Könyvek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ne maradjak le mögötted ajánlásban. Egy idevágó mű:

A bundakirály
http://moly.hu/konyvek/wilson-raj-perumal-alessandro-righi-emanuele-piano-a-bundakiraly

Érdemes elolvasni. Sok adat, és egy kicsit már untam, hogy mennyien átb*szták, lenyúlták a pénzét, stb., de összességében ad egy jó kis betekintést a bundázásba, mi megy a háttérben, hogyan működhet a valóságban. Volt egy két infó, amin azért jót röhögtem (pl. olaszok, vagy a világítás), ezekért mindenképp megérte.  8)

A másiknak, amit ajánlok, nincs köze a sporthoz, fantasy, de nagyon durván minőségi darab:

A királygyilkos krónikája
http://moly.hu/konyvek/patrick-rothfuss-a-szel-neve
A harmadik könyv még várat magára, de a Lionsgate már megvette a jogokat, jön mozifilm, játék, sorozat... Trónok harcához hasonlóan az író felügyelete alatt.  8)


#32 november 13, 2016, 21:04:58, Alk
Game, Set, Cash!: Court-siding fogadasrol szol, igaz tortenet alapjan. Sajnos eddig meg nem vettem vegig, mert masfele terelodott a figyelmem, de izgalmas olvasmany.

"Brad Hutchins has been living a young bloke's dream: getting paid to travel the world and watch sport. Sitting court-side on the pro tennis circuit, he uses his phone to transmit results to a gambling syndicate, taking advantage of the time delay in TV broadcasts to beat other online punters to the big pay-offs. His stories from life on the road capture the adventures and mishaps that come with following the world's best tennis players and partying in a new country every week."

Professsional Blackjack: High-low rendszert mutatja be, jo szaraz anyag, semmi toltelek. Tartalmazza az osszes hazszabalyra vonatkozo alapstrategiat, azok variacioit, minden lehetseges pakli szamra. Ezt a konyvet mondjuk csak azoknak ajanlom, akiket erdekel a lapszamolas, s ezt a rendszert kivanjak hasznalni.

Az iment rendeltem meg a Repeat until rich konyvet, mely szinten igaz tortenetet mesel el, ezuttal blackjack lapszamolas temaban, valamint a The perfect Bet - How Science and Maths are Taking the Luck Out of Gambling c. konyvet, amirol jobbnal jobb kritikakat olvasni.

Valaki hasonlo temakban mostansag?

Nick Bollettieri: A tenisz nagykönyve

8 490 Ft-ról 1 500 Ft; 82%-os akció!
Játékfejlesztés céljából szeptemberben 4 000 Ft-ért vettem meg :redchug:
(még nem olvastam, de belelapozva jónak tűnik; ennyiért meg pláne)

http://www.book24.hu/konyv/a-tenisz-nagykonyve

Kerner Tibor: Sziklaszilárd önbecsülés

"Az ember nem megtalálja, hanem megteremti önmagát."

Tudomanyos alapokon nyugvo, esszeru levezetesu konyv, melyben a szerzo minden iranybol korbejarja a temat. Jol tagolt, erdekes peldakkal megspekelt, konnyed olvasmany, ami nem kozhelyekkel van kitoltve. A tema irant erdeklodoknek hasznos lehet, segit mas perspektivabol lattatni a dolgokat.

Megjelent Caan Berry - Betfair Trading Made Simple: The Ultimate Guide to Getting Started c. könyve. Nagy tisztelője vagyok a munkásságának, így egyértelmű volt, hogy beszerzem. Nem kívántam várni, így maradt a kindle edition. Amennyiben elnyeri tetszésemet, minden bizonnyal a polcomon is kap majd helyet. Mostanában döbbentem rá, hogy hogy kikopott az olvasás az életemből tavaly ősz óta, így ez most egy remek alkalom lesz ráhangolódni mind erre, mind pedig a lóverseny tradingre.

Rég volt a témában hozzászólás, pedig nagyon érdekes könyvek jelentek meg az elmúlt egy év folyamán a sportok terén is. Valamiből az olvasás fázisában, másből a beszerzésnél vagy tűnödésnél, hogy érdemes-e megvenni.
Magyarul megjelent alkotások:
Jonathan Wilson: Az argentin foci: https://www.libri.hu/konyv/jonathan_wilson.az-argentin-foci.html
Szeretem Wilson munkáit, 2018-ban lett ebből a könyvből magyar kiadás. Szó szerint az egész argentin focit boncolgatja. Eléggé terjedelmes könyv, hét nagyobb fejezetre van bontva. Az első kettő az 1960-as évek előttről szól, maradék öt pedig az elmúlt 50-60 évet taglalja. Nem csak a válogatott kerül szóba, hanem klubcsapatok is, Libertadores-kupa győzelmek, politika és társadalmi helyzet is. Nyár folyamán szánok rá több időt, de érdekesnek tűnik.

Peter Sagan: Az én világom: https://www.libri.hu/konyv/peter_sagan.az-en-vilagom-9.html
@peshark a kerékpáros topicban már írt róla, idén megjelent magyarul is a háromszoros világbajnok könyve. A vb-címek köré összpontosul az írás, megmutatja a versenyek közben mi zajlik, de ahogyan ő is kiemeli, csakis a saját szemszögéből. Érdekes belsős infókat is meg lehet tudni a könyvből.

Mark Hodgkinson: Federer: https://www.libri.hu/konyv/mark_hodgkinson.federer.html
Szeretem az olyan könyveket, amik érdekes infográfiákat tartalmaznak. Ebben van bőven, könyvesboltban szemeztem vele, lehetséges, hogy beszerzés lesz belőle. Amit láttam a rövid lapozgatás során, hogy tényleg maximálisan elemzi Federer játékát, szóval akit érdekel a tenisz, annak ez biztosan informatív lehet.

Angolul megjelent írások:
Jonathan Wilson: The Names Heard Long Ago: How the Golden Age of Hungarian Soccer Shaped the Modern Game https://www.amazon.com/gp/product/1568587848/ref=dbs_a_def_rwt_bibl_vppi_i4
Magyarul labdarúgásról szól, aranykorszakról, amely 2019 szeptemberében fog megjelenni.

Guillem Balague: Pep Guardiola: Another Way of Winning: The Biography: https://www.amazon.com/Pep-Guardiola-Another-Winning-Biography/dp/1474610536/ref=sr_1_21?fst=as%3Aoff&qid=1562843668&refinements=p_n_feature_nine_browse-bin%3A3291437011%2Cp_72%3A1250221011&rnid=1250219011&s=books&sr=1-21
Idén asszem lesz még 1-2 Guardiola könyv, ez már megjelent. Értékelése jó, de látatlanba nem rendelem be. Nem tudom, hogy mennyivel több, mint az eddigiek.

Rio Ferdinand: Thinking Out Loud: Love, Grief and Being Mum and Dad: https://www.amazon.com/Thinking-Out-Loud-Grief-Being/dp/147367025X/ref=sr_1_106?fst=as%3Aoff&qid=1562843837&refinements=p_n_feature_nine_browse-bin%3A3291437011%2Cp_72%3A1250221011&rnid=1250219011&s=books&sr=1-106
Anno láttam róla egy dokumentumfilmet. Rengeteget nőtt Ferdinand akkor a szememben, mert nagyon komoly dolgokon ment keresztül. Értékelése nagyon jó, lehetséges, hogy ez nálam is a beszerzés sorsára jut.

Andrew Downie: Doctor Socrates: Footballer, Philosopher, Legend: https://www.amazon.com/gp/product/B01GD9CKFE/ref=dbs_a_def_rwt_hsch_vapi_taft_p1_i0

Michael Cox: Zonal Marking: From Ajax to Zidane, the Making of Modern Soccer: https://www.amazon.com/gp/product/B07J4WG65Y/ref=dbs_a_def_rwt_hsch_vapi_taft_p1_i0

Andre Igoudala: The Sixth Man: A Memoir: https://www.amazon.com/gp/product/B07HVZ3ZBT/ref=dbs_a_def_rwt_hsch_vapi_taft_p1_i0
Óriási hype a könyv körül, megérhet egy beszerzést. Kíváncsi vagyok rá, mert érdekes lehet egy ilyen típusú játékos élete, akire egykor egy franchise épült (kis túlzással), majd legjobb kiegészítő lett.

Kirk Goldsberry: SprawlBall: A Visual Tour of the New Era of the NBA https://www.amazon.com/gp/product/B07M7S6JLK/ref=dbs_a_def_rwt_hsch_vapi_taft_p1_i0
Ez az a könyv, ami már rendelési fázisban van. Nagyon várok rá, mert Goldsberry egy zseni. Rengeteg infográfia, sok-sok adat és a kosárlabda története. Leírja miben és miért változott az NBA, illetve javaslatokat tesz, hogyan lenne még érdemes változtatni. Egy kis adat a szerzőről: neki köszönhető a hőtérképes elemzése a dobásoknak, Team USA vezető analitikusa, ahogyan a San Antonio Spurs elemzője is. Olyan helyekre írt, mint a grantland.com, ilyen írásokat: https://grantland.com/the-triangle/nba-kevin-love-cleveland-cavaliers-shoulder-injury-nba-preview-eastern-conference/
Dolgozott még az ESPN-nek is, MIT-n is adott elő, ahogyan a Harvardon is.

Kobe Bryant: The Mamba Mentality: How I Play: https://www.amazon.com/gp/product/B07DC3WRKT/ref=dbs_a_def_rwt_hsch_vapi_taft_p1_i0
Sosem volt a kedvenceim között, de óriási küzdő és játékos volt, elismerem a munkásságát, ezért is érdekel ez a könyv. Milyen volt ez az egész az ő szemszögéből. Szoktam hallgatni az interjúkat vele, nagyon jól látja a jelenlegi dolgokat is, megmondom őszintén, sokkal emberközelibbé vált pályafutása..

Négy könyv lesz ezek közül számomra olvasós nyáron (ha lesz rá időm): Sprawlball, Az argentin foci, Jonathan Wilson magyarokról szóló könyve és az Igoudala önéletrajz.

Hoztam pár könyvet, hátha valakinek még kedve támad olvasgatni. A Sprawlball-ból majd készítek pár képet kedvcsinálónak, aki NBA-re fogad, esetleg csak szimplán szereti, annak szerintem nagyon izgalmas lehet. Rengeteg dolgot tudhatunk meg, Goldsberry egyike a legjobb szakértőknek.

Edward Pickering: The Ronde  https://www.amazon.com/Ronde-Inside-Worlds-Toughest-Bike/dp/1471169278/ref=sr_1_1?keywords=ronde&qid=1566673877&s=gateway&sr=8-1
A világ egyik legnehezebb egynaposáról, de nem csak ezek vannak benne. Rengeteg sztori a versenyekről, háttérről, csapatokról. Nagyon vártam már ezt a könyvet, végre megérkezett.

Sam Anderson: Boom Town https://www.amazon.com/Boom-Town-Fantastical-Basketball-World-class/dp/0804137331/ref=sr_1_4?fst=as%3Aoff&qid=1566674154&refinements=p_n_publication_date%3A1250227011&rnid=26&s=books&sr=1-4
Rendelési fázisban van, hamarosan érkezik is. Érdekes sztori Oklahomáró és a csapatról.

Következő két könyv nem sportról szól, de elgondolkodtató témák.
Barabási Albert-László: A képlet https://www.libri.hu/konyv/barabasi_albert-laszlo.a-keplet.html
Volt szerencsém egy könyvbemutatójához, intelligens ember, külföldön is nagyra értékelik a munkáját (goodreads értékelés: 4.18/5). Egyik tanárom hívta fel a munkásságára a figyelmem, érdekes témákról ír.

Giulia Enders: Bélügyek https://www.libri.hu/konyv/giulia_enders.belugyek-2.html
Tuti itt jön majd a röhögés, pedig ez komoly téma, ami még továbbra is tabu a társadalomban. Nem csak nálunk, világon mindenhol. Ez a kutatónő azonban próbálja a belünket közelebb hozni hozzánk (hülyén hangzik, de így van  ;D).
Vannak TED előadásai is: https://www.ted.com/talks/giulia_enders_the_surprisingly_charming_science_of_our_gut?language=hu#t-210819

Chris Sidwells: Hív az országút
Holnap jelenik meg a Librinél (kedvezmény: 20%), Sidwells pedig az élmezőnybe tartozik a bringás könyvek szempontjából. Neki köszönhetjük a The Art of the Cycling Jersey-t. Nem csak egyszerűen a csapatokat írta le, hogy kinek milyen meze volt (fényképpel illusztrálva), hanem érdekesebb sztorikat a versenyzőkkel a trikók kapcsán. Nemzeti trikókat, hátterüket. Szóval Sidwells most összeszedett számtalan sztorit a kerékpározás hőskorából, illetve a közelmúltból. Az első országúti versenytől a vasfüggöny mögötti éveken át (hogyan kapta meg például az NDK elsőként a keleti blokkból a vb rendezés jogát a 45-től 89-ig terjedő korszakban) Eddy Merckx vagy épp Greg Lemond "uralkodásáig". Nem megy el szó nélkül a "sötét oldal", azaz a doping mellett sem.

Kőhalmi Zoltán: A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit - avagy 101 hulla Dramfjordban
Bödőcs Tibor után tudjuk, hogy a humoristák is tudnak írni, Kőhalmi pedig eléggé szofisztikált ahhoz, hogy egy remek könyvet írjon. Elmondása alapján eléggé sokáig tartott, de itt az ajánló inkább: 'Az megvan, hogy Jo Nesbo, Rejtő Jenő és Italo Calvino együtt írnak regényt? Nincs?" illetve "Végül egy agyament paródia születik, amiben a skandináv bűnügyi regények minden jellemző alkatrésze megtalálható: alkoholista, antiszociális nyomozó; gyermekkori traumák, társadalomkritika, titkosszolgálat, külföldi maffiák, extrém gyilkolási formulák, hullahegyek és a többi..."

Juan Gabriel Vásquez: Emberi romok
Gabriel García Márquez művei nagyjából a többség számára ismertek (Száz év magány, Szerelem a kolera idején), de honfitársa lehet a következő nagy és nemzetközileg is elismert írója Kolumbiának. Juan Gabriel Vásqueznek eddig négy könyve jelent meg Magyarországon: Informátorok, Becsapódás és A hírnév. A 46 éves író nem kertel, bemutatja hazáját úgy, ahogyan arról kevesen beszéltek. Szó esik a drogkartellekről, az elnyomó uralmakról, korrupcióról, mindezt regényes formában. Legújabb könyvében két megtörtént tragédiát ír le, illetve annak hátterét is hatását. Az ismertetőben úgy jellemezték ezeket, mint Kolumbia történelmének két meghatározó politikai gyilkossága (természetesen ide lehetne venni az egykori igazságügyi miniszter Rodrigo Lara 1984-es meggyilkolását vagy épp Luis Carlos Galán 1989-es lelövését), ami felforgatta az országot. A gyilkosságok, melyek egy szinte véget nem érő polgárháborúhoz vezettek.


Ahogyan látom, ígértem képeket a Sprawlball c. könyvől is, hátha valaki kedvet kap hozzá és az NBA-hez. Nem jutottam még a végére, mert eléggé összetett, de kétségtelen, hogy átfogó és zseniális.

Idézetet írta: Pozzato Dátum július 11, 2019, 13:59:04

Peter Sagan: Az én világom: https://www.libri.hu/konyv/peter_sagan.az-en-vilagom-9.html
@peshark a kerékpáros topicban már írt róla, idén megjelent magyarul is a háromszoros világbajnok könyve. A vb-címek köré összpontosul az írás, megmutatja a versenyek közben mi zajlik, de ahogyan ő is kiemeli, csakis a saját szemszögéből. Érdekes belsős infókat is meg lehet tudni a könyvből.

Tegnap fejeztem be, nálam ez maximum közepes:

Nagyon szeretem az önéletrajzi könyveket, de ez nem igazán jött be. A kerékpározás egy kevésbé a nagyközönség előtt terítéken lévő sportág, így azt hiszem joggal várhattam kulisszatitkokat. Ezeket viszont nem kaptam meg.
További tanulság, hogy még aktív sportoló önéletrajzi könyvét nem igazán érdemes elolvasni, ugyanis éppen emiatt az érintett nem mer eléggé nyersen őszinte lenni az ellenfeleivel, csapatársaival stb. kapcsolatban. Ezt itt nagyon éreztem.

Számomra a legérdekesebb a könyvben a Cavendish-sel történő 2017-es Tour de France sprint ütközéses sztori, amikor őt végül ki is zárták a versenyből. Youtube-n megnéztem; hát tényleg nem semmi, hogy milyen veszélyekkel jár a kerékpársport ???

Jön a karácsony, akadnak majd mindenféle akciók. Ilyenkor hirtelen mindenki elkezd olvasni, vagy csak full tanácstalan mit vegyen a másiknak: zoknit, egy újabb kötött pulcsit a másik három mellé, ami a szekrényben rohad, esetleg egy könyvet, amit aztán a másik el sem fog olvasni. Ezen sorok olvasója, ha már a könyv mellett tetted le a voksod, akkor szubjektív listám alapján ajánlanék párat, aztán ugyanis azt veszed meg az üzletből, amelyiket te akarod.  ;D
Itt nem áll meg a dolog, karácsonyi nagy bevásárlás hajrájáig (21-e szombat este), megpróbálok naponta egy könyvet ajánlani, de erre ösztönözlek bennetek is, hogy minél többen írjátok le itt a topicban, mit ajánlotok itt, függetlenül a témakörtől. Nem kell sportnak lennie, esetleg fogadással kapcsolatos könyvnek, ami megfogott benneteket és másokat is érdekelhet.

Ha fontos a borító és a tartalom is, akkor az alábbi könyv még a fa alatt is jól mutat és az ajándékozott egy kiváló sorozattal gazdagodik, amiből sokat tanulhat:
Jón Kalman Stefánsson: Menny és pokol-trilógia

Szösszenet róla: Az izlandi írók olyanok lettek, mint anno a norvégok, minőséget produkálnak: kiváló tájleírásokkal és karakterekkel dolgoznak, mindeközben gondolkodtató témákat/helyzeteket vetnek fel számunkra. Hosszú történet (900 oldal) egy fiúról és az 1900-as évek izlandi tájáról: Valahol Izlandon, valamikor az előző század elején a jeges fjordok felett a hófúvásban egy apró, törékeny fiú küzdi magát előre. Hátizsákjában egy verseskötettel, ami nemrég a legjobb barátja halálát okozta a viharos tengeren. A fiú azt tervezi, hogy miután visszajuttatta a könyvet az eredeti tulajdonosához, ő maga is csatlakozik a barátjához a holtak birodalmában. Ám az élet, úgy tűnik, nem adja ilyen könnyen magát. Egy váratlan találkozás, egy kedves szó és néhány meleg takaró esélyt ad az életben maradásra.

Karácsonyra készülés S01E02:
Tim Marshall: A földrajz fogságában

Szösszenet róla: Olvasmányos könyv, próbálja tágítani a latókörünket. Az internet korában ez furcsán hathat, de mégis érdemes beszerezni ezt a könyvet, mert a vakfoltjainkra próbál rávilágítani és útmutatást ad(hat). Legyen szó kínai befolyásról Közép-Amerikában, de szóba kerül Afrika, Japán, India vagy épp Latin-Amerika is, ahogyan megkerülhetetlen téma USA és Oroszország is. A klímaváltozás okozta hatásokról sem feledkezik meg.
Koreai válság, Iszlám Állam, Durand-vonal, stratégiai mélység, Kuril-szigetek, Panama-csatorna, ukrajnai háború – fogalmak és kifejezések, melyekkel gyakran találkozhatunk a hírekben, tudósításokban. De vajon tudjuk-e, értjük-e jelentésüket és mélyebb összefüggéseiket? Tim Marshall brit újságíró könyve segít eligazodni a nap mint nap ránk zúduló információtengerben, s közben ráirányítja a figyelmet a földrajz, a földrajzi fekvés fontosságára.

Karácsonyra készülés S01E03:
Kavagucsi Tosikadzu: Mielőtt ​a kávé kihűl

Szösszenet róla: Időutazós könyv, mondhatni lassan építkező és olvasás közben sok-sok kérdést felvető. Négy összefonodó történet (melyek közül az utolsó kiemelkedően jó), egy kávézó és azok a bizonyos szabályok. A japán író első könyve, ami ráadásul világhírű lett. A 250 oldal ellenére gyorsan olvasható és könnyen "fogyasztható". Akinek viszont nem tetszik a japán modor, kimért viselkedés, pontosság, az inkább hanyagolja a könyvet, mert érződik belőle mindez.
Különös ​városi legenda terjed egy bizonyos Funiculi Funicula nevű kávézóról. Azt beszélik, ennek a kávézónak az egyik széke sokkal több, mint ülőalkalmatosság. Ha ráülsz, időutazásban lehet részed. Kívánságod szerint repíthet a jövőbe vagy a múltba. Te döntöd el, melyik irányt választod, de van néhány szigorú szabály, amit be kell tartanod.

1. Az időutazás során csak azokkal az emberekkel találkozhatsz, akik már jártak a kávézóban.
2. Bármit is csinálsz míg ,,odaát" vagy, a jelent nem változtathatod meg.
3. A kérdéses széken ül valaki. Mindenképpen meg kell várnod, amíg ő elhagyja a széket.
4. Nem ülhetsz át máshova, nem cserélhetsz széket.
5. Az utazás akkor kezdődik, amikor kitöltik a kávédat, és akkor végződik, amikor kihűl.

Karácsonyra készülés S01E04:
Han Kang: Nemes ​teremtmények

Szösszenet róla: Nyugalom, nem állatos kifestőt hoztam vasárnap estére. Dél-Korea és a gvangdzsu-i mészárlás. Az 1980-as események fordulópontot jelentettek az ország életében. A szörnyű eseményekről emlékezik meg Han Kang nemzetközi díjas könyve. Cson Duhvan volt akkoriban az ország vezetője, aki korlátozott mindent, ami a demokráciához tartozik. A diákok tüntetéseket kezdeményeztek, amely véres mészárlásba torkollott.
A diákok, köztük tizennégy-tizenöt éves gimnazisták gyűjtik össze a harcokban elesett társaik holttestét, hogy azonosíthassák és eltemethessék őket. Ebből a tragédiából bomlik ki az áldozatok és a gyászoló túlélők története. Meg egy diktátor vezette rezsimé.

Ennek kapcsán kötnék át a filmes topicra, ahol egy dél-koreai filmet ajánlottam, amely szintén kiváló korrajz és társadalomkritika.
Idézetet írta: Pozzato Dátum december 04, 2019, 17:31:41
Élősködők (Parasite / Gisaengchung)
A koreai alkotás 2019-es, év legjobbja szerintem. Ha ők odateszik magukat egy filmnél, akkor az általában ütősre sikeredik, nem viccelnek. Azért nem linkelek trailert, mert felesleges, ugyanis a film merőben más. Nincsen egyértelmű besorolása, hogy vígjáték vagy dráma, esetleg thriller. Összetett, aktuális dolgokkal foglalkozik, gondolkodni sem árt közben, szóval aki valami végig könnyed John Wick-féle aprítást akar, az engedje el. Két család életéről szól, az egyik hasonlít a Shameless c. sorozat léhűtőihez (ingyen rovarírtás, wifi keresése és még lehetne folytatni a sort, parádés és egyben elkeserítő), akik szeretnének szintet lépni. Jön egy nagy lehetőség számukra egy gazdag család képében, ahonnét nincs visszaút. Dinamikus az egész, kiválóan megírt sztori, érdekes karakterek, igényes látványvilág, Hollywoodban instans Oscar-díj, át is fogják venni, abban biztos vagyok..
Összességében: 9,5/10

Karácsonyra készülés S01E05:
Guillaume Musso: Holnap

Szösszenet róla: Musso egy tehetséges francia író, jó ötletekkel. A Holnap c. könyvét tartják az egyik legkiforrottabb művének. Rendszerint figyelemre késztet, igazi "beszippantós" könyveket ír:
Emma New Yorkban él. Harminckét évesen még mindig keresi élete párját. Matthew Bostonban lakik. Egy szörnyű balesetben elvesztette a feleségét, és most egyedül neveli négyéves kislányát. A világhálón ismerkednek meg, és egymásnak írt e-mailjeik alapján hamarosan mindketten arra gondolnak, hogy végre megtalálhatják a boldogságot. Elhatározzák, hogy találkoznak egy manhattani olasz étteremben Ugyanazon a napon és ugyanabban az órában lépnek be az étterem ajtaján. Ugyanahhoz az asztalhoz ültetik le őket – és mégsem fognak soha találkozni.
Hazugságok hálója? Az egyik fél képzelgése? A másik manipulációja? Egy érthetetlen helyzet áldozataiként Matthew és Emma hamar rádöbbennek arra, hogy nem csupán egy meghiúsult találkozóról van szó...


További munkásságai közül Az éjszaka és a lányka nem olyan régen jelent meg, külföldön nem kapott rossz értékeléseket, ahogyan itthon sem.