TiB fogadási naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


július 08, 2020, 09:17:53, TiB
Az előző naplóm a világégés áldozata lett, szóval belevágok egy újba.

Videoton - Haladás
Sárga és piros lapok (nemjönbeazUnibet)

Állandósulni látszik, hogy 18 órakor Fehérváron még nagyon meleg van. Tegnap egy köztéri hőmérőn 43 fokot láttam. De elméletileg jön egy vihar és a meccsre akár ide is ér. Az is tökre jó lenne a fogadásnak, meg a hőség is. Ezek mindig balhés meccsek, mert bár nem olyan ellentét, mint a Fradi-UTE, de nagyon utálják egymást. Piros lap nagy gyakorisággal villan, például a legutóbbi három egymás elleni meccsen mindig előkerült.

Solymosi fújja a sípot: http://www.worldfootball.net/referee_summary/peter-solymosi/1/1/

Ott voltam a stadionnál és már majdnem bementem, de aztán inkább elmentem kocsmába. Azért párszor beordítottuk, hogy rúgjátok le egymást mert pirosra fogadtunk. Nem jött be. A BL-ben továbbjutott csapatok így szerepelnek eddig a hétvégén:

Nyert: Partizan, Helsinki, Midtjylland, Astana, Dinamo Zagreb, Lech Poznan (félidőben)
Vesztett: Videoton, Steaua Bukarest (félidőben)
Nem indult még el a bajnokság: Milsami, Maccabi, Apoel, Skenderbeu, Qarabag, Celtic, BATE (szünetelnek)

Casoni vajon ellőtte a kettős terhelés témát a mai meccs után? Nanááááá! "Háromnaponta játszunk tétmeccseket, és az a szabály sem könnyíti meg a helyzetünket, hogy egyszerre csak 5 külföldi lehet a pályán".

FK Liepaja - Skonto Riga
1,5 gólnál több (1.35)

A lett nyelvet nagyon furcsán fordítja a Google, mindenesetre úgy tűnik, hogy a hazaiak szeretnék elkapni a Rigát. Vendég oldalon vannak hiányzók továbbra is a védelemben, viszont a liga legjobb támadói a pályán a lesznek. Ha tényleg a támadó foci érvényesül mindkét oldalon, amiben mindketten erősek, akkor jöhet a fogadás.

Idézetet írta: TiB Dátum július 27, 2015, 15:50:07
FK Liepaja - Skonto Riga
1,5 gólnál több (1.35) :ok:

Marseille - Livorno
AH 2 gól felett (1.45)

A Livorno sem bekkelgeti a barátságos meccseit, de az OM sem. A franciák meccseit félig-meddig láttam. A bekkelő ellenfelet fel tudták törni (akár egy jó cserével), ha arról volt szó, illetve amikor vezettek, akkor nem tudtak beállni védekezni. Vagyis megpróbálták, de nem jött össze. Az ilyesmi jót tesz az overnek.

Idézetet írta: TiB Dátum július 28, 2015, 12:56:52
Marseille - Livorno
AH 2 gól felett (1.45) :ok:

Magyarország - Dél-Afrika

Egyelőre még nem tudom, hogy bevállaljam-e a 11.5-es határt. Azért tetszik, mert az afrikaiak centerjátéka támadásban, és védekezésben sem túl félelmetes. Szóval nem lesz olyan küzdős meccs, mint például egy horvátok ellen (akik az első körben 6-ot is rámoltak centerből a kanadaiaknak), és az nekünk jó, mert a képzettség dominálhat. Illetve ha nem tudják olyan jól kivédekezni, az sem túl jó hír nekik, hiszen Hárai nagyon élt az első meccsen. De emellett a távoli lövések is jöttek és Nagy Viktor is fogott nagyokat. Ha úgy mennek a magyarok vízbe, mint a kazahok elleni első három harmadban, simán közé tesznek 12-öt.

Én megtettem ezt a határt, mert a hatékony védekezést fogják szerintem gyakorolni megint a fiúk (más értelme nincs nagyon a meccsnek) így 2-3 dél-afrikai gólnál többet nem várok.

Salzburg - Malmo
AH 2 gól felett (1.26)

Van múltja a párharcnak, tavaly is egymással mérkőztek. A kereteket nézve, azért változott a helyzet, viszont ami igazán megtetszett, az a Malmo teljesítménye a hazai bajnokságában. 17 forduló után csak 5. helyen állnak, és ami jó hír, hogy átlagosan (rúgott&kapott) több, mint 3 gól születik a meccseiken.

Idézetet írta: TiB Dátum július 29, 2015, 17:53:12
Salzburg - Malmo
AH 2 gól felett (1.26)

Kár, hogy push lett, pedig benne volt a 3-4 gól is, de csak kettő lett. Annyira látszott, hogy mindkét fél tudna jobban is támadni, viszont a védekezést fontosabbnak tartották. Tipikus modern foci. A Salzburg mindenesetre szépen bevágta az első gólt...bumm: https://vid.me/aN5t

Liberec - Kiryat Shmona
1,5 gólnál több (1.375)

Annyira nem szeretek fogadni az Európa Ligára, mert a csapatok nem veszik komolyan. A közép és kis csapatok számára az EL nagy rizikó, mert bár nem rossz pénz, de statisztikailag sajnos látszik az is, hogy a bajnokságban több pozíciós visszaeséssel is jár. A fogadás amúgy a Liberec miatt tetszett meg, nem tűnik egy bekkelős csapatnak, míg a másik oldalon egy kezdő tréner foglal helyet.

Idézetet írta: TiB Dátum július 30, 2015, 14:27:19
Liberec - Kiryat Shmona
1,5 gólnál több (1.375) :ok:

Ha valakit érdekel, akkor itt olvashat egy kis szezonbeharangozót a francia másodosztályhoz. A csapatok folyamatosan kerülnek fel, a képekre kattintva jön elő a leírás róluk: KATT IDE

100 méteres férfi pillangóúszás
Czerniak megelőzi Zhuhaót (1.35)

A 16 éves kínai csodagyerek Phelps junior rekordját már megdöntötte, most az előfutamban a saját idejét javította még tovább (51.54). Ezzel megelőzte Czerniakot, aki pedig 51.58-cal kvalifikálta magát délutánra. A lengyel az 51-es időt stabilan tudja, minden évben megúszta többször is. Szóval lehet, hogy idővel Zhuhao simán lemegy 51 alá, de a rutin miatt én most Czerniakra fogadok.

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 07, 2015, 14:37:35
100 méteres férfi pillangóúszás
Czerniak megelőzi Zhuhaót (1.35) :ok:

Arsenal - West Ham
Hazai csapat 1,5 gól felett (1.33)

A felkészülési meccseken úgy tűnt, hogy ez az Arsenal nagyon rendben van, szóval a minimum két góljuk, egy alakulófélben lévő West Ham ellen, nekem tetszik.

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 09, 2015, 12:44:44
Arsenal - West Ham
Hazai csapat 1,5 gól felett (1.33) :noway:

Volga Novgorod - Armavir
Dupla esély 12 (1.29)

Szívem szerint tenném sima hazaiba, mert a vendégek összehoztak zsinórban 5 gól nélküli döntetlent. Ha vannak Futballistenek, akkor ezt megbüntetik :D

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 09, 2015, 23:52:50
Volga Novgorod - Armavir
Dupla esély 12 (1.29)  :ok:

Hazai lett, vannak a futballnak Istenei :) Ha valakit érdekel, akkor itt olvashat egy részletes szezonelőzetest a francia első osztályról: katt ide

Ajax - Jablonec
Hazai csapat 1,5 gól felett (1.66)

Kell a csoportkör, mert kell a lové.