OFFTOPIC

Indította vmlinuz, február 06, 2007, 15:18:47

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

bbazsi85

**** Tősgyökeres
Úgy veszem észre, hogy már egyre kevesebb a hozzászólás itt a fórumon!  :o

Milán

****** Veterán
Idézetet írta: bbazsi85 Dátum február 15, 2007, 11:04:31
Úgy veszem észre, hogy már egyre kevesebb a hozzászólás itt a fórumon!  :o

Nem kell ilyesmiket észrevenni... ;D

Az a gond, hogy nekem most van 2 hét vakációm, s nincs állandó netem...de hamarosan lesz, szóval nem kell agodni...

Baba

*** Haladó
Szerintetek a palacsinta tészta ha 1 napot állt a hűtőben még megmunkálható? ::)

profitles

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Baba Dátum március 02, 2007, 15:20:15
Szerintetek a palacsinta tészta ha 1 napot állt a hűtőben még megmunkálható? ::)

Én is szoktam állni hagyni, de nem 1 napot.  :o

Szerintem semmi baja nem lesz, max egy kicsit fel kell higítanod. Még ennyi ideig nem hagytam hűtőben.

Baba

*** Haladó
Tegnap csak a felét bírtam megenni, mára maradt a másik része. Elkezdtem, az első kettővel eddig minden stimmel. Aztán lehet pár óra múlva viszont látom...  ;D

profitles

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Baba Dátum március 02, 2007, 15:30:38
Tegnap csak a felét bírtam megenni, mára maradt a másik része. Elkezdtem, az első kettővel eddig minden stimmel. Aztán lehet pár óra múlva viszont látom...  ;D

Nem hinném... Jó étvágyat.

Jaaas

***** Régi motoros
Huhh Baba, gondolj rám is ha eszed a palacsintát.
Az egyik kedvencem a túrós, de a hortobágyi is odaüt. Barátnőm képtelen csinálni, én meg összekeverem a konyhai tudásommal a sót és a cukrot. Szóval lassan egy éve nem ettem. Asszem fogom magam és lemegyek egy étterembe és teleeszem magam palacsintával...

Baba

*** Haladó
én mindenhéten sütök itthon. amikor úgy kelek fel, hogy na ma lusta leszek átmenni a boltba, akkor előkapom a fakanalat meg a palacsintasütőt  :)

bleah

vendég
ej meselni tudna a fakanal es a palinkas uveg itt a koleszben ha a palacsinta jon szoba  :great:

Baba

*** Haladó
,,Az ügyben szintén négy hónapot kapott Matteo, az elnök fia, Stefano Capozucca, a genovai gárda sportigazgatója, valamint Franco Dal Cin és Giuseppe Pagliara, a Venezia két volt vezetője.
A per során bizonyítást nyert, hogy a 2004/2005-ös szezon utolsó fordulójában Preziosi és társai 250 ezer eurót adtak a velencei gárda irányítóinak, hogy a csapat kapjon ki a Genoától.
A mérkőzést a Genoa 2-1-re megnyerte és ezzel feljutott a Serie A-ba."

Emlékszem ez volt az utolsó forduló abban az idényben, barátommal eltaláltuk az összes kimenetelt (nem kétesélyben!). Félidőben égett a Genoa otthon 1:0-ra, és mi halál nyugodtak voltunk, tudtuk hogy ez hazai lesz...

bleah

vendég
március 13, 2007, 20:06:50 #40 március 13, 2007, 20:14:39, bleah
udv

ha valaki hallot a Bookie- Buster cimu konyvrol es nincs meg neki de erdekelne az irjon egy uzenetet es elkuldom
megjegyeznem hogy angol es tartalmaz 21 darab strategiat  ;)

P.S. a konyv egy tapsba kerul  :fumator:

Hud

**** Tősgyökeres
Szia Bleah!

Engem érdekelne a könyv.  Mail az adatoknál.
Természetesen a taps ment. :)

bleah

vendég
ha nem haragszol privat uzenetben elkuldom a linket  :great:

ab_aevo

***** Régi motoros
Húh ez nagyon jól hangzik.......ha lehetne megköszönném  :angel:

bleah

vendég
link privat uzenetben talahato  :great: