt is, aki az alábbi módon emlékezett meg a zenészről: ""Magyarország egyik legkiválóbb zenésze volt. Olyan belső lüktetéssel és ritmusvilággal rendelkezett, mint senki más. Minden általa játszott hangnak külön élete volt. Nem mellesleg nagyon jó ember volt, aki soha senkinek nem ártott. A zenének és a családjának élt. Nagy veszteség a halála." Kepes Róbert halálának okáról nem érkezett jelentés, csak annyi, hogy "váratlanul" hunyt el.

(http://quart.hu/image/article/main/.180x260/6514.jpg)

Cím: Re:R.I.P.
Írta: manyman Dátum augusztus 08, 2011, 23:18:44
Meghalt Francesco Quinn, Anthony Quinn fia

(http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjI2Mjc0NDEzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTcyNTcxMw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg)

Quinn halálát szívinfarktus okozta, amely pénteken Malibun érte őt, amikor az utcán futott kisfiával, Maxszal. Szomszédja megpróbálta őt újraéleszteni, sajnos sikeretlen volt a próbálkozása. A színészt kórházba szállították, ahol az orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Francesco Quinn 1963. március 22-én született Rómában, édesanyja Anthony Quinn második felesége, Iolanda volt. Francesco legismertebb filmje az Oliver Stone által rendezett A szakasz. Ezenkívül rengeteg sorozatban játszott, mint például a The Young and the Restless (1973), JAG – Katonai Főügyészség (1995-2005), Vészhelyzet (1994-2009), Alias (2011-2006).

Francesco Quinnt felesége, Valentina és három közös gyermekük gyászolja: ,,Francesco az én lelki társam volt és legjobb édesapja Sofiának, Michelának és Maxnak. Mindig szeretni fogom" – nyilatkozta a Malibu Patchnek Valentina Castellani-Quinn.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum augusztus 16, 2011, 16:13:49
 Rick Rypien mindössze 27 évet élt.

Holtan találták albertai otthonában a Winnepeg Jets huszonhét éves hokisát. Rick Rypien halálával az NHL nyári szünetében már a második tragédia történt.

A rendőrség beszámolója szerint a halál hirtelen következett be, de nem merül fel a bűncselekmény gyanúja.

Az esetről beszámoló boston.com kiemeli, hogy Rick Rypien a második fiatal NHL-játékos, akit a nyári szünetben holtan találnak. Májusban Derek Boogard, a New York Rangers hokisa hunyt el alkohol és oxicodone együttes hatásától.

Rypien hat éven át a Vancouvert erősítette, múlt hónapban igazolt a Winnipeghez. A Canuckskban már tavaly ősszel problémái voltak, mindössze kilenc meccset játszott, és novemberben személyes okokra hivatkozva határozatlan idejű szabadságot kért.

Forrás: ziccer.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: manyman Dátum augusztus 18, 2011, 08:05:55
Elhunyt a balhés sztár

Egyelőre ismeretlen körülmények közt, mindössze huszonhét évesen eltávozott az amerikai profi liga egyik legismertebb jégkorongosa.

Ha elindul az idei NHL szezon, már biztos, hogy sokkal unalmasabb lesz, mint a korábbi években. A sportág egyik legnagyobb showmestere ugyanis tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. Rick Rypient egyik családtagja találta holtan lakásában. A Vancouver Canucks-nál majdnem hat teljes szezont lehúzó center mindössze huszonhét esztendős volt. Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy mi vezetett a halálához. A rendőrség idegenkezűségre nem talált nyomot. Az öngyilkosság ténye viszont nem kizárható. Rick ugyanis súlyos depresszióval küzdött az elmúlt hónapokban, még a csapatát is elhagyta legnagyobb sikerük, a Stanley Kupa döntője előtt. Illetve meg nem nevezett egyéb, személyes problémákkal is küzdött évek óta. Amiket a pályán sem tudott félretenni. Ugyanis arról vált híressé, hogy folyamatosan verekszik a meccsek közben. Bár a népszerűségének ez volt az egyik kulcsa.

Story Online


Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum szeptember 02, 2011, 10:49:02
NHL: felakasztotta magát a 35 évesen visszavonult hokis

Felakasztotta magát Wade Belak, az észak-amerikai profi jégkorongligától most nyáron, 35 évesen visszavonult játékos. Három és fél hónap alatt ő a harmadik halottja az NHL-nek.


A csatár és hátvéd poszton egyaránt bevethető hokis a visszavonulása után egyből állást kapott utolsó klubjánál, a Nashville-nél, a következő szezonban szakkommentátorként dolgozott volna. Ezen kívül a Kanadában nagy népszerűségnek örvendő egyik sportshow-ban is helye volt. Éppen ennek forgatását készítették elő, amikor torontói lakásában felkötötte magát. Két kisgyermeke volt.

Májusban a 28 éves Derek Boogaard (New York Rangers), két hete pedig a 27 esztendős Rick Rypien (Winnipeg Jets) hunyt el váratlanul. Előbbi az alkohol és egy fájdalomcsillapító gyógyszer keveréke miatt hunyt el, utóbbi öngyilkos lett.

Mindhárom elhunytban közös, hogy elsősorban verekedéseivel és kemény ütközéseivel szereztek hírnevet maguknak a ligában. Az NHL bejelentette, hogy a jövőben egy olyan programot indít, amely elsősorban a játékosok mentális és pszichológiai felkészítésével foglalkozik.

Forrás: NSO
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cpt. Szikla Dátum szeptember 13, 2011, 11:24:15
Meghalt Andy Whitfield, a Spartacus-sorozat főszereplője

Harmincas éveinek végén elhunyt Andy Whitfield, akit legtöbben a Spartacus: Vér és homok című tévésorozat főszereplőjeként ismertek. Halálának oka rák volt, pontosabban non-Hodgkin limfóma.

37, más források szerint 39 éves korában Sydney-ben, családi körben elhunyt Andy Whitfield, a Spartacus: Vér és homok című tévésorozat főszereplője. Whitfieldet másfél évvel ezelőtt diagnosztizálták non-Hodgkin limfómával, ami után meg kellett válnia sorozatbéli főszerepétől. A színészt, az itthon az HBO-n látott sorozaton kívül pár ausztrál sorozat epizódszerepében tűnt fel, valamint a The Clinic című tavalyi horrorban és a Gábriel - A pokol angyala című fantasy-ben.

A Spartacus-sorozat készítői főszereplőjük betegségének hírére reagálva úgy döntöttek, hogy készítenek egy előzménysorozatot (Spartacus: Az aréna istenei), aminek ideje alatt a színész felépülhet betegségéből, azonban tavaly kiderült, hogy nem reagált jól a kezelésekre, így vele egyetértésben úgy döntöttek, hogy más színésszel folytatják a szériát. A 2012. elején induló Spartacus: Vengeance főhősét immáron Liam McIntyre fogja alakítani.
Forrás: SG.hu

(http://www.sg.hu/kep/2011_09/andy.jpg)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum szeptember 13, 2011, 11:55:20
Jupiter's cock :'(

R.I.P.!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum szeptember 15, 2011, 19:13:45
Elhunyt a májusban eltűnt Orosz László

Megtalálták a május 27-én eltűnt Orosz László kosárlabdázó holttestét. Az 1971-ben született sportoló holttestére a soproni Károly-kilátótól 800 méterre túrázó középiskolások találtak rá csütörtökön – írta rendőrségi információkra hivatkozva a nyugatmagyar.hu.
A 40 esztendős Orosz László, becenevén Benő eltűnéséről május 27-én tettek bejelentést a soproni rendőrkapitányságon, a következő napokban, hetekben intenzív keresés indult, a rendőrség kutyákkal is körbejárta a terepet, de nem bukkantak rá az elmúlt időszakban szakkommentátorként közszereplést vállaló sportolóra.

A rendőrségi információk szerint a ruházatában talált iratok alapján azonosították a rátaláláskor felismerhetetlen Orosz Lászlót. A holttest mellett készpénzt és mobiltelefont is találtak, a rendőrség feltételezése szerint a kosárlabdázó önkezűleg vetett véget életének – írja a nyugatmagyar.hu.

Kocsis Tünde, a megyei rendőr főkapitányság szóvivője a regionális portálnak elmondta, az idegenkezűséget kizárták, pontosan csak a boncolás után derül ki, mi is történhetett.

A 120-szoros válogatott Orosz László az eltűnése előtt személyes hangvételű levelet hagyott maga után feleségének, amelyben azt írta, hosszú időre elmegy.

A kosaras a Honvéd, a Szolnok, a Pécs és a Kaposvár csapatában is játszott, a Somogy megyei székhelyből költözött Sopronba, ahol nem kapott szerződést a helyi NB I-es csapattól. A Honvéddal 1995-ben és 1997-ben bajnok, a Szolnokkal 2002-ben kupagyőztes lett, s ott volt az 1999-es Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatottban is.

Forrás: NSO


Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum szeptember 17, 2011, 11:16:51
Hatvanhárom éves korában elhunyt Böröczky József, az Eurosport népszerű motorsport szakkommentátora

1996-ban, a magyar nyelvű Eurosport indulásakor azt mondta Lapajnak, azaz Dávid Sándor kollégánknak, hogy ha nem jöhet motorversenyeket közvetíteni, abba ő belehal. Tréfás mondat volt, de illett komolyan venni, hiszen Pepi köztudottan élt-halt a motorsportért. Szenvedélyesen szerette a motorosokat és a motorsportot. Tudta, kihez kell fordulni, ha baj van, kihez kell fordulni, ha információ kell, tudta kit érdemes és kell segíteni.

Amikor Brnóban végigsétáltam Vele a paddockban, egy órán keresztül tartott az út. Mindenütt megismerték, volt, aki Bill Clintonként üdvözölte (ez volt az egyik kedvenc, a nemzetközi motoros világban is ismertté vált paródiája), de a legtöbben csak Pepiként köszöntötték. Valentino Rossi és Loris Capirossi jó ismerőseként üdvözölte, Lukas Pesek odajött hozzá, és megkérte, ha az első háromban végez, Pepi menjen föl vele a pódiumra.

Névre szóló boríték várta a MotoGP versenyeken, benne hivatalos belépőjegyek, melyekkel magyar barátait vitte be a futamokra.
Amikor a 100. vb futamán vett részt, a nemzetközi sajtó emberei, és a csapatok egy tortával lepték meg.
Szerették, és ő is szeretett.

Giacomo Agostini, minden idők legeredményesebb motorosa, a tizenötszörös világbajnok világsztár, akivel oly sok emlékezetes napot töltöttek együtt, egyszer csak felhívta: "Pepi, gyere el hozzám, lesz egy kis rendezvényem a Comói-tó partján." A ,,kis rendezvény" egy gazdag üzletemberek számára megrendezett luxusestély volt. Amelynek a csúcspontján Agostini bejelentette az est sztárfellépőjét, Böröczky Józsefet. Pepi ott is elbűvölte a közönséget.

Néhány évvel ezelőtt a legendás német pálya, a Sachsenring nagyszabású születésnapi ünnepségén több tízezer néző előtt ő készített színpadi beszélgetéseket a meghívott motoros sztárokkal. Nem valamelyik német riporter, hanem Böröczky József. S ez csak néhány történet a sok közül.

Amikor 2007-ben együtt közvetítettük Talmácsi Gábor világbajnoki aranyát, Pepi elsírta magát. Őszinte, és nem színészi könnyek csordultak ki a szeméből. Egy olyan ember könnyei, aki Szabó II. Lászlótól kezdve, Drapál Jánoson, Juhász Károlyon át Talmácsiig nagyon sok motorosnak segített. Ha kellett alkatrészt szerzett, ha kellett kapcsolatokat gyűjtött, ha kellett ruhát, sisakot vásárolt nekik. Számára ez a közvetítés és ez a magyar siker volt a tetőpont, a motorsportban és a motorsportért eltöltött évtizedek megkoronázása.

Örülök, hogy a társa lehettem.

Betegágyánál sorban álltak az emberek. Barátai, ismerősei, színész és tévés kollégái, motorosok, rajongók. Elhalmozták a szeretetükkel. Megpróbálták visszaadni azt, amelyet oly sokáig Tőle kaptak.

Május 28.-a nemcsak Talmácsi Gábor születésnapja, hanem a mindenkori elhunyt magyar technikai sportolók napja is. Kozma Endrétől, Drapál Jánosig sok fantasztikus sportolóra emlékeznek ezen a napon a rajongók.

Most még felfoghatatlan, de jövőre már Rá is emlékezni fogunk. A komédiásra, a motorsportot szenvedélyesen szerető barátra, arra a kollégára, aki most is ugyanazt mondaná, mint tizenhat évvel ezelőtt:

,,Belehalok, ha nem jöhetek!"

Ezért lett az, aki.

Nyugodjon békében!


Eurosport - Várhegyi Ferenc
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum szeptember 17, 2011, 11:30:46
Nagyon szerettem. Isten nyugasztalja :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum szeptember 18, 2011, 09:27:05
Elhunyt a vb-ezüstérmes Szojka Ferenc

Nyolcvanéves korában elhunyt Szojka Ferenc, egykori magyar válogatott labdarúgó. A kiváló középpályás az 1954-es világbajnokságon ezüstérmet szerzett, és pályára lépett az 1958-as világbajnokságon is a magyar nemzeti csapatban.

Hosszan tartó súlyos betegség után szombaton elhunyt Szojka Ferenc, az Aranycsapat tagja, aki az 1954-es világbajnokságon ezüstérmet szerzett a magyar válogatottal.

A néhai középpályás 1931. április 7-én született Salgótarjánban. Pályafutását az acélgyári csapatban, a Salgótarjáni SE-ben kezdte (amelyet akkoriban Salgótarjáni Vasasnak hívtak), majd 19 évesen átigazolt a bányászegyütteshez, az NB I-es Salgótarjáni BTC-hez, amelynek másfél évtizeden keresztül volt meghatározó tagja, vezéregyénisége. Az SBTC-ben összesen 369 bajnoki mérkőzésen szerepelt, ebből 324 NB I-es, 45 NB I B-s találkozó volt. Első élvonalbeli meccsét 1950. augusztus 20-án játszotta, a Bp. Előre ellen. Második mérkőzésén, Diósgyőrben (4:4) megszerezte első gólját az NB I-ben, az első osztályban 16-szor, a másodosztályban hétszer volt eredményes.

Zseniális jobbfedezet volt, de mivel az Aranycsapatban Bozsik József szerepelt ezen a poszton, a válogatottban rendszerint a középpálya bal oldalán jutott neki szerep. A válogatott keretének már az 1952-es helsinki olimpián is tagja volt, de mivel nem lépett pályára egy mérkőzésen sem, ezért aranyérmet nem kapott. De olimpiai bajnoknak tekintették, amikor hazatért a helsinki ötkarikás játékokról, óriási, ünneplő tömeg fogadta őt a salgótarjáni vasútállomáson.

A nemzeti csapatban a svájci világbajnokságon debütált, 1954. június 17-én, Zürichben Dél-Korea ellen lépett pályára, a nem teljesen egészséges, megfázással bajlódó Zakariás József helyén. A Grosics – Buzánszky, Lóránt, Lantos – Bozsik, Szojka – Budai II, Kocsis, Palotás, Puskás, Czibor összetételű csapat 9:0-ra győzte le az ázsiaiakat, majd Sebes Gusztáv együttese meg sem állt a világbajnoki döntőig, amelyet 3:2-re elveszített Németország ellen. Szojka a vb-n több meccsen már nem játszott, de az ezüstérmet természetesen megkapta. Többször elmondta, hogy véleménye szerint azért veszítettünk a döntőben, mert csapattársai a nagy menetelésben, a Brazília elleni negyeddöntő, majd az Uruguay elleni, embert próbáló, hosszabbításos elődöntő során kikészültek az erejükkel, így a fináléban nem voltak olyan frissek, mint a döntőbe könnyebb ágon bejutó németek.

Második válogatott mérkőzésén, Moszkvában a szovjetek ellen a 20. perc környékén megsérült Várhidi Pál helyére ment vissza középső védőnek, és remekül megoldotta ezt a feladatát is. A nemzeti együttesben egyetlen gólját a válogatott 1955-ös északi túráján, a svédek ellen 7:3-ra megnyert mérkőzésen szerezte, a találkozó 25. percében a ,,rosszabbik" lábával, ballal lőtt a kapuba. Összesen 28-szor lépett pályára címeres mezben, tagja volt az 1958-as svédországi világbajnokságon szerepelt együttesnek is. Ezen a tornán kétszer, a svédek ellen 2:1-re elveszített és a Mexikó ellen 4:0-ra megnyert csoportmérkőzésen lépett pályára. A válogatottban utoljára 1960 októberében játszott, a Brüsszelben a belgák ellen 2:1-re veszítő – többek között Sándor Károllyal, Göröcs Jánossal, Albert Flóriánnal és a gólunkat szerző Tichy Lajossal felálló – magyar nemzeti tizenegy tagjaként, Berendy Pál volt a fedezetpárja.

Az SBTC NB I-es csapatától játékosként 1966. március 13-án, a Ferencváros elleni bajnokin búcsúzott, edzőként (főleg pályaedzőként) viszont évtizedekig szolgálta a klubot. Bár játékosként csábították őt fővárosi csapatok, nem ment el Salgótarjánból, hűséges maradt a Stécéhez. Többek között ezt a hűséget is értékelte a nógrádi megyeszékhely, amikor szobrot állíttatott neki a sportcsarnokban. Emellett néhány évvel ezelőtt az acélgyári stadiont – amelyben a Salg. SE és az SBTC játékosaként oly sok szép eredményt el – róla nevezték el.

Kicsit fájt neki, hogy olimpiai aranyérmet nem kapott, azt is nehezményezte, hogy nem vehetett részt a harmadik világbajnokságán, ugyanis az 1962-es vb előtt hiába volt a bő keret tagja, nem utazhatott Chilébe. Ettől függetlenül csodálatos pályafutás volt mögötte – örökre az SBTC és a magyar labdarúgás legendái között tartjuk számon.

Forrás: NSO

Nyugodjék békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cpt. Szikla Dátum október 06, 2011, 10:13:43
Steve Jobs 1955 – 2011

(http://plastik.hu/media/images/jobs.jpg)

Tim Cook:

'Az Apple elvesztett egy jövőt látó kreatív elmét, a világ elvesztett egy csodálatos emberi lényt. Akik elég szerencsések voltak hozzá, hogy ismerjék és dolgozzanak Steve-vel, egy barátot és mentort vesztettek el. Steve egy olyan vállalatot hagy maga mögött, amit csak ő tudott felépíthetni, a lelke mindig is az Apple alapjait fogja képezni.'

Steve 2005-ös stanfordi beszédéből:

'Emlékezve arra, hogy hamarosan halott leszek, a legfontosabb eszköznek bizonyult ahhoz, hogy segítsen az élet nagy döntéseit meghozni — minden külső várakozást, az összes büszkeséget, a kudarctól való félelmet. Ezek a dolgok hirtelen elröppennek a halállal szembenézve, és az marad csak meg, ami igazán fontos. Arra gondolva, hogy meg fogunk halni a legjobb út amit tudok ahhoz, hogy elkerüljük a csapdát, hogy bármit is veszthetünk. Meztelenek vagyunk. Nincs semmi okunk arra, hogy ne a szívünket kövessük.'

Steve Jobs otthonában hunyt el a családja körében. 56 éves volt.

Forrás: plastik.hu

Nyugodj békében Steve!
U.I. Ajánlom a wired.com címlapját mindenkinek!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum október 17, 2011, 09:32:17
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/dan-wheldon-eletet-vesztette-a-las-vegas-i-indycar-viadalon-2099270 (http://www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/dan-wheldon-eletet-vesztette-a-las-vegas-i-indycar-viadalon-2099270)

Úristen... videó csak erős idegzetűeknek. Respect In Peace :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum október 23, 2011, 11:51:41
MotoGP: Simoncelli elhunyt a tragikus balesete után

Az orvosok nem tudták megmenteni az olasz Marco Simoncelli életét, aki súlyos balesetet szenvedett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának futamán.


A királykategóriában szereplő olasz versenyző az egyik kanyarban elcsúszott, majd a mögötte haladó Valentino Rossi és Colin Edwards olyan szerencsétlenül ütközött neki, hogy Simoncellinek leesett a sisakja, és eszméletlenül feküdt az aszfalton.




Simoncelli nem élte túl tragikus balesetét Sepangban

Az orvosok nem tudták megmenteni az olasz Marco Simoncelli életét, aki súlyos balesetet szenvedett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján a második körben.

A királykategóriában szereplő Marco Simoncelli a 11-es kanyarban elcsúszott, s a mögötte haladó Valentino Rossi, illetve Colin Edwards útjába került, akik már nem tudták elkerülni az ütközést, és nekimentek az olasz motorosnak.

A két versenyző olyan szerencsétlenül ütközött a földön csúszó Simoncellinek, hogy leesett a sisakja, és eszméletlenül feküdt az aszfaltcsíkon.

A futamot azonnal leintették, és a versenybírók némi várakozás után úgy döntöttek, hogy nem is indítják újra.

A 24 éves motorost közben a baleset után azonnal elvitték a mentők, de az orvosok már hiába küzdöttek az életéért, nem tudtak segíteni rajta.

Az ütközéskor Edwards is leesett a motorjáról, ám ő megúszta súlyos sérülés nélkül, csak a válla ugrott ki, míg Rossi – aki baráti viszonyban volt Simoncellivel – tovább tudott hajtani a boxutcáig.

,,Szörnyű érzés fogott el a felvételek láttán. Amikor a sisak leesik valakinek a fejéről, az nagyon rosszat jelent" – nyilatkozta a baleset utáni pillanatokban Casey Stoner.

Simoncelli 2010-ben került fel a királykategóriába, és először idén augusztusban állhatott dobogóra, amikor Csehországban harmadik lett, majd Ausztráliában a második helyen ért célba.

Sepangban a negyedik helyen állt, mielőtt bekövetkezett a tragédia...


Nyugodjék békében!

Forrás: NSO

Cím: Re:R.I.P.
Írta: gigazo Dátum október 23, 2011, 12:10:53
Most néztem meg a felvételt, szerencsélten srác nem sok esélye volt.  :'(  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Milán Dátum október 24, 2011, 12:03:31
Ez már több a soknál... RIP Marco Simoncelli!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Várda64 Dátum október 24, 2011, 17:19:45
Néztem a versenyt, mint általában mindig. Nem titkoltan többek között Ő miatta, mert az egyik kedvencem volt a kategóriájában. Sajnos így múlt időben...

Nyugodj békében Sic!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Titti7 Dátum október 31, 2011, 10:16:56
Elhunyt Albert Flórián

Életének 71. évében elhunyt Albert Flórián, a Nemzet Sportolója, az egyetlen magyar labdarúgó, aki megkapta az Aranylabdát. A Ferencváros legendája, akiről a klub stadionját is elnevezték, 75-ször szerepelt a magyar válogatottban, s 1967-ben lett aranylabdás. Albert Flóriánt az FTC saját halottjának tekinti.
Albert Flórián (1941–2011)



A Nemzeti Sport információit a Magyar Távirati Iroda is megerősítette, a Ferencváros tájékoztatása szerint Albert Flórián hétfő hajnalban hunyt el.

Albert csütörtökön esett át koszorúérműtéten, amely az FTC pénteki közleménye szerint sikeres volt. Halálának körülményei egyelőre nem ismertek.

A 75-szörös válogatott játékos 1959 és 1974 között 351 bajnoki mérkőzésen 256 gólt szerzett a Ferencváros színeiben, a nemzeti csapatban 31-szer volt eredményes, 1967-ben pedig megkapta az Aranylabdát.

Az 1960-ban olimpiai, 1964-ben Európa-bajnoki bronzérmes Albert Flórián 2004 óta volt a Nemzet Sportolója.
70. SZÜLETÉSNAPJÁRA ÍRT CIKKÜNKET
A KÉPRE KATTINTVA ÉRI EL

Albert Flórián alig 17 évesen játszotta első NB I-es bajnokiját zöld-fehér mezben, két góllal mutatkozott be. Baróti Lajos szövetségi kapitány nem sokkal később meghívta a válogatottba, a nemzeti tizenegyben két gólpassz volt az antré az aktuális vb-ezüstérmes svédek legyőzése során 1959 júniusában, majd ötödik válogatott meccsén úgy lőtt gólt az NSZK-nak, hogy előtte öt védőt cselezett ki.

A válogatottban 75-ször játszott. Százszoros válogatott is lehetett volna, csakhogy 1969-ben ütközött a dánok kapusával, és súlyos térdsérülést szenvedett.

Legnagyobb sikerét a Fradival 1965-ben érte el, a csapat megnyerte az UEFA-kupa elődjét, a Vásárvárosok Kupáját (a VVK-t), a döntőben 1:0-ra legyőzve a Juventust. A Ferencvárostól visszavonulása óta sem szakadt el: különböző beosztásokban szolgálta szeretett klubját, haláláig a fővárosiak tiszteletbeli elnöke volt.

70. születésnapját másfél hónapja egykori játékostársai és riválisai, azaz barátai között ünnepelte, Ferencváros díszpolgára lett, s a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjét kapta meg.

Forrás: NSO.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Titti7 Dátum október 31, 2011, 10:18:21
Isten veled Albert Flórián!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum október 31, 2011, 10:19:10
Elhunyt Albert Flórián

Életének 71. évében elhunyt Albert Flórián, a Nemzet Sportolója, az egyetlen magyar labdarúgó, aki megkapta az Aranylabdát. A Ferencváros legendája, akiről a klub stadionját is elnevezték, 75-ször szerepelt a magyar válogatottban, s 1967-ben lett aranylabdás. Albert Flóriánt az FTC saját halottjának tekinti.

A Nemzeti Sport információit a Magyar Távirati Iroda is megerősítette, a Ferencváros tájékoztatása szerint Albert Flórián hétfő hajnalban hunyt el.

Albert csütörtökön esett át koszorúérműtéten, amely az FTC pénteki közleménye szerint sikeres volt. Halálának körülményei egyelőre nem ismertek.

A 75-szörös válogatott játékos 1959 és 1974 között 351 bajnoki mérkőzésen 256 gólt szerzett a Ferencváros színeiben, a nemzeti csapatban 31-szer volt eredményes, 1967-ben pedig megkapta az Aranylabdát.

Az 1960-ban olimpiai, 1964-ben Európa-bajnoki bronzérmes Albert Flórián 2004 óta volt a Nemzet Sportolója.


70. SZÜLETÉSNAPJÁRA ÍRT CIKKÜNKET
A KÉPRE KATTINTVA ÉRI EL
Albert Flórián alig 17 évesen játszotta első NB I-es bajnokiját zöld-fehér mezben, két góllal mutatkozott be. Baróti Lajos szövetségi kapitány nem sokkal később meghívta a válogatottba, a nemzeti tizenegyben két gólpassz volt az antré az aktuális vb-ezüstérmes svédek legyőzése során 1959 júniusában, majd ötödik válogatott meccsén úgy lőtt gólt az NSZK-nak, hogy előtte öt védőt cselezett ki.

A válogatottban 75-ször játszott. Százszoros válogatott is lehetett volna, csakhogy 1969-ben ütközött a dánok kapusával, és súlyos térdsérülést szenvedett.

Legnagyobb sikerét a Fradival 1965-ben érte el, a csapat megnyerte az UEFA-kupa elődjét, a Vásárvárosok Kupáját (a VVK-t), a döntőben 1:0-ra legyőzve a Juventust. A Ferencvárostól visszavonulása óta sem szakadt el: különböző beosztásokban szolgálta szeretett klubját, haláláig a fővárosiak tiszteletbeli elnöke volt.

70. születésnapját másfél hónapja egykori játékostársai és riválisai, azaz barátai között ünnepelte, Ferencváros díszpolgára lett, s a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjét kapta meg.

Forrás: Nemzeti Sport.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum október 31, 2011, 10:21:02
Itt az újabb, az már tényleg sok...

Elhunyt Albert Flórián
Életének 71. évében elhunyt Albert Flórián, a Nemzet Sportolója, az egyetlen magyar labdarúgó, aki megkapta az Aranylabdát. A Ferencváros legendája, akiről a klub stadionját is elnevezték, 75-ször szerepelt a magyar válogatottban, s 1967-ben lett aranylabdás. Albert Flóriánt az FTC saját halottjának tekinti.

Forrás:Nemzeti Sport

Nyugodjon békében a CSÁSZÁR :'(


Cím: Re:R.I.P.
Írta: gerry Dátum október 31, 2011, 10:26:09
Nyugodj Békében!!!!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Lufu Dátum október 31, 2011, 11:01:14
Nyugodj Békében!    :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: celtic74 Dátum október 31, 2011, 11:34:41
Nyugodj békében, Császár!   :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mgabesz07 Dátum október 31, 2011, 12:28:10
Nyugodj Békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum október 31, 2011, 12:59:03
Nyugodjon Békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Várda64 Dátum október 31, 2011, 13:43:02
Gyászol a Fradi-család! A legnagyobb eltávozott!

Nyugodj békében Flóri bá'!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hege1010 Dátum október 31, 2011, 14:08:44
Mindig a jók mennek el! Nyugodjon Békében A Császár!   :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csacsa44 Dátum október 31, 2011, 15:29:54
Nyugodjék Békében!





Az utolsó Üllői úti Császár című portréfilm, hétfőn 20.10-től látható az m1-en
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cesc18 Dátum október 31, 2011, 15:51:39
Nyugodjon Békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: gerry Dátum november 08, 2011, 11:40:36
Hatvanhét éves korában, Philadelphiában elhunyt Joe Frazier olimpiai és a profik között világbajnok amerikai nehézsúlyú ökölvívóklasszis, aki korábban Muhammad Alival vívott legendás mérkőzéseivel örökre beírta magát a sportág halhatatlanjai közé.

Minden idők egy legnagyobbika 1960-ban kezdte pályafutását, és négy évvel később, Tokióban olimpiai aranyérmet szerzett. A fináléig kiütéses győzelmekkel vette az akadályokat, majd a döntőben a német Hans Hubertet egyhangú pontozással győzte le.

Első profi mérkőzését 1965. augusztus 16-án vívta - és ezt még 36 követte. A hivatásosok között a karrierjét 32 győzelemmel (ebből 27 K.O.), 4 vereséggel és 1 döntetlennel zárta.

Frazier 1970 és 1973 között a nehézsúly trónján feszített.

Pályafutása csúcsán, a 70-es években háromszor is megmérkőzött Muhammad Alival, az összecsapások közül egyet ő, kettőt ellenfele nyert meg. Az utolsó, 1975. október 1-én rendezett meccset Frazier úgy veszítette el, hogy nem engedték ki a sarokból az utolsó menetre - holott sokáig ő állt jobban, sőt, nem sokkal a befejezés előtt padlóra küldte Alit.

Fraziert hétfőn érte a halál, egy hónappal azután, hogy májrákot állapítottak meg nála.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum november 27, 2011, 16:17:10
A BBC információi szerint 42 esztendős korában elhunyt Gary Speed, a walesi válogatott szövetségi kapitánya. Halálát a walesi labdarúgó-szövetség is megerősítette. Speed pályafutása során játszott a Leeds United, az Everton, a Newcastle United, a Bolton és a Sheffield United csapataiban. A walesi válogatott mezét 85 alkalommal viselhette. Edzői pályafutását 2010-ben a Sheffield Unitedben kezdte meg, majd ugyanebben az évben átvette a walesi válogatott irányítását, amely a keze alatt nagyot fejlődött. A BBC híre nem tér ki rá, de a Telegraph információi szerint Speed öngyilkos lett.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum január 20, 2012, 15:34:50
Meghalt a világ egyik legjobb szabadstílusú síelőnője

Elhunyt Sarah Burke, a kanadaiak négyszeres XGames-győztes szabadstílusú síelőnője, a szocsi téli olimpia egyik legnagyobb esélyese.

A 29 éves sportoló a múlt kedden szenvedett komoly balesetet edzés közben, majd helikopterrel egy Salt Lake City-i kórházba szállították, ahol megműtötték. Mesterséges kómába helyezték, napokig életveszélyes állapotban volt, csütörtökön este érte a halál. A rendkívül csinos, több fotózásra is felkért Sarah Burke a félcső elismert képviselőjének számított, komoly érdemei voltak abban, hogy a sportág 2014-ben bemutatkozhat a téli olimpián. Négyszer nyert aranyérmet az extrém sportok világjátékának számító XGames viadalon, a szocsi téli olimpián is a legnagyobb aranyesélyes lett volna.

Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cpt. Szikla Dátum január 20, 2012, 22:51:37
http://www.youtube.com/watch?v=UevCPqHeW0c&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=UevCPqHeW0c&feature=player_embedded#)
Rest In Powder!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csacsa44 Dátum március 02, 2012, 10:19:04
"Tisztelet Sportbarátaink!

A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója KUTASI RÓBERT 2012. március 1-én az értelmetlen halált választotta!
Az űr melyet maga után hagyott, soha nem pótolható.
A REAC KUTASI RÓBERT Klubigazgatót saját halottjának tekinti!
Mindannyian osztozunk a család mély gyászában!

REAC Elnöksége"



forrás:
http://www.reacfoci.hu/?reszletek=476 (http://www.reacfoci.hu/?reszletek=476)


Hihetetlen. Nyugodjon Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: anarsia Dátum március 02, 2012, 10:26:12
Idézetet írta: csacsa44 Dátum március 02, 2012, 10:19:04
"Tisztelet Sportbarátaink!

A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója KUTASI RÓBERT 2012. március 1-én az értelmetlen halált választotta!
Az űr melyet maga után hagyott, soha nem pótolható.
A REAC KUTASI RÓBERT Klubigazgatót saját halottjának tekinti!
Mindannyian osztozunk a család mély gyászában!

REAC Elnöksége"



forrás: http://www.reacfoci.hu/?reszletek=476 (http://www.reacfoci.hu/?reszletek=476)


Hihetetlen. Nyugodjon Békében!

Durva :-\

Nyugodjon Békében!!!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum március 05, 2012, 07:10:30
Meghalt egy 39 éves válogatott focista

Baluszynski 7 évet játszott a Bochumban is.

Szívbetegség okozta a mindössze 39 esztendős Henryk Baluszynski halálát. A lengyel válogatott futballista hét évet játszott Bochumban, majd Cipruson és Lengyelországban szerepelt.

Forrás: nb1.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum március 12, 2012, 17:13:16
Meghalt Erdei Zsolt első nagy ellenfele

Cserbenhagyásos gázolásban életét vesztette a WBO korábbi félnehézsúlyú világbajnok bokszolója, Julio Cesar Gonzalez. Dariusz Michalczewski egykori legyőzőjéhez egy órán át nem érkezett segítség, mindössze 35 éves volt.

A Fightnews.com szerint hazájában, Mexikóban motorbalesetben meghalt a WBO korábbi félnehézsúlyú világbajnoka, Julio Cesar Gonzalez. A 35 éves ökölvívóval a hírek szerint egy részeg sofőr ütközött, aki otthagyta a helyszínen a súlyos sérült Gonzalezt, így körülbelül csak egy óra múlva érkezett segítség, megmenteni azonban már nem sikerült a sportolót.

Julio Gonzalez 2003-ban lett a WBO félnehézsúlyú világbajnoka, amikor a hosszú ideje uralkodó, veretlen Dariusz Michalczewskit győzte le, ám a címet egyből következő találkozóján elvette tőle a nagyszerű ökölvívást bemutató Erdei Zsolt.

Gonzalez nevét 2001-ben ismerte meg a szélesebb közönség, amikor egy parádés, padlózásokkal tarkított ringháborúban legyőzte az azóta szintén elhunyt Julian Letterlought. Nem sokkal később már a fénykorát élő Roy Jonesszal bokszolt, aki igen sima vereséget mért rá.

A mexikói bokszoló pályája során olyanokkal bokszolt, mint Glen Johnson, Reggie Johnson, David Telesco, Clinton Woods, vagy Tavoris Cloud. A Cloud elleni, 2008-as kiütéses vereség után két évre gyakorlatilag eltűnt, majd 2010 augusztusában cirkálósúlyú vb-övet próbált szerezni, sikertelenül. Utolsó meccsét 2011 szeptemberében vívta, Felipe Romero ellen bukott el pontozással.

"Julio mindig örült nekem, és mindig mosolygott" - emlékezett Big Joe Miranda, a Fightnews fotósa, aki régi barátságot ápolt a bokszolóval. "A kemény edzőtermi munkájáról volt híres, egyszer meg is kérdeztem, miért ilyen kemény a sparringpartnereivel. Azt mondta: ez a munkám. Azt akarta, hogy senki ne gondolja, hogy legyőzheti."

Forrás: origo.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ab_aevo Dátum március 12, 2012, 17:53:22
Idézetet írta: BvB_09 Dátum március 12, 2012, 17:13:16
Meghalt Erdei Zsolt első nagy ellenfele

Cserbenhagyásos gázolásban életét vesztette a WBO korábbi félnehézsúlyú világbajnok bokszolója, Julio Cesar Gonzalez. Dariusz Michalczewski egykori legyőzőjéhez egy órán át nem érkezett segítség, mindössze 35 éves volt.

A Fightnews.com szerint hazájában, Mexikóban motorbalesetben meghalt a WBO korábbi félnehézsúlyú világbajnoka, Julio Cesar Gonzalez. A 35 éves ökölvívóval a hírek szerint egy részeg sofőr ütközött, aki otthagyta a helyszínen a súlyos sérült Gonzalezt, így körülbelül csak egy óra múlva érkezett segítség, megmenteni azonban már nem sikerült a sportolót.

Julio Gonzalez 2003-ban lett a WBO félnehézsúlyú világbajnoka, amikor a hosszú ideje uralkodó, veretlen Dariusz Michalczewskit győzte le, ám a címet egyből következő találkozóján elvette tőle a nagyszerű ökölvívást bemutató Erdei Zsolt.

Gonzalez nevét 2001-ben ismerte meg a szélesebb közönség, amikor egy parádés, padlózásokkal tarkított ringháborúban legyőzte az azóta szintén elhunyt Julian Letterlought. Nem sokkal később már a fénykorát élő Roy Jonesszal bokszolt, aki igen sima vereséget mért rá.

A mexikói bokszoló pályája során olyanokkal bokszolt, mint Glen Johnson, Reggie Johnson, David Telesco, Clinton Woods, vagy Tavoris Cloud. A Cloud elleni, 2008-as kiütéses vereség után két évre gyakorlatilag eltűnt, majd 2010 augusztusában cirkálósúlyú vb-övet próbált szerezni, sikertelenül. Utolsó meccsét 2011 szeptemberében vívta, Felipe Romero ellen bukott el pontozással.

"Julio mindig örült nekem, és mindig mosolygott" - emlékezett Big Joe Miranda, a Fightnews fotósa, aki régi barátságot ápolt a bokszolóval. "A kemény edzőtermi munkájáról volt híres, egyszer meg is kérdeztem, miért ilyen kemény a sparringpartnereivel. Azt mondta: ez a munkám. Azt akarta, hogy senki ne gondolja, hogy legyőzheti."

Forrás: origo.hu

Sajnálom őt is, de nagyon beszartam amikor elolvastam a cím első 3 szavát.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: RedMunchen2010 Dátum április 14, 2012, 17:56:38
RIP Morosini (http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17714715)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: inter08 Dátum április 14, 2012, 21:34:47
Idézetet írta: RedMunchen2010 Dátum április 14, 2012, 17:56:38
RIP Morosini (http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17714715)

Hihetetlen ami mostanában a futballpályákon történik. RIP Morosini!!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Paja Dátum április 15, 2012, 08:34:25
Elvesztettünk egy Udine nevelést.  A Pescara - Livorno meccsen összesett és meghalt , Piermario Morosini.
  Livornonak volt kölcsönadva. Tavaly meg a Vicenzának.  Sokat még nem játszott az Udinében. Sajnos szegény már nem is  fog.

(https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=7658524470&view=att&th=136b202bb8d32280&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9BpHODXFRr1hZHZdt56jqM&sadet=1334471471341&sads=qRMjHKGJAiCAiOW0w8lB9P6s1V4&sadssc=1)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum június 07, 2012, 13:46:54
Elhunyt a Villarreal tegnap kinevezett edzője

54 éves korában elhunyt a Villarreal labdarúgócsapatának frissen kinevezett vezetőedzője, Manuel Preciado. Az idény közben a Gijóntól menesztett szakember mára virradóra kapott szívrohamot.

Tragikus hírt közölt a Sporting Gijón honlapja: a januárban menesztett Manuel Preciado mára virradóra szívroham következtében életét vesztette Valencia közelében, ahol néhány napos nyaralását töltötte. Mire kiérkeztek a mentők, már nem tudtak rajta segíteni.
Spanyol beszámolók szerint egy vírussal küzdött már napok óta, ami megviselhette a szervezetét. Az 54 éves szakembert tegnap nevezték ki az élvonaltól búcsúzott Villarreal kispadjára.
A ,,sárga tengeralattjárónál" nem véletlenül választották Preciadót, ugyanis edzői pályafutása során eddig ötször jutott fel aktuális csapatával, ebből kétszer – a Sportinggal és a Levantéval – a Primera Divisiónba. Pénteken került volna sor a hivatalos bemutatására.
Preciado nevéhez fűződik José Mourinho kilenc évig tartó hazai veretlenségi sorozatának a megtörése: még a Gijón edzőjeként 2011 áprilisában tudott nyerni a Real Madrid ellen a Bernabéuban. A két szakember kapcsolata  2010 őszén ,,mélyült el", amikor a Sporting és a Real Madrid összecsapásán összetűzésbe keveredtek, gyakran kritizálták egymást a sajtón keresztül utána is. Mourinho ugyanakkor az első között fejezte ki sajnálatát, amikor januárban menesztették a Gijóntól.
Halálhíre megrázta Spanyolországot, többek között Vicente del Bosque szövetségi kapitány, illetve Cesc Fabregas, a nemzeti csapat és az FC Barcelona kiválósága is részvétét fejezte ki.
,,Egy igazi harcos távozott közülünk, aki hiányozni fog a világból" – mondta Del Bosque Preciadóról, akinek korábban felesége rákos betegségben, egyik fia pedig autóbalesetben hunyt el.

A MARCA MEGEMLÉKEZÉSE PRECIADÓRÓL
http://www.pixter.hu/video?id=35800 (http://www.pixter.hu/video?id=35800)

Forrás: NS.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: solver Dátum augusztus 03, 2012, 10:46:10
Sipos János emlékére

Sipos János emlékére - Eurosport
Eurosport
Ha már így kellett lennie...

Mielőtt elutaztam Londonba, az Olimpiára, még búcsúzóul megöleltük egymást, sok sikert kívántál, a lelkemre kötötted, hogy vigyek magammal jelvényt, mert jó cserealap lesz. Aztán azt is mondtad, hogy ha hazajöttem, csináljuk a Vueltát, a VB-t és kijössz egy jó bográcsolásra is, amivel tartoztam már jó ideje. Isten bizony, megcsinálom az a pörköltet Neked.

Mindig azt mondtad, valahányszor meghalt valaki, hogy az élet az élőké. Ezt tanította édesapád, ahogyan Te hívtad, a Fater. De soha nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz Nélküled. Mert az nem létezik, hogy ne hívhassalak fel, ha bármi is történik velem. Mindegy, hogy mivel, de hívhattalak. Hányszor, de hányszor mondtad meg, hogy mit csináljak, ha bizonytalan voltam valamiben. És tudod mit? Igazad volt mindenben. Te tudod, hogy miről beszélek. És én megfogadom, hogy most az egyszer úgy csinálom, ahogyan mondtad. Lehet, hogy ezt most sokan nem értik, de Te igen...és nekem csak ez számít!

Köszönöm, hogy apám helyett apám voltál. Köszönöm, hogy dolgozhattam Veled!

Tudom, már unod ezt az egészet, az egy percig nem vitás. Tudom, hogy mosolyogsz. Mert Te ilyen voltál. Vigyázok mindenkire, aki fontos volt Neked!

Az élet az élőké, igen! Igazad volt. De ha megbocsátod nekem, én ott leszek a lelkemben Veletek, Odaát...



Knézy Jenő
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum augusztus 03, 2012, 10:48:02
Nem mondod. :( Úgy szerettem a hangját :( Még most is a fülemben illetve a fejemben van. Milyen furcsa lesz a Vuelta szeptemberben,te jó Isten :(

Agyvérzés. :( Komolyan megkönnyeztem. Nyugodjon békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum szeptember 06, 2012, 08:26:58
Kiváló cikk! R.I.P. Enke!

http://utwenger.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/05/Maverick_7_Thanatos/ (http://utwenger.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/05/Maverick_7_Thanatos/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum szeptember 23, 2012, 13:52:38
Profi boksz: rablótámadásban elhunyt Klicsko legyőzője

Több nemzetközi szakportál információi szerint szombat este életét veszítette hazájában a WBO korábbi nehézsúlyú világbajnoka, a dél-afrikai Corrie Sanders (42–4).

A 46 éves bunyós a hírek szerint egy rablótámadásban sebesült meg, amikor gyomron lőtték. Sanderst az eset után azonnal a pretoriai kórházba szállították, de a gyors orvosi segítség és műtét sem tudta megmenteni a 2008 óta inaktív öklöző életét.
A fordított alapállású Sanders profi karrierje 1989-től 2008-ig tartott, és legemlékezetesebb mérkőzését a nehézsúlyú ukrán világbajnok Vladimir Klicsko ellen vívta 2003-ban, amikor is a 2. menetben kiütötte a toronymagas esélyes ukrán bunyóst.

Boxen Wladimir Klitschko vs Corrie Sanders 8-3-2003.avi (http://www.youtube.com/watch?v=EIKQuSyvySQ#)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum október 11, 2012, 10:27:57
Nagy tehetséget veszített a magyar sport

Csütörtök éjjel elhunyt az Atomerőmű SE férfi kosárcsapatának tehetséges játékosa, a mindössze 21 éves Morgen Ferdinánd. A korábban a magyar válogatottban is bemutatkozott center nemrégiben esett át szívműtéten.

Azt már korábban is szinte biztosra lehetett venni, hogy az utánpótlás-válogatottakban is megfordult k osaraspályafutásának vége, hiszen szívfőartéria-elégtelenség miatt mindenképpen komplikált műtétre volt szükség az esetében. Az utóbbi napokat már szanatóriumban töltötte.

Kertész Nándor, Ferdinánd menedzsere korábban a következőket nyilatkozta még a műtétet megelőzően: "A rendellenesség miatt sportolói pályafutása során is rendszeresen járt orvosi ellenőrzésekre és egy ilyen kontroll alkalmával derült ki, hogy a műtét tovább nem halogatható. Nyilván ebben a helyzetben egyetlen logikus és ésszerű döntés létezik, miszerint az orvosok tanácsára a szív számára megerőltető sportolói karriert nem tanácsos tovább folytatni. Büszke vagyok játékosomra, hogy fiatal kora ellenére méltósággal és nagy önfegyelemmel viseli ezeket a terheket."

Morgen Ferdinánd játékára nem véletlenül figyelt fel Rátgéber László szövetségi kapitány, és hívta aztán meg keretébe, ám tehetségét már nem tudja bizonyítani a jövőben.

Nyugodjon békében!

Forrás: digisport
Cím: Re:R.I.P.
Írta: F_Kazarian Dátum október 11, 2012, 12:07:32
Nyugodjék békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum október 11, 2012, 12:09:14
R.I.P!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Winger Dátum október 11, 2012, 13:42:24
R.I.P. :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: gerry Dátum október 11, 2012, 15:14:48
Nyugodj békében!!!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Milán Dátum október 12, 2012, 17:24:17
Nyugodjon békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Dezmop Dátum október 13, 2012, 20:40:01

Nyugodjék békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: davixxx Dátum október 13, 2012, 20:58:15
:'( R.I.P.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum november 14, 2012, 19:37:01
37 évesen elhunyt a korábbi Hertha-csatár, Alex Alves

Jaú – A néhai brazil támadó leukémiában szenvedett.

Mindössze 37 éves korában, leukémiában elhunyt Alexandro Alves do Nascimento – futballistanevén Alex Alves –, a Hertha BSC egykori kitűnő csatára.
A brazil támadó a Vitória, a Palmeiras, a Juventude, a Portuguesa és a Cruzeiro csapatát is megjárta, majd 2000-ben igazolt 7.5 millió euróért az akkor már Király Gábort és Dárdai Pált is soraiban tudó Hertha BSC-hez.
Nyolcvanegy Bundesliga-mérkőzésen huszonöt gólt szerzett a Hertha színeiben, kétszer Ligakupát nyert a berliniekkel. Mindkét győztes fináléban betalált a Schalke 04 hálójába.
2000-ben egy csodálatos átemeléssel ő szerezte az év gólját – a Köln ellen, egy középkezdés után. Az ezzel kiérdemelt érmet a Hertha Alex Alves gyógyíttatásának céljára árverezte el.
A kitűnő, de fegyelmezetlen csatár (soha nem kapott játékos annyi pénzbüntetést a berlinieknél, mint ő) a Hertha után az Atlético Mineiro, a Vasco da Gama, a Vitória, a riói Boavista, a Fortaleza, a görög Kavala és az Uniao Rondonópolis profija volt.
Alex Alvesnél négy évvel ezelőtt diagnosztizáltak leukémiát – már betegen játszott karrierje utolsó szezonjaiban –, de a játékos ezt csak 2012 októberében tárta a nyilvánosság elé.
Kemoterápiája sikertelennek bizonyult. A jaúi Amaral Carvalho rákklinikán hunyt el – tájékoztatott az nso.hu.

Alex Alves Kölnnek rúgott álomgólja:
Alex Alves - TOR DES JAHRES 2000 - live kommentar Premiere (http://www.youtube.com/watch?v=sb8SY0IydMM#)

Nyugodjon békében!

Forrás: nb1.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cpt. Szikla Dátum február 01, 2013, 18:44:00
(http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550103_575732082454939_1740134269_n.jpg)
http://espn.go.com/video/clip?id=espn:8901731 (http://espn.go.com/video/clip?id=espn:8901731)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum február 02, 2013, 07:42:57
Nyugodjon Békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Schumi Dátum február 02, 2013, 09:47:40
Nyugodjon Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cpt. Szikla Dátum február 18, 2013, 19:11:40
(http://a.espncdn.com/media/motion/2013/0218/dm_130218_nba_jerry_buss_obit/dm_130218_nba_jerry_buss_obit.jpg)
http://espn.go.com/video/clip?id=espn:8959276 (http://espn.go.com/video/clip?id=espn:8959276)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Kagawa Dátum március 11, 2013, 10:52:37
Idézetet írta: TiB Dátum március 11, 2013, 10:50:43
Republic - Szállj el kismadár (http://www.youtube.com/watch?v=3eVCPqKn16E#)

Nyugodjon Békében! :'(

Nem mondod hogy meghalt?  :'(

Vége a kómának?

- Megtaláltam :( Nem hiszem el  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum március 11, 2013, 10:56:46
Idézetet írta: Kagawa Dátum március 11, 2013, 10:52:37
Nem mondod hogy meghalt?  :'(

Vége a kómának?

Igen, sajnos. Gyerekkoromban mennyit ugráltunk, ökörködtünk a számaikra :'(
Nyugodjon békében!!!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum március 11, 2013, 11:03:12
Nyugodj Békében Cipő!

Republic - 67-es út (http://www.youtube.com/watch?v=rb_ClPnaBgo#)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cesc18 Dátum március 11, 2013, 11:03:35
Republic - A csend beszél tovább (http://www.youtube.com/watch?v=KnMrGGlyIlI#)

:'(

Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum március 11, 2013, 11:08:20
Isten nyugasztalja.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: inter08 Dátum március 11, 2013, 11:25:55
Nyugodjék békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: F_Kazarian Dátum március 11, 2013, 11:29:12
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cabhelo Dátum március 11, 2013, 11:50:23
nyáron akartam koncertre menni, de ő már máshol fog énekelni.
Nyugodj békében cipő!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum március 11, 2013, 11:52:57
Nyugodjon békében! Örök kedvenc marad! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: tonijani Dátum március 11, 2013, 12:07:59
Nyugodjon békében, nagyon sokat adott nekem, nekünk.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: gadamka88 Dátum március 11, 2013, 12:19:55
Nyugodjon békében. Az a szomorú, hogy nem csak Cipő, hanem ezzel a Republic is meghalt.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum március 11, 2013, 12:36:16
Isten nyugosztalja!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Várda64 Dátum március 11, 2013, 12:42:19
 :'( :'( :'( :'( Ezt nem hiszem el.  :'( :'( :'( :'(

Ebből a sokkból elég lesz magamhoz térni.

Nyugodj békében Laci!

Republic-Ha mégegyszer láthatnám (http://www.youtube.com/watch?v=ZMrVd_YksAY#)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum március 11, 2013, 13:18:04
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum március 11, 2013, 14:02:06
Isten nyugosztalja!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Milán Dátum március 11, 2013, 14:11:59
Utóbbi időszakban amikor a facebookon egy képet láttam vele, mondom: "csak az ne legyen mellette, hogy meghalt"...sajnos ma már ez fogadott...

Egy nemzet gyászolja Cipőt! Nyugodjon békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: lali35 Dátum március 11, 2013, 16:50:52
Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Dezmop Dátum március 11, 2013, 20:05:43


     Isten nyugosztalja Cipőt ! :'( :'( :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csacsa44 Dátum március 15, 2013, 18:44:17
Republic-67-es út (http://www.youtube.com/watch?v=ca_3oLKOXME#)


:'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: vivike Dátum március 31, 2013, 10:28:12
Hatalmas volt, nagyon szerettem!!! Nyugodj Békében Cipő!!!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: inter08 Dátum április 19, 2013, 00:15:24
Gusztustalan alhireket terjeszteni.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: RedMunchen2010 Dátum június 13, 2013, 18:57:41
Elhunyt Jason Leffler (http://www.nascar.com/en_us/sprint-cup-series.html) autóversenyző.
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum június 14, 2013, 10:20:08
Idézetet írta: RedMunchen2010 Dátum június 13, 2013, 18:57:41
Elhunyt Jason Leffler (http://www.nascar.com/en_us/sprint-cup-series.html) autóversenyző.
Nyugodjon békében!

Isten Nyugtassa Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum június 14, 2013, 10:25:40
Idézetet írta: RedMunchen2010 Dátum június 13, 2013, 18:57:41
Elhunyt Jason Leffler (http://www.nascar.com/en_us/sprint-cup-series.html) autóversenyző.
Nyugodjon békében!

Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Alk Dátum június 20, 2013, 09:28:27
Elhunyt James Gandolfini olasz-amerikai filmszínész, többek között a Maffiózók - minden idők egyik *sikeresebb tv sorozatának - főszereplője. Nyugodjon békében! :'(

*legsikeresebb
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Milán Dátum június 20, 2013, 09:32:21
Ugyancsak elhunyt a FIBA Európa elnöke, Olafur Rafnsson. Nyugodjon békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum június 20, 2013, 09:48:53
Idézetet írta: Alkimista87 Dátum június 20, 2013, 09:28:27
Elhunyt James Gandolfini olasz-amerikai filmszínész, többek között a Maffiózók - minden idők egyik sikeresebb tv sorozatának - főszereplője. Nyugodjon békében! :'(

Nagyon jó színész volt! Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum június 20, 2013, 09:52:26
Idézetet írta: Alkimista87 Dátum június 20, 2013, 09:28:27
Elhunyt James Gandolfini olasz-amerikai filmszínész, többek között a Maffiózók - minden idők egyik sikeresebb tv sorozatának - főszereplője. Nyugodjon békében! :'(
Egyik kedvencem volt :'( Nyugodj Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: inter08 Dátum június 20, 2013, 09:59:00
Idézetet írta: Alkimista87 Dátum június 20, 2013, 09:28:27
Elhunyt James Gandolfini olasz-amerikai filmszínész, többek között a Maffiózók - minden idők egyik sikeresebb tv sorozatának - főszereplője. Nyugodjon békében! :'(

Nem lehet igaz!  :'( Egyik kedvenc sorozatom és a kedvenc karakterem volt! Pár hónappal előtte néztem meg újra a Maffiózókat. Nyugodjék békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum június 20, 2013, 10:25:27
Idézetet írta: Milan Dátum június 20, 2013, 09:32:21
Ugyancsak elhunyt a FIBA Európa elnöke, Olafur Rafnsson. Nyugodjon békében.
Idézetet írta: Alkimista87 Dátum június 20, 2013, 09:28:27
Elhunyt James Gandolfini olasz-amerikai filmszínész, többek között a Maffiózók - minden idők egyik *sikeresebb tv sorozatának - főszereplője. Nyugodjon békében! :'(

*legsikeresebb

Nyugodjanak Békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Babinho Dátum június 20, 2013, 12:46:14
Idézetet írta: Alkimista87 Dátum június 20, 2013, 09:28:27
Elhunyt James Gandolfini olasz-amerikai filmszínész, többek között a Maffiózók - minden idők egyik legsikeresebb tv sorozatának - főszereplője. Nyugodjon békében! :'(

Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Dopamin Dátum június 20, 2013, 12:46:44
Idézetet írta: Alkimista87 Dátum június 20, 2013, 09:28:27
Elhunyt James Gandolfini olasz-amerikai filmszínész, többek között a Maffiózók - minden idők egyik *sikeresebb tv sorozatának - főszereplője. Nyugodjon békében! :'(

*legsikeresebb

Minden idők legnagyobb sorozatszínészi alakítása volt a szemembe Tony Soprano megformálása.
Nyugodjon békében !
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Jabba Dátum június 22, 2013, 20:32:45
Borzasztóan kezdődött a kilencvenedik Le Mans-i 24 órás autóverseny szombaton. A dán Allan Simonsen a negyedik körben a nedves rázókőre érve megcsúszott, és nagy sebességgel a közeli biztonsági korlátnak ütközött a Tertre Rouge kanyarban. Kórházba szállították, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. 34 éves volt, hetedszer indult a viadalon Aston Martinjával. Csapata folytatja a küzdelmet. 1986 óta nem történt haláleset a 24 óráson.

Sporthíradó
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum június 22, 2013, 20:40:45
Nyugodj Békében Allan Simonsen!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum július 03, 2013, 14:37:22
Bár kicsit megkésve de Nyugodjon Békében James Gandolfini alias Tony Soprano :) Minden idők egyik legjobb sorozata volt a Maffiózók amit meg benne alakított az tényleg nem semmi :( R.I.P.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: knosy Dátum július 14, 2013, 12:26:06
Regős Bendegúz alias Olvasztó Imre...Istenem mekkora film volt és mekkorát alakított benne.Nyugodjék békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Várda64 Dátum július 20, 2013, 18:22:42
A mai napon ünnepelné 34. születésnapját a magyar válogatott és a Benfica kiváló támadója, a 24 évesen tragikus módon, hirtelen szívmegállás következtében elhunyt Fehér Miklós.

Emlékét őrizzük a kedvenc dalára készített videóval.

https://www.youtube.com/watch?v=QjMjnuZQC5A (https://www.youtube.com/watch?v=QjMjnuZQC5A)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: RedMunchen2010 Dátum július 21, 2013, 15:47:12
RIP Andrea Antonelli!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum július 21, 2013, 16:53:27
Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum július 21, 2013, 15:47:12
RIP Andrea Antonelli!

RIP Antonelli..

Néztem a versenyt, láttam az esetet.. Éreztem hogy sajnos baj lesz.. :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum július 21, 2013, 19:38:17
Nyugodj Békében Andrea Antonelli!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum július 22, 2013, 22:50:02
Idézetet írta: hurkabalint Dátum július 21, 2013, 19:38:17
Nyugodj Békében Andrea Antonelli!
Idézetet írta: TiB Dátum július 22, 2013, 22:15:34
Nyugodj Békében Dennis Farina! :-\

Blöff - London (http://www.youtube.com/watch?v=jagU-gt2EPM#ws)

Nyugodjanak Békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Dopamin Dátum július 22, 2013, 22:50:04
Nyugodjon Békében !

Dennis Farina's Fuck-Fest (http://www.youtube.com/watch?v=1ry0g4W0_ZI#)

Imádtam a palit, legutoljára a Luckba láttam, Dustin Hofmannal óriásit alakított ,,,
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum július 23, 2013, 08:50:26
Nyugodj Békében Dennis Farina!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum július 23, 2013, 22:55:18
Nyugodjon békében Dennis Farina!

Blöff - London (http://www.youtube.com/watch?v=jagU-gt2EPM#ws)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum július 24, 2013, 12:47:37
Elhunyt a világ valaha élt legjobb jobbhátvédje

A brazil Djalma Santos 84 éves korában, tüdőgyulladásban hunyt el. 1952-ben játszotta első válogatott meccsét, összesen 98-szor szerepelet a legjobbak között. Négy vb-je kökzül 1958-ban és 1962-ben világbajnok lett. Ő testesítette meg a felfutó szélsővédő játékát, aki a támadásban és védekezésben is egyaránt kiveszi a részét. 41 évesen fejezte be az aktiv futballt, világcsúcsnak számít, hogy pályafutása során sosem állították ki.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum július 25, 2013, 00:27:06
Elhunyt Djalma Santos. RIP!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum július 25, 2013, 08:57:24
Nyugodjon Békében Djalma Santos!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum augusztus 14, 2013, 09:25:01
Elhunyt Sipos Edit, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó  :(

Hosszan tartó súlyos betegséget követően elhunyt Sipos Edit, a magyar női vízilabda korábbi meghatározó alakja, aki világ- és Európa-bajnoki címet nyert a válogatottal.
(http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/27/9/25/cikk_2270925/640-sipos.jpg)
A BEK-győztes, kilencszeres magyar bajnok egykori pólós régóta rákbetegségben szenvedett, és életének 38. évében, kedd este már nem tudta tovább folytatni a küzdelmet a halálos kórral.

Amler Zoltán, a Nemzeti Sport vezető szerkesztőjének búcsúja Sipos Edittől:

,,Sipi az angyaloknál

Tudom, nagy csata volt, Sipi. Nem adtad fel soha, harcoltál a végsőkig. Ahogy a medencében is tetted. Azokról a csatákról mindenki tudott. A Margitszigeten ott tombolt ötezer ember 2001-ben az Európa-bajnoki döntőben. Emlékszel? »Sipinyó!« – kiabált neked Faragó mester. Az első fórt a lécre vágtad. De mentél tovább. Zakatoltál. Mindig kettőzött erővel játszottál. A szíved, a nagy szíved vitt előre. Milyen meccs volt, ugye?! Vezettünk, de jöttek, jöttek az olaszok. Félő volt, mi lesz, ha fordítanak. Ám elsült a kezed, 6–5-nél bepattintottad. Majd a csibészes mosoly. A Sipis. Nagy buli volt, utána, nem igaz? De ahogy mesélted, Rómában is megadtátok a módját. Ti, a szentesi lányok már 1994-ben ott álltatok a csúcson a többiekkel. Ott, a világ tetején. Csak egy olimpia hiányzott, ugye? Az a fránya 2000-es palermói selejtező, csak azt tudnánk feledni. Pedig mindent megtettünk, de kevés volt a bor, nemde? Tudom, hogy Olaszországban is mennyire szerettek. Hamar megtanultál a nyelvükön. Figyeltél mindenre, mindenkire. Önzetlenül. A barátjuk voltál. Az igaz barátjuk. A legjobbak közülük tudták, életed legkeményebb meccsét vívod éppen. De nem akartad, hogy nagydobra verjék. Ez nem a csapat, ez a Te meccsed volt. Félidőben még nyerésre is álltál. Az akaraterőd, Istenem! Vitt, vitt előre. Oktattad a gyerekeket úszni. Élvezted, tudom. Mosolyogtál, mint régen. Bizakodtál. De ez az ellenfél, ez a kimondhatatlanul gonosz ellenfél ráerősített. Támadott. Eszement módon. Igyekeztél védekezni, ám túlerőben volt. Hát hol az igazság?! Ebben a csatában nem volt esélyed. Az emlékezetemben akkor is bajnokként őrizlek. Az egyik legaranyosabb bajnokként. Engedelmeddel kedvenc idézeteddel, Voltaire szavaival búcsúznék: »Nincs az a rossz, amiből ne születne valami jó.«

Szerintem az angyalokat is elkápráztatod.

Isten nyugosztaljon!"
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum augusztus 14, 2013, 18:56:59
R.I.P. Editke! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 14, 2013, 19:13:31
Hihetetlen  :'(

Újabb csecsemő halt meg a miskolci intenzíven

"Szerdán újabb koraszülött gyermek halt meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban – közölte az intézmény. A kisbaba halálával kilencre emelkedett a koraszülött intenzív-osztályon múlt hétfő óta elhunyt gyerekek száma. A kórház közleménye szerint  egy kritikus állapotban lévő csecsemő hunyt el, aki már hónapok óta intenzív kezelés alatt állt, és többszörös súlyos hasi műtéteken esett át."

"Augusztus elején öt nap alatt nyolc koraszülött hunyt el a miskolci kórház koraszülött osztályán. Orbán Viktor vizsgálatot kezdeményezett, a Nemzeti Nyomozóiroda is nyomoz, az esetekről egyelőre semmilyen részletet nem hoztak nyilvánosságra. Az általunk kedden megkérdezett koraszülött-ellátásban dolgozó orvosok szerint nem ritka a koraszülött csecsemők halála, de a nyolc haláleset kiugrónak számít."

forrás: index.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum augusztus 14, 2013, 19:19:05
Szomorú. A legrosszabb, ahogy sumákolnak a halálesetek körül..


(Tuti MRSA lesz az ok)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum augusztus 15, 2013, 17:20:16
A hírekben azt hallottam hogy  valami fertőzés áll a dolog mögött. (ki hitte volna)
Utánaolvastam, Az Euban nálunk van a legtöbb kórházi fertőzés.. Ki hitte volna???

A dokiknak kéne mondani nézzék meg a House 1.évad 4.részét..hátha rájönnek az okokra..


de én továbbra is kitartok a Methicillin-resistant Staphylococcus aureus mellett

Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum augusztus 18, 2013, 17:04:18
86. életévében elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Gyarmati Dezső.

A sajnálatos hírről a Magyar Úszó Szövetség honlapján Gyárfás Tamás számolt be. Gyarmati Dezső 1952-ben, 1956-ban, majd egy kisebb szünet után 1964-ben ünnepelhetett olimpiai bajnoki címet a vízilabda-válogatott tagjaként, de begyűjtött pályafutása során két Európa-bajnoki címet, valamint nyolc magyar bajnoki aranyérmet.

A 108-szoros válogatott pólós visszavonulása után edzősködésre adta a fejét: a magyar nemzeti csapattal a többi között világbajnoki, Európa-bajnoki és olimpiai aranyérmet szerzett.

1992-től a Magyar Vízilabda Szövetség alelnöke, majd 1996-tól társelnöke volt. 2004-ben a Magyar Vízilabda Szövetség örökös tiszteletbeli elnökének választották, egy évvel később pedig a Nemzet Sportolóinak képviseletében a MOB tagja lett.

1990 és 1994 között politikusként is kipróbálta magát, hiszen a Magyar Demokrata Fórum (MDF) listán bejutott országgyűlési képviselője volt.

"A szelleme mindig friss, a játékszeretete mindig a régi, a test és a lélek összhangja volt pusztán aszinkronban az utóbbi időben. Nem vitte a lába, de még vitte a szíve. Közvetlenül a világbajnokság előtt még ott láthattuk a margitszigeti vízilabdatornán. Bosszankodott, hogy nem olyan a csapat, mégis azt hangsúlyozta, hogy – olyan lesz. Ki akart utazni a 2021-es vb-pályázati csapat tagjaként Barcelonába. Aztán mégsem élt a lehetőséggel. Tudta, hogy már nem mehet; maradnia kell. Velünk maradt. Ha most kellene dönteni, hogy kinek a nevét viselje a majdani úszókomplexum, ez aligha lenne kérdés. Azt hisszük, azt valljuk, ez négy év múlva, az avatáskor sem lesz másként" - írta Gyárfás Tamás a musz.hu oldalán.

A waterpolo.hu szerint a sportág legnagyobbját a Magyar Vízilabda Szövetség saját halottjának tekinti, temetéséről a családdal történt egyeztetést követően intézkednek.

Forrás: hír24
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Milán Dátum augusztus 18, 2013, 17:57:21
Nyugodjon békében.  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum augusztus 18, 2013, 18:02:20
Nyugodjon békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum augusztus 18, 2013, 18:40:21
Nyugodjék Békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum augusztus 19, 2013, 08:19:01
Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: dipper Dátum augusztus 19, 2013, 08:55:57
Nyugodjon békében. :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum augusztus 19, 2013, 20:46:02
Nyugodj békében Dezső bácsi!!

Az égi kávéházból tekintesz ránk ezután.

Egy nagyszerű ember távozott közülünk. :'( :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum augusztus 27, 2013, 18:07:52
Gyász: 26 évesen elhunyt a Honvéd és az ETO volt védője


A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján tudatta, hogy elhunyt a klub korábbi védője, Kovács Zoltán. A kispestiek saját nevelésű játékosa 26 éves volt.

Kovács Zoltán a 2005–2006-os szezonban mutatkozott be az NB I-ben a Honvéd színeiben.

Később megfordult a Győri ETO-nál, a REAC-nál és a Nyíregyházi Spartacusnál is, legutóbb a Vecsés labdarúgója volt. A magyar utánpótlás-válogatottakban több mint 30-szor lépett pályára. A HLSZ statisztikái szerint hatvanöt élvonalbeli mérkőzésen kétszer talált a hálóba.

Kovács Zoltánt augusztus 30-án, 10.30-kor kísérik utolsó útjára a Kispesti Újtemetőben. Egyelőre hivatalosan nem tudatták a halál okát.


Forrás: NS.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum augusztus 27, 2013, 19:21:08
Nyugodjék békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Dezmop Dátum augusztus 27, 2013, 20:12:32

  Nyugodjék békében ! Ilyen fiatalom ez nagy tragédia !  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: heci Dátum augusztus 27, 2013, 21:25:07
Nyugodjék békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: palcsifej Dátum augusztus 27, 2013, 23:08:03
Rossz ilyet olvasni. Legyen neki könnyebb a föld! :-\
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum augusztus 28, 2013, 11:54:50
Gyász: elhunyt a legidősebb magyar válogatott labdarúgó


A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján tudatta, hogy elhunyt Gyetvai László, a zöld-fehérek klublegendája, akinek a neve az évtizedek során összeforrott az FTC-vel.

A korábbi kiváló labdarúgó 1918. december 11-én látta meg a napvilágot Zólyom városában, így mindössze tizenkilenc esztendőt nem látott a Fradi történelméből. Gyetvai László tizenöt évesen jelentkezett toborzóra a Ferencváros labdarúgócsapatához, ahol azonnal megfelelt, így 1933-ban elkezdte pályafutását a zöld-fehéreknél. Az élvonalbeli együttesben 1937-ben mutatkozhatott be, ráadásul nem akármilyen mérkőzésen, a Közép-Európai Kupa második fordulójában, a Vienna elleni párharc első találkozóján. A mérkőzést 2–1-re megnyerte a Ferencváros, amely egészen a KK-győzelemig menetelt, a döntőben 4–2-re, valamint 5–4-re legyőzve az olasz Laziót.

Gyetvai leginkább a bal oldalon érezte otthon magát a pályán, gyorsaságától, kiismerhetetlen cseleitől rettegtek az ellenfelek. Klasszisát jól mutatja, hogy a válogatottban olyan csapatba tudott beférni, amelyben többek között Toldi, Sárosi, Kubala vagy éppen Táncos kapott helyet.

Gyetvai csak a Ferencvárosi Torna Clubban játszott pályafutása során, amellyel háromszoros magyar bajnok (1937–1938, 1939–1940, 1940–1941), háromszoros Magyar Kupa-győztes (1941–1942, 1942–1943, 1943–1944) tudott lenni. A korábbi kiválóság 230 alkalommal lépett pályára a Fradiban, és 83 gólt szerzett. A válogatottban 17-szer szerepelt, és 3-szor volt eredményes.

Gyetvai László évek óta a legidősebb válogatott labdarúgó volt. Az FTC-hez való kötődése szemernyit sem változott az évtizedek alatt. Jól bizonyítja ezt egy, néhány évvel ezelőtti Válogatott Labdarúgók Találkozója esemény.

Gyetvai Lászlót éppen a magyar futball legendás alakjai köszöntötték. Gyetvai átvette az akkor kapott kitüntetést, majd belekezdett egy jól ismert Fradi-nótába. A jelenlévők egyemberként – klubhovatartozástól függetlenül – ámulva nézték a Ferencváros legendáját, és annak fradizmusát.

A Ferencvárosi Torna Club vezetősége, sportolói és szurkolói nevében is őszinte részvétét nyilvánítja ki. Emlékét örökké megőrizzük!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum augusztus 28, 2013, 16:58:05
Nyugodjék békében! Hajrá Fradi!  :-\ :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Dezmop Dátum augusztus 28, 2013, 18:16:45

Nyugodjék békében a nagy veterán !  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: F_Kazarian Dátum szeptember 07, 2013, 17:28:56
"Gyász: Fűzy Ákos és Tapodi Péter elhunyt a győri női kosarasok balesetében

Tapodi Péter, az Uni-Győr női kosárlabdacsapatának klubigazgatója a helyszínen, Fűzy Ákos vezetőedző a kórházban életét veszítette abban az autóbalesetben, amely szombaton a 85-ös számú főúton, Vitnyéd és Kapuvár között történt – írja a Kisalföld internetes kiadása.

A vezetőedző, Fűzy Ákos végtagleszakadással, kritikus állapotban került a győri kórházba, őt már a helyszínen is újra kellett éleszteni, de annyi vért veszített, hogy a kórházba szállítást követően meghalt – írja a balesetről elsőként beszámoló Kisalföld.
A szerb játékos, Natasa Kovacsevics lábfeje olyan mértékben roncsolódott, hogy amputálni kellett, ő már túl is van a műtéten. Mindezt prof. Oláh Attila orvos-igazgató közölte a regionális honlappal.

A győri kórházban ezen felül még három sérültet látnak el, de ezek közül egyikük állapota sem életveszélyes. A személyautó vezetője könnyebb mellkasi sérüléssel került kórházba.
A Sopronba edzőmérkőzésre tartó győriek busza egy személyautóval ütközött, és az oldalára dőlt. A Nemzeti Sport rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a balesetet a menetiránnyal szembeni oldalra áttérő személyautó okozta.
A Nemzeti Sport információi szerint a balesetben a buszon utazók mindegyike megsérült, ketten súlyosan. Egyedül az ütközést a kormány félrerántásával elkerülni igyekvő autóbuszsofőr úszta meg sértetlenül a szerencsétlenséget.
Dobos Viktória hadnagy, a katasztrófavédelem Győr-Moson-Sopron megyei szóvivője az MTI-nek kezdetben annyit mondott: a buszon ülők egyike hunyt el, a többi 15 utas mindegyike megsérült, akárcsak az autóban ülő egyik ember."

Forrás nso.hu

:'( R.I.P.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum szeptember 07, 2013, 17:30:04
Sokkolt a hír. RIP!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mixijoe Dátum szeptember 07, 2013, 17:30:34
RIP!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum szeptember 07, 2013, 17:47:27
R.I.P.  :'( :'( :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum szeptember 07, 2013, 18:39:50
Nyugodjanak békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum szeptember 07, 2013, 18:56:04
Nyugodjanak békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum szeptember 07, 2013, 19:14:40
Nyugodjanak békében! A sérülteknek pedig erőt és kitartást kívánok!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum szeptember 07, 2013, 21:36:50
RIP!   :'(

...a fél 4-es első híradásokban még kézilabdacsapatról írtak.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: afrikailajos Dátum szeptember 08, 2013, 10:25:34
(http://www.kisalfold.hu/kepek/kepgaleria/2871636.jpg)
tragédia
Cím: Re:R.I.P.
Írta: gerry Dátum szeptember 08, 2013, 10:37:35
Nyugodjanak békében  :( :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: davixxx Dátum szeptember 08, 2013, 10:40:02
Nyugodjanak békében.. :-\
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum szeptember 09, 2013, 10:49:00
Nyugodjanak békében  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum szeptember 18, 2013, 00:22:35
Eh...
Miért mindig a legjobbak mennek el?!

(nem baj, ha hülyének néztek! Ez a cica tanított minket a közös felelősségvállalásra, amelynek a vége családalapítás lett...
És most a 4 éves lányomtól olyan kérdéseket kapok, hogy én illetve ő mikor hal majd meg...)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum szeptember 18, 2013, 00:40:37
Inkább kutyás vagyok, mint macskás, de ez a cica nagyon cuki.. RIP
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum szeptember 24, 2013, 18:37:08
Ma reggel elhunyt a kis degunk..RIP
http://www.haziallat.hu/kisemlos/kisemlos-fajok/degu/78/ (http://www.haziallat.hu/kisemlos/kisemlos-fajok/degu/78/)

Sosem felejtem el, egy Forma1-es Magyar nagydíj előtt, azt mondta a nővérem, hogy az új degunkat a farkánál fogva kell megfogni.. Nos én úgy fogtam meg szegényt, aminek eredménye az lett, hogy letörött a farka vége. És az évek során a farka egyre csak zsugorodott, a végére már alig volt 3centis..
kb 6éves volt.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Alk Dátum szeptember 27, 2013, 11:46:16
Több, mint 10 évnyi, a rákkal folytatott küzdelemben végül alul maradt volt barátnőm édesanyja! Isten nyugosztalja!  :'( Az exemnek pedig itt kívánok sok erőt, és kitartást!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum október 08, 2013, 10:45:02
Ez még nem R.I.P, de nagyon kevés esélye maradt az életre. A focira meg már semmi.
Az éjszaka amputálták Akeem Adams bal lábát. :(
Nem vagyok fradista, egyszerűen elszomorít, hogy egy 22 évessel ez történik.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum október 08, 2013, 12:23:10
Idézetet írta: LosGabos Dátum október 08, 2013, 10:45:02
Ez még nem R.I.P, de nagyon kevés esélye maradt az életre. A focira meg már semmi.
Az éjszaka amputálták Akeem Adams bal lábát. :(
Nem vagyok fradista, egyszerűen elszomorít, hogy egy 22 évessel ez történik.

Szörnyű, de a focin kívül is van élet, az a lényeg, hogy életben maradjon.
A 19 éves kosaras Natasa Kovacevic is elveszítette az egyik lábát a győriek buszbalesetében, de legalább él.
Gondolkodhat, álmodhat, szerethet, dolgozhat, lehetnek gyermekei, sőt, még sportolhat is!

Nagy erő kell biztosan egy új élethez, de láttunk már lábak nélküli sprintert, aki azért harcolt, hogy az olimpián az "egészségesek" mellett versenyezhessen.
(Magyarországon alighanem egy kesergő rokkantnyugdíjas lett volna belőle is.)

Remélem, Adams a lábáért cserébe életet kapott!
Szóval hajrá Akeem!

Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum október 11, 2013, 10:33:55
Elhunyt Maria de Villota

Holtan találták egy sevillai hotelben a Marussia Forma-1-es csapatának korábbi pilótanőjét, Maria de Villotát.
A lesújtó hírt a versenyző családja közölte pénteken reggel.
Maria de Villota 33 esztendős volt, tavaly a Marussia F1-es csapatának duxfordi aerodinamikai tesztjén súlyos balesetet szenvedett, minek következtében maradandó károsodásai lettek.
Az elmúlt egy esztendőben rendkívüli akaraterőről tett tanúbizonyságot, sérülései ellenére úgy élte életét, mint korábban – tele szívvel, tele lélekkel.
,,A mennyországba kellett távoznia, mint minden angyalnak. Hálásak vagyunk Istennek azért az extra másfél évért, amit még velünk tölthetett" – írta közleményében a család.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum október 11, 2013, 10:47:12
Nyugodjon békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum október 15, 2013, 09:26:45
Hétfőn gyilkosság áldozata lett Héger Ádám a Kaposvölgye és a Vác korábbi NB II-s kapusa.

A nevelőapja fojtotta meg, 21 éves volt.

Nyugodjék békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum október 15, 2013, 11:15:57
Elhunyt a Szenegállal vb-negyeddöntőig jutó kapitány

Hosszú betegség után, 59 esztendős korában elhunyt Bruno Metsu, a szenegáli labdarúgó-válogatott korábbi francia szövetségi kapitánya, a Lille és a Valenciennes egykori vezetőedzője.

A szakember – akinek a halálát gyomorrák okozta – legnagyobb sikerét edzőként a szenegáli válogatottal érte el, amellyel a 2002-es világbajnokság nyitó mérkőzésén 1–0-ra legyőzte Franciaországot, majd a negyeddöntőig meg sem állt együttesével, míg ugyanebben az évben az Afrikai Nemzetek Kupáján a fináléig menetelt a szenegáliakkal.
Metsu ezt követően éveken át a Közel-Keleten, több klubcsapatnál dolgozott, valamint irányította Katar és az Egyesült Arab Emirségek válogatottját is.
Utoljára az al-Vaszlnál vállalt munkát, ahonnan 2012 októberében éppen a betegsége miatt távozott.

Nyugodjon békében! Hatalmas focit játszott a csapata a 2002-es VB-n, a nyitómeccsen legyőzve az akkor félelmetes címvédő francia csapatot.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum október 15, 2013, 18:46:47
Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum október 18, 2013, 11:48:29
Elhunyt a Tour de France szökési rekordere

Kilencvenhat éves korában elhunyt Albert Bourlon, aki a Tour de France kerékpáros körverseny történetének leghosszabb sikeres szökését vitte véghez, még 1947-ben.

Amint a cyclingnews című szaklap megemlékezik róla: a 66 évvel ezelőtti viadalon a francia Bourlon gondolt egy merészet a Carcassonne és Luchon közötti 253 kilométeres szakaszon, rögtön a rajt után meglépett a mezőnytől, és szinte a csodával határos módon elsőként haladt át a célvonalon. Abban az évben összetettben végül a 21. helyen végzett.

Bourlon Bourges-ban hunyt el, abban a városban, ahol a kerékpáros stadion az ő nevét viseli.

Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Jabba Dátum október 28, 2013, 21:56:15
Ma délután autóbalesetben elhunyt Balajti Bálint, a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tiszafüred támadója.
A 18 éves Balajti Bálint Diósgyőrben nevelkedett, majd játszott a Gyöngyösben és a Jászapátiban is.
A fiatalon elhunyt játékos az NB I-es Mezőkövesd csatárának, Balajti Ádámnak az öccse.
(Forrás: nemzetisport.hu)

Nyugodj békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum november 24, 2013, 17:53:58
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-elhunyt-a-ligatortenet-legkegyetlenebb-vedoje-2297241 (http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bundesliga-elhunyt-a-ligatortenet-legkegyetlenebb-vedoje-2297241)

Nyugodjék Békében! Érdekes egy forma lehetett a pályákon és azon kívül is!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum december 01, 2013, 10:12:02
Nyugodj békében Paul Walker!  :(

http://www.hir24.hu/bulvar/2013/12/01/meghalt-paul-walker/ (http://www.hir24.hu/bulvar/2013/12/01/meghalt-paul-walker/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum december 01, 2013, 15:04:54
Gyász: halálos baleset, törölték Simoncelli emlékversenyét

Törölték a mára meghirdetett Sic Supermoto Day elnevezésű motoros emlékversenyt, miután a szombati edzésen halálos balesetet szenvedett Doriano Romboni egykori versenyző.

Marco Simoncelli két éve vesztette életét, az ő emlékére rendezik meg azóta év végén a Sic Supermoto Dayt, ahol a sportág számos kiemelkedő alakja szokta tiszteletét tenni. Az idei emlékversenyt azonban törölték, miután szombaton elhunyt a viadalra készülő Doriano Romboni.

A viadalra a közép-olaszországi Latinában került volna sor, a szombati gyakorlás azonban tragédiába torkollott. Romboni esete ráadásul nagyon hasonlított Simoncelliéhez: megpróbált a motoron maradni, ám végül bukott és ütközött egy társával. Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

A 44 éves korában elhunyt hatszoros GP-győztes Romboni karrierje során a 125 és a 250 köbcentis kategóriában is egyszer-egyszer negyedik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, míg a királykategóriába 1996-ban került, de ott elmaradtak a kiemelkedő eredmények.

,,A Doriano Romboni halálához vezető baleset után a verseny törlése volt a helyes döntés, a családtagok érzéseit is tiszteletben tartva, akikkel osztozunk a gyászukban" – nyilatkozta az Olasz Motorsportszövetség elnöke, Paolo Sesti.


Forrás: NS.hu

Motociclismo in lutto per morte di Doriano Romboni (http://www.youtube.com/watch?v=usJHFeELQOg#ws)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Lord Dátum december 01, 2013, 17:45:27
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker. Nyugodjon békében.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: CarlosGitanillo Dátum december 06, 2013, 01:46:01
95 éves korában elhunyt Nelson Mandela, a Dél-afrikai Köztársaság első fekete elnöke, Nobel-békedíjas politikus, emberi jogi harcos, a faji megkülönböztetés elleni harc világszerte ismert alakja és jelképe.

Twitter:

NelsonMandela ‏@NelsonMandela
"Death is something inevitable.When a man has done what he considers to be his duty to his people&his country,he can rest in peace"

Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum december 06, 2013, 09:00:49
Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum december 06, 2013, 09:12:35
Nyugodjék békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Alk Dátum december 06, 2013, 09:58:15
Nyugodjék békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum december 06, 2013, 12:13:32
Az ő élete azt mutatta, hogy a legreménytelenebb helyzetből is van kiút.

Nyugodjék békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum december 06, 2013, 12:49:17
Nyugodjék Békében!

Alábbi filmet érdemes megnézni:

Invictus - A legyőzhetetlen (http://popkult.blog.hu/2010/06/17/invictus_a_legyozhetetlen_2011)

A polgárjogi aktivista Nelson Mandela 27 évet töltött a dél-afrikai börtönökben. Az apartheid rendszer bukása után ő lesz az ország első fekete bőrű elnöke. A feketék és a fehérek további szembenállása helyett hitet tesz a béke mellett, és megpróbálja összefogni a nemzetet. Kapóra jön ehhez a közelgő rögbi világbajnokság. Az elnök meghívja a csapatkapitányt, Francois Pienaart, és arra kéri, tegyenek meg mindent a győzelem érdekében. És a csapat véghezviszi a lehetetlent, beverekszi magát az 1995-ös világbajnokság döntőjébe, fekete és fehér egy emberként szurkol a sikerért.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum december 06, 2013, 19:05:16
Nyugodjék békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum december 11, 2013, 10:17:03
www.youtube.com/watch?v=o8UCI7r1Aqw (http://www.youtube.com/watch?v=o8UCI7r1Aqw#ws)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum december 18, 2013, 17:17:09
13 évesen meghalt Kun Zita, az egyik legreményteljesebb magyar atléta.

http://sport.hir24.hu/atletika/2013/12/18/13-evesen-meghalt-az-egyik-legremenyteljesebb-magyar-atleta/~~wtb (http://sport.hir24.hu/atletika/2013/12/18/13-evesen-meghalt-az-egyik-legremenyteljesebb-magyar-atleta/~~wtb)

Nyugodj békében kislány!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum december 30, 2013, 16:15:44
Elhunyt Akeem Adams, a tegnapi agyvérzés után nem bírta tovább a szervezete.

Nyugodjék békében!

http://sport.hir24.hu/nb1/2013/12/30/meghalt-akeem-adams/?WTB (http://sport.hir24.hu/nb1/2013/12/30/meghalt-akeem-adams/?WTB)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: tonijani Dátum december 31, 2013, 13:04:14
Idézetet írta: LosGabos Dátum december 30, 2013, 16:15:44
Elhunyt Akeem Adams, a tegnapi agyvérzés után nem bírta tovább a szervezete.

Nyugodjék békében!

http://sport.hir24.hu/nb1/2013/12/30/meghalt-akeem-adams/?WTB (http://sport.hir24.hu/nb1/2013/12/30/meghalt-akeem-adams/?WTB)
Nyugodjék békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 01, 2014, 03:25:24
http://sport.hir24.hu/nb1/2013/12/31/nyugodj-bekeben-akeem-adams/?WTB (http://sport.hir24.hu/nb1/2013/12/31/nyugodj-bekeben-akeem-adams/?WTB)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum január 01, 2014, 19:03:03
Nyugodjon békében :( Hajrá Fradi! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum január 01, 2014, 19:09:54
Nyugodjék békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum január 05, 2014, 10:28:02
Gyász: elhunyt Eusébio, a portugál futball legendája

Vasárnap hajnalban, 3.30-kor, 71 éves korában elhunyt a portugál futball legnagyobb egyénisége, a ,,Fekete Párduc" néven becézett csatár. A Mozambikban született játékos részt vett az 1966-os világbajnokságon, ahol bronzérmet nyert, és a torna gólkirálya lett.

Nyugodjék békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum január 05, 2014, 10:38:47
Nyugodjék békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Várda64 Dátum január 05, 2014, 11:02:05
Idézetet írta: hurkabalint Dátum január 05, 2014, 10:28:02
Gyász: elhunyt Eusébio, a portugál futball legendája

Vasárnap hajnalban, 3.30-kor, 71 éves korában elhunyt a portugál futball legnagyobb egyénisége, a ,,Fekete Párduc" néven becézett csatár. A Mozambikban született játékos részt vett az 1966-os világbajnokságon, ahol bronzérmet nyert, és a torna gólkirálya lett.

Nyugodjék békében!
Nagyon jó labdarúgó volt, nyugodjék békében!

Sajnos ide tartozik egy számomra nem kevésbé tragikus hír:

55 éves korában elhunyt id. Szántó Csaba, volt kisvárdai labdarúgó.
A maga szintjén, a maga idejében Ő is zseniális focista volt. Nagyon szerettük, emlékét megőrizzük! Nyugodj békében "Cs"!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum január 05, 2014, 11:06:03
Nyugodjanak Békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 06, 2014, 17:07:18
nyugodjanak Békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum január 09, 2014, 11:35:11
Nyugodjon szegény békében :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum január 10, 2014, 18:47:23
R.I.P!

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-95-eves-belga-bolt-pezsgovel-bucsuzott-az-elettol-eutanaziaja-elott-2306457 (http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-95-eves-belga-bolt-pezsgovel-bucsuzott-az-elettol-eutanaziaja-elott-2306457)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum január 10, 2014, 20:56:22
Idézetet írta: Pikaa Dátum január 10, 2014, 18:47:23
R.I.P!

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-95-eves-belga-bolt-pezsgovel-bucsuzott-az-elettol-eutanaziaja-elott-2306457 (http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-95-eves-belga-bolt-pezsgovel-bucsuzott-az-elettol-eutanaziaja-elott-2306457)

Respect!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: tonijani Dátum január 10, 2014, 20:59:23
Idézetet írta: hurkabalint Dátum január 10, 2014, 20:56:22
Respect!
egyetértek, minden tiszteletem az övé!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 11, 2014, 10:13:02
Hosszú, súlyos betegség után 89 éves korában elhunyt Gyarmati Olga olimpiai bajnok távolugró.

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/11/meghalt-gyarmati-olga/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/11/meghalt-gyarmati-olga/)

Csak azt nem értem, ha október végén halt meg, miért most írnak róla. Még füstjelekkel is gyorsabban ideért volna a hír. :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 12, 2014, 11:00:41
Egyelőre nem tudni, mi is történt pontosan a mindössze 53 évesen elhunyt Ian Redforddal.

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/12/az-erdoben-holtan-talaltak-ra-a-skot-focilegendara/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/12/az-erdoben-holtan-talaltak-ra-a-skot-focilegendara/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum január 12, 2014, 11:06:11
Mikor felugrik a főoldalon ez a topik mindig MSC miatt aggódok, hogy ugye nem... :noway:
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ab_aevo Dátum január 12, 2014, 11:16:03
Idézetet írta: Latzka Dátum január 12, 2014, 11:06:11
Mikor felugrik a főoldalon ez a topik mindig MSC miatt aggódok, hogy ugye nem... :noway:

Én is pont így vagyok
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 12, 2014, 18:07:15
Idézetet írta: Latzka Dátum január 12, 2014, 11:06:11
Mikor felugrik a főoldalon ez a topik mindig MSC miatt aggódok, hogy ugye nem... :noway:
Róla jobb hírek vannak:

http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/01/12/schumacher-balesete-lassan-fel-kell-ebreszteni-a-komabol/ (http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/01/12/schumacher-balesete-lassan-fel-kell-ebreszteni-a-komabol/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 12, 2014, 18:09:54
De egy régi olimpiai bajnokunkkal megint kevesebb van.

Hetvenöt éves korában elhunyt Török Gyula ökölvívó, a római olimpia légsúlyú bajnoka.

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/12/elhunyt-olimpiai-bajnok-bokszolonk/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/12/elhunyt-olimpiai-bajnok-bokszolonk/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum január 16, 2014, 22:10:02
Gyász: elhunyt Rakaczki Bence, a DVTK fiatal kapusa

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyasz-elhunyt-rakaczki-bence-2308217 (http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyasz-elhunyt-rakaczki-bence-2308217)

Nyugodj Békében Bence! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum január 16, 2014, 22:45:01
R.I.P Bence! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 17, 2014, 09:54:49
Nyugodj Békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum január 17, 2014, 13:44:39
Nyugodjék békében.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 18, 2014, 08:34:02
http://sport.hir24.hu/nb1/2014/01/17/tobb-ezren-emlekeztek-rakaczki-bencere/ (http://sport.hir24.hu/nb1/2014/01/17/tobb-ezren-emlekeztek-rakaczki-bencere/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 23, 2014, 12:03:37
A családtól származó értesülésekre hivatkozva az nb1.hu úgy tudja ma éjjel otthonában váratlanul elhunyt Várady Béla, a Vasas és a magyar válogatott korábbi klasszis csatára.

http://sport.hir24.hu/magyar-foci/2014/01/23/meghalt-az-ezustcipos-varadi-bela/ (http://sport.hir24.hu/magyar-foci/2014/01/23/meghalt-az-ezustcipos-varadi-bela/)

60 éves alig múlt. Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum január 23, 2014, 15:01:04
Isten nyugtassa!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum január 23, 2014, 15:44:20
Nyugodjon békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Dezmop Dátum január 23, 2014, 18:19:19
Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum január 23, 2014, 18:30:40
 :'(

Nem annyira független források szerint ő volt az első labdarúgó, akinek nevét focimeccsen a számra vettem!

Nyugodj békében VáBé!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum január 23, 2014, 19:48:39
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 29, 2014, 15:10:00
Az MVM Paks honlapján közölte: elhunyt a klub egykori csapatkapitánya és trénere, Blatt Pál.

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/29/elhunyt-a-paks-korabbi-edzoje/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/29/elhunyt-a-paks-korabbi-edzoje/)

Életének 75. esztendejében elhunyt Hajek Károlyné Végh Ágnes, 50-szeres válogatott, világbajnok kézilabdázó.

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/29/gyaszol-a-magyar-kezilabda-meghalt-vegh-agnes/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/01/29/gyaszol-a-magyar-kezilabda-meghalt-vegh-agnes/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum január 31, 2014, 12:01:32
 :'( :'(

Elhunyt Jancsó Miklós.

A kétszeres Kossuth-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész idén lett volna 93 éves.


RIP
Cím: Re:R.I.P.
Írta: tonijani Dátum január 31, 2014, 12:08:27
 :(
nagy ember volt.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 31, 2014, 13:56:58
Nyugodjon Békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 01, 2014, 15:07:32
Meghalt Luis Aragones

http://sport.hir24.hu/spanyol-labdarugas/2014/02/01/meghalt-hortaleza-bolcse-luis-aragones/ (http://sport.hir24.hu/spanyol-labdarugas/2014/02/01/meghalt-hortaleza-bolcse-luis-aragones/)

Vele indult el hódítani az Armada. Isten nyugosztalja.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 01, 2014, 15:09:02
Ferencváros honlapján tette közzé, hogy 73 éves korában, hosszú betegség után elhunyt Kökény József.

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/01/elhunyt-a-fradi-kupagyoztes-jatekosa/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/01/elhunyt-a-fradi-kupagyoztes-jatekosa/)

Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: caps lock Dátum február 02, 2014, 09:37:08
Nyugodjon Békében!

http://www.hatharom.com/2014/02/02/elhunyt-karl-erik-bohn (http://www.hatharom.com/2014/02/02/elhunyt-karl-erik-bohn)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hubika88 Dátum február 02, 2014, 09:38:05
Nyugodjon békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: gerry Dátum február 02, 2014, 09:42:17
Nyugodj békében! :-(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: davixxx Dátum február 02, 2014, 09:44:08
Nyugodjon békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum február 02, 2014, 10:21:20
Nyugodjon békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum február 02, 2014, 10:36:10
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 02, 2014, 10:54:29
Isten Nyugosztalja!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ab_aevo Dátum február 02, 2014, 10:56:35
Nyugodjon békében  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Sierra Dátum február 02, 2014, 11:22:19
Nyugodjon békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum február 02, 2014, 11:23:48
Nyugodjon békében!   :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Milán Dátum február 02, 2014, 15:04:36
Nyugodjon békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csacsa44 Dátum február 02, 2014, 15:07:59
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Lord Dátum február 02, 2014, 19:58:49
KOSÁRESŐ (http://www.youtube.com/watch?v=eT7dbPqroAc#)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum február 02, 2014, 21:02:34
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum február 02, 2014, 21:20:18
Nyugodj Békében Karl Erik Böhn! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: CarlosGitanillo Dátum február 03, 2014, 00:45:09
R.I.P. Philip Seymour Hoffman
Cím: Re:R.I.P.
Írta: CarlosGitanillo Dátum február 03, 2014, 00:46:06
Karl Erik Böhn, Isten nyugosztaljon! :( :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 07, 2014, 17:56:47
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-a-magyar-szurkolok-mecseseket-gyujtottak-bohn-hazanal-foto-2313725 (http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-a-magyar-szurkolok-mecseseket-gyujtottak-bohn-hazanal-foto-2313725)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum február 08, 2014, 10:24:58
Autóbalesetben ma életét vesztette a FC Shakhtar Donyeck tehetséges brazil játékosa,Maicon Pereira de Oliveira. 25 éves volt.

NYUGODJÉK BÉKÉBEN!  :(

(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1601063_725668284118639_2031886671_n.jpg)


http://www.sport.ro/stiri/socant-fostul-stelist-maicon-a-murit-intr-un-accident-cumplit-momente-horror-la-donetk.html (http://www.sport.ro/stiri/socant-fostul-stelist-maicon-a-murit-intr-un-accident-cumplit-momente-horror-la-donetk.html)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 08, 2014, 10:59:08
Nyugodjon békében.  :(
ebben az idényben az Illichivets Mariupol-ban játszott kölcsönben.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 12, 2014, 14:53:11
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/12/verseny-kozben-zuzta-halalra-magat-a-bringas/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/12/verseny-kozben-zuzta-halalra-magat-a-bringas/)

Isten Nyugosztalja!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 13, 2014, 15:24:38
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/13/agytumorban-halt-meg-a-legendas-futballkapitany/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/13/agytumorban-halt-meg-a-legendas-futballkapitany/)

Mekkora volt, hogy edzés nélkül, a strandokról behívott játékosokkal nyertek. És sajnáltam az akkori Jugoszláv csapatot, nem volt rossz gárda és nem tehetett a kizárásról.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 17, 2014, 16:15:32
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/17/meghalt-a-fradi-korabbi-kivalosaga/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/17/meghalt-a-fradi-korabbi-kivalosaga/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 19, 2014, 17:16:43
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/19/meccs-kozben-halt-meg-a-taekwondos-video/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/19/meccs-kozben-halt-meg-a-taekwondos-video/)

21 évesen szívroham? :-\
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 26, 2014, 13:26:13
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/26/elraboltak-majd-meggyilkoltak-a-profi-vilagbajnok-bunyost/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/26/elraboltak-majd-meggyilkoltak-a-profi-vilagbajnok-bunyost/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 26, 2014, 13:26:39
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/26/drama-az-olimpikon-tornasz-megolte-fiat-majd-magaval-is-vegzett/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/26/drama-az-olimpikon-tornasz-megolte-fiat-majd-magaval-is-vegzett/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 26, 2014, 17:27:30
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/26/szerelmi-banataban-lett-ongyilkos-a-fiatal-sportolo/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/02/26/szerelmi-banataban-lett-ongyilkos-a-fiatal-sportolo/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum február 27, 2014, 01:55:19
Nyugodjon békében Novák Dezső! :'( :'(
Cím: Novák Dezső (1939-2014)
Írta: rosco Dátum február 27, 2014, 10:25:34
http://www.tempofradi.hu/a-sziv-uzenete#more-227625 (http://www.tempofradi.hu/a-sziv-uzenete#more-227625)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum február 27, 2014, 10:36:11
Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Várda64 Dátum február 27, 2014, 10:43:02
Nyugodjék békében MESTER!

(https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1978712_663047497067407_1794514471_n.jpg)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 27, 2014, 12:17:05
Nyugodj Békében Dezső Bácsi! :( :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum március 04, 2014, 13:55:33
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyasz-elhunyt-az-europai-ezustcipos-fekete-laszlo-2319691 (http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyasz-elhunyt-az-europai-ezustcipos-fekete-laszlo-2319691)

Ez már hihetetlen... Lassan megdől az egy éven belül elhalálozott sportolók száma...

Nyugodjon békében az ezüstcipős Fekete László!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum március 04, 2014, 15:09:21
Szerintem minden idők legjobb magyar csatársora volt az Újpesti Dózsa Fazekas - Törőcsik - Fekete hármasa.

Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum március 04, 2014, 20:24:38
Egy kiemelkedő sportoló ismét elment....

Fekete Laci "Golyó" egy csupa szív játékos volt.

K_U_4283.avi (http://www.youtube.com/watch?v=A1FXd8HY88Y#)

Nyugodj békében.

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(


R.I.P
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum március 07, 2014, 21:46:23
Gyász: halálos balesetet szenvedett a magyar műrepülő-világbajnok

Halálos balesetet szenvedett pénteken Dohában Nádas Tamás műrepülő-világbajnok.

A dohanews.co katari oldal vezető hírében számol be róla, hogy Nádas végzetes balesetet szenvedett, amikor egy bemutató közepén a földnek csapódott gépével. A világhírű magyar műrepülő fejjel lefelé haladt, amikor a felvételek tanúsága szerint elveszítette az irányítást a gépe felett.

A szervezők megerősítették a hírt, a további eseményeket és a szombati programot törölték, és részvétüket fejezték ki Nádas halála miatt.

A 44 éves sportember 2012-ben lett világbajnok a motoros műrepülő-világbajnokság szabad programjában, 2011-ben és 2013-ban az Év műrepülő-pilótájának választották Magyarországon.

VIDEÓ NÁDAS TAMÁS UTOLSÓ BEMUTATÓJÁRÓL
حادث الطيارة اليوم مطار الخور (http://www.youtube.com/watch?v=50-uBf-KRxg#ws)


Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum március 08, 2014, 12:21:30
Nyugodjék Békében! Láttam élőben, hihetetlen dolgokat művelt a gépével.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum március 10, 2014, 11:32:44
Nem sporttal kapcsolatos hozzászólás következik, de nekem rendkívül fontos. Mai napon meghalt édesapám. Nagyon jó apa volt, mindenkivel kedves, és rendes. Feldolgozhatatlan számomra az egész. Életem egyik legfontosabb emberét veszítettem el, és a fájdalom még mélyebb, mert tegnap nem beszéltem. Ma hajnalban nehezen aludtam el, és úgy néz ki valahogy érezhettem ezt az egészet. Remélem itt sokunknak élnek a szülei, és arra kérlek titeket, keressék fel őket a napokban, ha van rá lehetőségetek, mert örülni fognak neki az biztos.

Nyugodj békén, és örökké a szívemben élsz, és sosem felejtek el!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum március 10, 2014, 11:40:27
Fogadd őszinte részvétem Pozzato! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Lord Dátum március 10, 2014, 11:42:16
Fogadd őszinte részvétemet Pozzato!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum március 10, 2014, 11:50:48
Pont ma éjjel 1 körül gondoltam rád mert láttalak a naplómban. :(

Fogadd a legmélyebb őszinte részvétemet. Erőt és kitartást kívánok az egész családnak! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Kagawa Dátum március 10, 2014, 12:01:09
Őszinte részvétem Pozz , legyél erős, kitartás  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Winger Dátum március 10, 2014, 12:07:07
Fogadd őszinte részvétem Pozzato! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum március 10, 2014, 12:08:43
Részvétem Pozzato, kitartást!!!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum március 10, 2014, 12:11:03
Őszinte részvétem, Pozzato!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum március 10, 2014, 12:19:15
Köszönöm szépen srácok!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum március 10, 2014, 12:31:31
Fogadd őszinte részvétem Pozzato!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Várda64 Dátum március 10, 2014, 12:59:18
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 10, 2014, 11:32:44
Nem sporttal kapcsolatos hozzászólás következik, de nekem rendkívül fontos. Mai napon meghalt édesapám. Nagyon jó apa volt, mindenkivel kedves, és rendes. Feldolgozhatatlan számomra az egész. Életem egyik legfontosabb emberét veszítettem el, és a fájdalom még mélyebb, mert tegnap nem beszéltem. Ma hajnalban nehezen aludtam el, és úgy néz ki valahogy érezhettem ezt az egészet. Remélem itt sokunknak élnek a szülei, és arra kérlek titeket, keressék fel őket a napokban, ha van rá lehetőségetek, mert örülni fognak neki az biztos.

Nyugodj békén, és örökké a szívemben élsz, és sosem felejtek el!
Fogadd együttérzésem Pozzato!

Engem Apám nevelt fel, de már Ő sem él sajnos. Maximálisan átérzem fájdalmad.  :(

Cím: Re:R.I.P.
Írta: Jenci84 Dátum március 10, 2014, 13:01:58
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 10, 2014, 11:32:44
Nem sporttal kapcsolatos hozzászólás következik, de nekem rendkívül fontos. Mai napon meghalt édesapám. Nagyon jó apa volt, mindenkivel kedves, és rendes. Feldolgozhatatlan számomra az egész. Életem egyik legfontosabb emberét veszítettem el, és a fájdalom még mélyebb, mert tegnap nem beszéltem. Ma hajnalban nehezen aludtam el, és úgy néz ki valahogy érezhettem ezt az egészet. Remélem itt sokunknak élnek a szülei, és arra kérlek titeket, keressék fel őket a napokban, ha van rá lehetőségetek, mert örülni fognak neki az biztos.

Nyugodj békén, és örökké a szívemben élsz, és sosem felejtek el!
Részvétem!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum március 10, 2014, 13:37:46
Őszinte részvétem Pozzato!

Cím: Re:R.I.P.
Írta: csacsa44 Dátum március 10, 2014, 13:45:21
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 10, 2014, 11:32:44
Nem sporttal kapcsolatos hozzászólás következik, de nekem rendkívül fontos. Mai napon meghalt édesapám. Nagyon jó apa volt, mindenkivel kedves, és rendes. Feldolgozhatatlan számomra az egész. Életem egyik legfontosabb emberét veszítettem el, és a fájdalom még mélyebb, mert tegnap nem beszéltem. Ma hajnalban nehezen aludtam el, és úgy néz ki valahogy érezhettem ezt az egészet. Remélem itt sokunknak élnek a szülei, és arra kérlek titeket, keressék fel őket a napokban, ha van rá lehetőségetek, mert örülni fognak neki az biztos.

Nyugodj békén, és örökké a szívemben élsz, és sosem felejtek el!

Részvétem Pozzato!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: CaeSar Dátum március 10, 2014, 13:49:30
Fogadd őszinte részvétem Pozzato!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: MarkoPolo Dátum március 10, 2014, 14:01:59
Részvétem Pozzato!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: inter08 Dátum március 10, 2014, 14:25:12
Őszinte részvétem Pozzato!  :'( Kitartás!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum március 10, 2014, 14:37:13
Fogadd őszinte részvétem Pozzato!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: tsabigo Dátum március 10, 2014, 15:31:10
Fogadd őszinte részvétem Pozzato!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: davixxx Dátum március 10, 2014, 15:33:49
Részvétem Pozzato! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum március 10, 2014, 15:56:23
Őszinte részvétem Pozzato! Erőt,kitartást!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: soptei.gergo Dátum március 10, 2014, 16:23:19
Őszinte részvétem Pozzato!!!! Kitartás! :/
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Powell Dátum március 10, 2014, 16:56:20
Nehéz bármit is mondani :( Őszinte részvétem!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum március 10, 2014, 16:59:00
Őszinte részvétem Pozzato!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum március 10, 2014, 17:08:00
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, és leveleket!  Úgy gondolom, az ember ilyenkor döbben rá igazán milyen az élet valójában, és mik az igazán rossz dolgok az életben.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: akvadas Dátum március 10, 2014, 17:19:15
Őszinte részvétem! Kitartást Pozzato!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: F_Kazarian Dátum március 10, 2014, 17:55:48
Részvétem Pozzato!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum április 04, 2014, 18:35:17
Elhunyt Szabó Gyula, a nemzet színésze. Mondhatom számomra az egyik legnagyobb.. :'(

R.I.P
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 04, 2014, 18:51:13
Józsi az úthengerrel. Mekkora sorozat volt! Nyugodjon Békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cpt. Szikla Dátum április 04, 2014, 19:48:10
Rengeteg mese kazim van tőle, ahol Benedek Eleket mesélt. :'( Be is rakom majd valamelyiket ha hazaértem. Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum április 05, 2014, 00:43:06
Nálunk rendszeresen besegít Gyula bácsi a meseolvasásba.
Sokáig velünk lesz még!

Öreg néne őzikéje - diafilm Szabó Gyula hangjával (http://www.youtube.com/watch?v=Qy6i01v28pc#)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum április 05, 2014, 08:10:56
Nyugodjon Békében! Este pont Columbo-t néztem, ma reggel hallottam a hírt... :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: CarlosGitanillo Dátum április 05, 2014, 12:55:04
Nyugodjék Békében Szabó Gyula :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cleveland Dátum április 05, 2014, 13:12:25
Nyugodjék Békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum április 05, 2014, 15:15:57
Nyugodjék békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 08, 2014, 09:13:28
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/04/08/meghalt-a-fradi-legendas-kapusa/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/04/08/meghalt-a-fradi-legendas-kapusa/)

Nyugodjék Békében! Azon kevesek egyike volt, akik a IX. és a IV. kerületben is szerettek és tiszteltek, mert 1950-ben nem önszántukból igazoltak más klubhoz a játékosok, hanem a párt utasítására.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cleveland Dátum április 08, 2014, 21:13:38
Nyugodjék Békében Henni Géza! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum április 08, 2014, 21:34:19
Nyugodjék Békében :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum április 11, 2014, 22:22:00
Elhunyt Sue Townsend   

http://www.kulturpart.hu/irodalom/41051/elhunyt_az_adrian_molekonyvek_iroja (http://www.kulturpart.hu/irodalom/41051/elhunyt_az_adrian_molekonyvek_iroja)

Felnőtt fejjel értettem csak meg, mennyi minden van benne a kamaszregényeiben. (talán nem is igazán azok)
Ironikus, humoros, elgondolkodtató és emellett nagyon emberi a mesélése.

Évtizedeken keresztül "követte" a felnőtt Adrian Mole életét is, de már nem lesz több folytatás...   :'(

Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum április 11, 2014, 22:44:54
Nyugodjon békében szerintem nem ismerte a műveit annyi ember mint amennyinek kellett volna :/
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 16, 2014, 10:04:32
Meghalt Kolár Endre.

http://sport.hir24.hu/magyar-foci/2014/04/16/meghalt-az-ujpest-orokos-bajnoka/ (http://sport.hir24.hu/magyar-foci/2014/04/16/meghalt-az-ujpest-orokos-bajnoka/)

Egyre kevesebben maradnak a NAGY Dózsából. :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum április 16, 2014, 15:35:15
Nyugodjék békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum április 16, 2014, 15:39:42
Idézetet írta: Knapp Dátum április 11, 2014, 22:22:00
Elhunyt Sue Townsend   

http://www.kulturpart.hu/irodalom/41051/elhunyt_az_adrian_molekonyvek_iroja (http://www.kulturpart.hu/irodalom/41051/elhunyt_az_adrian_molekonyvek_iroja)

Felnőtt fejjel értettem csak meg, mennyi minden van benne a kamaszregényeiben. (talán nem is igazán azok)
Ironikus, humoros, elgondolkodtató és emellett nagyon emberi a mesélése.

Évtizedeken keresztül "követte" a felnőtt Adrian Mole életét is, de már nem lesz több folytatás...   :'(

Nyugodjék békében!  :'( Tizenéves koromban egyik legolvasottabb íróm volt. Most pedig nem találom a könyveit itthon, pedig szívesen újraolvastam volna... meg szeretném, ha a nagyobbik gyerekem is belelapozna.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum április 17, 2014, 08:33:21
Idézetet írta: LosGabos Dátum április 16, 2014, 10:04:32
Meghalt Kolár Endre.

http://sport.hir24.hu/magyar-foci/2014/04/16/meghalt-az-ujpest-orokos-bajnoka/ (http://sport.hir24.hu/magyar-foci/2014/04/16/meghalt-az-ujpest-orokos-bajnoka/)

Egyre kevesebben maradnak a NAGY Dózsából. :(

R.I.P  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 18, 2014, 11:57:28
Isten nyugosztalja!

Ha még nem olvastál tőle semmit, itt az ideje!

http://www.hir24.hu/kultura/2014/04/17/meghalt-gabriel-garcia-marquez(1)/ (http://www.hir24.hu/kultura/2014/04/17/meghalt-gabriel-garcia-marquez(1)/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum április 18, 2014, 12:40:15
Idézetet írta: LosGabos Dátum április 18, 2014, 11:57:28
Isten nyugosztalja!

Ha még nem olvastál tőle semmit, itt az ideje!

http://www.hir24.hu/kultura/2014/04/17/meghalt-gabriel-garcia-marquez(1)/ (http://www.hir24.hu/kultura/2014/04/17/meghalt-gabriel-garcia-marquez(1)/)

Reggel hallottam én is a rádióban, hogy meghalt az öreg.  :'(
Szerencsére (?) éppen festünk otthon, pakoláskor illetve rendezkedéskor remélem előkerülnek az elkallódott könyveim. Lesz mit újraolvasni: Adrian Mole, Buendía generációk...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 18, 2014, 13:45:25
Idézetet írta: misk@ Dátum április 18, 2014, 12:40:15
Reggel hallottam én is a rádióban, hogy meghalt az öreg.  :'(
Szerencsére (?) éppen festünk otthon, pakoláskor illetve rendezkedéskor remélem előkerülnek az elkallódott könyveim. Lesz mit újraolvasni: Adrian Mole, Buendía generációk...
Nekem a "Szerelem a kolera idején" volt alapmű.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum április 18, 2014, 14:54:51
Barátnőm olvasott tőle és folyton nyaggatott hogy olvassam el én is :/ itt az ideje...

Isten nyugosztalja!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum április 25, 2014, 18:29:41
Elhunyt Tito Vilanova  :'( :'( Nyugodjon békében :(

Hogy miért kell elmenni fiatal sportembereknek, ezt soha nem értettem...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum április 25, 2014, 18:39:10
RIP

az a kurva rák..nem akarok bele kezdeni itt, mert nem itt a helye, de kezdek hinni azoknak, akik azt hangoztatják, hogy pénzügyi érdekek állnak a rák mögött..(gyógyszergyártók stb.)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum április 25, 2014, 18:46:55
Isten nyugosztalja  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: 26juventino Dátum április 25, 2014, 19:24:39
Nyugodj Békében Tito! Emléked örökké bennünk él!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum április 25, 2014, 19:30:02
Uhh...

Elég sokáig elbagatellizálták...

R.I.P
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum április 25, 2014, 19:49:32
Nyugodj békében Tito! :( :( :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 26, 2014, 08:24:27
Nyugodjék Békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Cabhelo Dátum április 27, 2014, 20:24:27
Nyugodjék Békében!

Egy nagyon szimpatikus és őszinte ember volt számomra.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: benson Dátum május 02, 2014, 00:10:26
Tegnap volt 20 éve...
R.I.P. Ayrton!

(http://www.kilometermagazine.com/artman2/uploads/1/senna-smiling.jpg)


Schumi reakciója, amikor beállította Senna 41 futamgyőzelmét:

Schumacher cries after equals Ayrton Senna's number of victories. (http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwgLdE#)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum május 05, 2014, 09:02:34
"Harmincévesen elhunyt Elena Baltacha brit teniszezőnő, akinél az év elején diagnosztizáltak májrákot. A 2010-ben a világranglista 49. helyén álló, a londoni olimpián brit színekben induló hölgy novemberben vonult vissza, nem sokkal később ment férjhez korábbi edzőjéhez, Nino Severinóhoz."

R.I.P.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum május 05, 2014, 10:14:27
:( Nyugodjon békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum május 05, 2014, 11:07:17
Nyugodjon Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Dezmop Dátum május 05, 2014, 12:10:11
Nyugodjon Békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: gerry Dátum május 05, 2014, 12:22:20
Nyugodjék Békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum május 22, 2014, 19:21:00
http://sport.hir24.hu/vivas/2014/05/22/meghalt-gedovari-imre/ (http://sport.hir24.hu/vivas/2014/05/22/meghalt-gedovari-imre/)

Nyugodjék Békében. :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum május 23, 2014, 00:02:29
Nyugodjék békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum május 23, 2014, 08:06:14
R.I.P.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum május 29, 2014, 14:17:50
PL: elhunyt a Man. United és a Buccaneers tulajdonosa

Nyolcvanhat éves korában elhunyt Malcolm Glazer, a Premier League-ben szereplő Manchester United és az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers tulajdonosa.

Glazer 2005-ben vette meg a Manchester Unitedet, a klub azóta öt bajnoki címet és egy Bajnokok Ligája-győzelmet söpört be. A szurkolók azonban többször is kritizálták a tulajdonost, hogy keveset költ a csapatra. Az MU ügyeivel az elmúlt években már Glazer két fia, Joel és Avram foglalkozott már.
,,A Manchester Unitednél gondolatban mindenki a családdal van ezen az estén" – üzent a Premier League rekordbajnoka.
A becslések szerint négy és fél milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Glazer az amerikai futball szerelmesei számára is ismert név. A Tampa Bay amerikaifutball-csapatát 1995-ben vásárolta meg, a gárda John Gruden főedző irányításával pedig 2002-ben megnyerte a Super Bowl-t. A Buccaneers a bajnoki címe óta azonban nem meghatározó csapat az NFL-ben. Elvétve jut csak be a rájátszásba, és akkor is kiesik az első körben.

Glazer New Yorkban, Rochesterben született, és már 15 éves kora óta aktív üzletember volt, a család cége karórák értékesítésével foglalkozott. Apja halála után Malcolm vette át a cég irányítását, amit előbb felfuttatott, majd a sikerek után újabb vállalkozásokba kezdett. 1961-ben vette el Linda Glazert, hat gyermekük és 14 unokájuk született.


Nyugodjék békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum május 29, 2014, 15:31:11
http://sport.hir24.hu/labdarugas-bajnokok-ligaja/2014/05/29/29-eve-volt-a-futball-legnagyobb-tragediaja/ (http://sport.hir24.hu/labdarugas-bajnokok-ligaja/2014/05/29/29-eve-volt-a-futball-legnagyobb-tragediaja/)

Az emberi primitívség és nemtörődömség áldozatai. :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum június 13, 2014, 13:41:44
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/elhunyt-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusa-2342493 (http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/elhunyt-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusa-2342493)

Isten nyugosztalja! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Kagawa Dátum június 13, 2014, 13:58:16
Idézetet írta: LosGabos Dátum június 13, 2014, 13:41:44
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/elhunyt-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusa-2342493 (http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/elhunyt-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusa-2342493)

Isten nyugosztalja! :'(

Nyugodjon békében a fekete párduc!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum június 13, 2014, 14:44:17
Nyugodjon békében! Szinte sorsszerű hogy 60 évvel a vb döntő után, pont egy világbajnokság alatt... legenda volt.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum június 13, 2014, 14:48:36
Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: inter08 Dátum június 13, 2014, 14:57:36
Nyugodjon békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: benson Dátum június 13, 2014, 15:04:47
Nyugodjon békében.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: RedMunchen2010 Dátum június 13, 2014, 16:02:45

Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Dezmop Dátum június 13, 2014, 16:36:15
Nyugodjon békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slick85 Dátum június 13, 2014, 16:46:33
Nyugodjon békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum június 13, 2014, 19:06:45
Hosszú taps A Fekete Párducnak!!!

Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: CarlosGitanillo Dátum június 13, 2014, 20:46:03
Nyugodjék Békében... :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum június 13, 2014, 20:54:21
Nyugodj békében Fekete Párduc!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Jenci84 Dátum június 13, 2014, 21:07:52
Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: F_Kazarian Dátum június 14, 2014, 09:15:31
Nyugodjon békében!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Agoo Dátum június 14, 2014, 12:15:14
Isten nyugosztaljon Fekete Párduc
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum június 15, 2014, 13:17:05
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum július 07, 2014, 18:40:46
Nyugodjon békében Di Stefano!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: hurkabalint Dátum július 07, 2014, 19:05:55
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum július 07, 2014, 21:04:25
Isten Nyugosztalja.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum augusztus 05, 2014, 14:19:08
Nyugodjék Békében!

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/08/05/meghalt-nemet-angela/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/08/05/meghalt-nemet-angela/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: 26juventino Dátum augusztus 06, 2014, 15:42:53
Nyugodjon Békében Bajor Imre! 57 évesen még korai meghalni!  :(
Hülye rák...  :bash:
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pikaa Dátum augusztus 06, 2014, 16:09:33
Nyugodjék békében!  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum augusztus 06, 2014, 16:28:30
 :'( :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: benson Dátum augusztus 06, 2014, 16:29:05
Nyugodjon békében.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Sierra Dátum augusztus 06, 2014, 16:29:56
Nyugodj békében Kicsihuszár!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slick85 Dátum augusztus 06, 2014, 17:39:00
Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Kagawa Dátum augusztus 07, 2014, 10:44:13
Mekkora elbaszott szar világban élünk ez hihetetlen  :-\

http://www.magyarszo.com/hu/2423/kozelet_kekfeny/114447/Tijana-Juri (http://www.magyarszo.com/hu/2423/kozelet_kekfeny/114447/Tijana-Juri)ćot-meggyilkolták.htm

Fél vajdaság és fél bács-kiskun megye kereste a kiscsajt, de hiába.

Nyugodjon békében! A gyilkosnak pedig halál, sok szenvedéssel  :noway:
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum augusztus 07, 2014, 11:18:41
Idézetet írta: Kagawa Dátum augusztus 07, 2014, 10:44:13
Mekkora elbaszott szar világban élünk ez hihetetlen  :-\

http://www.magyarszo.com/hu/2423/kozelet_kekfeny/114447/Tijana-Juri (http://www.magyarszo.com/hu/2423/kozelet_kekfeny/114447/Tijana-Juri)ćot-meggyilkolták.htm

Fél vajdaság és fél bács-kiskun megye kereste a kiscsajt, de hiába.

Nyugodjon békében! A gyilkosnak pedig halál, sok szenvedéssel  :noway:

Halálbüntetést kell visszahozni minden egyes országban. Az ilyenek nem emberek  :crazy:
Cím: Re:R.I.P.
Írta: 26juventino Dátum augusztus 07, 2014, 11:22:09
Idézetet írta: Kagawa Dátum augusztus 07, 2014, 10:44:13
Mekkora elbaszott szar világban élünk ez hihetetlen  :-\

http://www.magyarszo.com/hu/2423/kozelet_kekfeny/114447/Tijana-Juri (http://www.magyarszo.com/hu/2423/kozelet_kekfeny/114447/Tijana-Juri)ćot-meggyilkolták.htm

Fél vajdaság és fél bács-kiskun megye kereste a kiscsajt, de hiába.

Nyugodjon békében! A gyilkosnak pedig halál, sok szenvedéssel  :noway:

Undorító és egyben felfoghatatlan, hogy mit árthatott ez a 15 éves kislány...
Remélem a börtönbe addig "dolgoznak" majd a gyilkoson míg az felakasztja magát! Nincs is undorítóbb annál amikor védtelen kisgyerekeket és állatokat gyilkolnak!  :bash:
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum augusztus 12, 2014, 07:38:00
http://www.hir24.hu/bulvar/2014/08/12/ongyilkos-lehetett-robin-williams/ (http://www.hir24.hu/bulvar/2014/08/12/ongyilkos-lehetett-robin-williams/)

:'( :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum augusztus 12, 2014, 08:06:35
R.I.P

Siker,pénz, csillogás - egyik megkopik és baj van.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: kunisse Dátum augusztus 12, 2014, 11:04:47
Gyerekkorom kedvenc színésze volt, emlékszem mennyit röhögtem a szórakozott professzoron, meg hogy mennyit paráztam a jumanjin :D  na meg a patch adams is a kedvenceim közé tartozott, Nyugodj békében patch !
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum augusztus 24, 2014, 15:22:39
Gyász: megdobták a válogatott csatárt a lelátóról, belehalt

Szörnyű esemény változtatta gyászossá az algériai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulóját: a JS Kabylie–USM Alger mérkőzésen egy lelátóról bedobott tárgy fejen találta a hazaiak kameruni válogatott csatárát, Albert Ebossét, aki belehalt sérüléseibe. Mindössze 24 éves volt.

A kameruni válogatottban hat alkalommal szerepelt Albert Ebossé szerezte a JS Kabylie egyetlen gólját a 2–1-re elveszített csúcsrangadón az előző idény arany- és ezüstérmese között, a 27. percben tizenegyesből talált be. A vereség miatt dühbe gurult hazai fanatikusok dobálni kezdték a játékosokat, egy bedobott tárgy fejen találta Ebossét. A 2013–14-es szezon gólkirályát hordágyon vitték le, koponyasérülései azonban olyan súlyosnak bizonyultak, hogy nem tudták életét megmenteni. Halálát a JS Kabylie hivatalos honlapján jelentette be.

,,A belügyminisztérium nevében Tajeb Belaiz miniszter jelezte, vizsgálatot indítanak Albert Ebossé halálának ügyében. A JSK játékosát az USM Alger elleni mérkőzés után találta el egy bedobott tárgy, halálos sérülést okozva" – írja a klub. Az USM Alger közleményben fejezte ki részvétét.

,,Ez a borzalmas hír gyászba borítja nemzetünket és Kamerunt. Az USM Alger minden tagja nevében szeretné kifejezni legmélyebb részvétét az elhunytnak és a JS Kabylie-nek. Albert Ebossé – nyugodj békében!" – üzenték.

Az algériai dzfoot.com sportportál értesülései szerint Ebossét egy kővel dobta meg gyilkosa, miközben a játékosok levonultak a pályáról.

Forrás: NS.hu
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum augusztus 25, 2014, 11:48:10
http://www.hir24.hu/kultura/2014/08/25/meghalt-richard-attenborough/ (http://www.hir24.hu/kultura/2014/08/25/meghalt-richard-attenborough/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum szeptember 13, 2014, 09:46:16
Nyugodjék Békében.

http://www.hir24.hu/kultura/2014/09/12/meghalt-sztankay-istvan/ (http://www.hir24.hu/kultura/2014/09/12/meghalt-sztankay-istvan/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: benson Dátum október 07, 2014, 08:21:09
Nyugodjék békében.  :'(

(https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1620578_853303481360673_8451836864842808010_n.jpg?oh=c45bdc30f7434fd435fb72a05dabfb06&oe=54CD58E6)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum október 27, 2014, 15:48:20
Tegnap rossz napjuk volt. És értelmetlenül.....

http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/10/27/sajat-testevel-vedte-baratnojet-a-meggyilkolt-kapus/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2014/10/27/sajat-testevel-vedte-baratnojet-a-meggyilkolt-kapus/)

http://sport.hir24.hu/labdajatekok/2014/10/27/meghalt-oscar-taveras/ (http://sport.hir24.hu/labdajatekok/2014/10/27/meghalt-oscar-taveras/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum november 02, 2014, 19:35:44
Szegény gyerek, ennyi volt neki megírva.....

http://sport.hir24.hu/labdajatekok/2014/11/02/a-korong-olt-meg-egy-kisfiut-a-hokimeccsen/ (http://sport.hir24.hu/labdajatekok/2014/11/02/a-korong-olt-meg-egy-kisfiut-a-hokimeccsen/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum november 15, 2014, 19:29:57
Hmmmm......

http://sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2014/11/15/holtan-talaltak-a-valogatott-labdarugora/ (http://sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2014/11/15/holtan-talaltak-a-valogatott-labdarugora/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum november 17, 2014, 19:32:09
http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-a-kispadon-lett-rosszul-elhunyt-a-volan-korabbi-valogatottja-2376927 (http://www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-a-kispadon-lett-rosszul-elhunyt-a-volan-korabbi-valogatottja-2376927)

Tilu.... :'(

R.I.P
Cím: Re:R.I.P.
Írta: luckyzoz Dátum november 17, 2014, 23:40:00
R.I.P.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum november 18, 2014, 12:08:15
Nyugodjon Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum december 22, 2014, 17:34:17
http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2014/12/22/meghalt-koko-erdei-es-balzsay-korabbi-edzoje/ (http://sport.hir24.hu/tobb-sport/2014/12/22/meghalt-koko-erdei-es-balzsay-korabbi-edzoje/)

Nagyon szerettem a stílusát és a humorát. Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum december 22, 2014, 21:07:33
http://www.hir24.hu/kultura/2014/12/22/meghalt-joe-cocker/ (http://www.hir24.hu/kultura/2014/12/22/meghalt-joe-cocker/)

A legnagyobb száma:

https://www.youtube.com/watch?v=6eByMZJ9ueA (https://www.youtube.com/watch?v=6eByMZJ9ueA)


RIP
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Milán Dátum december 22, 2014, 22:57:55
Nyugodjanak békében.  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum december 22, 2014, 23:03:58
Nyugodjanak békében.  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Jenci84 Dátum január 10, 2015, 19:24:34
Nyugodjon Békében! :(

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/gyasz-elhunyt-a-wolfsburg-20-eves-belga-kozeppalyasa-2387179 (http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/gyasz-elhunyt-a-wolfsburg-20-eves-belga-kozeppalyasa-2387179)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 10, 2015, 19:32:38
Nyugodjon Békében! Az ilyen halálok a legértelmetlenebbek.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum január 11, 2015, 22:24:27
Elhunyt Buzánszky Jenő!!

Az Aranycsapatból utolsóként távozó olimpiai bajnok, vb-ezüstérmes jobbhátvéd 89 évet élt.

R.I.P  :'( :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: junglefever Dátum január 11, 2015, 23:23:12
Isten veled Jeno bacsi, most mar teljes a mennyei 11...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Jenci84 Dátum január 11, 2015, 23:24:55
Nyugodjon Békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: luckyzoz Dátum január 12, 2015, 07:33:55
R.I.P.



Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum január 12, 2015, 08:06:53
Nyugodjon Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum január 12, 2015, 08:25:32
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 12, 2015, 09:30:37
Isten veled Jenő bácsi!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum január 12, 2015, 23:51:15
Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Lufu Dátum február 27, 2015, 19:42:37
Pont ma beszéltem róla, hogy milyen jó karakter volt a régi Star Trekben. :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum február 27, 2015, 19:46:08
Buzánszky Jenő bácsiról egy személyes "történetet" osztanék meg.
14-15 éves lehetettem, és a metrón utaztam. Nem tudom már pontosan hol, de felszállt Jenő bácsi, egy fiatalabb hölggyel (lehet az unokája vagy a lánya volt nem tudom, lehet nem is hozzátartozója volt). Mivel akkoriban is imádtam a sportokat, így rögtön leesett, hogy ő kicsoda. Megmagyarázhatatlan érzés volt bennem, hogy egy ilyen világklasszissal utazhatok együtt egy metrószerelvényben. Tudtam, hogy ő a történelem egy része, és nekem megadatott személyesen találkozni vele. Nem voltunk sokan a metrón, és arra emlékszem, hogy végig mosolygott és jókedvű volt. Fogalmam sincs miért, de olyan félelem volt bennem így nem mentem oda hozzá, végig mosoly volt az arcomon, és bámultam mint egy legendát. Mert ő az. Az ilyen jellegű embereket sokkal többre tartom, mint korunk zselés és "mű" sztárjait. Valami megmagyarázhatatlan aurája volt. Találkoztam már pár sportolóval, de ilyet még senkinél sem tapasztaltam.
Szóval nyugodjon Békében Jenő bácsi! Az a nap valamiért mindig benne él a fejemben.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum március 10, 2015, 14:28:32
http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2015/03/10/helikopter-baleset-eljaras-indul/ (http://sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2015/03/10/helikopter-baleset-eljaras-indul/)

Megint egy értelmetlen és érthetetlen baleset.  :(

Wiltord 92-szeres válogatott, Európa bajnok, VB döntős.....
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Laca87 Dátum március 10, 2015, 14:39:16
Wiltord szerencsére nem volt a gépeken, a másik 10 áldozatnak R.I.P  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum március 22, 2015, 14:27:35
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyori-eto-elhunyt-a-korabbi-mester-reszeli-soos-istvan-2402447 (http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyori-eto-elhunyt-a-korabbi-mester-reszeli-soos-istvan-2402447)

Cím: Re:R.I.P.
Írta: Nyuszika10 Dátum április 07, 2015, 12:54:06
Elment az Ördöghal...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 09, 2015, 16:26:57
A Csapd le csacsi-ban nagyszerűet alakított.   :'(

http://vigszinhaz.hu/2015/04/09/elhunyt-pap-vera/ (http://vigszinhaz.hu/2015/04/09/elhunyt-pap-vera/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: mezrajaed Dátum április 09, 2015, 22:03:40
Nagyon szerettem azt a filmet :( Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 16, 2015, 09:59:52
Ha ő nincs, ma nem lenne pécsi vízilabda...

http://sport.hir24.hu/labdajatekok/2015/04/16/meghalt-ambrus-tamas/ (http://sport.hir24.hu/labdajatekok/2015/04/16/meghalt-ambrus-tamas/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum május 02, 2015, 12:38:08
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/gyasz-rakbetegsegben-elhunyt-rio-ferdinand-felesege-2411017 (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/gyasz-rakbetegsegben-elhunyt-rio-ferdinand-felesege-2411017)

Szegény Rio és a gyerekek! Ebből is látszik a pénz nem minden. Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: AC_28 Dátum május 02, 2015, 15:03:58
Alex, ne haragudj ram, de mi koze a szomoru hirnek a penzhez. Hidd el a penzel leginkabb csak azok foglalkoznak akiknek nincs. Emberek betegsegek, balesetek es tragediak aldozatai, bukszatol nem fugg ossze. Vagy ugy erzed a szegenyseg valami garancia hogy elkerulnek ezek a dolgok? Pedig ha van penzed sokkal jobbak az eselyeid ott ahol meg LEHET VALAMIT TENNI. Egy ferj megis konnyebben viseli azt, hogy tobbet nem tehetett, es nem a penztol fuggott...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum május 02, 2015, 15:07:09
Úgy értette, és ez szerintem mindenkinek evidens, hogy hiába van pénze Rionak, hiába kapta nyilván a felesége a legjobb kezelést és orvosokat, ez sem ért semmit, mert a rák erősebb volt..
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum május 02, 2015, 15:23:24
Idézetet írta: AC_28 Dátum május 02, 2015, 15:03:58
Alex, ne haragudj ram, de mi koze a szomoru hirnek a penzhez. Hidd el a penzel leginkabb csak azok foglalkoznak akiknek nincs. Emberek betegsegek, balesetek es tragediak aldozatai, bukszatol nem fugg ossze. Vagy ugy erzed a szegenyseg valami garancia hogy elkerulnek ezek a dolgok? Pedig ha van penzed sokkal jobbak az eselyeid ott ahol meg LEHET VALAMIT TENNI. Egy ferj megis konnyebben viseli azt, hogy tobbet nem tehetett, es nem a penztol fuggott...

Ncis leírta amire gondoltam. (amúgy totál nem értem miért lenne a szegénység garancia arra hogy elkerülnek ezek a dolgok  :o, és hogy ezt hogy vehetted le)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: AC_28 Dátum május 02, 2015, 15:23:53
Szerinted valamelyik gazdag ember azt gondolja hogy a penz megvedi valamitol? Fraszt, ugyanugy felnek mint masok. Baleseteket betegsegeket osszefuggesbe hozni a penzel ugyanolyan iracionalis mint az, hogy a kopasz fej megved a fogfajastol. Ugye milyen abszurd?
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum május 02, 2015, 15:33:52
Idézetet írta: AC_28 Dátum május 02, 2015, 15:23:53
Szerinted valamelyik gazdag ember azt gondolja hogy a penz megvedi valamitol? Fraszt, ugyanugy felnek mint masok. Baleseteket betegsegeket osszefuggesbe hozni a penzel ugyanolyan iracionalis mint az, hogy a kopasz fej megved a fogfajastol. Ugye milyen abszurd?

Senkinek sem tökéletes, akkor butítsd le így a mondandómat, és akkor remélem rendben vagy vele. De azt hogy miért lenne irracionális, azt ha gondolod kifejthetnéd, mert egyáltalán nem így van - de az OFFTOPICban.   
Cím: Re:R.I.P.
Írta: afrikailajos Dátum május 02, 2015, 16:49:42
Idézetet írta: AC_28 Dátum május 02, 2015, 15:23:53
Szerinted valamelyik gazdag ember azt gondolja hogy a penz megvedi valamitol? Fraszt, ugyanugy felnek mint masok. Baleseteket betegsegeket osszefuggesbe hozni a penzel ugyanolyan iracionalis mint az, hogy a kopasz fej megved a fogfajastol. Ugye milyen abszurd?
ugyanolyan iracionalis mint az, hogy a hamis hang mevéd a negatív elfutástól:-)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum május 15, 2015, 11:06:17
Elment egy nagy király

http://www.atv.hu/kulfold/20150515-elhunyt-b-b-king-a-blues-kiralya (http://www.atv.hu/kulfold/20150515-elhunyt-b-b-king-a-blues-kiralya)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: rosco Dátum június 20, 2015, 06:59:16
http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/gyaszolunk/20150619/c/10709 (http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/gyaszolunk/20150619/c/10709)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: caps lock Dátum június 27, 2015, 16:04:48
Elhunyt Komáromi Gábor "Komcsi",a DVSC vezérszurkolója

https://www.facebook.com/ultrasliberi.hu/photos/a.681130641915486.1073741826.206382819390273/1081269098568303/?type=1 (https://www.facebook.com/ultrasliberi.hu/photos/a.681130641915486.1073741826.206382819390273/1081269098568303/?type=1)

Nyugodj Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum július 02, 2015, 22:02:22
hmm

http://www.pannoniaoverdose.hu/index.php?content=392 (http://www.pannoniaoverdose.hu/index.php?content=392)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Nezocsa Dátum július 02, 2015, 22:07:54
http://www.lovasok.hu/index.php?i=80301 (http://www.lovasok.hu/index.php?i=80301)

http://www.abrakmester.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=638&start=13775 (http://www.abrakmester.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=638&start=13775)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Milán Dátum július 03, 2015, 15:48:30
RIP Overdose.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum július 11, 2015, 08:37:15
Békesség legyen azzal a kb 20.000 db 1,5-2 kg közötti ponttyal (így írják helyesen :-X), akik ma este Baján a bográcsban végzik.
Nyugodjanak békében a gyomrokban, az irdatlan mennyiségű sör, vörös- és rozébor társaságában és ne ott jöjjenek ki, ahol bementek.
Ámen.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum július 18, 2015, 09:51:35
RIP Bianchi  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum július 18, 2015, 11:35:50
http://sport.hir24.hu/forma-1/2015/07/18/jules-bianchi-egy-kettetort-felivelo-eletpalya/ (http://sport.hir24.hu/forma-1/2015/07/18/jules-bianchi-egy-kettetort-felivelo-eletpalya/)   :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum augusztus 01, 2015, 12:28:23
Elhunyt Sinkó László a nemzet Színésze. :'(

Filmbeli és színházi munkásságából számomra kiemelkedő volt a Másfélmillió lépés Magyarországon,
...és még egymillió lépés, valamint a Kerekek és lépések.

R.I.P


Cím: Re:R.I.P.
Írta: afrikailajos Dátum augusztus 01, 2015, 12:30:43
Idézetet írta: slices Dátum augusztus 01, 2015, 12:28:23
Elhunyt Sinkó László a nemzet Színésze. :'(

Filmbeli és színházi munkásságából számomra kiemelkedő volt a Másfélmillió lépés Magyarországon,
...és még egymillió lépés, valamint a Kerekek és lépések.

R.I.P
:'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum augusztus 01, 2015, 22:19:18
Béke legyen vele. Nagy karakterszínész volt.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum augusztus 28, 2015, 15:46:34
Szegény.....

http://www.jegkorongblog.hu/2015/08/28/elhunyt-meri-janka/ (http://www.jegkorongblog.hu/2015/08/28/elhunyt-meri-janka/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum október 06, 2015, 13:59:25
http://24.hu/kozelet/2015/10/06/meghalt-goncz-arpad/ (http://24.hu/kozelet/2015/10/06/meghalt-goncz-arpad/)

Nyugodjon Békében! Csendes de karizmatikus ember volt.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum október 06, 2015, 14:13:55
R.I.P

:'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: misk@ Dátum október 06, 2015, 14:15:31
RIP Árpi bácsi!  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Winger Dátum október 06, 2015, 14:17:56
R.I.P. Árpi bácsi! Egyike volt a nagyon-nagyon kevés hiteles politikusnak!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum november 06, 2015, 15:30:00
Nyugodj Békében Tamás!  :'(

http://24.hu/sport/foci/2015/11/06/autobalesetben-meghalt-a-fiatal-golkiraly/ (http://24.hu/sport/foci/2015/11/06/autobalesetben-meghalt-a-fiatal-golkiraly/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: davixxx Dátum november 12, 2015, 12:12:34
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/gyasz-32-eves-koraban-elhunyt-fulop-marton-2449543 (http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/gyasz-32-eves-koraban-elhunyt-fulop-marton-2449543)

Nyugodjék békében! :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum november 12, 2015, 12:38:47
Idézetet írta: davixxx Dátum november 12, 2015, 12:12:34
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/gyasz-32-eves-koraban-elhunyt-fulop-marton-2449543 (http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/gyasz-32-eves-koraban-elhunyt-fulop-marton-2449543)

Nyugodjék békében! :(

Ez borzasztó hír  :'( Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Greipel Dátum november 12, 2015, 12:51:33
Sokkolt a hír.  :'( Nyugodjék békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Ghastly Dátum november 12, 2015, 12:57:19
Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: buszberlet Dátum november 12, 2015, 13:23:07
Nyugodjék Békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum november 12, 2015, 15:29:51
Nyugodjék Békében!

Sajnos még elment valaki:

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyasz-fekete-nap-elhunyt-varhidi-pal-az-ujpest-legendaja-2449591 (http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyasz-fekete-nap-elhunyt-varhidi-pal-az-ujpest-legendaja-2449591)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum november 12, 2015, 15:44:46
R.I.P.   Pali bácsi. :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum november 12, 2015, 16:06:08
Nyugodjanak Békében! :-\

Azért illene Pali bácsi nevét
helyesen (http://hvg.hu/sport/20151112_Meghalt_Varadi_Pal_az_Aranycsapat_kereten#rss) írni a túlképzett magyar médiának...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Milán Dátum november 18, 2015, 13:54:46
RIP Jonah Lomu!  :'( :'( :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Nyuszika10 Dátum január 04, 2016, 17:58:36
Elment az utolsó csendőr is.RIP Michel Galabru .
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum február 11, 2016, 22:54:25
Zseni volt. Rátgéber tőle tanult mindent. RIP.

http://24.hu/sport/palyan-kivul/2016/02/11/meghalt-killik-laszlo/ (http://24.hu/sport/palyan-kivul/2016/02/11/meghalt-killik-laszlo/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: robmiller Dátum február 19, 2016, 14:09:10
Bulgária gyászol! Eltemették Ivanovot. Sztoicskov szépen búcsúzott tőle... :(

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-sztoicskov-zokogva-teljesitette-baratja-utolso-kivansagat-2484685?utm_source=nsofb&utm_medium=video-sztoicskov-zokogva-teljesitette-baratja-utolso-kivansagat-2484685&utm_term=szel&utm_content=noszomb&utm_campaign=fut (http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-sztoicskov-zokogva-teljesitette-baratja-utolso-kivansagat-2484685?utm_source=nsofb&utm_medium=video-sztoicskov-zokogva-teljesitette-baratja-utolso-kivansagat-2484685&utm_term=szel&utm_content=noszomb&utm_campaign=fut)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum március 13, 2016, 18:37:27
Nyugodjon Békében, Mágus!

http://24.hu/sport/palyan-kivul/2016/03/13/meghalt-verebes-jozsef-a-magus/ (http://24.hu/sport/palyan-kivul/2016/03/13/meghalt-verebes-jozsef-a-magus/)

Az egyik bajnoki címe:

https://www.youtube.com/watch?v=iEHIDhWhY0w (https://www.youtube.com/watch?v=iEHIDhWhY0w)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum március 13, 2016, 18:39:54
Nyugodjon békében Verebes Józsi bácsi!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum március 13, 2016, 18:48:01
R.I.P Mester...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum március 24, 2016, 14:17:53
http://24.hu/sport/foci/2016/03/24/meghalt-johan-cruyff/ (http://24.hu/sport/foci/2016/03/24/meghalt-johan-cruyff/)

R.I.P.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: alexthebest Dátum március 24, 2016, 14:21:28
Idézetet írta: LosGabos Dátum március 24, 2016, 14:17:53
http://24.hu/sport/foci/2016/03/24/meghalt-johan-cruyff/ (http://24.hu/sport/foci/2016/03/24/meghalt-johan-cruyff/)

R.I.P.

Mi van? Ez sokkolt, nem is tudtam hogy rákos... Mekkora zseni volt, és milyen hatással volt a világ futballjára. Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum március 24, 2016, 15:08:05
Idézetet írta: LosGabos Dátum március 24, 2016, 14:17:53
http://24.hu/sport/foci/2016/03/24/meghalt-johan-cruyff/ (http://24.hu/sport/foci/2016/03/24/meghalt-johan-cruyff/)

R.I.P.
Nyugodjon békében!
:'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csacsa44 Dátum április 03, 2016, 11:43:49
Nyugodjon békében!

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/gyasz-84-eves-koraban-elhunyt-cesare-maldini-2493113 (http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/gyasz-84-eves-koraban-elhunyt-cesare-maldini-2493113)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 24, 2016, 14:04:00
RIP

http://24.hu/sport/palyan-kivul/2016/04/24/kiderult-mi-okozta-ferjancz-attila-halalat/ (http://24.hu/sport/palyan-kivul/2016/04/24/kiderult-mi-okozta-ferjancz-attila-halalat/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum május 07, 2016, 13:38:44
Megint egy afrikai....RIP

http://24.hu/sport/foci/2016/05/07/merkozes-kozben-vesztette-eletet-a-futballista/ (http://24.hu/sport/foci/2016/05/07/merkozes-kozben-vesztette-eletet-a-futballista/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: RedMunchen2010 Dátum június 03, 2016, 18:13:25
http://www.motogp.com/en/news/2016/06/03/statement-luis-salom/202682 (http://www.motogp.com/en/news/2016/06/03/statement-luis-salom/202682)  :'( :atv:
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum június 03, 2016, 20:40:12
Idézetet írta: RedMunchen Dátum június 03, 2016, 18:13:25
http://www.motogp.com/en/news/2016/06/03/statement-luis-salom/202682 (http://www.motogp.com/en/news/2016/06/03/statement-luis-salom/202682)  :'( :atv:
http://24.hu/sport/2016/06/03/motogp-halalos-balesetet-szenvedett-a-24-eves-pilota/ (http://24.hu/sport/2016/06/03/motogp-halalos-balesetet-szenvedett-a-24-eves-pilota/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum június 04, 2016, 07:11:29
Szombat hajnalban elhunyt Muhammad Ali, minden idők talán legnagyobb bokszolója. A világ- és olimpiai bajnok ökölvívó, a sportág legendája 74 évet élt.

R.I.P   :'( :'(

https://www.youtube.com/watch?v=bVseoF1-p3M (https://www.youtube.com/watch?v=bVseoF1-p3M)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Greipel Dátum június 07, 2016, 20:41:07
RIP Aigner Szilárd  :'(

http://24.hu/belfold/2016/06/06/meghalt-aigner-szilard/ (http://24.hu/belfold/2016/06/06/meghalt-aigner-szilard/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum június 27, 2016, 23:19:31
Ez a veszteség, nem az angolok kiesése:

http://24.hu/elet-stilus/2016/06/27/meghalt-bud-spencer/ (http://24.hu/elet-stilus/2016/06/27/meghalt-bud-spencer/)   :'(

Életem első moziban látott filmje a Különben dühbe jövünk volt. 1977 Rétság. 12 sem voltam.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Nyuszika10 Dátum június 28, 2016, 07:16:27
RIP Bud!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: slices Dátum július 19, 2016, 13:22:45
https://www.youtube.com/watch?v=u-vpCWacuek (https://www.youtube.com/watch?v=u-vpCWacuek)
R.I.P
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum július 19, 2016, 13:52:13
Aki csak egyszer is ült/állt május 1.-én a Tabán füvén, tudja mit veszített el most.  :'(

http://24.hu/szorakozas/2016/07/19/meghalt-somlo-tamas/ (http://24.hu/szorakozas/2016/07/19/meghalt-somlo-tamas/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Várda64 Dátum július 19, 2016, 13:54:46
Idézetet írta: slices Dátum július 19, 2016, 13:22:45
https://www.youtube.com/watch?v=u-vpCWacuek (https://www.youtube.com/watch?v=u-vpCWacuek)
R.I.P
Idézetet írta: LosGabos Dátum július 19, 2016, 13:52:13
Aki csak egyszer is ült/állt május 1.-én a Tabán füvén, tudja mit veszített el most.  :'(

http://24.hu/szorakozas/2016/07/19/meghalt-somlo-tamas/ (http://24.hu/szorakozas/2016/07/19/meghalt-somlo-tamas/)
Nekem ez volt tőle a kedvencem a sok kiváló zenéje mellett:

https://www.youtube.com/watch?v=C-kTBgk_kAc&list=RDu-vpCWacuek&index=2 (https://www.youtube.com/watch?v=C-kTBgk_kAc&list=RDu-vpCWacuek&index=2)

Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: ncis88 Dátum szeptember 25, 2016, 16:47:09
A baseballt szeretőket biztos megdöbbenti és lesújtja a hír, hogy a Miami ásza, az egész liga egyik legjobb dobója, Jose Fernandez ma reggel elhunyt egy hajó balesetben.

Épp a múlt héten osztotta meg a hírt az instagramján hogy a barátnője gyermeket vár. Mindössze 24éves volt. Nyugodjon békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: MarkoPolo Dátum szeptember 27, 2016, 07:37:52
Meghalt a londoni 6:3 utolsó játékosa.
Isten nyugosztalja az óriások között Jackie Sewellt!
http://index.hu/sport/futball/2016/09/26/meghalt_jackie_sewell_a_6_3_utolso_jatekosa/ (http://index.hu/sport/futball/2016/09/26/meghalt_jackie_sewell_a_6_3_utolso_jatekosa/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csingacsgukanyja Dátum november 29, 2016, 12:38:27
Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum november 29, 2016, 11:27:56
Magyar idő szerint kedd délelőtt a kolumbiai rendőrség hivatalosan megerősítette: nem hatan, hanem csak öten élték túl azt a repülőszerencsétlenséget, amely hétfő késő este történt Medellín közelében. A balesetet szenvedő repülőgépen utaztak a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgói is, akik a Copa Sudamericana döntőjének első mérkőzésére tartottak.

A hivatalos információk szerint három játékos (Alan Ruschel, Marcos Danilo, Jakson Follmann), Jimena Suárez légi utaskísérő és Rafael Henzel újságíró az öt túlélő.
A fedélzeten tartózkodó további 76 ember életét vesztette – többségükben a klub labdarúgói, edzői, vezetői és a csapatot elkísérő újságírók.

:'(
Messiék biztos becsurrantottak, amikor meghallották, 3 hete csont ugyanezzel a géppel utaztak VB-selejtezőre...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum november 29, 2016, 12:59:16
Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum november 29, 2016, 11:27:56
Magyar idő szerint kedd délelőtt a kolumbiai rendőrség hivatalosan megerősítette: nem hatan, hanem csak öten élték túl azt a repülőszerencsétlenséget, amely hétfő késő este történt Medellín közelében. A balesetet szenvedő repülőgépen utaztak a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgói is, akik a Copa Sudamericana döntőjének első mérkőzésére tartottak.

A hivatalos információk szerint három játékos (Alan Ruschel, Marcos Danilo, Jakson Follmann), Jimena Suárez légi utaskísérő és Rafael Henzel újságíró az öt túlélő.
A fedélzeten tartózkodó további 76 ember életét vesztette – többségükben a klub labdarúgói, edzői, vezetői és a csapatot elkísérő újságírók.

:'(

Nyugodjanak békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: jólTippelek??? Dátum november 29, 2016, 13:55:30
Nyugodjanak békében. :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum november 29, 2016, 18:15:20
Szerintem kibaszott undorító, hogy a magyar hírportálok ezt a szörnyű tragédiát is hatásvadászatra néhány klikkért felhasználják. Ezek a szerencsétlenül járt emberek többet érnek ennél. Nyugodjanak békében... :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csingacsgukanyja Dátum november 29, 2016, 20:27:45
Idézetet írta: TiB Dátum november 29, 2016, 18:15:20
Szerintem kibaszott undorító, hogy a magyar hírportálok ezt a szörnyű tragédiát is hatásvadászatra néhány klikkért felhasználják. Ezek a szerencsétlenül járt emberek többet érnek ennél. Nyugodjanak békében... :(
Ilyen a világ, ezzel nem lehet mit tenni. Az se jobb, ha beírja ide valaki, hogy RIP, 10 perc múlva meg röhög egy kurva nagyot egy viccen a haverjával. (Ennél balfaszabb szokás nincs is talán. Az őszinte részvétem a legelbaszottabb, üres frázis, ami létezik a magyar nyelvben. )
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum november 29, 2016, 20:41:53
Idézetet írta: csingacsgukanyja Dátum november 29, 2016, 20:27:45
Ilyen a világ, ezzel nem lehet mit tenni. Az se jobb, ha beírja ide valaki, hogy RIP, 10 perc múlva meg röhög egy kurva nagyot egy viccen a haverjával. (Ennél balfaszabb szokás nincs is talán. Az őszinte részvétem a legelbaszottabb, üres frázis, ami létezik a magyar nyelvben. )

Szerintem van különbség aközött, hogy én elpuffantok egy üres frázist egy baleset után, illetve hogy egy újság a napi reklámbevételét építi rá. De abban igazad van, hogy nincs mit tenni, mi emberek alakítjuk ezt a világot ilyenné. Na de nem offolok tovább.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: tsabigo Dátum november 29, 2016, 23:24:36
Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum november 29, 2016, 11:27:56
Magyar idő szerint kedd délelőtt a kolumbiai rendőrség hivatalosan megerősítette: nem hatan, hanem csak öten élték túl azt a repülőszerencsétlenséget, amely hétfő késő este történt Medellín közelében. A balesetet szenvedő repülőgépen utaztak a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgói is, akik a Copa Sudamericana döntőjének első mérkőzésére tartottak.

A hivatalos információk szerint három játékos (Alan Ruschel, Marcos Danilo, Jakson Follmann), Jimena Suárez légi utaskísérő és Rafael Henzel újságíró az öt túlélő.
A fedélzeten tartózkodó további 76 ember életét vesztette – többségükben a klub labdarúgói, edzői, vezetői és a csapatot elkísérő újságírók.

:'(
Azóta sajnos Danilo is meghalt a kórházban.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: dynand Dátum november 30, 2016, 14:12:08
A) Danilónak azért még maradt annyi energiája a halála előtt, hogy szappanoperába illő, teátrális szavakkal elbúcsúzzon.
B) Egy ZS-kategóriás magyar Facebook-oldal adminja úgy gondolta, hogy kitalál valami ordas kamut, amire özönleni fognak a lájkok.

Vágó úr, jelöljük meg a B-t!

(https://s13.postimg.org/3se3bgf3r/danilo.jpg)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Knapp Dátum november 30, 2016, 17:03:04
Idézetet írta: TiB Dátum november 29, 2016, 18:15:20
Szerintem kibaszott undorító, hogy a magyar hírportálok ezt a szörnyű tragédiát is hatásvadászatra néhány klikkért felhasználják. Ezek a szerencsétlenül járt emberek többet érnek ennél. Nyugodjanak békében... :(

Ahol ezek a "Tények", ott nem a hatásvadászat a legnagyobb gond.

Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum november 30, 2016, 18:12:04
Idézetet írta: Knapp Dátum november 30, 2016, 17:03:04
Ahol ezek a "Tények", ott nem a hatásvadászat a legnagyobb gond.

Na ez tényleg dühítőbb, legalább egy ilyen bejátszást (http://tenyek.hu/tenyek_adas/225311_tenyek-teljes-adas-2016.11.29.-kedd.html) csinálhatnának alázatos munkával.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum december 15, 2016, 21:49:13
Elhunyt Craig Sager az NBA egyik legendája.  :'(

www.youtube.com/watch?v=Q_0yY3eB4qY (http://www.youtube.com/watch?v=Q_0yY3eB4qY)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Winger Dátum december 26, 2016, 10:32:53
R.I.P George Michael!

http://index.hu/kultur/zene/meghalt_gerorge_michael_enekes._53_eves_volt./ (http://index.hu/kultur/zene/meghalt_gerorge_michael_enekes._53_eves_volt./)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 04, 2017, 22:25:01
Mindenkinek lehet róla véleménye, de egy biztos: hatalmas fazon volt és a "business"-hez nagyon értett.

http://24.hu/szorakozas/2017/01/04/10-hibatlan-idezet-klapka-gyorgytol/ (http://24.hu/szorakozas/2017/01/04/10-hibatlan-idezet-klapka-gyorgytol/)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: pukk Dátum január 05, 2017, 09:50:56
Idézetet írta: LosGabos Dátum január 04, 2017, 22:25:01
Mindenkinek lehet róla véleménye, de egy biztos: hatalmas fazon volt és a "business"-hez nagyon értett.

http://24.hu/szorakozas/2017/01/04/10-hibatlan-idezet-klapka-gyorgytol/ (http://24.hu/szorakozas/2017/01/04/10-hibatlan-idezet-klapka-gyorgytol/)
Az nem kérdés hogy hatalmas fazon volt  :),tudott élni.Még a halál is "összejött" neki.Összeesik meghal,egy profi így csinálja nem hosszú kínszenvedés után
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BaXee Dátum május 22, 2017, 20:01:10
Rest In Peace - Nicky Hayden  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum június 05, 2017, 20:31:23
RIP Cheick Tioté!

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/gyasz-elhunyt-a-legutobbi-ket-veben-is-latott-kozeppalyas-2573277
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Tomka Dátum március 04, 2018, 14:03:58
RIP
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/gyasz-elkepeszto-tragedia-31-evesen-elhunyt-az-olasz-valogatott-futballista-2622629

A Seria A forduló további mérkőzései elmaradnak.

//Egy-két emberben megjelenhet a konteó, hogy feltételezett terhelés nélkül időben hirtelen szívmegállás. Hajnaltájt inkább a stroke a jellemzőbb halál ok. //
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Alk Dátum március 11, 2018, 16:48:41
https://lovinmalta.com/news/news-breaking/young-maltese-man-dies-in-paceville-fight

10-20 méterre lehettem az esettől (épp dolgoztam), ezért is a bejegyzés. Gondolom mostanra bekérték az összes létező kamerafelvételt, bár egyelőre semmi konkrétum a tettest illetően (mármint publikusan). Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Capo21 Dátum április 05, 2018, 23:16:21
Eric Bristow életét vesztette szívinfarktusban. :( RIP.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: butyi Dátum május 21, 2019, 13:11:56
https://totalcar.hu/magazin/hirek/2019/05/21/niki_lauda_nincs_tobbe/
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum június 02, 2019, 09:03:39
RIP Jose Antonio Reyes!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Greipel Dátum június 02, 2019, 09:31:35
(https://e3.365dm.com/19/06/768x432/jose-antonio-reyes-arsenal_4683707.jpg)

:'(

RIP
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum augusztus 29, 2019, 22:15:03
Csontrákban elhunyt Luis Enrique 9 éves kislánya. Az élet kegyetlen tud lenni :(

(https://i.imgur.com/1R7fV1h.jpg)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: RedMunchen. Dátum augusztus 31, 2019, 19:05:56
R.I.P Anthoine Hubert!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: MessiÁs Dátum augusztus 31, 2019, 19:19:12
Rip

Lattam egy nezoi videot a balesetrol, szerencsetlent oldalrol telibekapta a masik srac. Eselytelen volt.

Borzaszto veszelyes ez a spai palya, biztos nagy elmeny menni rajta, de szerintem csak ido kerdese volt a tragedia.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 03, 2020, 18:38:46
Nem szoktunk mostanában ide írni (szerencsére), de ma elment valaki (és nem a COVID miatt) akit rengetegen hallottak, de csak kevesen ismertek.

Emlékezzünk rá legismertebb dalával, amit sokszor és sokan feldolgoztak, de mindig az eredeti az igazi:

https://www.youtube.com/watch?v=CICIOJqEb5c

Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum április 04, 2020, 09:32:15
Isten nyugtassa!  :(

Ez a zeneszám örökké megmarad.  :ok:

Egyébként elég szomorú, hogy most már minden halálesetet a koronavírussal aszociálnak az emberek (nem rád értem LosGabos, hanem általánosan). Mintha más nem létezne, sajnos.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 04, 2020, 19:25:08
Nem RIP téma, nekem a legjobban ez a feldolgozás tetszik. A srác végül 2. lett a BGT döntöjében.

https://www.youtube.com/watch?v=Yog4fA8RzM0

Ha keveset tudsz angolul is érteni fogod a reakciók miatt.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum május 23, 2020, 22:35:56
Sitku Ernő  :-\

Emlékszem, láttam őt játszani élőben anno, olyan hihetetlen, mindössze 48 éves volt. Azért a '99-es magyar válogatott az Eb-ről nem volt semmi: Sitku Ernő, Dávid Kornél, Gulyás Robi, Czigler Laci, Kálmán Laci, Mészáros Zalán...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum május 26, 2020, 07:52:13
Idézetet írta: Pozzato Dátum május 23, 2020, 22:35:56
Sitku Ernő  :-\

Emlékszem, láttam őt játszani élőben anno, olyan hihetetlen, mindössze 48 éves volt. Azért a '99-es magyar válogatott az Eb-ről nem volt semmi: Sitku Ernő, Dávid Kornél, Gulyás Robi, Czigler Laci, Kálmán Laci, Mészáros Zalán...

:-\
Cím: Re:R.I.P.
Írta: MessiÁs Dátum június 18, 2020, 10:20:15
Benedek Tibor

Nyugodjon békében. Értelmet nyer a lemondás, de ezt álmomban sem gondoltam. Azon jár az agyam, milyen lehet élni egy terminális hasnyálmirigy rákkal, es tudni hogy hetek vannak vissza.

Személy szerint inkább haljak meg 10perc alatt szivrohamban.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum június 18, 2020, 12:14:30
Megrázó csütörtök reggeli hír. Nyugodjon békében.  :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Lacapi Dátum június 18, 2020, 12:14:38
Egy nap alatt két 3x-os olimpiai bajnok vizilabdázó  :'( Felfoghatatlan...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum június 18, 2020, 16:20:17
Kommentár nélkül:

https://24.hu/sport/2020/06/18/benedek-tibor-vizilabda-aleksazndar-szapics-megemlekezes/
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum június 18, 2020, 16:36:13
Ott a 2000-es évek elején, környékén gondolom hozzátok hasonlóan, én is nagyon szerettem a válogatottunkat, volt mindenféle ember benne, igazi őstehetség Kásás, hatalmas szívű, félelmetes balkezes Kiss Gergely, és volt a biztos pont, minden terhet elviselő Benedek Tibor. Azért akartunk Benedekek lenni a haverjaimmal, mert még a képernyőn is átjött az a győzni akarás, a gyengeségeket legyőző mentalitás. Most szándékosan nem írok focista neveket, de kinézetben, viselkedésben, hozzáállásban, intelligenciában is olyan példakép (ahogy a többiek is a csapatban egyébként), amilyen teljesen kiveszőben van manapság. Nyugodjon békében :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: MessiÁs Dátum június 18, 2020, 16:57:50
Emlékszem regen, a telepulesen ahol lakom, a strandon epult egy uj medence es ugy volt kialakitva hogy volt egy magas fal resz. Azt hasznaltuk kapunak, egyik csempetol a masikig. Vizilabdasat jatszottunk 2 vs 2 ellen, vagy csak siman dobaltunk a 'kapura'.
Hol Kasas, hol Benedek nevet kialtottok minden dobasnal. Egy idol volt, fajdalmas olvasni a nekrologokat hogy ilyen fiatalon elment.

Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum június 21, 2020, 20:56:33
 :'( :'( :'(

https://index.hu/kultur/eletmod/2020/06/21/balint_gyorgy_balint_gazda_nekrolog/
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum július 31, 2020, 00:09:19
Szegény Borsos Olivér. Mi a francnak kellett felmászni? Nem volt porta? Pótkulcs?
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum július 31, 2020, 11:20:55
Idézetet írta: LosGabos Dátum július 31, 2020, 00:09:19
Szegény Borsos Olivér. Mi a francnak kellett felmászni? Nem volt porta? Pótkulcs?

Ilyenkor nem illik ilyeneket, de esküvőről érkezett, és mint tudjuk ilyenkor merészebbek is lehetünk a kelleténél. Nyugodjon békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum október 12, 2020, 20:43:58
Még nem hunyt el, de gyógyíthatatlan beteg lett sajnos a magyar nyelv. Naon szomcsi, de ez már biztinek tűnik :-\
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum október 12, 2020, 22:24:44
Idézetet írta: TiB Dátum október 12, 2020, 20:43:58
Még nem hunyt el, de gyógyíthatatlan beteg lett sajnos a magyar nyelv. Naon szomcsi, de ez már biztinek tűnik :-\

Telefonnal köt?  :o. Az ilyeneken én is ki tudok akadni. A kedvencem, amikor valaki azt mondja, hogy rági (rágó).  :bash:
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum október 12, 2020, 22:34:55
(https://i0.wp.com/www.roryzweistra.nl/wp-content/uploads/2018/08/img_3179.jpg?resize=480%2C511)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum október 31, 2020, 14:34:26
 :'( :'( :'(

Elhunyt Sean Connery színészóriás

Sir Sean Connery 90 éves korában elhunyt - közölte a családja szombaton. A skót színészt a James Bond-alakításai által ismerte meg a világ. Színészi karrierje hosszú évtizedekig tartott, számos díjjal ismeték el a tehetségét, többek között kapot Oscart, két Bafta-díjat és három Arany Glóbuszt.

A királynő 2000-ben ütötte lovaggá. Augusztusban ünnepelte a 90. születésnapját.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: grof19 Dátum október 31, 2020, 15:00:34
Nagyon sok jó filmjét néztem meg. Tetszett nagyon A szikla a Briliáns csapda filmjei de lehetne még sorolni.Egy nagyon jó színész ment el.....
Cím: Re:R.I.P.
Írta: curpy82 Dátum október 31, 2020, 15:29:58
Szép kort megért! Isten nyugosztalja!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Punter Dátum november 01, 2020, 08:28:58
Tényleg karakteres színész volt.
Connerynél még említsük meg a sportszálat. Fiatalon testépítő is volt és indult a Mr.Universe versenyen.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: oakland23 Dátum december 03, 2020, 11:18:32
http://www.fortunaweb.hu/hu/Meghalt_a_legendas_sportfogado__akinek_soha_nem_volt_rendes_allasa_962

Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum december 03, 2020, 16:08:46
Nyugodjon békében (szép kor).
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum február 25, 2021, 09:28:47
Brazil sajtóhírek szerint holtan találták Alisson édesapját :'(

Az 57 éves Jose Agostinho Becker tegnap tűnt el, miután Rincao do Inferno városába elment úszni a helyi tóhoz, kicsivel később itt találták meg a holttestét. A Fluminense és a Sao Paulo hivatalos oldalán is őszinte részvétüket fejezték ki Alisson és testvére, Muriel felé.
Kapusunk rendkívül közeli viszonyt ápolt szüleivel, és több interjújában is arról beszélt, mennyire megsínylette azt, hogy a pandémia kitörése után hónapokig nem tudott találkozni velük, és hogy ilyen sokáig soha nem volt távol a családjától.
Alisson vallásosságában, kapussá válásában döntő szerepe volt édesapjának. A családban persze mindenki kapus volt, Ali nagyapja amatőr szinten, édesanyja egy helyi kézilabdacsapatban, míg édesapja a munkahelyén létrejött focicsapatban védett. És ugye Aliból és testvéréből, Murielből is profi kapus vált, mindkettejük útját  Jose Agostinho egyengette.
RIP Jose Agostinho Becker.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LFCfanBoti Dátum február 25, 2021, 09:37:10
Idézetet írta: Latzka Dátum február 25, 2021, 09:28:47
Brazil sajtóhírek szerint holtan találták Alisson édesapját :'(

Az 57 éves Jose Agostinho Becker tegnap tűnt el, miután Rincao do Inferno városába elment úszni a helyi tóhoz, kicsivel később itt találták meg a holttestét. A Fluminense és a Sao Paulo hivatalos oldalán is őszinte részvétüket fejezték ki Alisson és testvére, Muriel felé.
Kapusunk rendkívül közeli viszonyt ápolt szüleivel, és több interjújában is arról beszélt, mennyire megsínylette azt, hogy a pandémia kitörése után hónapokig nem tudott találkozni velük, és hogy ilyen sokáig soha nem volt távol a családjától.
Alisson vallásosságában, kapussá válásában döntő szerepe volt édesapjának. A családban persze mindenki kapus volt, Ali nagyapja amatőr szinten, édesanyja egy helyi kézilabdacsapatban, míg édesapja a munkahelyén létrejött focicsapatban védett. És ugye Aliból és testvéréből, Murielből is profi kapus vált, mindkettejük útját  Jose Agostinho egyengette.
RIP Jose Agostinho Becker.
hihetetlen min kell átmenjen egy két személy a keretből... nem elég, hogy játék, eredmény nincs, erre fel Kloppnak is elhunyt az édesanyja nem olyan rég, most meg Alisson édesapja távozik fiatalon. Kloppét valamilyen szinten könnyebb lehet feldolgozni, hiszen szép kort megért, viszont ez az Alisson-os eset, hogy elmegy egyet úszni a közeli tóhoz, s nem tér vissza, nagyon nehéz lehet feldolgozni :-X
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum február 25, 2021, 13:35:52
Nehéz lesz, nagyon nehéz :-\ Amennyire 'megismertem' ő egy érzékeny, törékeny ember; bízzunk benne, hogy tudnak neki segíteni. Rossz példaként mindenkinek nagyjából ismert lehet Adriano története.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LFCfanBoti Dátum február 25, 2021, 13:55:09
Idézetet írta: Latzka Dátum február 25, 2021, 13:35:52
Nehéz lesz, nagyon nehéz :-\ Amennyire 'megismertem' ő egy érzékeny, törékeny ember; bízzunk benne, hogy tudnak neki segíteni. Rossz példaként mindenkinek nagyjából ismert lehet Adriano története.
Sajnos lehet az idei szezonjának lehet, hogy annyi, az utóbbi időben összehozott pár hibája sem lehetett rá jó hatással, ez a borzalmas hír sajnos teljesen padlóra küldheti. Nem lennék meglepődve ha hétvégén Kelleher védene a Sheffield ellen.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: MessiÁs Dátum február 26, 2021, 15:37:25
Sajnos ma Alfredo Quintana szervezete is feladta a harcot a hétfői infarktusa után.

Nyugodjon bekeben.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum február 26, 2021, 15:38:17
Idézetet írta: MessiÁs Dátum február 26, 2021, 15:37:25
Sajnos ma Alfredo Quintana szervezete is feladta a harcot a hétfői infarktusa után.

Nyugodjon bekeben.

Nyugodjon békében.  :-\
Cím: Re:R.I.P.
Írta: grof19 Dátum február 26, 2021, 16:01:28
Igen szomorú egy eset ez ráadásul fiatalon megy el!

Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum április 09, 2021, 09:33:00
Meghalt Igaly Diána olimpiai bajnok sportlövő

https://telex.hu/sport/2021/04/09/meghalt-igaly-diana-olimpiai-bajnok-sportlovo

Mindig szurkoltam neki. Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum április 09, 2021, 09:55:11
Idézetet írta: TiB Dátum április 09, 2021, 09:33:00
Meghalt Igaly Diána olimpiai bajnok sportlövő

https://telex.hu/sport/2021/04/09/meghalt-igaly-diana-olimpiai-bajnok-sportlovo

Mindig szurkoltam neki. Nyugodjon békében! :'(
Teljesen megdöbbentett, nyugodjon békében.  :(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum április 09, 2021, 11:01:39
Fúúúú....pont most olvasom, s meg akartam itt osztani, de látom, hogy felkerült.

Nyugodjon békében, vigasztalást a családjának.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: grof19 Dátum április 09, 2021, 11:24:08
Szomorú dolog ez. Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: curpy82 Dátum április 09, 2021, 11:30:15
Az a feledhetetlen öröm ami az arcán volt az olimpiai győzelménél,mindig előttem lesz. Nyugodjon békében! Az örök vadászmező ezentúl a lakhelye :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: MessiÁs Dátum április 09, 2021, 11:38:55
Nyugodjon bekeben.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 09, 2021, 12:52:00
Nagyon szomorú ez, béke vele.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum április 09, 2021, 14:15:58
Újabb veszteség, Fülöp herceg. Fogathajtásban versenyzett sokáig.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum április 10, 2021, 01:59:30
Túladagolás okozta szívmegállásban elhunyt pénteken DMX is.

Nyugodjanak békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum április 29, 2021, 08:24:14
Meghalt a spanyol férfi, aki nevetése miatt lett világhírű

Meghalt Juan Joya Borja humorista és tévés személyiség, akit legtöbben El Risitas néven ismernek, illetve Amerikában csak "spanyol nevető srácként" emlegetik - írja a Vice.com.

Juan Joya Borja hosszú betegség után 65 éves korában halt meg, tavaly került kórházba.

A férfi különleges nevetése miatt először hazájában, Spanyolországban vált ismerté, miután a Ratones Coloraos műsorban szerepelt.

Az interjú során arról mesélt, hogy még fiatalkorában konyhai kisegítőként dolgozott és tengervízzel akarta elmosni az edényeket, de a víz elvitte azokat. A saját történetét annyira viccesnek találta, hogy a nevetéstől alig tudta elmesélni.

Az interjú később felkerült a YouTube-ra, és onnantól önálló életre kelt. Az egész világon számtalan mém alapjául szolgált, és milliókat nevettet meg máig. Rengeteg magyar feliratos változat is készült belőle.


Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum május 20, 2021, 11:48:21
65 éves korában elhunyt minden idők egy legjobb játékvezetője, Puhl Sándor. A világhírű játékvezető vezette az emlékezetes brazil–olasz világbajnoki döntőt Los Angelesben 1994-ben, és három évvel később Münchenben a Dortmund–Juventus Bajnokok Ligája-döntőt is.

Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum május 20, 2021, 12:11:07
Megdöbbentett :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum május 20, 2021, 18:10:54
Engem is :( Én bírtam a stílusát, ami azért kicsit prosztó is volt néha. A szakmájában a világ legjobbja lett, ami bármilyen területen elképesztő eredmény. Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum május 20, 2021, 19:15:38
Nyugodjon békében. Hatalmas játékvezető volt!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum május 22, 2021, 18:58:32
Életének 47. évében elhunyt Francesc Arnau, az FC Barcelona és a Málaga korábbi kapusa, a Real Oviedo sportigazgatója – erősítette meg a másodosztályú klub hivatalos Twitter-oldalán. A La Nueva Espana értesülése szerint a korábbi kapust az oviedói vasútállomás sínjeinél találták holtan.

A spanyol újság szerint a kapus szombat kora délután még részt vett a Real Oviedo vezetőségi megbeszélésén, majd több játékos ügynökével is beszélt telefonon. Halálának oka egyelőre ismeretlen.

Francesc Arnau 1998 és 2001 között a Barcelona futballistája volt, majd Málagába igazolt, ahol tíz évet húzott le. Az U21-es válogatottban is bemutatkozhatott, a felnőttek között azonban nem kapott szerepet. 2019 óta a Real Oviedo sportigazgatója volt Joaquín del Olmót és Michut váltva. Az elmúlt hónapokban ráadásul olyan sajtóhírek is megjelentek, miszerint Joan Laporta, a Barcelona új elnöke rá is számítana a katalán együttes szakmai stábjában.

Az FC Barcelona a hírt követően háromnapos gyászt hirdetett, valamint az Eibar elleni mai találkozón fekete karszalagban lép pályára az együttes.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum augusztus 15, 2021, 14:31:56
75 éves korában meghalt Gerd Müller, a német labdarúgás egyik legnagyobb alakja.

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/08/15/nemetorszag-gyaszol-meghalt-gerd-muller/
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum augusztus 24, 2021, 10:47:33
Harminchárom éves korában elhunyt Kyle Anderson, korábbi profi dartsjátékos. Az ausztrál karrierje során összesen hétszer szerepelt PDC-dartsvilágbajnokságon.

Az egyik legszimpatikusabb arc volt a mezőnyben :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum szeptember 15, 2021, 17:28:34
Meghalt Póka Egon, aki -többek között- a Hobo Blues Band és  P. Mobil basszusgitárosa volt.

https://www.youtube.com/watch?v=q6oZo-Tvhfg
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum október 21, 2021, 18:24:26
Bezárult az első és egyetlen totóköröm, melyben több nagy öreggel együtt voltam, a naplómba került már néhány megemlékezés róluk. Az utolsó én maradtam, sokat lógtam suliból, hogy totózzak velük. Hosszan tartó betegséggel harcolt, megnémulása után is jó kedvre derített bárkit, egy igazán értékes ember volt, sosem ivott, kis pénzét is szomszédoknak adta. Nekem nagyon fog hiányozni, csak azért jegyzem fel, mert valamiért ez a totókör egy nagyon magányos öregurak gyülekezete volt, talán túl szentimentális, de egy pár sor talán jelzi Szent Péternek, hogy engedje be szépen azon a kapun, mert ott a helye!

Nyugodj békében Béci papa! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum október 25, 2021, 03:32:45
Gunther :(

https://edition.cnn.com/2021/10/24/us/james-michael-tyler-died-friends/index.html
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum október 29, 2021, 21:35:17
"Nem érdekel a november elseje, meg a koszorú, meg a virág. Akkor fogok meghalni, ha már nem emlékszel rám" - nagymamám.

https://m.youtube.com/watch?v=cMFWFhTFohk
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum november 09, 2021, 19:05:35
November 7-én, 85 éves korában meghalt Dean Stockwell, közölték a színész hozzátartozói a médiával. Stockwell nyugodt körülmények között, természetes halált halt otthonában.

A színészt a magyar tévénézők a Quantum Leap – Az időutazó, a Csillagközi romboló vagy a J. A. G. – Becsületbeli ügyek című sorozatokból ismerhetik, de Stockwell ezek mellett feltűnt a filmvásznon is, például David Lynch Dűnéjében és Kék bársonyában, a Keresztanyában, Az elnök különgépében, a Párizs, Texasban, valamint A mandzsúriai jelöltben is.

A Quantum Leapet gyerekként imádtam :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum november 28, 2021, 18:06:31
79 éves korában meghalt Sir Frank Williams, írja a BBC. Ő volt a Forma-1 történetének egyik legsikeresebb csapatvezetője. A Williams bejelentése szerint szerint a pénteken kórházba szállított egykori csapatvezető vasárnap reggel családja körében hunyt el.

Az általa alapított és róla elnevezett Williams csapat a nyolcvanas-kilencvenes években dominálta az F1-et, az irányítása mellett a konstruktőrök között kilenc világbajnoki címet nyert, míg a versenyzői összesen hétszer nyerték meg a vb-t.

Frank Williams 1986-os autóbalesete miatt tolókocsiba kényszerült. Ő és a lánya, Claire 2020-ban szállt ki az autósportból, amikor amerikai befektetőknek adták el az istállót.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum december 06, 2021, 16:47:24
https://www.youtube.com/watch?v=9IxwwUbH8Ws
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum december 31, 2021, 20:39:51
Nagyban hozzájárult, hogy megszerettem a sakkot. Nyugodjon Békében :(

Meghalt Kállai Gábor nemzetközi sakknagymester: https://telex.hu/sport/2021/12/31/meghalt-kallai-gabor-nemzetkozi-sakknagymester
Cím: Re:R.I.P.
Írta: curpy82 Dátum január 24, 2022, 17:35:52
Távozott a nagy bajnokunk! :'(
https://m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/gyasz-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-csollany-szilveszter-2871703
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum május 26, 2022, 18:43:06
Nyugodj békében

Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum június 08, 2022, 13:43:01
Csabi  :-\
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum július 09, 2022, 13:32:36
Meghalt Törőcsik András.  >:(

Azok a cselek az első gól előtt.....

https://www.youtube.com/watch?v=P8AQ-jQpZSU


A bátyám Honvéd, én Dózsa, apánk pedig döbbenetesen nagy Fradi drukker volt. De ha a Törő játszott (mindegy hogy a Dózsában vagy a válogatottban) csak ült és nézte. Egyszer azt mondta, hogy ez az ember többet tud, mint Pelé meg Puskás együtt, csak a pia meg a cigi ne lenne a világon.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: grof19 Dátum július 09, 2022, 13:36:42
Gyerek korom óta Újpesti szurkoló vagyok. Most olvastam én is a hírt de már ugye LosGabos megírta előttem! Nagyon sajnálom Törőcsik Andrást jobbat érdemelt volna magától. Most már fent táncol az égiek játékosaival...
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum szeptember 08, 2022, 19:38:07
Meghalt II. Erzsébet királynő. Nyugodjon békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum szeptember 08, 2022, 20:41:15
,,London Bridge is Down"
Részvétem!
RIP!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum november 25, 2022, 21:25:47
In memoriam Diego Armando Maradona.
Két évvel ezelőtt halt meg. R.I.P.

(https://www.mdzol.com/u/fotografias/m/2020/11/25/f1280x720-985544_1117219_5050.jpg)
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum november 27, 2022, 10:41:42
Nyugodj békében Csapó Gábor!  :'(

2011-2012-ben ő volt a Betclic fogadóiroda arca. Emlékeztek még erre a periódusra? Amikor érkeztek a Dudi tippek. :)

https://www.sportfogadas.org/hirek/desailly-gullit-es-csapo-dudi-tippjei-a-bl-elso-fordulojara
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum december 06, 2022, 18:11:57
Meghalt Szabó Gyuri bácsi a bükki füvesember. Mindig nagyapám jutott róla eszembe, olyan volt, mint Ő. Nyugodt, türelmes és valami megfoghatatlan erő áradt belőle, aminek a hatása alá nem lehetett nem bekerülni. Nem voltak problémái, csak megoldásai.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum december 16, 2022, 15:35:40
Ötvenhárom éves korában elhunyt Sinisa Mihajlovic szerb futballedző :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Admin Dátum december 16, 2022, 16:06:50
Idézetet írta: Latzka Dátum december 16, 2022, 15:35:40Ötvenhárom éves korában elhunyt Sinisa Mihajlovic szerb futballedző :'(

Hűha...na ez egy nagyon szomorú hír. Nagyon rosszul nézett ki mostanság, sajnos ezt a csatát elveszítette. Egy remek játékos volt, akinek a szabadrúgásai bombasztikusak voltak.  :)

Nyugodjon békében.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum december 16, 2022, 20:57:53
Egy összefoglaló a góljairól. Egyik szebb, mint a másik.

https://www.youtube.com/watch?v=_dD436WxehA
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Pozzato Dátum december 29, 2022, 20:11:28
Sajnos, amikor a családot berendelik, az nem jelent jót.  :(

Nyugodj békében Pelé, a Király!

https://www.bbc.com/sport/football/42751517
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Winger Dátum december 29, 2022, 23:54:10
Idézetet írta: Pozzato Dátum december 29, 2022, 20:11:28Sajnos, amikor a családot berendelik, az nem jelent jót.  :(

Nyugodj békében Pelé, a Király!

https://www.bbc.com/sport/football/42751517

R.I.P.
Nyugodj békében PELÉ Király!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum december 30, 2022, 09:51:00
Ez így lájkokra cserélt bensőséges pillanat, nem jó irányba megy a világ.

Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: csabax Dátum december 30, 2022, 17:07:18
R.I.P. Pelé!
Az igaz, hogy eltávozott, de igazából ő halhatatlan.
Cím: Re:R.I.P.
Írta: LosGabos Dátum január 06, 2023, 18:59:20
Sajnos ezt a mérkőzést elveszítette. :(

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/01/06/meghalt-gianluca-vialli-az-olasz-futball-legendaja/
Cím: Re:R.I.P.
Írta: BvB_09 Dátum február 20, 2023, 13:49:06
47 éves korában elhunyt a 23x magyar válogatott labdarúgó, Lendvai Miklós. Nyugodjon békében!
Cím: Re:R.I.P.
Írta: Latzka Dátum február 20, 2023, 13:53:21
El sem akarom hinnni; micsoda erő volt benne és micsoda példaértékű küzdőszellem. Nyugodjon békében! :'(
Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum szeptember 28, 2023, 14:05:43
82 éves korában meghalt Sir Michael Gambon, akit legtöbben a Harry Potter Albus Dumbledore-jaként ismertek.

Nekem a meg kell inni zenéből van meg, miatta sokszor meg kellett inni.

Nyugodjon békében!

Cím: Re:R.I.P.
Írta: TiB Dátum március 28, 2024, 18:04:25
Nyugodj békében Daniel Kahneman! :'(

Aki nem ismeri a nevét, nem olvasott tőle, az ha teheti pótolja. Zseniális gondolkodó volt!