Férfi Kézilabda BL 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ma reggel azt terveztem, hogy ezt írom ide:

A Veszprém a kézilabda Liverpoolja.

De amit most írok, az nem a vesztes keserűsége és nem is jóslat, hanem tény. Azért, mert a Veszprém nem csapat, hanem csak kiváló és jó játékosok összessége. A csapat nem a kocsmában épül fel. A csapatnak van háttere, akik nem kapkodnak és a legfontosabb feladatuk a nyugalom biztosítása. Minden téren. A csapat sohasem valami ellen van, hanem valamiért. Egy kezemen megtudom számolni, hogy ki az a mai kézilabdában aki bármelyik csapatban meghatározó játékos tud lenni, akire építeni lehet egy csapatot. Mellettük nagyon sok kiváló játékos azért lesz az ami, mert valaki/valakik azzá teszik.

(Példa: A régi Újpesti Dózsában volt egy Fekete László nevű többszörös gólkirály, Ezüstcipős és Bronzcipős. Azért lett az, mert tömte őt labdával Zámbó, Törőcsik és Fazekas. Más csapatban esélye sem lett volna semmire.)

Tudom, hogy jönnek majd a hozzászólások a véleményemre, de:

Ez a Veszprém SOHA nem nyeri meg a férfi kézilabda BL-t.

Én szeretném a legjobban, hogy ne legyen igazam.

Egyaltalan nem értek egyet veled..
Ez a jatekos tomeg nem volt csapat ősszel Vranjes alatt, de egyértelműen az lett Davis alatt. Rengeteg szoros gyozelem a blben, rengeteg masodik félidős forditas, sokkal jobb egyeni teljesitmenyek,mind kapuban, mind tamadasban de meg védekezésben is.
Egy lyukas garast nem adott volna senki a meg a FFert sem Vranjes alatt es nezd meg mi lett a vegen.

Igen kikaptak, es az is igaz nem ez volt a legjobb meccsük, de nem adtak fel, masodikban lett volna sansz hogy xre jojjenek minusz 5rol.


Sterbik nyilatkozata:

Sajnálom, mert több van a csapatban, illetve a visszavonuló Momir Ilic és Nagy László miatt is nagyon sajnálom. Egyes játékosok szerintem fel sem fogják, hogy talán soha többé nem jutnak el ide, a négyes döntőbe, és minden alkalmat ki kell használni. Egy döntőben úgy kell játszani, mintha pályafutásod utolsó mérkőzése lenne.

Erről írtam.... :(