TiB fogadási naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A vizuális megjelenítés mindig is közelebb hozta a dolgokat az emberekhez, és érthetőbbé tette még a teljesen nyilvánvaló dolgokat is. Jelen esetben az egyik nagy kedvencem, a totalfootballanalysis.com sok más vébé tartalom mellett, a vb-keretek életkor alapú megjelenítését is egészen parádés módon tette meg.

Csatolva a szerb vb-keret látható.

Idézetet írta: TiB Dátum november 28, 2007, 00:33:33Sziasztok, igazából csak fel akarom jegyezni a tippjeim, és így utólag visszanézhetem, ilyesmik...

Egyenleg : 17380.00 HUF

Első tippem, buktam is :

BL félidő - live fogadás
Kombinált fogadás
Lyon - FC Barcelona (Melyik csapat szerzi a harmadik gólt?)  FC Barcelona
VfB Stuttgart - Glasgow Rangers (Háromesélyes fogadás)  Glasgow Rangers
szorzó 8.63


2007-ben lettem Tibor helyett TiB, 17 év alatt egy pillanatra sem tűnt az org zűrös negyednek vagy drogtanyának, amit blokkolni kellene az emberek elől, hanem internetes időkben mérve egy hosszú történet, közösség és egy jó hely.

Csináltam interjúkat, hónap fogadóját kerestem,
Szopjál le esztéfhá, szabadságharcos leszek te nyegle.
Lacapi a belga csokit, Szigo a trollokat ette,
Felsorolni is nehéz az emlékeket, OV szopjál le.

Nyomok egy tippet még legálba:

Wolves - Manchester United
2.5 gól felett (1.78)
Unibet

Vagyunk végig :beerchug:

Idézetet írta: TiB Dátum február 01, 2024, 18:26:48Wolves - Manchester United
2.5 gól felett (1.78)

Bejött a tipp, az oldal el fog sajnos halkulni, még mindig próbálom felfogni. Értem persze a logikát Fidesz részről, de egy fórumot, egy közösséget, még ha épp nincs is a csúcson a hangulat, épp eltörölnek. Egy akármilyen délután meghozott döntéssel, és olyanokkal van egy sorban az org, amik ilyen alja fordított tippadó affi szarok Norvégiából.

Ha ez megtörténhet, lényegében bármi megtörténhet. Ezzel senkit sem a Fidesz ellen hangolok, csak cseppet sem ésszerű, ami történik. Az affik olyanok, mint a közvetítők. Egy Samsung tévét se csak a Samsung árul a márkakereskedéseiben, hanem vannak közvetítők.

Ezeknek a közvetítőknek nem feladatuk a közösség építése, segítése, nézzetek csak rá az épp aktuális tiltólistára. Fordított szirszar tippadó, iroda ajánló akármik. Annyira magyarok mint a francia bor magyar címkével. Eközben az org azért tett értetek, értünk, a közösséget sosem hagyta cserben. Jöhettek a hathárom lófasszal, de ők pénzért adják a tippet, az org ennél sokkal, sokkal több. Sajnálom hogy így alakul.

Nyilván foghatnám az országra, de ilyen megtörténne máshol is. Egyszerűen olyan változásban van a világ, ami nekem nagyon, de nagyon nem tetszetős.

Orbán Viktor látod eztet! Látod eztet, naplózok a tiltott oldalon!
https://youtu.be/Kgz6Qan5UaQ?si=SCfO1VTsk85P2urg&t=154

Brentford - Manchester City
Mindkét csapat szerez gólt (1.79)
Unibet

Idézetet írta: TiB Dátum február 05, 2024, 18:12:30Brentford - Manchester City
Mindkét csapat szerez gólt (1.79)
Unibet

Írok egy sztorit, minap mondták nekem, és nagyon igaznak érzem magamra. Nem szó szerint idézek, nem ennyire jó a memóriám sajnos :)

"Tudod az van Tibikém, hogy megházasodtam, gyerekem lett, házam és felelősségem. De férfi vagyok, szikláról ugranék, ki tudja miért, 200-zal hajtanék. De ezek felelőtlenek gyerek mellett. Ezért az van, hogy kialkudtam a feleségemmel egy keretet, amit eljátszhatok fogadásra.

A fogadás adja az adrenalint, tudom hogy béna és nem vénába szúrt diszkó drog. De ez van, ez fér most bele. Megjátszom a tippjeim és izgulok, hogy bejönnek-e. Te szar tippeket adsz, jó amúgy meghívlak egy sörre. <nevet egy jót, én elküldöm az anyjába>.

Szóval nekem a fogadás nem szenvedély, nem függőség, egyszerű adrenalinlöket, én nem fogok ilyen számítógépes szir-szar játékokkal játszani. Nekem a húsvér élmény kell, hogy Rashford két méterről kihagyja és ezért bukom a tippem. Vagy hogy jön egy Richarlison és nyom két cselet és bombázza a felsőt" - egy háromgyerekes apuka.